Meni Search

Lud k'o šiba

Zabavni kineski ravioli

Janjetina na padelu
Velika Britanija - Pastirska pita
Meksička party salata
Teriyaki piletina
Grill vratina u sendviču
Piletina s mascarponeom
Lungić u sendviču
Male teleće pitice
Pileći gulaš
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Šampinjoni u palačinki
Roštilj s umakom Romesco
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Patka s mlincima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kotlovina
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Juha od bundeve s jabukom
Grill povrće na salatu
Brancinovo oko
Tuna burger
Krem juha sa sjemenkama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Špageti na kineski način
Medeni teleći kotleti
Srneći file na salatu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Jakobove kapice s umakom
Pečena janjetina s bademima
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Hrskavo pečeno pile
Sunčani užitak mediterana
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Irska janjetina
Hrskavi trokuti
Pirjani kunić
Blagdanska rolada
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Vratina s roštilja
Tjestenina fuži s tartufima
Cous-cous s povrćem
Zapečena ricotta
Proljetna janjetina
Polupunjene paprike
Pohani tofu s povrćem
Piletina u pivu
Irski gulaš (Irish stew)
Pikantne mazalice
Teletina s pirjanim povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Fiš paprikaš
Marokanska salata s cous-cousom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Marinirana pileća krilca s povrćem
Nadjevene lignje
Piletina s nadjevom od ajvara
Aromatizirani kruh
Hrskave tortice od krumpira
Kotleti u pivskom umaku
Pečena piletina s limunom
Pizza s tunom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina sa šafranom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pohani zamotuljci
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice na ražnjiću
Kineska juha s račićima i gljivama
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pohani buncek
Manastirski đuveč
Pašticada s njokima
Sendvič s avokadom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Palačinke s nadjevom od riže
Lignje s povrćem i smokvama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mirisna pureća rolada
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pohana skuta
Pašticada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramsteak u seksi umaku
Mesna rolada u tijestu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Špageti s pistacijama
Prežgana juha
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Svinjski file s povrćem
Slasni BBQ burgeri
Rezanci s krušnim mrvicama
Riblja juha s Malte
Cipar - Lungić na ciparski
Palamida s čilijem i mangom
Jabučni krumpirići s cimetom
Marinirano svinjsko pečenje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina Kiev
Sočni pureći ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke