Meni Search

Superwoman

BBQ cheeseburger

Kunić na bijelo
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina na padelu
Bouillabaisse
Rezanci s krušnim mrvicama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Punjena teleća prsa
Piletina s kozjim sirom
Riba u škartocu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskavi trokuti
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odresci u umaku s češnjakom
Zlatna piletina
Goveđa rebarca sa zeljem
Skandinavske rolice s cimetom
Pileći gulaš
Dip od južnog voća
Pureća rolada s mlincima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Dječje lazanje
Mini shepherd's pie
Rižoto s tri vrste gljiva
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski file s grila
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina u pivu
Ljetni lungić
Brownie s kajenskim paprom
Fish&Chips u tortilji
Slatka patka
Cous-cous s povrćem
Brancinovo oko
Blagdanska rolada
Obojeni hamburger
Hrskavo pečeno pile
Piletina u aromatičnom omotaču
Riblji ražnjići
Lignji po gosposki
Meksička party salata
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teriyaki piletina
Pizza sirni jastučići
Piletina Kiev
Rebarca s grilla
Srneći file na salatu
Pileći bataci s umakom od luka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pohani tofu s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lazanje u tavi
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočni pureći ražnjići
Kuglice od riže i svježeg sira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani zamotuljci
Finska - Juha s lososom
Šampinjoni u palačinki
Brusketa s avokadom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ljetni ražnjići
Rebarca s graškom
Mladi krumpir s ajvarom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata s mljevenim mesom
Piletina s mascarponeom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignje na šumskom rižotu
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Špageti mediteraneo
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brudet
Pogača sa sardinom
Ramstek s povrćem
Male teleće pitice
Sočna pureća rolada
Tuna burger
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Popečci od cvjetače
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti na kineski način
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa punjena čvarcima
Bruskete od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kaštelanski makaruni
Mini lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bruskete s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mesne okruglice na ražnjiću
Proljetna janjetina
Rižoto s dagnjama
Svinjski gulaš
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Manastirski đuveč
Hrskava pileća krilca
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Roštilj s umakom Romesco
Piletina sa šafranom
Tjestenina fuži s tartufima
Ramsteak u seksi umaku
Pašticada voli penne a ti mene
Grill vratina u sendviču
Kroketi od piletine
Bakalar s krumpirom
Mirisna pureća rolada
Marinirane srdele
Svinjski file s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Bugarska pita od krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci s umakom od kupina
Energetske kuglice s kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Učinite cheeseburger hitom vašeg piknika uz roštilj s tajnim sastojkom, marinadom od češnjaka.

Sastojci

750 g mljevenog mesa (po izboru)
50 g pancete
4 šnite sira
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 rajčica
mladi luk
4 peciva
sol, papar (prema potrebi)

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe45 min

  • 1 Mljevenom mesu dodajte polovicu sadržaja Vegeta marinade, sitno nasjeckanu pancetu i sve dobro promiješajte.
  • 2 Oblikujte 4 pljeskavice jednake veličine i pecite na zagrijanom roštilju 3 – 5 minuta sa svake strane, odnosno dok ne dobiju zapečenu koricu. Prilikom pečenja pljeskavice svako malo premažite ostatkom marinade.
  • 3 Mladi luk kratko zapecite na roštilju da dobije karakteristične tragove, a peciva prerežite i premažite maslacem te također zapecite na roštilju.
  • 4 Na kraju je preostalo samo složiti cheesburgere i uživati u BBQ okusu.

Savjet

Kao i odrezak, i mljeveno meso u obliku pljeskavice također mora odležati na sobnoj temperaturi nekoliko minuta nakon pečenja kako bi se pospješila sočnost mesa.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke