Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kuglice od riže i svježeg sira
Cous-cous s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski gulaš
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brusketa s avokadom
Piletina sa šafranom
Meksička party salata
Pogača sa sardinom
Rižoto s dagnjama
Pohani tofu s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Riblji ražnjići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file s povrćem
Pizza sirni jastučići
Energetske kuglice s kurkumom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill vratina u sendviču
Pohani zamotuljci
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramsteak u seksi umaku
Piletina Kiev
Pureća rolada s mlincima
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignje na šumskom rižotu
Tuna burger
Sočna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Male teleće pitice
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Šampinjoni u palačinki
Popečci od cvjetače
Punjena teleća prsa
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina u pivu
Manastirski đuveč
Pileći bataci s umakom od luka
Brudet
Salata s mljevenim mesom
Bugarska pita od krumpira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljetni lungić
Zlatna piletina
Hrskava pileća krilca
Odresci s umakom od kupina
Teriyaki piletina
Goveđa rebarca sa zeljem
Kroketi od piletine
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižoto s tri vrste gljiva
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brownie s kajenskim paprom
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina na padelu
Gulaš od oslića i povrća
Finska - Juha s lososom
Bouillabaisse
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti mediteraneo
Jabučni krumpirići s cimetom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bruskete od cvjetače
Srneći file na salatu
Pileći gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Hrskavo pečeno pile
Sočni pureći ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mirisna pureća rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Riba u škartocu
Špageti na kineski način
Velika Britanija - Pastirska pita
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u aromatičnom omotaču
Kunić na bijelo
Bruskete s povrćem
Lazanje u tavi
Kaštelanski makaruni
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižini ravioli s mozzarellom
Pašticada voli penne a ti mene
Lignji po gosposki
Hrskavi trokuti
Mini shepherd's pie
Bakalar s krumpirom
Piletina s kozjim sirom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dječje lazanje
Teleći odresci u umaku od višanja
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ramstek s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s graškom
Ljetni ražnjići
Blagdanska rolada
Piletina s mascarponeom
Slatka patka
Rebarca s grilla
Janjetina s medom od kadulje
Obojeni hamburger
Marinirane srdele
Dip od južnog voća
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file s grila
Proljetna janjetina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mini lazanje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Roštilj s umakom Romesco
Brancinovo oko
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke