Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Pita s muškatnom bundevom i makom
Sočni pureći ražnjići
Piletina Kiev
Bakalar s krumpirom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski file s grila
Male teleće pitice
Rebarca s grilla
Dječje lazanje
Cous-cous s povrćem
Rižoto s dagnjama
Kunić na bijelo
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Proljetna janjetina
Teleći odresci u umaku od višanja
Rezanci s krušnim mrvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pileći gulaš
Fish&Chips u tortilji
Svinjski gulaš
Grill vratina u sendviču
Dip od južnog voća
Piletina u aromatičnom omotaču
Mirisna pureća rolada
Punjena teleća prsa
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Roštilj s umakom Romesco
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lungić s toplom salatom od šparoga
Goveđa rebarca sa zeljem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brancinovo oko
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni ražnjići
Pašticada voli penne a ti mene
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Skandinavske rolice s cimetom
Špageti mediteraneo
Manastirski đuveč
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zlatna piletina
Mini shepherd's pie
Srneći file na salatu
Popečci od cvjetače
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kaštelanski makaruni
Gulaš od oslića i povrća
Teriyaki piletina
Hrskavi trokuti
Bruskete s povrćem
Obojeni hamburger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Blagdanska rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Mesne okruglice na ražnjiću
Pogača sa sardinom
Riba u škartocu
Bouillabaisse
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrskavo pečeno pile
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brusketa s avokadom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rižini ravioli s mozzarellom
Sočna pureća rolada
Lazanje u tavi
Piletina sa šafranom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Špageti na kineski način
Brudet
Pohani zamotuljci
Salata s mljevenim mesom
Bugarska pita od krumpira
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kroketi od piletine
Brownie s kajenskim paprom
Meksička party salata
Slatka patka
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s mascarponeom
Riblji ražnjići
Mini lazanje
Rebarca s graškom
Finska - Juha s lososom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Hrskava pileća krilca
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ljetni lungić
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Odresci u umaku s češnjakom
Energetske kuglice s kurkumom
Pizza sirni jastučići
Teleći savici u umaku od grejpa
Marinirane srdele
Šampinjoni u palačinki
Kuglice od riže i svježeg sira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski file s povrćem
Piletina u pivu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rižoto s tri vrste gljiva
Bruskete od cvjetače
Pileća prsa punjena čvarcima
Mladi krumpir s ajvarom
Pureća rolada s mlincima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s kozjim sirom
Ramstek s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignji po gosposki
Janjetina s medom od kadulje
Tuna burger
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci s umakom od kupina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani tofu s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke