Meni Search

Luda k'o šiba

Aromatizirani kruh

Lungić u sendviču
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskave tortice od krumpira
Srneći file na salatu
Tuna burger
Teletina s pirjanim povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Sendvič s avokadom
Pizza s tunom
Velika Britanija - Pastirska pita
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramsteak u seksi umaku
Pašticada s njokima
Piletina Kiev
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kotlovina
Vratina s roštilja
Lungić s toplom salatom od šparoga
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Sočni pureći ražnjići
Piletina sa šafranom
Hrskavi trokuti
Male teleće pitice
Pikantne mazalice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Cous-cous s povrćem
Grill vratina u sendviču
Juha od bundeve s jabukom
Piletina s nadjevom od ajvara
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Palamida s čilijem i mangom
Meksička party salata
Medeni teleći kotleti
Blagdanska rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brownie s kajenskim paprom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Bugarska pita od krumpira
Špageti na kineski način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Marinirano svinjsko pečenje
Mesne okruglice na ražnjiću
Pašticada
Pohani zamotuljci
Slasni BBQ burgeri
Piletina u pivu
Fiš paprikaš
Polupunjene paprike
Nadjevene lignje
Jakobove kapice s umakom
Pileći gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Roštilj s umakom Romesco
Mirisna pureća rolada
Zapečena ricotta
Hrskavo pečeno pile
Špageti s pistacijama
Pohana skuta
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Lignje s povrćem i smokvama
Sunčani užitak mediterana
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Zabavni kineski ravioli
Brancinovo oko
Marokanska salata s cous-cousom
Dječje lazanje
Marinirana pileća krilca s povrćem
Irska janjetina
Pirjani kunić
Janjetina na padelu
Kotleti u pivskom umaku
Proljetna janjetina
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Prežgana juha
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Krem juha sa sjemenkama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Grill povrće na salatu
Patka s mlincima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Cipar - Lungić na ciparski
Mini shepherd's pie
Šampinjoni u palačinki
Pohani tofu s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Riblja juha s Malte
Palačinke s nadjevom od riže
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s mascarponeom
Teriyaki piletina
Kineska juha s račićima i gljivama
Pečena piletina s limunom
Svinjski file s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke