Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramsteak u seksi umaku
Bruskete s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Tjestenina fuži s tartufima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bruskete od cvjetače
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u umaku s češnjakom
Proljetna janjetina
Mirisna pureća rolada
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina sa šafranom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani zamotuljci
Mini shepherd's pie
Kaštelanski makaruni
Brusketa s avokadom
Riba u škartocu
Dječje lazanje
Špageti na kineski način
Lignje na šumskom rižotu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u pivu
Brancinovo oko
Piletina u aromatičnom omotaču
Orada s krumpirom i mladim lukom
Obojeni hamburger
Janjetina na padelu
Kuglice od riže i svježeg sira
Kroketi od piletine
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek s povrćem
Pogača sa sardinom
Zlatna piletina
Sočna pureća rolada
Rebarca s graškom
Pureća rolada s mlincima
Rižoto s tri vrste gljiva
Odresci s umakom od kupina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski file s grila
Marinirane srdele
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavi trokuti
Mladi krumpir s ajvarom
Meksička party salata
Dip od južnog voća
Šampinjoni u palačinki
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti mediteraneo
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rebarca s grilla
Norveška krem juha od ribe i kozica
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kruh od cvjetače s kurkumom
Grill vratina u sendviču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Cous-cous s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Rižini ravioli s mozzarellom
Svinjski gulaš
Hrskava pileća krilca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Svinjski file s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Kunić na bijelo
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina s medom od kadulje
Manastirski đuveč
Bouillabaisse
Roštilj s umakom Romesco
Pita s muškatnom bundevom i makom
Energetske kuglice s kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći gulaš
Salata s mljevenim mesom
Ljetni ražnjići
Finska - Juha s lososom
Hrskavo pečeno pile
Brudet
Mini lazanje
Blagdanska rolada
Slatka patka
Brownie s kajenskim paprom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći savici u umaku od grejpa
Teriyaki piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Popečci od cvjetače
Rižoto s dagnjama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Srneći file na salatu
Velika Britanija - Pastirska pita
Lazanje u tavi
Sočni pureći ražnjići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina s mascarponeom
Pizza sirni jastučići
Ljetni lungić
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina s kozjim sirom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pohani tofu s povrćem
Lignji po gosposki
Piletina Kiev
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Male teleće pitice
Bugarska pita od krumpira
Riblji ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Punjena teleća prsa
Goveđa rebarca sa zeljem
Tuna burger
Bakalar s krumpirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke