Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Bruskete s povrćem
Meksička party salata
Bouillabaisse
Blagdanska rolada
Riba u škartocu
Piletina s kozjim sirom
Odresci u umaku s češnjakom
Pašticada voli penne a ti mene
Pohani tofu s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Punjena teleća prsa
Male teleće pitice
Brancinovo oko
Salata s mljevenim mesom
Teriyaki piletina
Piletina s mascarponeom
Bakalar s krumpirom
Janjetina s medom od kadulje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rižini ravioli s mozzarellom
Ramsteak u seksi umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lazanje u tavi
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileći bataci s umakom od luka
Kunić na bijelo
Tjestenina fuži s tartufima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci s umakom od kupina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u pivu
Piletina u aromatičnom omotaču
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskavi trokuti
Pogača sa sardinom
Tuna burger
Goveđa rebarca sa zeljem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Energetske kuglice s kurkumom
Sočna pureća rolada
Ljetni lungić
Ramstek s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Mirisna pureća rolada
Hrskavo pečeno pile
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileći gulaš
Mesne okruglice na ražnjiću
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Sočni pureći ražnjići
Grill vratina u sendviču
Bugarska pita od krumpira
Šampinjoni u palačinki
Bruskete od cvjetače
Kolinjsko zelje s frišketinom
Dječje lazanje
Finska - Juha s lososom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti mediteraneo
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureća rolada s mlincima
Pileća prsa punjena čvarcima
Proljetna janjetina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Kroketi od piletine
Rebarca s grilla
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fish&Chips u tortilji
Cous-cous s povrćem
Hrskava pileća krilca
Pohani zamotuljci
Mini lazanje
Dip od južnog voća
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lungić s toplom salatom od šparoga
Lignji po gosposki
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Roštilj s umakom Romesco
Teleći odresci u umaku od višanja
Kuglice od riže i svježeg sira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Popečci od cvjetače
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina sa šafranom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti na kineski način
Svinjski file s grila
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Svinjski file s povrćem
Rižoto s dagnjama
Skandinavske rolice s cimetom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kaštelanski makaruni
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Gulaš od oslića i povrća
Ljetni ražnjići
Manastirski đuveč
Obojeni hamburger
Svinjski gulaš
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brownie s kajenskim paprom
Srneći file na salatu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s tri vrste gljiva
Zlatna piletina
Pizza sirni jastučići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina na padelu
Slatka patka
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Marinirane srdele
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina Kiev
Riblji ražnjići
Rebarca s graškom
Brudet
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mladi krumpir s ajvarom
Brusketa s avokadom
Mini shepherd's pie
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke