Meni Search

Ful nabrijana

Aromatizirani kruh

Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina na padelu
Turske pizze
Tjestenina fuži s tartufima
Miješani grill
Piletina Kiev
Grdobina u pikantnoj šalši
Ossobuco
Krem juha od tikvica
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci od morskog psa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Zlatna piletina
Nadjevene lignje
Blagdanska rolada
Grickalica slanutak iz pećnice
Sočna pureća rolada
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pizza sirni jastučići
Delikatesna junetina na češki
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Martinjska guska s hajdinom kašom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brusketa s avokadom
Fina pikantna piletina
Proljetna janjetina
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina s medom od kadulje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pogača sa sardinom
Mesne okruglice
Meso s repom
Ražnjići od lososa
Lignje s manistrom u škartocu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mini shepherd's pie
Brancinovo oko
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lungić s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Popečci od tikvica
Sočni pureći ražnjići
Lazanje s lignjama
Špageti s ribom
Pečena piletina s limunom
Viška pogača
Sendvič s avokadom
Kaštelanski makaruni
Čarobna ljetna piletina
Irska janjetina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mediteranski kruščić s lovorom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pirjani kunić
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje s povrćem i smokvama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Manastirski đuveč
Pohani tofu s povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Salata od liganja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prežgana juha
Jabučni krumpirići s cimetom
Račići na posteljici od povrća
Teleći savici u umaku od grejpa
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Kobasica u pivu i pecivu
Lignje na šumskom rižotu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grill povrće na salatu
Fini gulaš od gljiva
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Odresci u umaku s češnjakom
Rolice od blitve
Uzbudljivi kolač od blitve
Riba u bijelom umaku
Piletina na kijevski način
Umak od limete (Molho de limao)
Ljetni ražnjići
Grill pirjana piletina s roštilja
Grill vratina u sendviču
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Marinirana piletina s roštilja
Grill oslić u aromatičnoj korici
Proljetno meso i povrće iz woka
Belgija - Salade Liégeoise
Mini lazanje
Rajčica s kukuruzom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pizza s tunom
Vege odresci s marinadom
Fileti lososa u finom umaku
Kroketi od piletine
Pileći bataci s umakom od luka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kuhano meso s umakom od hrena
Šampinjoni u palačinki
Hrskava pileća krilca
Hrskavi trokuti
Hlebinska i pretepena juha
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Fish&Chips u tortilji
Piletina sa šafranom
Bugarska pita od krumpira
Zabavni kineski ravioli
Sočna rebarca
Teleći odresci u umaku od višanja
Salata s mora
Urbana pola
Voćna juha od višanja
Lungić u sendviču
Meksička party salata
Lagana sarma
Svinjski file s povrćem
Okruglice u umaku od rajčice
Grdobina s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina laganini
BBQ svinjska rebarca u foliji
Povrtni ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Povrtni lonac
Rezanci s krušnim mrvicama
Mirisna pečenka
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Kunić na bijelo
Mediteranski špageti
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke