Meni Search

Lud k'o šiba

Zabavni kineski ravioli

Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Palačinke s nadjevom od riže
Šampinjoni u palačinki
Pizza s tunom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kotleti u pivskom umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći gulaš
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Patka s mlincima
Nadjevene lignje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Marokanska salata s cous-cousom
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje s povrćem i smokvama
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Špageti s pistacijama
Pohani zamotuljci
Hrskavo pečeno pile
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pečena piletina s limunom
Slasni BBQ burgeri
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brownie s kajenskim paprom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Marinirana pileća krilca s povrćem
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Piletina sa šafranom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pašticada
Riblja juha s Malte
Tuna burger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mirisna pureća rolada
Blagdanska rolada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Zapečena ricotta
Palamida s čilijem i mangom
Sunčani užitak mediterana
Irski gulaš (Irish stew)
Cipar - Lungić na ciparski
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočni pureći ražnjići
Aromatizirani kruh
Pikantne mazalice
Srneći file na salatu
Jakobove kapice s umakom
Sendvič s avokadom
Bugarska pita od krumpira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pohani tofu s povrćem
Marinirano svinjsko pečenje
Polupunjene paprike
Irska janjetina
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Grill vratina u sendviču
Prežgana juha
Piletina Kiev
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Krem juha sa sjemenkama
Mesna rolada u tijestu
Grill povrće na salatu
Meksička party salata
Pečena janjetina s bademima
Kotlovina
Rezanci s krušnim mrvicama
Medeni teleći kotleti
Cous-cous s povrćem
Hrskavi trokuti
Pohani buncek
Piletina s nadjevom od ajvara
Proljetna janjetina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lungić u sendviču
Roštilj s umakom Romesco
Pirjani kunić
Tjestenina fuži s tartufima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pašticada s njokima
Piletina u pivu
Juha od bundeve s jabukom
Hrskave tortice od krumpira
Fiš paprikaš
Janjetina na padelu
Male teleće pitice
Teletina s pirjanim povrćem
Pohana skuta
Brancinovo oko
Svinjski file s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Manastirski đuveč
Piletina s mascarponeom
Špageti na kineski način
Teriyaki piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramsteak u seksi umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kineska juha s račićima i gljivama
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vratina s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke