Bogatstvo povrća

Za 250 g Vegete Original potrebno je 382 g svježeg povrća.

Vegeta

Br. 1

Dodatak

Jelima

U Europi

Postolje vegeta slike Vegeta broj jedan dodatak jelima u Europi

Najlakši način da se dokopaš bogatstva povrća

Hero slika

Najlakši način

da se dokopaš

bogatstva...

povrća

Vegeta pakiranje
Vegeta brush

100% originalna

Vegeta broj jedan dodatak jelima u Europi
Nagradni natječaj pozadina Nagradni natječaj pozadina

Nagradni natječaj

Pravila nagradnog natječaja
Dekoracija krug Dekoracija strelica
Macbook Air laptop

Vegeta i dobri duh dijele Macbook!

Naš duh odlučio vam je ispuniti želju i nagraditi vas novim MacBook Airom.

Međutim, kao i kod svakog dobro duha, postoji kvaka. Protrljaj čarobnu lampu i saznaj kako do prijenosnog računala broj jedan!

Ruka za trljanje

Uz pomoć ruke protrljaj svjetiljku i dobri duh će pred tebe staviti zadatak!

Dođi do MacBooka uz

ljubav

sreću

bogatstvo

ljubav

sreću

bogatstvo

U kuhinji je važno imati samo dobrog duha

Pobjednički video:

link shape Pravila nagradnog natječaja

Preko kuhača
do playstationa 5

Nagradni natječaj je završio, a pobjednik je:
Tomislav Krištofić, Prigorje Brdovečko

Vegeta Tips&Tricks

Jednostavnost i bogatstvo okusa njezin su zaštitni znak. Svejedno, donosimo nekoliko trikova i savjeta koji će sigurno biti od pomoći.

Pile ikona Kino ikona Meso ikona Vrijeme ikona Toplo ikona

Visina i hrana se vole

Kako bi se kraljica začina ravnomjernije rasporedila po jelu, posipaj je s visine. Recimo, od oka. Pa da! Zato se to tako kaže…

Slasnije nego u kinu!

Pa, kokice, naravno! Kokice s Vegetom. Ispeci kokice kako ih već pečeš i na kraju ih pospi Vegetom. Mmmmljac!

Mesu treba malo duže

Pospite Vegetu po mesu i pustite da malo odstoji. Potrebno je neko vrijeme da meso upije sve okuse koje Vegeta daje.

Pravo vrijeme za vegetu

Budući da je Vegeta mješavina bogatih začina, najbolje ju je dodati pred sam kraj kuhanja. Tako će sačuvati sve arome i jelo učiniti svježim i ukusnim.

Vegeta za hladno i vegeta za toplo

Ne začinjava se jednako toplo i hladno jelo. U hladno jelo se uvijek treba staviti mrvu više zači… Vegete!

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke