Meni Search

Ful nabrijan

Aromatizirani kruh

Zabavni kineski ravioli
Mirisna pečenka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rolice od blitve
Piletina sa šafranom
Pileći bataci s umakom od luka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Fileti lososa u finom umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice na ražnjiću
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Hrskavi trokuti
Jabučni krumpirići s cimetom
Meksička party salata
Lungić u sendviču
Voćna juha od višanja
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pirjani kunić
Mediteranski kruščić s lovorom
Povrtni ražnjići
Kobasica u pivu i pecivu
Pečena piletina s limunom
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mesne okruglice
Sočni pureći ražnjići
Vege odresci s marinadom
Zlatna piletina
Lagana sarma
Okruglice u umaku od rajčice
Miješani grill
Prežgana juha
Lignje s povrćem i smokvama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Šampinjoni u palačinki
Rezanci s krušnim mrvicama
Mini lazanje
Lungić s povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Roštilj s umakom Romesco
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fini gulaš od gljiva
Ražnjići od lososa
Bugarska pita od krumpira
Čarobna ljetna piletina
Janjetina s medom od kadulje
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Vratina sa sezonskim povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Belgija - Salade Liégeoise
Piletina laganini
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ljetni ražnjići
Irska janjetina
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pizza s tunom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Dagnje na buzaru
Sočna pureća rolada
Fina pikantna piletina
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pohani tofu s povrćem
Krem juha od tikvica
Nadjeveni kaneloni u umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grdobina s povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kaštelanski makaruni
Kroketi od piletine
Proljetno meso i povrće iz woka
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kuhano meso s umakom od hrena
Rajčica s kukuruzom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pizza sirni jastučići
Nadjevene lignje
Grill vratina u sendviču
Blagdanska rolada
Svinjski file s povrćem
Janjetina na padelu
Urbana pola
Piletina Kiev
Grill povrće na salatu
Fish&Chips u tortilji
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Račići na posteljici od povrća
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sendvič s avokadom
Grill pirjana piletina s roštilja
Grickalica slanutak iz pećnice
Tjestenina fuži s tartufima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje na šumskom rižotu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Povrtni lonac
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Delikatesna junetina na češki
Sočna rebarca
Proljetna janjetina
Salata od liganja
Teleći odresci u umaku od višanja
Grdobina u pikantnoj šalši
Popečci od tikvica
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Brancinovo oko
Salata s mora
Manastirski đuveč
Brusketa s avokadom
Marinirana piletina s roštilja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pašticada s njokima
Meso s repom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Ramsteak u seksi umaku
Mediteranski špageti
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Riba u bijelom umaku
Kunić na bijelo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke