Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Gulaš od oslića i povrća
Pogača sa sardinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Energetske kuglice s kurkumom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileći gulaš
Pureća rolada s mlincima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Lazanje u tavi
Janjetina s medom od kadulje
Grill vratina u sendviču
Tuna burger
Teriyaki piletina
Bruskete od cvjetače
Rižini ravioli s mozzarellom
Male teleće pitice
Punjena teleća prsa
Tjestenina fuži s tartufima
Roštilj s umakom Romesco
Hrskava pileća krilca
Mini lazanje
Blagdanska rolada
Pohani zamotuljci
Riba u škartocu
Špageti na kineski način
Pileći bataci s umakom od luka
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brownie s kajenskim paprom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskavi trokuti
Pohani tofu s povrćem
Rižoto s dagnjama
Finska - Juha s lososom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ljetni ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rižoto s tri vrste gljiva
Rebarca s grilla
Mesne okruglice na ražnjiću
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mirisna pureća rolada
Piletina u pivu
Rebarca s graškom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kunić na bijelo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bakalar s krumpirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci s umakom od kupina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Velika Britanija - Pastirska pita
Sočni pureći ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s kozjim sirom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Proljetna janjetina
Sočna pureća rolada
Ramsteak u seksi umaku
Salata s mljevenim mesom
Kroketi od piletine
Kuglice od riže i svježeg sira
Brancinovo oko
Piletina Kiev
Brusketa s avokadom
Ljetni lungić
Zlatna piletina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Meksička party salata
Srneći file na salatu
Ramstek s povrćem
Obojeni hamburger
Janjetina na padelu
Jabučni krumpirići s cimetom
Bruskete s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mladi krumpir s ajvarom
Manastirski đuveč
Kaštelanski makaruni
Brudet
Dječje lazanje
Riblji ražnjići
Hrskavo pečeno pile
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci u umaku od višanja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski file s grila
Svinjski file s povrćem
Piletina s mascarponeom
Bouillabaisse
Špageti mediteraneo
Dip od južnog voća
Fish&Chips u tortilji
Goveđa rebarca sa zeljem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci u umaku s češnjakom
Cous-cous s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina sa šafranom
Popečci od cvjetače
Mini shepherd's pie
Bugarska pita od krumpira
Šampinjoni u palačinki
Pašticada voli penne a ti mene
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lignji po gosposki
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pizza sirni jastučići
Teleći savici u umaku od grejpa
Slatka patka
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski gulaš
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Marinirane srdele
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke