Meni Search

Lagana depra

Zabavni kineski ravioli

Pečena janjetina s bademima
Pileći štapići u ketchupu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Nadjevene lignje
Meksička party salata
Odresci u umaku s češnjakom
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina s mascarponeom
Sunčani užitak mediterana
Pileća krilca s Coca-Colom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Riža s tunom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Blagdanski rižoto s bakalarom
Piletina na tajlandski način
Svinjski file i punjeni šampinjoni
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pohani tofu s povrćem
Svinjski gulaš
Pohane paprike
Caponata alla Podravka
Povrtni ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Osvježavajuća juha od krastavaca
Čarobna ljetna piletina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Dip od južnog voća
Piletina sa šafranom
BBQ Steak & chips
Pita s crnim pivom
Mesne okruglice na ražnjiću
Juha od bundeve s jabukom
Povrtni lonac
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Dalmatinska simfonija
Marokanska salata s cous-cousom
Teletina s pirjanim povrćem
Zapečeni poriluk
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetno meso i povrće iz woka
Rižoto s tunom
Rajčica s kukuruzom
Španjolski migas s bundevom
Juha od rikule i račića
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rebarca s grilla
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Dagnje na buzaru
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Prežgana juha
Pohani zamotuljci
Grill vratina u sendviču
Grdobina u pikantnoj šalši
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rosti
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Riblja juha s Malte
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Ražnjići od lososa
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Govedina s lukom
Mirisni prilog iz pećnice
Grčka seljačka salata
Lazanje u tavi
Voćna salata s piletinom
Slatki lungić
Pohana skuta
Salata s okruglicama od sira
File steak na povrću
Fina pikantna piletina
Rižoto na španjolski način
Singapurski ljuti omlet
Sočni pureći ražnjići
Špageti na kineski način
Kuhana govedina s umakom od hrena
Hrskave tortice od krumpira
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Fino varivo v loncu
Špageti s acetom balsamicom
Polupunjene paprike
Sočna aromatična torta
Salata sa skutom
Crveno ljetno varivo
Piletina u finom mediteranskom umaku
Biftek rolice
Marinirano svinjsko pečenje
Senf s paprikama
Mediteranska rapsodija
Švicarska juha sa sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Uskršnja šunka na zabavan način
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pečena piletina s limunom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mladi krumpir s ajvarom
Tjestenina u finom umaku
Juha od kelja sa sirom
Hrskava pileća krilca
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s povrćem
Kineska juha s račićima i gljivama
Umak od limete (Molho de limao)
Cous-cous s povrćem
Popečci od bulgura s umakom
Šampinjoni u palačinki
Dječje lazanje
Bugarska pita od krumpira
Palamida s čilijem i mangom
Salata od tune i krastavaca
Riba u bijelom umaku
Lungić u sendviču
Slasni BBQ burgeri
Pileća prsa iz pećnice
Grill pirjana piletina s roštilja
Finska - Juha s lososom
Piletina s pistacijama
Lungić s povrćem
Salata s neobičnim preljevom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Špinatova juha s feta sirom
Teriyaki piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Juha od gljiva
Empanade s pestom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Mesne okruglice
Zimski punč
Marinirana piletina s roštilja
Hrenovke u panceti
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Grill oslić u aromatičnoj korici
Svinjski file s povrćem
Salata od quinoe i povrća
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ciganski odrezak
Punjene tikve
Voćna juha od višanja
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina Kiev
Palačinke s nadjevom od riže
Rižoto tortice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke