Meni Search

Okrećem novi list

Zimski punč

Pohane paprike
Papreni tart s marelicama
Juha od cvjetače i camemberta
Salata od tune i povrća
Popečci od bulgura s umakom
Sočna pureća rolada
Palačinke s nadjevom od riže
Tjestenina fuži s tartufima
Oslić s maslinama
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Ražnjići od lososa
Prežgana juha
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Rolice od soma
Pohani tofu s povrćem
Kineska juha s račićima i gljivama
Mini lazanje
Grill povrće na salatu
Lignje punjene crvenim radićem
Tagliatelle s pečenim povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ljubavne šurlice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mesne okruglice
Sočna Wellington pečenka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočna rebarca
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Špageti na kineski način
Pileći bataci s umakom od luka
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Uzbudljivi kolač od blitve
Velika Britanija - Pastirska pita
Mediteranski špageti
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s pistacijama
Bugarska pita od krumpira
Proljetno meso i povrće iz woka
Marokanska salata s cous-cousom
Kuglice od riže i svježeg sira
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Popečci od cvjetače
Senf s paprikama
Zlatna piletina
Povrtni ražnjići
Kaštelanski makaruni
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Uskršnja šunka na zabavan način
Govedina s lukom
Njemačka - Jetrica s jabukama
Rižoto s tunom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Zapečena ricotta
Pita s muškatnom bundevom i makom
Janjetina na padelu
Fina pikantna piletina
Juha od bundeve s jabukom
Voćna juha od višanja
Mesne okruglice u umaku
Rolice od blitve
Salata u košaricama od parmezana
Krumpir u košuljici
Prilog od prokulica
Polupunjene paprike
Cous-cous s povrćem
Grčka seljačka salata
Rižoto na španjolski način
Salata od quinoe i povrća
Vege odresci s marinadom
Male teleće pitice
Zabavni kineski ravioli
Rosti
Vegetina enchilada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Salata s neobičnim preljevom
Čarobni štapići
Roštilj s umakom Romesco
Crveno ljetno varivo
Pirjani kunić
Pileća prsa iz pećnice
Goveđa rebarca sa zeljem
Mirisni prilog iz pećnice
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Empanade s pestom
Brusketa s avokadom
Bruskete od cvjetače
Rižoto tortice
Salata s mora
Pileći gulaš
Pohana skuta
Piletina s mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Čudotvorni čaj za detoks
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rižini ravioli s mozzarellom
Polpete od slanutka s kurkumom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Caponata alla Podravka
Pečena piletina s limunom
Žuti medaljoni
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Belgija - Salade Liégeoise
Raskošna ljetna tava
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lignje i tikvice na štapiću
Savici sa špinatom i satricom od sira
Kozice s rižom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Lignje na šumskom rižotu
Španjolski migas s bundevom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Sočna aromatična torta
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Ramsteak u seksi umaku
Juha od rikule i račića
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Toplom jabukovačom ugrijte se nakon boravka na hladnoj zimi ili okrijepite nakon blagdanskih delicija.

Sastojci

4 jabuke
1 kruška
1 naranča
1 nar
4 štapića Vegeta Maestro cimeta
3 komada Vegeta Maestro klinčića
2 l vode
2 žlice meda ili javorova sirupa
ploške jabuke za posluživanje

Koristili smo

Cimet u kori

Cimet u kori

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe90 min

  • 1 Jabuke i kruške zajedno s korom narežite na kriške. Stavite ih u posudu za kuhanje, dodajte naranče narezane na ploške, očišćene sjemenke nara, štapiće cimeta, klinčić i prelijte vodom.
  • 2 Zagrijte i poklopljeno na laganoj vatri kuhajte sat – sat i pol. Voće će pustiti svoje sokove i arome. Nakon kuhanja uklonite štapiće od cimeta i procijedite.

Savjet

Kod pripreme punča osim predloženog voća možete odabrati razno voće prema vlastitom ukusu.

Posluživanje

Toplu jabukovaču poslužite zaslađenu medom i ukrasite ploškama svježe jabuke.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke