Meni Search

Ful nabrijana

Aromatizirani kruh

Urbana pola
Lignje s manistrom u škartocu
Krem juha od tikvica
Sočna pureća rolada
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Viška pogača
Belgija - Salade Liégeoise
Piletina laganini
Sočni pureći ražnjići
Kunić na bijelo
Račići na posteljici od povrća
Pileći bataci s umakom od luka
Vege odresci s marinadom
Mini lazanje
Sendvič s avokadom
Jabučni krumpirići s cimetom
Brusketa s avokadom
Mirisna pečenka
Ražnjići od lososa
Pizza sirni jastučići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pogača sa sardinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći savici u umaku od grejpa
Salata od liganja
Martinjska guska s hajdinom kašom
Proljetna janjetina
Bugarska pita od krumpira
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pizza s tunom
Špageti s ribom
Zabavni kineski ravioli
Povrtni lonac
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kobasica u pivu i pecivu
Hrskavi trokuti
Zlatna piletina
Lungić s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Okruglice u umaku od rajčice
Šampinjoni u palačinki
Grdobina u pikantnoj šalši
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brancinovo oko
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lagana sarma
Mesne okruglice
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Prežgana juha
Rolice od blitve
Piletina sa šafranom
Lignje s povrćem i smokvama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grickalica slanutak iz pećnice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci u umaku od višanja
Miješani grill
Janjetina na padelu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rajčica s kukuruzom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Delikatesna junetina na češki
Povrtni ražnjići
Pečena piletina s limunom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ossobuco
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mediteranski kruščić s lovorom
Nadjevene lignje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina na kijevski način
Grill povrće na salatu
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Popečci od tikvica
Meso s repom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rezanci s krušnim mrvicama
Roštilj s umakom Romesco
Tjestenina fuži s tartufima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Marinirana piletina s roštilja
Fini gulaš od gljiva
Hlebinska i pretepena juha
Voćna juha od višanja
Meksička party salata
Grill vratina u sendviču
Kuhano meso s umakom od hrena
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Umak od limete (Molho de limao)
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Salata s mora
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fish&Chips u tortilji
Piletina Kiev
Odresci u umaku s češnjakom
Riba u bijelom umaku
Pohani tofu s povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Fina pikantna piletina
Janjetina s medom od kadulje
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ljetni ražnjići
Čarobna ljetna piletina
Grill pirjana piletina s roštilja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Irska janjetina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočna rebarca
Proljetno meso i povrće iz woka
Kroketi od piletine
Lazanje s lignjama
Mediteranski špageti
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Manastirski đuveč
Ramsteak u seksi umaku
Lignje na šumskom rižotu
Mesne okruglice na ražnjiću
Grdobina s povrćem
Pirjani kunić
Kaštelanski makaruni
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski file s povrćem
Blagdanska rolada
Turske pizze
Hrskava pileća krilca
Fileti lososa u finom umaku
Lungić u sendviču
Odresci od morskog psa
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mini shepherd's pie
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke