Meni Search

Ful nabrijana

Aromatizirani kruh

Fish&Chips u tortilji
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Blagdanska rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lazanje s lignjama
Mediteranski špageti
Špageti s ribom
Sočni pureći ražnjići
Pizza sirni jastučići
Mediteranski kruščić s lovorom
Kunić na bijelo
Miješani grill
Ramsteak u seksi umaku
Račići na posteljici od povrća
Grickalica slanutak iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Riba u bijelom umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci u umaku od višanja
Fini gulaš od gljiva
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina na kijevski način
Odresci od morskog psa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna pureća rolada
Okruglice u umaku od rajčice
Vege odresci s marinadom
Fina pikantna piletina
Sendvič s avokadom
Mini shepherd's pie
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grill pirjana piletina s roštilja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Meksička party salata
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Rajčica s kukuruzom
Belgija - Salade Liégeoise
Čarobna ljetna piletina
Proljetno meso i povrće iz woka
Umak od limete (Molho de limao)
Pečena piletina s limunom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Povrtni ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Krem juha od tikvica
Norveška krem juha od ribe i kozica
Uzbudljivi kolač od blitve
Sočna rebarca
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Piletina laganini
Lungić s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bugarska pita od krumpira
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lignje s povrćem i smokvama
Pileći bataci s umakom od luka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Brancinovo oko
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Manastirski đuveč
Roštilj s umakom Romesco
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Janjetina na padelu
Pogača sa sardinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Prežgana juha
Mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Salata od liganja
Piletina sa šafranom
Voćna juha od višanja
Nadjevene lignje
Mirisna pečenka
Marinirana piletina s roštilja
Grdobina s povrćem
Grill oslić u aromatičnoj korici
Fileti lososa u finom umaku
Hlebinska i pretepena juha
Tjestenina fuži s tartufima
Kobasica u pivu i pecivu
Brusketa s avokadom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mesne okruglice na ražnjiću
Lagana sarma
Kaštelanski makaruni
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Turske pizze
Pizza s tunom
Povrtni lonac
Ljetni ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Proljetna janjetina
Ossobuco
Jabučni krumpirići s cimetom
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill vratina u sendviču
Pirjani kunić
Lungić u sendviču
Lignje s manistrom u škartocu
Grill povrće na salatu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Delikatesna junetina na češki
Popečci od tikvica
Viška pogača
Ražnjići od lososa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zabavni kineski ravioli
Zlatna piletina
Kuhano meso s umakom od hrena
BBQ svinjska rebarca u foliji
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Urbana pola
Janjetina s medom od kadulje
Rolice od blitve
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci u umaku s češnjakom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Martinjska guska s hajdinom kašom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pohani tofu s povrćem
Hrskavi trokuti
Kroketi od piletine
Meso s repom
Mini lazanje
Salata s mora
Irska janjetina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina Kiev
Hrskava pileća krilca
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke