Meni Search

Okrećem novi list

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Čudotvorni čaj za detoks
Ramsteak u seksi umaku
Ražnjići od lososa
Goveđa rebarca sa zeljem
Juha od bundeve s jabukom
Grčka seljačka salata
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Rižoto s tunom
Salata od tune i povrća
Roštilj s umakom Romesco
Male teleće pitice
Juha od rikule i račića
Zanimljiva salata s kikirikijem
Krumpir u košuljici
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Popečci od bulgura s umakom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pohane paprike
Mediteranski špageti
Pileća prsa iz pećnice
Žuti medaljoni
Belgija - Salade Liégeoise
Pohana skuta
Pečena piletina s limunom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini lazanje
Sočna rebarca
Salata od quinoe i povrća
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Polupunjene paprike
Špageti na kineski način
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Velika Britanija - Pastirska pita
Čarobni štapići
Piletina s mascarponeom
Senf s paprikama
Caponata alla Podravka
Rolice od blitve
Rolice od soma
Fina pikantna piletina
Mesne okruglice u umaku
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Ljubavne šurlice
Lignje punjene crvenim radićem
Rižoto na španjolski način
Grill povrće na salatu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Prilog od prokulica
Voćna juha od višanja
Cous-cous s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Palačinke s nadjevom od riže
Tagliatelle s pečenim povrćem
Mesne okruglice
Prežgana juha
Zapečena ricotta
Rižoto tortice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Sočna Wellington pečenka
Zimski punč
Piletina s pistacijama
Salata u košaricama od parmezana
Papreni tart s marelicama
Mirisni prilog iz pećnice
Kuglice od riže i svježeg sira
Vege odresci s marinadom
Janjetina na padelu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kaštelanski makaruni
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Rižini ravioli s mozzarellom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Oslić s maslinama
Savici sa špinatom i satricom od sira
Vegetina enchilada
Bugarska pita od krumpira
Sočna aromatična torta
Lignje i tikvice na štapiću
Bruskete od cvjetače
Popečci od cvjetače
Empanade s pestom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Raskošna ljetna tava
Crveno ljetno varivo
Proljetno meso i povrće iz woka
Njemačka - Jetrica s jabukama
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Polpete od slanutka s kurkumom
Govedina s lukom
Španjolski migas s bundevom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Zlatna piletina
Uskršnja šunka na zabavan način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pohani tofu s povrćem
Pileći gulaš
Povrtni ražnjići
Uzbudljivi kolač od blitve
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Rezanci s krušnim mrvicama
Marokanska salata s cous-cousom
Zabavni kineski ravioli
Pirjani kunić
Pileći bataci s umakom od luka
Juha od cvjetače i camemberta
Sočna pureća rolada
Kineska juha s račićima i gljivama
Rosti
Salata s neobičnim preljevom
Brusketa s avokadom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Kozice s rižom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata s mora
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke