Meni Search

Ful nabrijan

Aromatizirani kruh

Kunić na bijelo
Salata od liganja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći odresci u umaku od višanja
Kroketi od piletine
Mediteranski špageti
Kaštelanski makaruni
Lignje na šumskom rižotu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Rolice od blitve
Proljetna janjetina
Fileti lososa u finom umaku
Sendvič s avokadom
Sočna rebarca
Grill povrće na salatu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Prežgana juha
Lungić s povrćem
Brancinovo oko
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Norveška krem juha od ribe i kozica
Riba u bijelom umaku
Proljetno meso i povrće iz woka
Ramsteak u seksi umaku
Krem juha od tikvica
Grdobina u pikantnoj šalši
Fini gulaš od gljiva
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grill pirjana piletina s roštilja
Uzbudljivi kolač od blitve
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice
Rajčica s kukuruzom
Dagnje na buzaru
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Povrtni ražnjići
Nadjevene lignje
Sočna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Blagdanska rolada
Sočni pureći ražnjići
Pizza sirni jastučići
Bugarska pita od krumpira
Pizza s tunom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lagana sarma
Grickalica slanutak iz pećnice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fish&Chips u tortilji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina sa šafranom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Urbana pola
Belgija - Salade Liégeoise
Voćna juha od višanja
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Grdobina s povrćem
Marinirana piletina s roštilja
Zabavni kineski ravioli
Manastirski đuveč
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pirjani kunić
Meksička party salata
Nadjeveni kaneloni u umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Jabučni krumpirići s cimetom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Mirisna pečenka
Kobasica u pivu i pecivu
Mediteranski kruščić s lovorom
Popečci od tikvica
BBQ svinjska rebarca u foliji
Salata s mora
Fina pikantna piletina
Ražnjići od lososa
Tjestenina fuži s tartufima
Šampinjoni u palačinki
Čarobna ljetna piletina
Hrskavi trokuti
Meso s repom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Račići na posteljici od povrća
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina laganini
Pohani tofu s povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Lignje s povrćem i smokvama
Zlatna piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Miješani grill
Umak od limete (Molho de limao)
Pašticada s njokima
Mini lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Delikatesna junetina na češki
Mesne okruglice na ražnjiću
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski file s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina Kiev
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić u sendviču
Irska janjetina
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Vege odresci s marinadom
Povrtni lonac
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Janjetina na padelu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Vratina sa sezonskim povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pečena piletina s limunom
Brusketa s avokadom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke