Meni Search

Superwoman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Pogača sa sardinom
Popečci od cvjetače
Punjena teleća prsa
Srneći file na salatu
Blagdanska rolada
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Salata s mljevenim mesom
Janjetina s medom od kadulje
Piletina s mascarponeom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Brusketa s avokadom
Sočna pureća rolada
Skandinavske rolice s cimetom
Pašticada voli penne a ti mene
Manastirski đuveč
Rebarca s graškom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljetni ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskava pileća krilca
Teriyaki piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramstek s povrćem
Cous-cous s povrćem
Riblji ražnjići
Male teleće pitice
Lignje na šumskom rižotu
Tjestenina fuži s tartufima
Roštilj s umakom Romesco
Bruskete od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza sirni jastučići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Finska - Juha s lososom
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Riba u škartocu
Pileći bataci s umakom od luka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brudet
Kroketi od piletine
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina u pivu
Svinjski file s povrćem
Obojeni hamburger
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski file s grila
Sočni pureći ražnjići
Rižoto s tri vrste gljiva
Proljetna janjetina
Mirisna pureća rolada
Kuglice od riže i svježeg sira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina na padelu
Mini lazanje
Hrskavi trokuti
Odresci s umakom od kupina
Bugarska pita od krumpira
Teleći odresci u umaku od višanja
Bakalar s krumpirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti na kineski način
Fish&Chips u tortilji
Dip od južnog voća
Goveđa rebarca sa zeljem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bouillabaisse
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pohani zamotuljci
Rebarca s grilla
Meksička party salata
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski gulaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bruskete s povrćem
Mini shepherd's pie
Zlatna piletina
Piletina s kozjim sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slatka patka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ljetni lungić
Dječje lazanje
Špageti mediteraneo
Kunić na bijelo
Pureća rolada s mlincima
Mladi krumpir s ajvarom
Pileća prsa punjena čvarcima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Hrskavo pečeno pile
Odresci u umaku s češnjakom
Pohani tofu s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Tuna burger
Pileći gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rezanci s krušnim mrvicama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Šampinjoni u palačinki
Piletina sa šafranom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina Kiev
Lazanje u tavi
Marinirane srdele
Rižini ravioli s mozzarellom
Energetske kuglice s kurkumom
Grill vratina u sendviču
Lignji po gosposki
Piletina u aromatičnom omotaču
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kaštelanski makaruni
Rižoto s dagnjama
Brancinovo oko
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ cheeseburger
Gulaš od oslića i povrća
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke