Meni Search

Lagana depra

Zabavni kineski ravioli

Šampinjoni u palačinki
Singapurski ljuti omlet
Rižoto tortice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s pistacijama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ Steak & chips
Riža s tunom
Voćna juha od višanja
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Špageti na kineski način
Piletina Kiev
Španjolski migas s bundevom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Hrenovke u panceti
Pileća prsa iz pećnice
Zimski punč
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Popečci od bulgura s umakom
Špinatova juha s feta sirom
Dip od južnog voća
Teriyaki piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Voćna salata s piletinom
Salata sa skutom
Dagnje na buzaru
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Prežgana juha
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Mesne okruglice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Lungić s povrćem
Piletina na tajlandski način
Mediteranska rapsodija
Punjene tikve
Pileći štapići u ketchupu
Ciganski odrezak
Crveno ljetno varivo
Rižoto na španjolski način
Senf s paprikama
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Marokanska salata s cous-cousom
Palamida s čilijem i mangom
Biftek rolice
Grill oslić u aromatičnoj korici
Sočna aromatična torta
Juha od kelja sa sirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Salata s okruglicama od sira
Glazirana patka s umakom od jabuka
Govedina s lukom
Grčka seljačka salata
BBQ svinjska rebarca u foliji
Marinirana piletina s roštilja
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Polupunjene paprike
Grdobina u pikantnoj šalši
Slatki lungić
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u finom mediteranskom umaku
Grill vratina u sendviču
Pečena piletina s limunom
Uskršnja šunka na zabavan način
Grill pirjana piletina s roštilja
Čarobna ljetna piletina
Lazanje u tavi
Riba u bijelom umaku
Slasni BBQ burgeri
Špageti s acetom balsamicom
Umak od limete (Molho de limao)
Ražnjići od lososa
Zapečeni poriluk
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Dječje lazanje
Mladi krumpir s ajvarom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Rajčica s kukuruzom
Povrtni ražnjići
Caponata alla Podravka
Pileća krilca s Coca-Colom
Pohane paprike
Rebarca s grilla
Empanade s pestom
Fina pikantna piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina sa šafranom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Tjestenina fuži s tartufima
Švicarska juha sa sirom
Juha od rikule i račića
Mirisni prilog iz pećnice
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Meksička party salata
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina s povrćem
Salata s neobičnim preljevom
Tjestenina u finom umaku
File steak na povrću
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Zanimljiva salata s kikirikijem
Povrtni lonac
Pita s crnim pivom
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Juha od gljiva
Blagdanski rižoto s bakalarom
Lungić u sendviču
Marinirano svinjsko pečenje
Palačinke s nadjevom od riže
Rižoto s tunom
Dalmatinska simfonija
Nadjevene lignje
Uzbudljivi kolač od blitve
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Salata od tune i krastavaca
Cous-cous s povrćem
Pohani zamotuljci
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Teletina s pirjanim povrćem
Riblja juha s Malte
Sočni pureći ražnjići
Hrskava pileća krilca
Fino varivo v loncu
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Svinjski file s povrćem
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski gulaš
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Hrskave tortice od krumpira
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kineska juha s račićima i gljivama
Proljetno meso i povrće iz woka
Juha od bundeve s jabukom
Pohana skuta
Sunčani užitak mediterana
Salata od quinoe i povrća
Finska - Juha s lososom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Osvježavajuća juha od krastavaca
Pečena janjetina s bademima
Rosti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke