Meni Search

Lagana depra

Zabavni kineski ravioli

Juha od kelja sa sirom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Osvježavajuća juha od krastavaca
Lungić s povrćem
Pečena janjetina s bademima
Juha od bundeve s jabukom
Punjene tikve
Sočni pureći ražnjići
Pohana skuta
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Salata sa skutom
Voćna juha od višanja
Slatki lungić
Tjestenina fuži s tartufima
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Tjestenina u finom umaku
Senf s paprikama
Riblja juha s Malte
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Palamida s čilijem i mangom
Mirisni prilog iz pećnice
Piletina Kiev
Empanade s pestom
Fino varivo v loncu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Biftek rolice
Riža s tunom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Dip od južnog voća
Piletina s mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Singapurski ljuti omlet
Prežgana juha
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočna aromatična torta
Špageti na kineski način
Fina pikantna piletina
File steak na povrću
Šampinjoni u palačinki
Sunčani užitak mediterana
Pohane paprike
Španjolski migas s bundevom
Lungić u sendviču
Rajčica s kukuruzom
Piletina s povrćem
Rebarca s grilla
Juha od gljiva
Mesne okruglice
Švicarska juha sa sirom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Govedina s lukom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Marinirana piletina s roštilja
Piletina u finom mediteranskom umaku
Rižoto na španjolski način
Uzbudljivi kolač od blitve
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Riba u bijelom umaku
Piletina sa šafranom
Svinjski gulaš
Teriyaki piletina
Grill vratina u sendviču
Caponata alla Podravka
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani zamotuljci
Palačinke s nadjevom od riže
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Pileća krilca s Coca-Colom
Salata s okruglicama od sira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Lazanje u tavi
Ciganski odrezak
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Uskršnja šunka na zabavan način
Povrtni ražnjići
Cous-cous s povrćem
Zapečeni poriluk
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Umak od limete (Molho de limao)
Mladi krumpir s ajvarom
Dagnje na buzaru
Piletina s pistacijama
Slasni BBQ burgeri
Blagdanski rižoto s bakalarom
Crveno ljetno varivo
Polupunjene paprike
Salata s neobičnim preljevom
Finska - Juha s lososom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Dječje lazanje
Mediteranska rapsodija
Pileći štapići u ketchupu
Voćna salata s piletinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Povrtni lonac
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Špageti s acetom balsamicom
Hrskave tortice od krumpira
Salata od tune i krastavaca
Rižoto s tunom
Dalmatinska simfonija
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Nadjevene lignje
Pita s crnim pivom
Juha od rikule i račića
Svinjski file s povrćem
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rosti
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Meksička party salata
Marinirano svinjsko pečenje
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Grčka seljačka salata
Piletina na tajlandski način
Kineska juha s račićima i gljivama
Čarobna ljetna piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Salata od quinoe i povrća
BBQ Steak & chips
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ražnjići od lososa
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Zimski punč
Hrenovke u panceti
Pileća prsa iz pećnice
Hrskava pileća krilca
Popečci od bulgura s umakom
Marokanska salata s cous-cousom
Pečena piletina s limunom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Rižoto tortice
Špinatova juha s feta sirom
Proljetno meso i povrće iz woka
Teletina s pirjanim povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill pirjana piletina s roštilja
Grdobina u pikantnoj šalši
Bugarska pita od krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke