Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Sočna pureća rolada
Dječje lazanje
Bakalar s krumpirom
Male teleće pitice
Riba u škartocu
Mini shepherd's pie
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavo pečeno pile
Svinjski file s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Hrskava pileća krilca
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Salata s mljevenim mesom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ljetni lungić
Piletina s kozjim sirom
Rižoto s dagnjama
Fish&Chips u tortilji
Skandinavske rolice s cimetom
Pašticada voli penne a ti mene
Brusketa s avokadom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Hrskavi trokuti
Slatka patka
Brudet
Bugarska pita od krumpira
Ljetni ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileći bataci s umakom od luka
Zlatna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Špageti na kineski način
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Dip od južnog voća
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Jabučni krumpirići s cimetom
Cous-cous s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Piletina Kiev
Marinirane srdele
Lazanje u tavi
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file s grila
Lignji po gosposki
Bruskete s povrćem
Meksička party salata
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina s mascarponeom
Piletina u pivu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Proljetna janjetina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bouillabaisse
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini lazanje
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižoto s tri vrste gljiva
Punjena teleća prsa
Piletina sa šafranom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći odresci u umaku od višanja
Manastirski đuveč
Odresci u umaku s češnjakom
Kroketi od piletine
Janjetina na padelu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Riblji ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Gulaš od oslića i povrća
Rebarca s graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
Špageti mediteraneo
Pizza sirni jastučići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Srneći file na salatu
Mirisna pureća rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Brancinovo oko
Lungić s toplom salatom od šparoga
Popečci od cvjetače
Sočni pureći ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Pileća prsa punjena čvarcima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižini ravioli s mozzarellom
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski gulaš
Kaštelanski makaruni
Rezanci s krušnim mrvicama
Pohani zamotuljci
Pureća rolada s mlincima
Energetske kuglice s kurkumom
Teleći savici u umaku od grejpa
Kunić na bijelo
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileći gulaš
Rebarca s grilla
Bruskete od cvjetače
Finska - Juha s lososom
Lignje na šumskom rižotu
Pogača sa sardinom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Blagdanska rolada
Odresci s umakom od kupina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Roštilj s umakom Romesco
Teriyaki piletina
Ramstek s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Grill vratina u sendviču
Obojeni hamburger
Tuna burger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke