Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rižoto s tri vrste gljiva
Brownie s kajenskim paprom
Rižoto s dagnjama
Piletina u pivu
Finska - Juha s lososom
Pizza sirni jastučići
Pileća prsa punjena čvarcima
Energetske kuglice s kurkumom
Ramstek s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mini shepherd's pie
Proljetna janjetina
Dip od južnog voća
Janjetina na padelu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s kozjim sirom
Slatka patka
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lazanje u tavi
Mirisna pureća rolada
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Srneći file na salatu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Marinirane srdele
Svinjski file s grila
Bakalar s krumpirom
Goveđa rebarca sa zeljem
Kunić na bijelo
Riblji ražnjići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kuglice od riže i svježeg sira
Dječje lazanje
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileći gulaš
Špageti na kineski način
Kroketi od piletine
Bugarska pita od krumpira
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kaštelanski makaruni
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Hrskavo pečeno pile
Bruskete s povrćem
Zlatna piletina
Hrskava pileća krilca
Cous-cous s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Jabučni krumpirići s cimetom
Mini lazanje
Sočna pureća rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teriyaki piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Brancinovo oko
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lignji po gosposki
Pašticada voli penne a ti mene
Gulaš od oslića i povrća
Hrskavi trokuti
Brusketa s avokadom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramsteak u seksi umaku
Punjena teleća prsa
Grill vratina u sendviču
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s grilla
Male teleće pitice
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci s umakom od kupina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pogača sa sardinom
Svinjski gulaš
Riba u škartocu
Meksička party salata
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Blagdanska rolada
Bruskete od cvjetače
Bouillabaisse
Obojeni hamburger
Brudet
Piletina sa šafranom
Sočni pureći ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Tuna burger
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Roštilj s umakom Romesco
Lignje na šumskom rižotu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Popečci od cvjetače
BBQ svinjska rebarca u foliji
Špageti mediteraneo
Fish&Chips u tortilji
Ljetni lungić
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Piletina Kiev
Ljetni ražnjići
Rebarca s graškom
Skandinavske rolice s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći savici u umaku od grejpa
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pureća rolada s mlincima
Manastirski đuveč
Pohani zamotuljci
Rižini ravioli s mozzarellom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Salata s mljevenim mesom
Janjetina s medom od kadulje
Mladi krumpir s ajvarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke