Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Goveđa rebarca sa zeljem
Cous-cous s povrćem
Brudet
Brusketa s avokadom
Teriyaki piletina
Grill vratina u sendviču
Bugarska pita od krumpira
Špageti na kineski način
Pileća prsa punjena čvarcima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mladi krumpir s ajvarom
Punjena teleća prsa
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mini shepherd's pie
Pohani tofu s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Riba u škartocu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata s mljevenim mesom
Finska - Juha s lososom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Dip od južnog voća
Pileći bataci s umakom od luka
Janjetina na padelu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Marinirane srdele
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Gulaš od oslića i povrća
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignje na šumskom rižotu
Tuna burger
Kaštelanski makaruni
Kroketi od piletine
Pileći gulaš
Piletina u pivu
Odresci s umakom od kupina
Bouillabaisse
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Tjestenina fuži s tartufima
Rižini ravioli s mozzarellom
Ramstek s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramsteak u seksi umaku
Obojeni hamburger
Srneći file na salatu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bruskete od cvjetače
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Dječje lazanje
Brownie s kajenskim paprom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina u aromatičnom omotaču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljetni ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskavo pečeno pile
Sočni pureći ražnjići
Ljetni lungić
Roštilj s umakom Romesco
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Proljetna janjetina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Manastirski đuveč
Svinjski file s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s graškom
Brancinovo oko
Mesne okruglice na ražnjiću
Rezanci s krušnim mrvicama
Blagdanska rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slatka patka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Rižoto s dagnjama
Kunić na bijelo
Bakalar s krumpirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lignji po gosposki
Pohani zamotuljci
Popečci od cvjetače
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski gulaš
Lazanje u tavi
Svinjski file s grila
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina Kiev
Male teleće pitice
Riblji ražnjići
Mini lazanje
Velika Britanija - Pastirska pita
Bruskete s povrćem
Piletina s mascarponeom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Špageti mediteraneo
Hrskavi trokuti
Teleći odresci u umaku od višanja
Rebarca s grilla
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mirisna pureća rolada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Meksička party salata
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pašticada voli penne a ti mene
Teleći savici u umaku od grejpa
Zlatna piletina
Pogača sa sardinom
Odresci u umaku s češnjakom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina sa šafranom
Pizza sirni jastučići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke