Meni Search

Superman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Proljetna janjetina
Pohani tofu s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bruskete s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Teriyaki piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Rebarca s grilla
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Rebarca s graškom
Rižoto s dagnjama
Obojeni hamburger
Piletina s kozjim sirom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lazanje u tavi
Meksička party salata
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lignje na šumskom rižotu
Kaštelanski makaruni
Riba u škartocu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Koprivnički odojak
Svinjski file s grila
Slatka patka
Mladi krumpir s ajvarom
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski gulaš
Pileći gulaš
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramstek s povrćem
Dip od južnog voća
BBQ cheeseburger
Velika Britanija - Pastirska pita
Fish&Chips u tortilji
Piletina s mascarponeom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Hrskavo pečeno pile
Macho hamburger
Brownie s kajenskim paprom
Ljetni lungić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Hrskava pileća krilca
Piletina s nadjevom od ajvara
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Ljetni ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Kuglice od riže i svježeg sira
Nadjevene lignje
Janjetina na padelu
Salata s mljevenim mesom
Špageti na kineski način
Piletina u pivu
Piletina Kiev
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina sa šafranom
Pileća prsa punjena čvarcima
Kunić na bijelo
Rižoto s tri vrste gljiva
Sočna pureća rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Popečci od cvjetače
Dječje lazanje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zlatna piletina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brancinovo oko
Kroketi od piletine
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Srneći file na salatu
Teleći savici u umaku od grejpa
Manastirski đuveč
Bruskete od cvjetače
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci u umaku od višanja
Tjestenina fuži s tartufima
Kokošja juha s požirakima
Tuna burger
Skandinavske rolice s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
Mini lazanje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brusketa s avokadom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pohani zamotuljci
Svinjski file s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Špageti mediteraneo
Ramstek i salata s roštilja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskavi trokuti
Rezanci s krušnim mrvicama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Finska - Juha s lososom
Vratina sa sezonskim povrćem
Mirisna pureća rolada
Odresci s umakom od kupina
Pizza sirni jastučići
Sočni pureći ražnjići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pašticada s njokima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Grill vratina u sendviču
Tjestenina u finom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke