Meni Search

Ful nabrijan

Aromatizirani kruh

Mirisna pečenka
Bugarska pita od krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Belgija - Salade Liégeoise
Grill povrće na salatu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskavi trokuti
Lagana sarma
Sendvič s avokadom
Mediteranski špageti
Kaštelanski makaruni
Voćna juha od višanja
Marinirana piletina s roštilja
Teleći odresci u umaku od višanja
Čarobna ljetna piletina
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kuhano meso s umakom od hrena
Lungić s povrćem
Fileti lososa u finom umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Prežgana juha
Grdobina s povrćem
Manastirski đuveč
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pohani tofu s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fish&Chips u tortilji
Delikatesna junetina na češki
Uzbudljivi kolač od blitve
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina Kiev
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Vratina sa sezonskim povrćem
Ražnjići od lososa
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pašticada s njokima
Sočna pureća rolada
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pizza s tunom
Sočna rebarca
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Proljetna janjetina
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Sočni pureći ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brusketa s avokadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rolice od blitve
Grill vratina u sendviču
Grickalica slanutak iz pećnice
Kroketi od piletine
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Šampinjoni u palačinki
Krem juha od tikvica
Janjetina na padelu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mesne okruglice na ražnjiću
Blagdanska rolada
Ramsteak u seksi umaku
Povrtni ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Urbana pola
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kobasica u pivu i pecivu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zabavni kineski ravioli
Brancinovo oko
Mediteranski kruščić s lovorom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pizza sirni jastučići
Račići na posteljici od povrća
Fina pikantna piletina
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pirjani kunić
Pileći bataci s umakom od luka
Riba u bijelom umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice
Grdobina u pikantnoj šalši
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Umak od limete (Molho de limao)
Miješani grill
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Svinjski file s povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Kunić na bijelo
Mini lazanje
Zanimljiva salata s kikirikijem
Lignje na šumskom rižotu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Okruglice u umaku od rajčice
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjevene lignje
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Povrtni lonac
Fini gulaš od gljiva
Grill pirjana piletina s roštilja
Ljetni ražnjići
Zlatna piletina
Irska janjetina
Popečci od tikvica
Piletina sa šafranom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Jabučni krumpirići s cimetom
Rajčica s kukuruzom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Piletina laganini
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lignje s povrćem i smokvama
Lungić u sendviču
Salata s mora
Vege odresci s marinadom
Dagnje na buzaru
Teleći savici u umaku od grejpa
Roštilj s umakom Romesco
Pečena piletina s limunom
Salata od liganja
Meso s repom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke