Meni Search

Lagana depra

Zabavni kineski ravioli

Svinjski gulaš
Riža s tunom
Mladi krumpir s ajvarom
Pečena piletina s limunom
Piletina s mascarponeom
Ciganski odrezak
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Meksička party salata
Fino varivo v loncu
Fina pikantna piletina
Lungić u sendviču
Piletina sa šafranom
Prežgana juha
Odresci u umaku s češnjakom
Pohane paprike
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Pileća krilca s Coca-Colom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Grill vratina u sendviču
Bugarska pita od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Dagnje na buzaru
Mesne okruglice na ražnjiću
Marinirano svinjsko pečenje
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Zapečeni poriluk
Juha od gljiva
Španjolski migas s bundevom
Proljetno meso i povrće iz woka
Salata s neobičnim preljevom
Palačinke s nadjevom od riže
Grill pirjana piletina s roštilja
Finska - Juha s lososom
Polupunjene paprike
Povrtni ražnjići
Singapurski ljuti omlet
Dalmatinska simfonija
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slatki lungić
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
BBQ Steak & chips
Popečci od bulgura s umakom
Palamida s čilijem i mangom
Dip od južnog voća
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grdobina u pikantnoj šalši
Grčka seljačka salata
Rosti
Hrskave tortice od krumpira
Slasni BBQ burgeri
Špageti s acetom balsamicom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pileća prsa iz pećnice
Špinatova juha s feta sirom
File steak na povrću
Rajčica s kukuruzom
Pohani zamotuljci
Norveška krem juha od ribe i kozica
Umak od limete (Molho de limao)
Caponata alla Podravka
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskava pileća krilca
Piletina Kiev
Juha od kelja sa sirom
Marinirana piletina s roštilja
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pileći štapići u ketchupu
Salata od tune i krastavaca
Osvježavajuća juha od krastavaca
Hrenovke u panceti
Uzbudljivi kolač od blitve
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Punjene tikve
Tjestenina u finom umaku
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Rižoto na španjolski način
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Salata od quinoe i povrća
Uskršnja šunka na zabavan način
Biftek rolice
Kineska juha s račićima i gljivama
Mesne okruglice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Švicarska juha sa sirom
Lungić s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zimski punč
Teletina s pirjanim povrćem
Sunčani užitak mediterana
Pečena janjetina s bademima
Riblja juha s Malte
Crveno ljetno varivo
Dječje lazanje
Sočni pureći ražnjići
Čarobna ljetna piletina
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Šampinjoni u palačinki
Pohana skuta
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s povrćem
Špageti na kineski način
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Govedina s lukom
Empanade s pestom
Salata sa skutom
Piletina s pistacijama
Senf s paprikama
Voćna juha od višanja
Teriyaki piletina
Marokanska salata s cous-cousom
Nadjevene lignje
Mirisni prilog iz pećnice
Blagdanski rižoto s bakalarom
Povrtni lonac
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Piletina na tajlandski način
Sočna aromatična torta
Juha od rikule i račića
Mediteranska rapsodija
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Rebarca s grilla
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Salata s okruglicama od sira
Piletina s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s tunom
Riba u bijelom umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Juha od bundeve s jabukom
Pohani tofu s povrćem
Cous-cous s povrćem
Ražnjići od lososa
Piletina u finom mediteranskom umaku
Rižoto tortice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pita s crnim pivom
Lazanje u tavi
Voćna salata s piletinom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke