Meni Search

Lagana depra

Bakalar sa salatom od kuhanih jaja

Meksička party salata
Portugal - Svinjski file na alentejo način
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Punjene tikve
Proljetno meso i povrće iz woka
Piletina na tajlandski način
Odresci u umaku s češnjakom
Slatki lungić
Pečena piletina s limunom
Slasni BBQ burgeri
Grill pirjana piletina s roštilja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lungić s povrćem
Hrenovke u panceti
Piletina Kiev
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Tjestenina u finom umaku
Piletina sa šafranom
Tjestenina fuži s tartufima
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Marinirano svinjsko pečenje
Pohane paprike
Teletina s pirjanim povrćem
Rajčica s kukuruzom
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina u finom mediteranskom umaku
Pileći štapići u ketchupu
Piletina s pistacijama
Riža s tunom
Pohana skuta
Grdobina u pikantnoj šalši
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Nadjevene lignje
Juha od rikule i račića
Sočna aromatična torta
Piletina s mascarponeom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Špageti s acetom balsamicom
Rižoto tortice
Cous-cous s povrćem
Povrtni lonac
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Sunčani užitak mediterana
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Salata od quinoe i povrća
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Španjolski migas s bundevom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kineska juha s račićima i gljivama
Ciganski odrezak
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Prežgana juha
Fino varivo v loncu
Bugarska pita od krumpira
Uskršnja šunka na zabavan način
Rižoto s tunom
Dalmatinska simfonija
Rižoto na španjolski način
Uzbudljivi kolač od blitve
Teriyaki piletina
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Dip od južnog voća
Pita s crnim pivom
Svinjski file s povrćem
BBQ Steak & chips
Marokanska salata s cous-cousom
Pohani tofu s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Juha od bundeve s jabukom
Zabavni kineski ravioli
Hrskave tortice od krumpira
Senf s paprikama
Piletina s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Popečci od bulgura s umakom
Salata s neobičnim preljevom
Finska - Juha s lososom
Mesne okruglice na ražnjiću
Grčka seljačka salata
Dagnje na buzaru
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špinatova juha s feta sirom
Voćna salata s piletinom
Empanade s pestom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zimski punč
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Salata sa skutom
Polupunjene paprike
Pohani zamotuljci
Juha od gljiva
Salata s okruglicama od sira
Rosti
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Marinirana piletina s roštilja
Fina pikantna piletina
Sočni pureći ražnjići
Ražnjići od lososa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Čarobna ljetna piletina
Lazanje u tavi
Pileća prsa iz pećnice
Riba u bijelom umaku
Palamida s čilijem i mangom
Voćna juha od višanja
Švicarska juha sa sirom
Grill vratina u sendviču
Caponata alla Podravka
Šampinjoni u palačinki
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Osvježavajuća juha od krastavaca
Palačinke s nadjevom od riže
Juha od kelja sa sirom
Hrskava pileća krilca
Lungić u sendviču
Singapurski ljuti omlet
Zapečeni poriluk
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zanimljiva salata s kikirikijem
Špageti na kineski način
Povrtni ražnjići
Dječje lazanje
Salata od tune i krastavaca
Biftek rolice
Mediteranska rapsodija
Riblja juha s Malte
Crveno ljetno varivo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mesne okruglice
Mirisni prilog iz pećnice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pečena janjetina s bademima
File steak na povrću
Govedina s lukom
Blagdanski rižoto s bakalarom
Rebarca s grilla
Pileća krilca s Coca-Colom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečeni bakalar je uvijek dobrodošao na stolu, stoga uživajte u jednostavnoj raskoši finog jela posluženog uz bogatu salatu s jajima i ajvarom.

Sastojci

800 g fileta bakalara
1 žica Vegete
maslinovo ulje
nekoliko kapara
4 jaja
vezica mladog luka
100 g Kiselih krastavaca Podravka
70 g jezgri oraha
Za posluživanje:
Ajvar uprženi - blagi

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Filete bakalara pospite Vegetom, stavite na ugrijano ulje i popecite. Dodajte nekoliko kapara.
  • 2 Tvrdo kuhana jaja narežite na četvrtine, po želji malo posolite, dodajte krastavce narezane na kockice i mladi luk narezan na kolutiće
  • 3 Pokapajte maslinovim uljem, dodajte grubo natrgane orahe.

Savjet

Umjesto kapara možete dodati i crne masline.

Posluživanje

Bakalar poslužite sa salatom od jaja i ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke