Meni Search

Lagana depra

Zimski punč

Caponata alla Podravka
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Marinirana piletina s roštilja
Svinjski file s povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Dip od južnog voća
Teriyaki piletina
Pileća prsa iz pećnice
Piletina u finom mediteranskom umaku
Špinatova juha s feta sirom
Sočni pureći ražnjići
Rebarca s grilla
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Hrskava pileća krilca
Pita s crnim pivom
Teletina s pirjanim povrćem
Crveno ljetno varivo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Lazanje u tavi
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Hrskave tortice od krumpira
Bugarska pita od krumpira
Ciganski odrezak
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Riblja juha s Malte
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Palamida s čilijem i mangom
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice
Uzbudljivi kolač od blitve
Salata sa skutom
Salata od quinoe i povrća
Govedina s lukom
Salata s okruglicama od sira
Finska - Juha s lososom
Piletina s mascarponeom
Mediteranska rapsodija
Pohane paprike
Uskršnja šunka na zabavan način
Mirisni prilog iz pećnice
Riba u bijelom umaku
Marokanska salata s cous-cousom
Sunčani užitak mediterana
Pileća krilca s Coca-Colom
Pohani zamotuljci
Lungić s povrćem
Voćna salata s piletinom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Špageti na kineski način
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Povrtni ražnjići
File steak na povrću
Mesne okruglice na ražnjiću
Slasni BBQ burgeri
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Rižoto s tunom
Salata s neobičnim preljevom
Pohana skuta
Voćna juha od višanja
Marinirano svinjsko pečenje
Palačinke s nadjevom od riže
Piletina s povrćem
Piletina sa šafranom
Zabavni kineski ravioli
Blagdanski rižoto s bakalarom
Senf s paprikama
Grill pirjana piletina s roštilja
Nadjevene lignje
Prežgana juha
Riža s tunom
Povrtni lonac
Juha od gljiva
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
BBQ Steak & chips
Salata od tune i krastavaca
Popečci od bulgura s umakom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Odresci u umaku s češnjakom
Tjestenina u finom umaku
Osvježavajuća juha od krastavaca
Pečena janjetina s bademima
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Sočna aromatična torta
Grdobina u pikantnoj šalši
Rajčica s kukuruzom
Grčka seljačka salata
Piletina Kiev
Grill vratina u sendviču
Zapečeni poriluk
Empanade s pestom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fina pikantna piletina
Čarobna ljetna piletina
Pečena piletina s limunom
Juha od bundeve s jabukom
Svinjski gulaš
Kuhana govedina s umakom od hrena
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Meksička party salata
Rosti
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pohani tofu s povrćem
Ražnjići od lososa
Umak od limete (Molho de limao)
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Špageti s acetom balsamicom
Šampinjoni u palačinki
Biftek rolice
Piletina na tajlandski način
Dalmatinska simfonija
Slatki lungić
Piletina s pistacijama
Lungić u sendviču
Juha od kelja sa sirom
Punjene tikve
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kineska juha s račićima i gljivama
Fino varivo v loncu
Polupunjene paprike
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrenovke u panceti
Dječje lazanje
Rižoto na španjolski način
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Dagnje na buzaru
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileći štapići u ketchupu
Cous-cous s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Singapurski ljuti omlet
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Švicarska juha sa sirom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Juha od rikule i račića
Glazirana patka s umakom od jabuka
Španjolski migas s bundevom
Rižoto tortice
Zanimljiva salata s kikirikijem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Toplom jabukovačom ugrijte se nakon boravka na hladnoj zimi ili okrijepite nakon blagdanskih delicija.

Sastojci

4 jabuke
1 kruška
1 naranča
1 nar
4 štapića Vegeta Maestro cimeta
3 komada Vegeta Maestro klinčića
2 l vode
2 žlice meda ili javorova sirupa
ploške jabuke za posluživanje

Koristili smo

Cimet u kori

Cimet u kori

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe90 min

  • 1 Jabuke i kruške zajedno s korom narežite na kriške. Stavite ih u posudu za kuhanje, dodajte naranče narezane na ploške, očišćene sjemenke nara, štapiće cimeta, klinčić i prelijte vodom.
  • 2 Zagrijte i poklopljeno na laganoj vatri kuhajte sat – sat i pol. Voće će pustiti svoje sokove i arome. Nakon kuhanja uklonite štapiće od cimeta i procijedite.

Savjet

Kod pripreme punča osim predloženog voća možete odabrati razno voće prema vlastitom ukusu.

Posluživanje

Toplu jabukovaču poslužite zaslađenu medom i ukrasite ploškama svježe jabuke.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke