Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Riblji ražnjići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mladi krumpir s ajvarom
Rezanci s krušnim mrvicama
Kroketi od piletine
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dječje lazanje
Energetske kuglice s kurkumom
Tuna burger
Svinjski gulaš
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni lungić
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci u umaku s češnjakom
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pohani zamotuljci
Obojeni hamburger
Gulaš od oslića i povrća
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mesne okruglice na ražnjiću
Janjetina na padelu
Jabučni krumpirići s cimetom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignje na šumskom rižotu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pašticada voli penne a ti mene
Srneći file na salatu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileći gulaš
Dip od južnog voća
Lignji po gosposki
Zlatna piletina
Grill vratina u sendviču
Špageti mediteraneo
Punjena teleća prsa
Mini shepherd's pie
Hrskava pileća krilca
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mirisna pureća rolada
Piletina s mascarponeom
Manastirski đuveč
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rebarca s graškom
Kaštelanski makaruni
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći odresci u umaku od višanja
Bruskete od cvjetače
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kunić na bijelo
Finska - Juha s lososom
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskavo pečeno pile
Pohani tofu s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Riba u škartocu
Piletina sa šafranom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lazanje u tavi
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižoto s dagnjama
Hrskavi trokuti
Teriyaki piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s grilla
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brancinovo oko
Male teleće pitice
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pureća rolada s mlincima
Sočna pureća rolada
Bouillabaisse
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s grila
Ramstek s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Bruskete s povrćem
Meksička party salata
Svinjski file s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileći bataci s umakom od luka
Šampinjoni u palačinki
Lungić s toplom salatom od šparoga
Sočni pureći ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Teleći savici u umaku od grejpa
Kuglice od riže i svježeg sira
Blagdanska rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Pizza sirni jastučići
Piletina u pivu
Bugarska pita od krumpira
Goveđa rebarca sa zeljem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brownie s kajenskim paprom
Brudet
Odresci s umakom od kupina
Rižoto s tri vrste gljiva
Fish&Chips u tortilji
Piletina Kiev
Marinirane srdele
Bakalar s krumpirom
Cous-cous s povrćem
Špageti na kineski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina u aromatičnom omotaču
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ljetni ražnjići
Pogača sa sardinom
Brusketa s avokadom
Piletina s kozjim sirom
Ramsteak u seksi umaku
Slatka patka
Popečci od cvjetače
Mini lazanje
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Salata s mljevenim mesom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke