Meni Search

Lud k'o šiba

Zabavni kineski ravioli

Piletina s mascarponeom
Sočni pureći ražnjići
Patka s mlincima
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Irski gulaš (Irish stew)
Hrskavo pečeno pile
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Mesne okruglice na ražnjiću
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pašticada
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pizza s tunom
Polupunjene paprike
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Šampinjoni u palačinki
Irska janjetina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teriyaki piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Manastirski đuveč
Piletina u pivu
Pohani tofu s povrćem
Jakobove kapice s umakom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pašticada s njokima
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesna rolada u tijestu
Palamida s čilijem i mangom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjevene lignje
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Lungić u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slasni BBQ burgeri
Mirisna pureća rolada
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Aromatizirani kruh
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileći gulaš
Proljetna janjetina
Pečena piletina s limunom
Cous-cous s povrćem
Kineska juha s račićima i gljivama
Jabučni krumpirići s cimetom
Teletina s pirjanim povrćem
Svinjski file s povrćem
Fiš paprikaš
Sunčani užitak mediterana
Marinirano svinjsko pečenje
Piletina sa šafranom
Krem juha sa sjemenkama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pohani buncek
Marinirana pileća krilca s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kotleti u pivskom umaku
Pikantne mazalice
Male teleće pitice
Pečena janjetina s bademima
Pohani zamotuljci
Riblja juha s Malte
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill vratina u sendviču
Lignje s povrćem i smokvama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Prežgana juha
Marokanska salata s cous-cousom
Juha od bundeve s jabukom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Sendvič s avokadom
Grill povrće na salatu
Tjestenina fuži s tartufima
Medeni teleći kotleti
Cipar - Lungić na ciparski
Brancinovo oko
Pirjani kunić
Piletina s nadjevom od ajvara
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Špageti na kineski način
Bugarska pita od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Srneći file na salatu
Meksička party salata
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Ramsteak u seksi umaku
Vratina s roštilja
Brownie s kajenskim paprom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskave tortice od krumpira
Hrskavi trokuti
Janjetina na padelu
Špageti s pistacijama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina Kiev
Pohana skuta
Palačinke s nadjevom od riže
Blagdanska rolada
Tuna burger
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Zapečena ricotta
Kotlovina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke