Meni Search

Luda k'o šiba

Aromatizirani kruh

Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Palačinke s nadjevom od riže
Pašticada
Mesne okruglice na ražnjiću
Sendvič s avokadom
Zapečena ricotta
Ramsteak u seksi umaku
Pizza s tunom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Lungić u sendviču
Jabučni krumpirići s cimetom
Brownie s kajenskim paprom
Hrskavo pečeno pile
Teletina s pirjanim povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pašticada s njokima
Piletina u pivu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pikantne mazalice
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Marinirano svinjsko pečenje
Piletina s nadjevom od ajvara
Polupunjene paprike
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pohana skuta
Pileći gulaš
Grill vratina u sendviču
Špageti s pistacijama
Tjestenina fuži s tartufima
Meksička party salata
Hrskavi trokuti
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Riblja juha s Malte
Slasni BBQ burgeri
Sunčani užitak mediterana
Pečena piletina s limunom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Male teleće pitice
Kotleti u pivskom umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Proljetna janjetina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Medeni teleći kotleti
Bugarska pita od krumpira
Nadjevene lignje
Pohani tofu s povrćem
Marokanska salata s cous-cousom
Rezanci s krušnim mrvicama
Krem juha sa sjemenkama
Piletina sa šafranom
Blagdanska rolada
Piletina s mascarponeom
Piletina Kiev
Mirisna pureća rolada
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Šampinjoni u palačinki
Pohani zamotuljci
Roštilj s umakom Romesco
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Hrskave tortice od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kineska juha s račićima i gljivama
Sočni pureći ražnjići
Kotlovina
Palamida s čilijem i mangom
Svinjski file s povrćem
Srneći file na salatu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Juha od bundeve s jabukom
Fiš paprikaš
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Jakobove kapice s umakom
Pirjani kunić
Tuna burger
Mini shepherd's pie
Grill povrće na salatu
Irska janjetina
Janjetina na padelu
Cous-cous s povrćem
Cipar - Lungić na ciparski
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lignje s povrćem i smokvama
Prežgana juha
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Teriyaki piletina
Dječje lazanje
Patka s mlincima
Špageti na kineski način
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Marinirana pileća krilca s povrćem
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Vratina s roštilja
Velika Britanija - Pastirska pita
Brancinovo oko
Zabavni kineski ravioli
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke