Meni Search

Superwoman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Pileći bataci s umakom od luka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Marinirane srdele
Rižoto s tri vrste gljiva
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rižini ravioli s mozzarellom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Manastirski đuveč
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskavi trokuti
Blagdanska rolada
Špageti na kineski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski gulaš
Teriyaki piletina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Roštilj s umakom Romesco
Piletina Kiev
Pohani zamotuljci
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski file s grila
Male teleće pitice
Pureća rolada s mlincima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Punjena teleća prsa
Rižoto s dagnjama
Odresci s umakom od kupina
Teleći savici u umaku od grejpa
Meksička party salata
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riba u škartocu
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina sa šafranom
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina na padelu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Slatka patka
Fish&Chips u tortilji
Bruskete s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Energetske kuglice s kurkumom
Pohani tofu s povrćem
Dip od južnog voća
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavo pečeno pile
Lignji po gosposki
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Salata s mljevenim mesom
Pileći gulaš
Kunić na bijelo
Rebarca s grilla
Bakalar s krumpirom
Skandinavske rolice s cimetom
Lignje na šumskom rižotu
Mini lazanje
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kuglice od riže i svježeg sira
Šampinjoni u palačinki
Bouillabaisse
Grill vratina u sendviču
Goveđa rebarca sa zeljem
Ramstek s povrćem
Piletina s mascarponeom
Riblji ražnjići
Sočni pureći ražnjići
Srneći file na salatu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brownie s kajenskim paprom
Tuna burger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskava pileća krilca
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Proljetna janjetina
Brudet
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete od cvjetače
Mini shepherd's pie
Finska - Juha s lososom
Pogača sa sardinom
Ljetni lungić
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bugarska pita od krumpira
Zlatna piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Dječje lazanje
Obojeni hamburger
Mirisna pureća rolada
Piletina u pivu
Ljetni ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kaštelanski makaruni
Mladi krumpir s ajvarom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina u aromatičnom omotaču
Pizza sirni jastučići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Svinjski file s povrćem
Brancinovo oko
Pileća prsa punjena čvarcima
Rebarca s graškom
Cous-cous s povrćem
Sočna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lazanje u tavi
Kroketi od piletine
BBQ cheeseburger
Špageti mediteraneo
Brusketa s avokadom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci u umaku s češnjakom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pašticada voli penne a ti mene
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina s kozjim sirom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke