Meni Search

Vegeta univerzalna odnijela nagradu za najpopularniji proizvod

22. siječnja u Zagrebu je po četvrti put održan izbor za Proizvod godine u organizaciji portala žena.hr u kojem su 2 Podravkina proizvoda među najpopularnijim proizvodima na hrvatskom tržištu u 2015. godini. U kategoriji Gotovi proizvodi i namirnice nagradu za proizvod godine osvojila je Vegeta univerzalna, a u kategoriji Dječja hrana slavila je Lino lada Jaffa.

Svima dobro poznata Vegeta ponovo je dokazala da s godinama ne stari i ne gubi na svojem šarmu. Upravo s novim dizajnom ambalaže Vegeta proizvoda i novom komunikacijskom prema potrošačima istaknula je svoju snagu brenda i privlačnost čitateljima.

U konkurenciji više od 500 nominiranih proizvoda iz područja robe široke potrošnje, približno dvadeset i osam tisuća čitatelja portala žena.hr je glasalo u periodu od 27. rujna 2015. do 10. siječnja 2016. te odabralo najpopularnije proizvode podijeljene u 27 kategorija. 

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke