Meni Search

Ful nabrijana

Aromatizirani kruh

Belgija - Salade Liégeoise
Janjetina na padelu
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ljetni ražnjići
Račići na posteljici od povrća
Blagdanska rolada
Sočni pureći ražnjići
Rajčica s kukuruzom
Odresci u umaku s češnjakom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Vege odresci s marinadom
Proljetna janjetina
Teleći savici u umaku od grejpa
Prežgana juha
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočna rebarca
Grickalica slanutak iz pećnice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fina pikantna piletina
Okruglice u umaku od rajčice
Meso s repom
Lungić u sendviču
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Riba u bijelom umaku
Pizza sirni jastučići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Turske pizze
Janjetina s medom od kadulje
Ražnjići od lososa
Grdobina s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina na kijevski način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Svinjski file s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Hlebinska i pretepena juha
Grill pirjana piletina s roštilja
Pileći bataci s umakom od luka
Fileti lososa u finom umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Voćna juha od višanja
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pirjani kunić
Lazanje s lignjama
Tjestenina fuži s tartufima
Irska janjetina
Hrskava pileća krilca
Pizza s tunom
Fini gulaš od gljiva
Kuhano meso s umakom od hrena
Marinirana piletina s roštilja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Grill povrće na salatu
Mesne okruglice na ražnjiću
Kroketi od piletine
Grdobina u pikantnoj šalši
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Salata s mora
Roštilj s umakom Romesco
Lignje s povrćem i smokvama
Odresci od morskog psa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Šampinjoni u palačinki
Mediteranski špageti
Sendvič s avokadom
Urbana pola
Mesne okruglice
Kaštelanski makaruni
Lagana sarma
Uzbudljivi kolač od blitve
Pečena piletina s limunom
Ramsteak u seksi umaku
Piletina laganini
Kobasica u pivu i pecivu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje s manistrom u škartocu
Lungić s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Mediteranski kruščić s lovorom
Rolice od blitve
Špageti s ribom
Kunić na bijelo
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Teleći odresci u umaku od višanja
Martinjska guska s hajdinom kašom
Delikatesna junetina na češki
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brancinovo oko
Salata od liganja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Manastirski đuveč
Povrtni lonac
Pogača sa sardinom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mirisna pečenka
Krem juha od tikvica
Piletina Kiev
Mini lazanje
Miješani grill
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zabavni kineski ravioli
Proljetno meso i povrće iz woka
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lignje na šumskom rižotu
Pohani tofu s povrćem
Brusketa s avokadom
Viška pogača
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Čarobna ljetna piletina
Grill vratina u sendviču
Hrskavi trokuti
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fish&Chips u tortilji
Zlatna piletina
Meksička party salata
Povrtni ražnjići
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Mini shepherd's pie
Nadjevene lignje
Ossobuco
Popečci od tikvica
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Jabučni krumpirići s cimetom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke