Život je jednostavan uz žlicu Vegete. Pokazali ste nam svoje jednostavne recepte sa samo četiri sastojka i žlicom Vegete Original.
Nagradni natječaj je završen, sretni dobitnici su:
Za 250 g Vegete Original potrebno je 382 g svježeg povrća.
Život je jednostavan uz žlicu Vegete. Pokazali ste nam svoje jednostavne recepte sa samo četiri sastojka i žlicom Vegete Original.
Nagradni natječaj je završen, sretni dobitnici su:
Uz pomoć ruke protrljaj lampu i dobri duh će ti ispuniti želju
Dajem ti najvrijednije blago svake kuhinje - bogatstvo povrća.
Uz žlicu Vegete obogatit ćeš svako jelo te zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.
Dajem ti hrabrost da svekrvi serviraš neposoljeno jelo.
Tu te samo Vegeta može spasiti!
Dajem ti sreću da bez muke spremiš gurmansko jelo!
Uz žlicu Vegete i najkompliciraniji obrok činit će se jednostavnim. Pa to je prava sreća!
Dajem ti brzinu spremanja ukusnih jela u tren oka!
Za vrhunski okus ti više ne trebaju sati, dovoljna je jedna žlica Vegete.
Dajem ti kreativnost najvećih svjetskih umjetnika!
Ali pazi, sposobnost stvaranja vrhunskih okusa trajat će samo dok je Vegeta u tvojoj kuhinji.
Više nikada nećeš kasniti na druženje zato što ti se odužilo kuhanje ručka!
Uz Vegetu ćeš pripremati jela precizno i točno kao švicarski sat!
Pozovi prijatelje da ispune svoje želje
Jednostavnost i bogatstvo okusa njezin su zaštitni znak. Svejedno, donosimo nekoliko trikova i savjeta koji će sigurno biti od pomoći.
Visina i hrana se vole
Kako bi se kraljica začina ravnomjernije rasporedila po jelu, posipaj je s visine. Recimo, od oka. Pa da! Zato se to tako kaže…
Slasnije nego u kinu!
Pa, kokice, naravno! Kokice s Vegetom. Ispeci kokice kako ih već pečeš i na kraju ih pospi Vegetom. Mmmmljac!
Mesu treba malo duže
Pospite Vegetu po mesu i pustite da malo odstoji. Potrebno je neko vrijeme da meso upije sve okuse koje Vegeta daje.
Pravo vrijeme za vegetu
Budući da je Vegeta mješavina bogatih začina, najbolje ju je dodati pred sam kraj kuhanja. Tako će sačuvati sve arome i jelo učiniti svježim i ukusnim.
Vegeta za hladno i vegeta za toplo
Ne začinjava se jednako toplo i hladno jelo. U hladno jelo se uvijek treba staviti mrvu više zači… Vegete!