Meni Search

Ful nabrijan

Aromatizirani kruh

Čarobna ljetna piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Lungić s povrćem
Piletina laganini
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Ljetni ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pohani tofu s povrćem
Mirisna pečenka
Kunić na bijelo
Tjestenina fuži s tartufima
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Dagnje na buzaru
Rajčica s kukuruzom
Meksička party salata
Riba u bijelom umaku
Rolice od blitve
Zlatna piletina
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Umak od limete (Molho de limao)
Pirjani kunić
Rezanci s krušnim mrvicama
Proljetno meso i povrće iz woka
Povrtni lonac
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lungić u sendviču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bugarska pita od krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Sočni pureći ražnjići
Marinirana piletina s roštilja
Mediteranski špageti
Brusketa s avokadom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fileti lososa u finom umaku
Fish&Chips u tortilji
Sendvič s avokadom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Uzbudljivi kolač od blitve
Popečci od tikvica
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Ražnjići od lososa
Janjetina s medom od kadulje
Račići na posteljici od povrća
Proljetna janjetina
Šampinjoni u palačinki
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Irska janjetina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Okruglice u umaku od rajčice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Zanimljiva salata s kikirikijem
Salata s mora
Pizza s tunom
Pečena piletina s limunom
Grdobina u pikantnoj šalši
Grdobina s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Povrtni ražnjići
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina sa šafranom
Nadjevene lignje
Grill vratina u sendviču
Teleći savici u umaku od grejpa
Miješani grill
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Jabučni krumpirići s cimetom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočna pureća rolada
Delikatesna junetina na češki
Kobasica u pivu i pecivu
Teleći odresci u umaku od višanja
Mediteranski kruščić s lovorom
Mini lazanje
Pizza sirni jastučići
Meso s repom
Sočna rebarca
Hrskavi trokuti
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Zabavni kineski ravioli
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Piletina Kiev
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lignje s povrćem i smokvama
Krem juha od tikvica
Kroketi od piletine
Voćna juha od višanja
Mesne okruglice
Belgija - Salade Liégeoise
Brancinovo oko
Svinjski file s povrćem
Blagdanska rolada
Salata od liganja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pašticada s njokima
Lignje na šumskom rižotu
Pileći bataci s umakom od luka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Vratina sa sezonskim povrćem
Kaštelanski makaruni
Grill pirjana piletina s roštilja
Grickalica slanutak iz pećnice
Fini gulaš od gljiva
Vege odresci s marinadom
Roštilj s umakom Romesco
Fina pikantna piletina
Janjetina na padelu
Manastirski đuveč
Urbana pola
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lagana sarma
Grill povrće na salatu
Prežgana juha
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke