Bogatstvo povrća

Za 250 g Vegete Original potrebno je 382 g svježeg povrća.

Vegeta

Br. 1

Dodatak

Jelima

U Europi

Postolje vegeta slike Vegeta broj jedan dodatak jelima u Europi

Najlakši način da se dokopaš bogatstva povrća

Hero slika

Najlakši način

da se dokopaš

bogatstva...

povrća

Vegeta pakiranje
Vegeta brush

100% originalna

Vegeta broj jedan dodatak jelima u Europi
Nagradni natječaj pozadina Nagradni natječaj pozadina

Objava dobitnika

Pravila nagradnog natječaja
Dekoracija krug Dekoracija strelica
Macbook Air laptop

Macbook Air osvaja

Simona Fuzul, Bibinje

Imati Vegetu u kuhinji danas pravi je hit,napraviti ukusno jelo više nije mit!

Ta sreća Vegeta vam se zove, svakom jelu daje okuse nove.

Kraljicom začina je zovi, jer ona to je, među ostalim začinima, nema bitnije od nje!

Zbog Vegete moja hrana ima pravi look, možda sada napokon dobijem MacBook. Dobri Duše, daj, ispuni mi želju, zar ne vidiš da Vegetu dodajem svakom jelu?

Dodatak jelima ona je broj jedan, bilo da si mesojed, vegetarijanac ili vegan.

Svakom jelu za okus treba začin, Vegeta to nije, ona se za to pobrinula na drugi način.

U žlici jednoj bogatstvo okusa se krije, za sreću pitate me, pa tu se ona smije.

Dobitnike poklon paketa možete provjeriti ovdje.

Ruka za trljanje

Uz pomoć ruke protrljaj svjetiljku i dobri duh će pred tebe staviti zadatak!

Dođi do MacBooka uz

ljubav

sreću

bogatstvo

ljubav

sreću

bogatstvo

U kuhinji je važno imati samo dobrog duha

Pobjednički video:

link shape Pravila nagradnog natječaja

Preko kuhača
do playstationa 5

Nagradni natječaj je završio, a pobjednik je:
Tomislav Krištofić, Prigorje Brdovečko

Vegeta Tips&Tricks

Jednostavnost i bogatstvo okusa njezin su zaštitni znak. Svejedno, donosimo nekoliko trikova i savjeta koji će sigurno biti od pomoći.

Pile ikona Kino ikona Meso ikona Vrijeme ikona Toplo ikona

Visina i hrana se vole

Kako bi se kraljica začina ravnomjernije rasporedila po jelu, posipaj je s visine. Recimo, od oka. Pa da! Zato se to tako kaže…

Slasnije nego u kinu!

Pa, kokice, naravno! Kokice s Vegetom. Ispeci kokice kako ih već pečeš i na kraju ih pospi Vegetom. Mmmmljac!

Mesu treba malo duže

Pospite Vegetu po mesu i pustite da malo odstoji. Potrebno je neko vrijeme da meso upije sve okuse koje Vegeta daje.

Pravo vrijeme za vegetu

Budući da je Vegeta mješavina bogatih začina, najbolje ju je dodati pred sam kraj kuhanja. Tako će sačuvati sve arome i jelo učiniti svježim i ukusnim.

Vegeta za hladno i vegeta za toplo

Ne začinjava se jednako toplo i hladno jelo. U hladno jelo se uvijek treba staviti mrvu više zači… Vegete!

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke