Meni Search

Ful nabrijana

Aromatizirani kruh

Lagana sarma
Grill vratina u sendviču
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Piletina laganini
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mini lazanje
Tjestenina fuži s tartufima
Sočna rebarca
Povrtni ražnjići
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Janjetina na padelu
Mediteranski kruščić s lovorom
Fileti lososa u finom umaku
Odresci od morskog psa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Račići na posteljici od povrća
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Brancinovo oko
Meksička party salata
Fina pikantna piletina
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski file s povrćem
Lignje s povrćem i smokvama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mirisna pečenka
Mesne okruglice na ražnjiću
Lungić s povrćem
Ljetni ražnjići
Ossobuco
Sočni pureći ražnjići
Pečena piletina s limunom
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Riba u bijelom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Kunić na bijelo
Proljetna janjetina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Salata s mora
Piletina sa šafranom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Viška pogača
Zlatna piletina
Manastirski đuveč
Grill pirjana piletina s roštilja
Lazanje s lignjama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Ramsteak u seksi umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Turske pizze
Piletina Kiev
Umak od limete (Molho de limao)
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pizza s tunom
Kroketi od piletine
Vege odresci s marinadom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Popečci od tikvica
Sendvič s avokadom
Kaštelanski makaruni
Janjetina s medom od kadulje
Odresci u umaku s češnjakom
Blagdanska rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Okruglice u umaku od rajčice
Lignje s manistrom u škartocu
Grdobina s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Hrskava pileća krilca
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Teleći odresci u umaku od višanja
Lungić u sendviču
Sočna pureća rolada
Grill povrće na salatu
Belgija - Salade Liégeoise
Kobasica u pivu i pecivu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lignje na šumskom rižotu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Irska janjetina
Fini gulaš od gljiva
Uzbudljivi kolač od blitve
Zabavni kineski ravioli
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fish&Chips u tortilji
Pogača sa sardinom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Meso s repom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rolice od blitve
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Voćna juha od višanja
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Marinirana piletina s roštilja
Pizza sirni jastučići
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Hlebinska i pretepena juha
Urbana pola
Proljetno meso i povrće iz woka
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Piletina na kijevski način
Delikatesna junetina na češki
Grickalica slanutak iz pećnice
Rajčica s kukuruzom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Šampinjoni u palačinki
Miješani grill
Ražnjići od lososa
Jabučni krumpirići s cimetom
Bugarska pita od krumpira
Povrtni lonac
Salata od liganja
Brusketa s avokadom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Pirjani kunić
Prežgana juha
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice
Mediteranski špageti
Špageti s ribom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Hrskavi trokuti
Krem juha od tikvica
Mini shepherd's pie
Martinjska guska s hajdinom kašom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Nadjevene lignje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Čarobna ljetna piletina
Grdobina u pikantnoj šalši
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke