Meni Search

Vrijeme je da tom roštilju pokažeš tko je šef!

Grill sezona je već na vidiku, a nekim je roštiljoljupcima ona konstanta i tijekom godine bez obzira ne vremenske (ne)uvjete. To su oni pravi istinski ljubitelji roštilja koji provociraju mirisima cijelo susjedstvo i za hladnih i kišnih dana.

Za sve ljubitelje roštilja postavili smo izazov - nagradni natječaj „Vrijeme je da tom roštilju pokažeš tko je šef“. Prijavi se do 29.05.2016. na www.vegeta.hr/hr/rostiljada i pokaži koliko si daleko spreman otići za dobar komad mesa. Budi kreativan u svojoj prijavi i iskrenim odgovorom koliko pažnje možeš pokloniti našim steakovima, osvoji Vegetinu roštiljadu za sebe i svoju ekipu. Donosimo hranu, piće i Vegeta grill majstore. Osim roštiljada tu su i bogate utješne nagrade tijekom 5 krugova natječaja.

Kod pripreme roštilja neizostavan element su Vegeta Grill proizvodi kojima ćeš brzo i jednostavno marinirati meso ili povrće. Odaberi okus iz Grill asortimana prema svom guštu ili ekipi za koju se roštilj priprema. Novi proizvod Vegeta Grill vratina donosi pohvale garantirano! Bez obzira da li se meso ili povrće posipava ili umoči u tekuću marinadu, dobra marinada naglašava okus mesa ili povrća koje se marinira. Ujedno štedi vrijeme i energiju koje više ostaje za uživanje i druženje uz vrhunski roštilj. Isprobaj nove proizvode:

Kad izađeš iz kuhinje, slobodno roštiljaj.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke