Meni Search

Luda k'o šiba

Aromatizirani kruh

Ramsteak u seksi umaku
Kineska juha s račićima i gljivama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Srneći file na salatu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskavo pečeno pile
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Riblja juha s Malte
Piletina s nadjevom od ajvara
Mini shepherd's pie
Patka s mlincima
Brownie s kajenskim paprom
Piletina Kiev
Brancinovo oko
Pileći gulaš
Mesne okruglice na ražnjiću
Mirisna pureća rolada
Prežgana juha
Roštilj s umakom Romesco
Bugarska pita od krumpira
Sendvič s avokadom
Nadjevene lignje
Krem juha sa sjemenkama
Pirjani kunić
Pohana skuta
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Hrskavi trokuti
Pohani zamotuljci
Špageti s pistacijama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Palačinke s nadjevom od riže
Piletina sa šafranom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pečena piletina s limunom
Jakobove kapice s umakom
Grill vratina u sendviču
Cipar - Lungić na ciparski
Pizza s tunom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantne mazalice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Blagdanska rolada
Fiš paprikaš
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Tuna burger
Pašticada
Pikantna piletina s azijskim zeljem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Jabučni krumpirići s cimetom
Meksička party salata
Palamida s čilijem i mangom
Sočni pureći ražnjići
Irska janjetina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Polupunjene paprike
Piletina s mascarponeom
Proljetna janjetina
Male teleće pitice
Marinirana pileća krilca s povrćem
Cous-cous s povrćem
Vratina s roštilja
Slasni BBQ burgeri
Hrskave tortice od krumpira
Kotlovina
Teriyaki piletina
Zapečena ricotta
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Šampinjoni u palačinki
Tjestenina fuži s tartufima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina na padelu
Piletina u pivu
Svinjski file s povrćem
Marinirano svinjsko pečenje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Marokanska salata s cous-cousom
Kotleti u pivskom umaku
Medeni teleći kotleti
Zabavni kineski ravioli
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pašticada s njokima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Lignje s povrćem i smokvama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Grill povrće na salatu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Juha od bundeve s jabukom
Špageti na kineski način
Lungić u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Sunčani užitak mediterana
Dječje lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovakav kruh može biti glavna zvijezda na vašem blagdanskom stolu, a može biti i novost uz tradicionalne navike.

Sastojci

1 kg kruha (bijeli kalup)
300 g topivog sira (gauda/trapist)
1 vezica mladog luka
Vegeta Maestro češnjak granule
Vegeta Maestro dimljena paprika
2 žlice Vegete

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Kruh režite nazubljenim nožem okomito i dijagonalno tako da dobijete mrežasti presjek ako gledate iz horizontalne perspektive.
  • 2 U džepiće tj. otvore umetnite kriške sira i pospite sitno sjeckanim mladim lukom. U posudi istopite maslac, dodajte dimljenu slatku papriku i Vegetu i premažite kruh. Pospite češnjakom u prahu i Vegetom.
  • 3 Kruh stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 °C/15 min.

Savjet

Ukoliko imate pancetu ili pršut možete ih koristiti.

Posluživanje

Kruh poslužite na drvenu dasku za rezanje.

Male tajne

Vegetu možete zagrijati u maslacu tako da otpusti aromu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke