Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Kroketi od piletine
Skandinavske rolice s cimetom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Obojeni hamburger
Jabučni krumpirići s cimetom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lignji po gosposki
Rižoto s dagnjama
Salata s mljevenim mesom
Fish&Chips u tortilji
Mirisna pureća rolada
Riba u škartocu
Bakalar s krumpirom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lazanje u tavi
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći odresci u umaku od višanja
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s mascarponeom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočna pureća rolada
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskava pileća krilca
Mini lazanje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Manastirski đuveč
Bouillabaisse
Odresci s umakom od kupina
Pohani zamotuljci
Šampinjoni u palačinki
Pašticada voli penne a ti mene
Bruskete od cvjetače
Cous-cous s povrćem
Kunić na bijelo
Piletina Kiev
Kuglice od riže i svježeg sira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski file s grila
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetna janjetina
Grill vratina u sendviču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ svinjska rebarca u foliji
Špageti mediteraneo
Brancinovo oko
Ljetni ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Zlatna piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći savici u umaku od grejpa
Popečci od cvjetače
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski gulaš
Riblji ražnjići
Finska - Juha s lososom
Piletina u pivu
Janjetina s medom od kadulje
Energetske kuglice s kurkumom
Pogača sa sardinom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ljetni lungić
Ramsteak u seksi umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slatka patka
Blagdanska rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski file s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Teriyaki piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileći bataci s umakom od luka
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rižoto s tri vrste gljiva
Gulaš od oslića i povrća
Sočni pureći ražnjići
Punjena teleća prsa
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bruskete s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina sa šafranom
Kaštelanski makaruni
Pizza sirni jastučići
Mini shepherd's pie
Hrskavo pečeno pile
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Male teleće pitice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pureća rolada s mlincima
Pileća prsa punjena čvarcima
Meksička party salata
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Špageti na kineski način
Ramstek s povrćem
Hrskavi trokuti
Tuna burger
Rebarca s graškom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brudet
Dječje lazanje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s kozjim sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Srneći file na salatu
Bugarska pita od krumpira
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brusketa s avokadom
Janjetina na padelu
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Dip od južnog voća
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileći gulaš
Rižini ravioli s mozzarellom
Marinirane srdele
Brownie s kajenskim paprom
Rebarca s grilla
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke