naslovnica

Polizali lonac

IS
korisnik
teletina
teletina
luk
luk
mrkva
mrkva
riža
riža

Luk i mrkvu pržiti na ulju kratko (dodati malo soli da omekšaju)..
Na to dodati kockice teletine (najbolje od buta)..
Kratko pirjati pa dodati temeljac..
Nakon 30-45min kuhanja dodati rižu..
Dodati sol,papar i ŽLICU VEGETE..
Kuhati još 15min i na kraju dodati jednu kockicu maslaca za kremozan okus..
Poslužiti i posuti sjeckanim peršinom..

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke