Meni Search

Lagana depra

Zimski punč

Lungić u sendviču
Zanimljiva salata s kikirikijem
Švicarska juha sa sirom
Punjene tikve
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
BBQ Steak & chips
Kineska juha s račićima i gljivama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohana skuta
Hrskave tortice od krumpira
Palamida s čilijem i mangom
Pohani tofu s povrćem
Mesne okruglice
Fina pikantna piletina
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lungić s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Mirisni prilog iz pećnice
Pita s crnim pivom
Rosti
Rajčica s kukuruzom
Rižoto tortice
Salata od tune i krastavaca
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Rebarca s grilla
Grdobina u pikantnoj šalši
Singapurski ljuti omlet
Sočna aromatična torta
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pečena janjetina s bademima
Senf s paprikama
Teletina s pirjanim povrćem
Špageti na kineski način
Piletina u finom mediteranskom umaku
Umak od limete (Molho de limao)
Bugarska pita od krumpira
Špageti s acetom balsamicom
Pileća krilca s Coca-Colom
Grčka seljačka salata
Dagnje na buzaru
Riba u bijelom umaku
Blagdanski rižoto s bakalarom
Marinirano svinjsko pečenje
Pohane paprike
Voćna salata s piletinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Riža s tunom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Palačinke s nadjevom od riže
Piletina sa šafranom
Španjolski migas s bundevom
Mediteranska rapsodija
Pečena piletina s limunom
Pohani zamotuljci
Špinatova juha s feta sirom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatki lungić
Lazanje u tavi
Fino varivo v loncu
Finska - Juha s lososom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Popečci od bulgura s umakom
Zapečeni poriluk
Norveška krem juha od ribe i kozica
Meksička party salata
Riblja juha s Malte
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina na tajlandski način
Povrtni lonac
Dip od južnog voća
Salata od quinoe i povrća
Prežgana juha
Hrskava pileća krilca
Nadjevene lignje
Dalmatinska simfonija
Piletina Kiev
Empanade s pestom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mesne okruglice na ražnjiću
Osvježavajuća juha od krastavaca
Salata sa skutom
Marokanska salata s cous-cousom
Rižoto na španjolski način
Svinjski file s povrćem
Svinjski gulaš
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Juha od rikule i račića
Tjestenina fuži s tartufima
Slasni BBQ burgeri
Juha od bundeve s jabukom
Crveno ljetno varivo
Salata s neobičnim preljevom
Uzbudljivi kolač od blitve
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Polupunjene paprike
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Teriyaki piletina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Salata s okruglicama od sira
Hrenovke u panceti
Rižoto s tunom
Čarobna ljetna piletina
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
File steak na povrću
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočni pureći ražnjići
Grill vratina u sendviču
Caponata alla Podravka
Tjestenina u finom umaku
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ražnjići od lososa
Proljetno meso i povrće iz woka
Govedina s lukom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Povrtni ražnjići
Piletina s pistacijama
Cous-cous s povrćem
Grill pirjana piletina s roštilja
Sunčani užitak mediterana
Ciganski odrezak
Juha od kelja sa sirom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mladi krumpir s ajvarom
Voćna juha od višanja
Piletina s povrćem
Kuhana govedina s umakom od hrena
Dječje lazanje
Pileći štapići u ketchupu
Juha od gljiva
Uskršnja šunka na zabavan način
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Marinirana piletina s roštilja
Zabavni kineski ravioli
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Biftek rolice
Šampinjoni u palačinki
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Piletina s mascarponeom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Toplom jabukovačom ugrijte se nakon boravka na hladnoj zimi ili okrijepite nakon blagdanskih delicija.

Sastojci

4 jabuke
1 kruška
1 naranča
1 nar
4 štapića Vegeta Maestro cimeta
3 komada Vegeta Maestro klinčića
2 l vode
2 žlice meda ili javorova sirupa
ploške jabuke za posluživanje

Koristili smo

Cimet u kori

Cimet u kori

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe90 min

  • 1 Jabuke i kruške zajedno s korom narežite na kriške. Stavite ih u posudu za kuhanje, dodajte naranče narezane na ploške, očišćene sjemenke nara, štapiće cimeta, klinčić i prelijte vodom.
  • 2 Zagrijte i poklopljeno na laganoj vatri kuhajte sat – sat i pol. Voće će pustiti svoje sokove i arome. Nakon kuhanja uklonite štapiće od cimeta i procijedite.

Savjet

Kod pripreme punča osim predloženog voća možete odabrati razno voće prema vlastitom ukusu.

Posluživanje

Toplu jabukovaču poslužite zaslađenu medom i ukrasite ploškama svježe jabuke.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke