Meni Search

Superman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Brusketa s avokadom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileći gulaš
Srneći file na salatu
Proljetna janjetina
Sočna pureća rolada
Obojeni hamburger
Hrskavi trokuti
Ljetni lungić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramsteak u seksi umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sočni pureći ražnjići
Pohani zamotuljci
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rebarca s grilla
Jabučni krumpirići s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mladi krumpir s ajvarom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavo pečeno pile
Orada s krumpirom i mladim lukom
Manastirski đuveč
BBQ cheeseburger
Svinjski file s grila
Fish&Chips u tortilji
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s kozjim sirom
Vratina sa sezonskim povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina u pivu
Janjetina s medom od kadulje
Mirisna pureća rolada
Pizza sirni jastučići
Nadjevene lignje
Koprivnički odojak
Macho hamburger
Hrskava pileća krilca
Bugarska pita od krumpira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s mascarponeom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kroketi od piletine
Meksička party salata
Bruskete s povrćem
Mini lazanje
Bruskete od cvjetače
Rižoto s dagnjama
Pohani tofu s povrćem
Piletina sa šafranom
Riba u škartocu
Piletina Kiev
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignje na šumskom rižotu
Mesne okruglice na ražnjiću
Zlatna piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni ražnjići
Salata s mljevenim mesom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s nadjevom od ajvara
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brownie s kajenskim paprom
Finska - Juha s lososom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Špageti na kineski način
Teriyaki piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Dječje lazanje
Ramstek i salata s roštilja
Goveđa rebarca sa zeljem
Brancinovo oko
Popečci od cvjetače
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rižoto s tri vrste gljiva
Janjetina na padelu
Teleći odresci u umaku od višanja
Slatka patka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramstek s povrćem
Tuna burger
Dip od južnog voća
Špageti mediteraneo
Pašticada s njokima
Tjestenina u finom umaku
Odresci s umakom od kupina
Rezanci s krušnim mrvicama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa iz pećnice
Kuglice od riže i svježeg sira
Lazanje u tavi
Rebarca s graškom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski file s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kaštelanski makaruni
Blagdanska rolada
Svinjski gulaš
Kunić na bijelo
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pureća rolada s mlincima
Kokošja juha s požirakima
Grill vratina u sendviču
Piletina u aromatičnom omotaču
Pita s muškatnom bundevom i makom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke