Meni Search

Okrećem novi list

Zabavni kineski ravioli

Piletina s mascarponeom
Špageti na kineski način
Savici sa špinatom i satricom od sira
Juha od cvjetače i camemberta
Grčka seljačka salata
Palačinke s nadjevom od riže
Brusketa s avokadom
Čarobni štapići
Papreni tart s marelicama
Bugarska pita od krumpira
Bruskete od cvjetače
Vege odresci s marinadom
Polupunjene paprike
Kuglice od riže i svježeg sira
Marokanska salata s cous-cousom
Popečci od bulgura s umakom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Lignje punjene crvenim radićem
Fina pikantna piletina
Grill povrće na salatu
Cous-cous s povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Juha od rikule i račića
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Ramsteak u seksi umaku
Salata od tune i povrća
Rižoto s tunom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Polpete od slanutka s kurkumom
Pohani tofu s povrćem
Oslić s maslinama
Roštilj s umakom Romesco
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Žuti medaljoni
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Sočna Wellington pečenka
Povrtni ražnjići
Zlatna piletina
Belgija - Salade Liégeoise
Rezanci s krušnim mrvicama
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Mesne okruglice u umaku
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Uzbudljivi kolač od blitve
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zimski punč
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Prilog od prokulica
Njemačka - Jetrica s jabukama
Zapečena ricotta
Mirisni prilog iz pećnice
Ljubavne šurlice
Kozice s rižom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Kineska juha s račićima i gljivama
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Salata s neobičnim preljevom
Rižoto na španjolski način
Ražnjići od lososa
Rižini ravioli s mozzarellom
Popečci od cvjetače
Krumpir u košuljici
Raskošna ljetna tava
Pileći bataci s umakom od luka
Rolice od soma
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Salata od quinoe i povrća
Lignje i tikvice na štapiću
Govedina s lukom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Male teleće pitice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Vegetina enchilada
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Crveno ljetno varivo
Prežgana juha
Rosti
Uskršnja šunka na zabavan način
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pohane paprike
Proljetno meso i povrće iz woka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Senf s paprikama
Caponata alla Podravka
Voćna juha od višanja
Mesne okruglice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Salata od pečene rotkvice sa medom
Sočna rebarca
Mini lazanje
Čudotvorni čaj za detoks
Velika Britanija - Pastirska pita
Juha od bundeve s jabukom
Sočna pureća rolada
Mediteranski špageti
Pohana skuta
Empanade s pestom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rolice od blitve
Kaštelanski makaruni
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna aromatična torta
Rižoto tortice
Kruh od cvjetače s kurkumom
Španjolski migas s bundevom
Pirjani kunić
Goveđa rebarca sa zeljem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pečena piletina s limunom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileća prsa iz pećnice
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina na padelu
Salata s mora
Salata u košaricama od parmezana
Piletina s pistacijama
Pileći gulaš
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke