Meni Search

Ful nabrijana

Aromatizirani kruh

Janjetina s medom od kadulje
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Proljetna janjetina
Pileći bataci s umakom od luka
Marinirana piletina s roštilja
Rolice od blitve
Pogača sa sardinom
Povrtni lonac
Odresci od morskog psa
Grickalica slanutak iz pećnice
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Ossobuco
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill vratina u sendviču
Brusketa s avokadom
Mediteranski špageti
Meso s repom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Roštilj s umakom Romesco
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Hrskava pileća krilca
Vege odresci s marinadom
Fileti lososa u finom umaku
Lignje na šumskom rižotu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Špageti s ribom
Kaštelanski makaruni
Proljetno meso i povrće iz woka
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Lungić s povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Miješani grill
Svinjski file s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Čarobna ljetna piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina na kijevski način
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina laganini
Fina pikantna piletina
Lignje s povrćem i smokvama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskavi trokuti
Mini shepherd's pie
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Povrtni ražnjići
Belgija - Salade Liégeoise
Lungić u sendviču
Manastirski đuveč
Blagdanska rolada
Zabavni kineski ravioli
Lazanje s lignjama
Piletina Kiev
Uzbudljivi kolač od blitve
Salata od liganja
Janjetina na padelu
Urbana pola
Kolinjsko zelje s frišketinom
Grill pirjana piletina s roštilja
Fish&Chips u tortilji
Mediteranski kruščić s lovorom
Umak od limete (Molho de limao)
Nadjevene lignje
Turske pizze
Šampinjoni u palačinki
Pečena piletina s limunom
Ražnjići od lososa
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Meksička party salata
Fini gulaš od gljiva
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ljetni ražnjići
Riba u bijelom umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata s mora
Bugarska pita od krumpira
Kunić na bijelo
Mesne okruglice na ražnjiću
Mirisna pečenka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Prežgana juha
Grill povrće na salatu
Sendvič s avokadom
Pirjani kunić
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Delikatesna junetina na češki
Hlebinska i pretepena juha
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pizza s tunom
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Krem juha od tikvica
Grdobina s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Brancinovo oko
Lagana sarma
Odresci u umaku s češnjakom
Teleći odresci u umaku od višanja
Grdobina u pikantnoj šalši
Grill oslić u aromatičnoj korici
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tjestenina fuži s tartufima
Viška pogača
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Popečci od tikvica
Sočna pureća rolada
Zlatna piletina
Kroketi od piletine
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Sočna rebarca
Irska janjetina
Martinjska guska s hajdinom kašom
Lignje s manistrom u škartocu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Rajčica s kukuruzom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina sa šafranom
Mini lazanje
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pizza sirni jastučići
Voćna juha od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Račići na posteljici od povrća
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke