Meni Search

Nagrada za novi proizvod Vegeta Grill BBQ marinadu

Među velikom konkurencijom u kategoriji hrane i pića stručni žiri prepoznao je iznimnu kvalitetu Vegeta Grill proizvoda:

Od 27 prijavljenih proizvoda, čak je 23 Podravkina proizvoda nagrađeno ovim odličjem što potvrđuje izvrsnost okusa u kategorijama u kojima su se natjecali. Dosad su različiti Podravkini proizvodi osvajali nagrade Superior taste award, ali je ova godina rekordna po broju pojedinačnih nagrada (23) i po specijalnoj nagradi za Podravka čaj Limun limeta koji je 3 godine za redom od strane 3 različita žiria ocijenjen s najvišom ocjenom od 3 STA zvjezdice što mu osigurava poseban status i Crystal Taste Award. Svakako isprobajte Podravka čaj Limun Limeta u toploj ili hladnoj varijanti i uvjerite se sami da njegov odličan okus paše i ljeti i zimi. Ostali nagrađeni Podravkini proizvodi su i

Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & Quality Institute – iTQi - vodeća svjetska organizacija posvećena isprobavanju i promoviranju superiornih proizvoda iz sektora hrane i pića. Kompanije iz više od 120 država svijeta trenutno konkuriraju za ovu prestižnu nagradu.

Nagrade dodjeljuje žiri koji čine suci iz 15 prestižnih europskih kulinarskih udruženja  i udruženja sommeliera. Proces ocjenjivanja je rigorozan, a obuhvaća senzorsko ocjenjivanje metodom slijepog testiranja, pri čemu se među ostalim, osobita važnost pridaje ocjeni okusa, mirisa, teksture i izgleda proizvoda.

Od 2008. godine, kad je prvi puta sudjelovala na navedenom natjecanju, pa do danas, na samom vrhu kulinarske svjetske ljestvice smjestilo se više od 70 Podravkinih proizvoda, koji svojim okusima, kvalitetom i dizajnom svakodnevno privlače potrošače u više od 40 različitih zemalja svijeta. 

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke