Meni Search

Lagana depra

Zimski punč

Povrtni lonac
Ciganski odrezak
Marinirano svinjsko pečenje
Uzbudljivi kolač od blitve
Mesne okruglice
Biftek rolice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Sočna aromatična torta
Nadjevene lignje
Salata s okruglicama od sira
Dagnje na buzaru
Juha od gljiva
Piletina na tajlandski način
Piletina s pistacijama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Voćna salata s piletinom
Pečena piletina s limunom
Pileća prsa iz pećnice
Kineska juha s račićima i gljivama
Pita s crnim pivom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Hrskave tortice od krumpira
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Juha od rikule i račića
Govedina s lukom
Šampinjoni u palačinki
Umak od limete (Molho de limao)
Pohani zamotuljci
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Čarobna ljetna piletina
Singapurski ljuti omlet
Salata od tune i krastavaca
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pohane paprike
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Povrtni ražnjići
Špageti s acetom balsamicom
Dječje lazanje
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Salata od quinoe i povrća
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Caponata alla Podravka
Grčka seljačka salata
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pohana skuta
Pohani tofu s povrćem
File steak na povrću
Hrenovke u panceti
Ražnjići od lososa
Odresci u umaku s češnjakom
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina s mascarponeom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Špageti na kineski način
Senf s paprikama
Lungić s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižoto s tunom
Uskršnja šunka na zabavan način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Palamida s čilijem i mangom
Mirisni prilog iz pećnice
Rižoto tortice
Grill vratina u sendviču
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Fina pikantna piletina
Bugarska pita od krumpira
Zabavni kineski ravioli
Lazanje u tavi
Mladi krumpir s ajvarom
Dip od južnog voća
Piletina u finom mediteranskom umaku
Cous-cous s povrćem
Slasni BBQ burgeri
Blagdanski rižoto s bakalarom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rebarca s grilla
Špinatova juha s feta sirom
Marokanska salata s cous-cousom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Pileća krilca s Coca-Colom
Marinirana piletina s roštilja
Mesne okruglice na ražnjiću
Zapečeni poriluk
Juha od bundeve s jabukom
Slatki lungić
Rajčica s kukuruzom
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rosti
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Glazirana patka s umakom od jabuka
Salata sa skutom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto na španjolski način
Svinjski gulaš
Riba u bijelom umaku
Riblja juha s Malte
Grill pirjana piletina s roštilja
Voćna juha od višanja
Prežgana juha
Sunčani užitak mediterana
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fino varivo v loncu
Teriyaki piletina
Lungić u sendviču
Popečci od bulgura s umakom
Švicarska juha sa sirom
Punjene tikve
Tjestenina u finom umaku
Finska - Juha s lososom
Piletina sa šafranom
Hrskava pileća krilca
Riža s tunom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Proljetno meso i povrće iz woka
Crveno ljetno varivo
Polupunjene paprike
Grdobina u pikantnoj šalši
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Palačinke s nadjevom od riže
Španjolski migas s bundevom
Svinjski file s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileći štapići u ketchupu
Dalmatinska simfonija
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina s povrćem
Juha od kelja sa sirom
BBQ Steak & chips
Piletina Kiev
Meksička party salata
Salata s neobičnim preljevom
Empanade s pestom
Mediteranska rapsodija
Pečena janjetina s bademima
Sočni pureći ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Osvježavajuća juha od krastavaca
Kuhana govedina s umakom od hrena
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Toplom jabukovačom ugrijte se nakon boravka na hladnoj zimi ili okrijepite nakon blagdanskih delicija.

Sastojci

4 jabuke
1 kruška
1 naranča
1 nar
4 štapića Vegeta Maestro cimeta
3 komada Vegeta Maestro klinčića
2 l vode
2 žlice meda ili javorova sirupa
ploške jabuke za posluživanje

Koristili smo

Cimet u kori

Cimet u kori

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe90 min

  • 1 Jabuke i kruške zajedno s korom narežite na kriške. Stavite ih u posudu za kuhanje, dodajte naranče narezane na ploške, očišćene sjemenke nara, štapiće cimeta, klinčić i prelijte vodom.
  • 2 Zagrijte i poklopljeno na laganoj vatri kuhajte sat – sat i pol. Voće će pustiti svoje sokove i arome. Nakon kuhanja uklonite štapiće od cimeta i procijedite.

Savjet

Kod pripreme punča osim predloženog voća možete odabrati razno voće prema vlastitom ukusu.

Posluživanje

Toplu jabukovaču poslužite zaslađenu medom i ukrasite ploškama svježe jabuke.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke