Meni
Hrvatski Hr
Odabir jezika
Profil Search

Slobodno kuhaj

Kad uđeš u kuhinju, zanemari ono što ne znaš i uzdaj se u svoja osjetila. Neka mašta bude tvoj jedini recept. Prekrši pravila, improviziraj… naoružaj se poznatim i kreni u nepoznato. A da bi samopouzdanje bilo na visini, tu je Vegeta koja ti jamči na kraju kuhanja uvijek – savršen okus. Kad uđeš u kuhinju, slobodno kuhaj.

Blagdan za vaša osjetila

Od posnog bakalara do raskošnih svinjskih pečenja, uspomene na prepune blagdanske stolove uvijek izmame toplinu oko srca... ali i u trbuhu.

Neka te ne hvata panika kad na vrata pozvone obitelj i prijatelji. Vegeta te inspirira da na svoj način reinterpretiraš tradicionalne recepte ili hrabro, bez straha, iskušaš nove. I nemoj se ograničiti na crvene dane u kalendaru – uz tvoje fine kreacije, svaki dan može biti pravi blagdan okusa.

I ti možeš kuhati svjetski

Pobjegni od dosade! Spakiraj pregaču i otisni se u nove avanture.

Preleti stranice kuharice pa otputuj u daleke krajeve ne napuštajući sigurnost vlastite kuhinje. Jer mašta ne poznaje granice, a egzotični te mirisi vode na put oko svijeta. Ne trebaš putovnicu... samo jednu žlicu Vegete!

Ne boj se uprljati ruke

Zasuči rukave i upusti se u novu avanturu. Bez obzira na zahtjevnost recepta i tvoje iskustvo, kombiniraj i kreiraj.

Danas, i kad u frižideru nema puno namirnica osim piva, kombiniram i kreiram. Ako mogu sastaviti kuhinjski ormarić bez uputa, što je za mene mesna štruca! Muški isprobavam jer znam da ću uvijek spremiti super jelo za svoje goste i svoju dragu... da joj je barem uvijek tako lako udovoljiti!

Sprijatelji se s novim okusima

Lijepo se družiti za stolom, ali zašto zabava i druženje ne bi počeli još u kuhinji i prije nego što zalogaji dođu pred goste.

Zajedničko spravljanje hrane je pravi mali festival bliskosti na kojem kroz igru izmjenjujemo ideje, iskustva i provodimo kvalitetno vrijeme zajedno. Kažu da ljubav ide kroz želudac, ali isto vrijedi i za prijateljstvo – provjerite!

Fina hrana za fine uspomene

Malo nas stvari može dirnuti, utješiti i raspoložiti kao hrana.

Čak i najjednostavnija jela sentimentalno povezujemo s trenucima kad smo ih prvi put probali. Kad osjetiš nostalgiju za obiteljskim trenucima oko stola, utaži glad za druženjem finim zalogajima u kojima ste zajedno uživali. A svaki put kad s ljubavlju spremaš nove delicije, ne zaboravi uključiti kreativnost – zapravo kreiraš buduće uspomene!

Podijeli s prijateljima