Meni Search

Superman

BBQ cheeseburger

Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Srneći file na salatu
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti na kineski način
Teleći odresci u umaku od višanja
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ramsteak u seksi umaku
Rebarca s graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina s mascarponeom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fish&Chips u tortilji
Janjetina na padelu
Jabučni krumpirići s cimetom
Brusketa s avokadom
Obojeni hamburger
Svinjski file s grila
Bruskete od cvjetače
Meksička party salata
Blagdanska rolada
Mini lazanje
Pohani zamotuljci
Bugarska pita od krumpira
Pileći gulaš
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rebarca s grilla
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni lungić
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u pivu
Hrskava pileća krilca
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s kozjim sirom
Macho hamburger
Slatka patka
Ramstek s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina u aromatičnom omotaču
Kaštelanski makaruni
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pašticada s njokima
Salata s mljevenim mesom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teriyaki piletina
Kroketi od piletine
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kokošja juha s požirakima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pileća prsa iz pećnice
Grill vratina u sendviču
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pizza sirni jastučići
Ramstek i salata s roštilja
Pureća rolada s mlincima
Dječje lazanje
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tjestenina u finom umaku
Lignje na šumskom rižotu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pohani tofu s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Zlatna piletina
Vratina sa sezonskim povrćem
Koprivnički odojak
Proljetna janjetina
Dip od južnog voća
Hrskavi trokuti
Piletina sa šafranom
Piletina Kiev
Sočni pureći ražnjići
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskavo pečeno pile
Tjestenina fuži s tartufima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Špageti mediteraneo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ljetni ražnjići
Odresci s umakom od kupina
Tuna burger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Riba u škartocu
Bruskete s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Manastirski đuveč
Orada s krumpirom i mladim lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Roštilj s umakom Romesco
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižoto s dagnjama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileći bataci s umakom od luka
Lazanje u tavi
Norveška krem juha od ribe i kozica
Finska - Juha s lososom
Rižoto s tri vrste gljiva
Brancinovo oko
Popečci od cvjetače
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice na ražnjiću
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski gulaš
Nadjevene lignje
Kunić na bijelo
Sočna pureća rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mirisna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke