Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Zlatna piletina
Goveđa rebarca sa zeljem
Bruskete s povrćem
Proljetna janjetina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Špageti mediteraneo
Kaštelanski makaruni
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Riblji ražnjići
Teriyaki piletina
Slatka patka
Hrskavi trokuti
Hrskava pileća krilca
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pohani tofu s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s kozjim sirom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Orada s krumpirom i mladim lukom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rižoto s tri vrste gljiva
Bruskete od cvjetače
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini lazanje
Obojeni hamburger
Gulaš od oslića i povrća
Bakalar s krumpirom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Špageti na kineski način
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s povrćem
Pohani zamotuljci
Hrskavo pečeno pile
Sočni pureći ražnjići
Rebarca s grilla
Mladi krumpir s ajvarom
Ljetni ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Cous-cous s povrćem
Piletina sa šafranom
Pašticada voli penne a ti mene
Kruh od cvjetače s kurkumom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina s medom od kadulje
Energetske kuglice s kurkumom
Meksička party salata
Svinjski gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Lignji po gosposki
Finska - Juha s lososom
Brudet
Male teleće pitice
Bugarska pita od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Dip od južnog voća
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Fish&Chips u tortilji
Dječje lazanje
Piletina u pivu
Rižoto s dagnjama
Kunić na bijelo
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci s umakom od kupina
Šampinjoni u palačinki
Rižini ravioli s mozzarellom
Kuglice od riže i svježeg sira
Roštilj s umakom Romesco
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina na padelu
Pileći bataci s umakom od luka
Tuna burger
Piletina Kiev
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Blagdanska rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brancinovo oko
Bouillabaisse
Lazanje u tavi
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramsteak u seksi umaku
Grill vratina u sendviču
Manastirski đuveč
Srneći file na salatu
Brownie s kajenskim paprom
Marinirane srdele
Salata s mljevenim mesom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileći gulaš
Mini shepherd's pie
Ramstek s povrćem
Pizza sirni jastučići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pureća rolada s mlincima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje na šumskom rižotu
Pogača sa sardinom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kroketi od piletine
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ljetni lungić
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brusketa s avokadom
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s graškom
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski file s grila
Punjena teleća prsa
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mirisna pureća rolada
Riba u škartocu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke