Meni Search

Vegeta marinade nagrađene priznanjem “Produkt leta 2015.”

U Cankarjevom domu u Ljubljani dodijeljena su priznanja "Produkt leta 2015." u Sloveniji. Slovenski potrošači su prepoznali Vegeta marinade kao najbolje u kategoriji Dodaci jelima.

"Produkt leta" je priznanje kojeg dodjeljuju potrošači za najinovativniji proizvod u protekloj godini. Priznanje se dodjeljuje na temelju istraživanja zadovoljstva potrošača, a provodi ga agencija AC Nielsen.

Upravo je izbor potrošača ono što je specifičnost ovog izbora i njihovo je zadovoljstvo i potvrda garancija drugima da se uvjere u kvalitetu izabranih proizvoda.

Priznanje za najinovativniji proizvod potvrda je da Vegeta stvara proizvode koji odgovaraju na zahtjeve suvremenih trendova i koje potrošači prepoznaju i nagrađuju te ćemo i ubuduće stvarati proizvode koji će postati novi vlasnici pečata "Produkt leta".

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke