Meni Search

Ful nabrijan

Aromatizirani kruh

Marinirana piletina s roštilja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill pirjana piletina s roštilja
Ražnjići od lososa
Umak od limete (Molho de limao)
Grill vratina u sendviču
Urbana pola
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Belgija - Salade Liégeoise
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Rolice od blitve
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mediteranski kruščić s lovorom
Mesne okruglice na ražnjiću
Roštilj s umakom Romesco
Popečci od tikvica
Ramsteak u seksi umaku
Grdobina s povrćem
Prežgana juha
Kroketi od piletine
Šampinjoni u palačinki
Brusketa s avokadom
Piletina sa šafranom
Fina pikantna piletina
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zabavni kineski ravioli
Pizza sirni jastučići
Fini gulaš od gljiva
Brancinovo oko
Zanimljiva salata s kikirikijem
Jabučni krumpirići s cimetom
Salata od liganja
Rajčica s kukuruzom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskavi trokuti
Lignje na šumskom rižotu
Kobasica u pivu i pecivu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pirjani kunić
Račići na posteljici od povrća
Lignje s povrćem i smokvama
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Proljetna janjetina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Irska janjetina
Mini lazanje
Rezanci s krušnim mrvicama
Vratina sa sezonskim povrćem
Riba u bijelom umaku
Sočni pureći ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ljetni ražnjići
Sočna pureća rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Salata s mora
Mesne okruglice
Grill povrće na salatu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Vege odresci s marinadom
Grdobina u pikantnoj šalši
Proljetno meso i povrće iz woka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočna rebarca
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Uzbudljivi kolač od blitve
Kunić na bijelo
Delikatesna junetina na češki
Krem juha od tikvica
Voćna juha od višanja
Piletina Kiev
Svinjski file s povrćem
Kaštelanski makaruni
Manastirski đuveč
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bugarska pita od krumpira
Nadjevene lignje
Grickalica slanutak iz pećnice
Dagnje na buzaru
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Zlatna piletina
Meksička party salata
Pečena piletina s limunom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina laganini
Pizza s tunom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Miješani grill
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meso s repom
Mediteranski špageti
Lungić s povrćem
Povrtni lonac
Čarobna ljetna piletina
Povrtni ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pohani tofu s povrćem
Fileti lososa u finom umaku
Lagana sarma
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Janjetina na padelu
Sendvič s avokadom
Blagdanska rolada
Janjetina s medom od kadulje
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Fish&Chips u tortilji
Okruglice u umaku od rajčice
Mirisna pečenka
Lungić u sendviču
Pašticada s njokima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke