Meni Search

Vegeta.hr osvojila nagradu za najbolju web stranicu u 2015.

Na konferenciji Web::Strategija 16 – Laboratorij digitalnog marketinga, koje okuplja vodeće stručnjake iz područja IT-a i digitalnog marketinga, dodijeljene su Masterweb nagrade i uručena priznanja najboljima.

U kategoriji Najbolje korporativne web stranice 2015 među tri nagrađena rješenja su čak dvije Podravkine web stranice:

Vegeta.hr (izvođač: Nivas d.o.o.) i

Podravka.hr (izvođač: Web.burza).

Kako je stručni žiri Masterweb nagrada naglasio, Podravkine web stranice su zbog drugačijeg načina pristupanja web prezentaciji kompanije ili brenda nedvojbeno pobjednici ovogodišnjeg natječaja.

„S tehničke strane gledano, smatramo da je stranica Vegeta.hr zasluženo na prvom mjestu jer koristi responsive pristup koji omogućava korisnicima jednako iskustvo bez obzira kojim preglednikom ili na kojem uređaju gledaju sadržaj. Obiluje novitetima kao što su inteligentni interaktivni sadržaji “Mood Food”, a njihova posebnost leži u istraživanju tržišta i suradnji s psihologom u kojemu su raspoloženja i prehrana povezani kroz napredne algoritme“, jednoglasno je mišljenje stručnog žirija.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke