Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Orada s krumpirom i mladim lukom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tjestenina fuži s tartufima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pohani tofu s povrćem
Pohani zamotuljci
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina sa šafranom
Bakalar s krumpirom
Riba u škartocu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ljetni lungić
Pileći gulaš
Punjena teleća prsa
Bouillabaisse
Mesne okruglice na ražnjiću
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rebarca s grilla
Skandinavske rolice s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brudet
Manastirski đuveč
Brusketa s avokadom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Odresci s umakom od kupina
Pašticada voli penne a ti mene
Proljetna janjetina
Janjetina na padelu
Rižoto s dagnjama
Mirisna pureća rolada
Kroketi od piletine
Salata s mljevenim mesom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Jabučni krumpirići s cimetom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Obojeni hamburger
Bruskete s povrćem
Mini lazanje
Ramstek s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Gulaš od oslića i povrća
Bruskete od cvjetače
Rižini ravioli s mozzarellom
Kaštelanski makaruni
Dip od južnog voća
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina s kozjim sirom
Kunić na bijelo
Lignji po gosposki
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u pivu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pogača sa sardinom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pureća rolada s mlincima
Popečci od cvjetače
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Kuglice od riže i svježeg sira
Lungić s toplom salatom od šparoga
Sočni pureći ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Dječje lazanje
Svinjski file s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Lazanje u tavi
Pita s muškatnom bundevom i makom
Riblji ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Šampinjoni u palačinki
Rebarca s graškom
Ljetni ražnjići
Slatka patka
Meksička party salata
Blagdanska rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Srneći file na salatu
Pizza sirni jastučići
Ramsteak u seksi umaku
Tuna burger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Roštilj s umakom Romesco
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Špageti na kineski način
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Marinirane srdele
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teriyaki piletina
Fish&Chips u tortilji
Male teleće pitice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bugarska pita od krumpira
Piletina s mascarponeom
Mini shepherd's pie
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrskavo pečeno pile
Goveđa rebarca sa zeljem
Svinjski file s grila
Brownie s kajenskim paprom
Energetske kuglice s kurkumom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Svinjski gulaš
Finska - Juha s lososom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskava pileća krilca
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zlatna piletina
Brancinovo oko
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Špageti mediteraneo
Lignje na šumskom rižotu
Grill vratina u sendviču
Cous-cous s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina Kiev
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke