Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Janjetina s medom od kadulje
Male teleće pitice
Sočni pureći ražnjići
Brancinovo oko
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bruskete s povrćem
Pileći gulaš
Fish&Chips u tortilji
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pašticada voli penne a ti mene
Popečci od cvjetače
Mini shepherd's pie
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u umaku s češnjakom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Punjena teleća prsa
Dječje lazanje
Grill vratina u sendviču
Rebarca s graškom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Riblji ražnjići
Slatka patka
Bruskete od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rižoto s dagnjama
Bouillabaisse
Zlatna piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Srneći file na salatu
Šampinjoni u palačinki
Hrskavo pečeno pile
Svinjski file s povrćem
Svinjski gulaš
Mini lazanje
Brusketa s avokadom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kunić na bijelo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pureća rolada s mlincima
Obojeni hamburger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Meksička party salata
Pogača sa sardinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Salata s mljevenim mesom
Hrskava pileća krilca
Rižini ravioli s mozzarellom
Lignji po gosposki
Proljetna janjetina
Jabučni krumpirići s cimetom
Mirisna pureća rolada
Mesne okruglice na ražnjiću
Hrskavi trokuti
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna pureća rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Tuna burger
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina na padelu
Brownie s kajenskim paprom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ljetni lungić
Bakalar s krumpirom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti na kineski način
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s mascarponeom
Pileći bataci s umakom od luka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pohani tofu s povrćem
Cous-cous s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Piletina sa šafranom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Marinirane srdele
Špageti mediteraneo
Ljetni ražnjići
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teleći odresci u umaku od višanja
Rezanci s krušnim mrvicama
Kroketi od piletine
Blagdanska rolada
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lazanje u tavi
Finska - Juha s lososom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Tjestenina fuži s tartufima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pohani zamotuljci
Rižoto s tri vrste gljiva
Ramstek s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci s umakom od kupina
Dip od južnog voća
Piletina u pivu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kuglice od riže i svježeg sira
Brudet
Ramsteak u seksi umaku
Bugarska pita od krumpira
Kaštelanski makaruni
Manastirski đuveč
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file s grila
Goveđa rebarca sa zeljem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rebarca s grilla
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s kozjim sirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teriyaki piletina
Pizza sirni jastučići
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina Kiev
Riba u škartocu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke