Meni Search

Superman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Rebarca s grilla
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s nadjevom od ajvara
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bruskete s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Grill vratina u sendviču
Rebarca s graškom
Janjetina na padelu
Brancinovo oko
Tjestenina u finom umaku
Goveđa rebarca sa zeljem
Kaštelanski makaruni
Lignje na šumskom rižotu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rižoto s dagnjama
Kunić na bijelo
Vratina sa sezonskim povrćem
Ramstek i salata s roštilja
Dip od južnog voća
Brusketa s avokadom
Proljetna janjetina
Salata s mljevenim mesom
Špageti mediteraneo
Manastirski đuveč
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani zamotuljci
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Skandinavske rolice s cimetom
Nadjevene lignje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Velika Britanija - Pastirska pita
Slatka patka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Sočni pureći ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci s umakom od kupina
Ramstek s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lazanje u tavi
Svinjski gulaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Ljetni lungić
Teleći odresci u umaku od višanja
Mini lazanje
Mirisna pureća rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pašticada s njokima
Kokošja juha s požirakima
Pohani tofu s povrćem
Ljetni ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tuna burger
Kroketi od piletine
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ cheeseburger
Pileća prsa iz pećnice
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Koprivnički odojak
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižoto s tri vrste gljiva
Blagdanska rolada
Macho hamburger
Finska - Juha s lososom
Piletina s mascarponeom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti na kineski način
Hrskavo pečeno pile
Janjetina s medom od kadulje
Dječje lazanje
Teleći savici u umaku od grejpa
Srneći file na salatu
Riba u škartocu
Piletina sa šafranom
Piletina s kozjim sirom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brownie s kajenskim paprom
Piletina u pivu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zlatna piletina
Meksička party salata
Svinjski file s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Roštilj s umakom Romesco
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pizza sirni jastučići
Pileća prsa punjena čvarcima
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bugarska pita od krumpira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina Kiev
Tjestenina fuži s tartufima
Mladi krumpir s ajvarom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bruskete od cvjetače
Pileći gulaš
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskava pileća krilca
Svinjski file s grila
Obojeni hamburger
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramsteak u seksi umaku
Kuglice od riže i svježeg sira
Teriyaki piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke