Meni Search

Superwoman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Bakalar s krumpirom
Proljetna janjetina
Bouillabaisse
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ramstek s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Punjena teleća prsa
Brudet
Goveđa rebarca sa zeljem
Lazanje u tavi
Finska - Juha s lososom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brownie s kajenskim paprom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci s umakom od kupina
Hrskavo pečeno pile
Pureća rolada s mlincima
Mesne okruglice na ražnjiću
Popečci od cvjetače
Hrskava pileća krilca
Zlatna piletina
Svinjski file s grila
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brusketa s avokadom
Teriyaki piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pohani tofu s povrćem
Dječje lazanje
Orada s krumpirom i mladim lukom
Energetske kuglice s kurkumom
Slatka patka
Gulaš od oslića i povrća
Fish&Chips u tortilji
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Mirisna pureća rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pašticada voli penne a ti mene
Pileći gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileća prsa punjena čvarcima
Male teleće pitice
Šampinjoni u palačinki
Cous-cous s povrćem
Pohani zamotuljci
Lignje na šumskom rižotu
Teleći odresci u umaku od višanja
Rižoto s tri vrste gljiva
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rebarca s graškom
Ljetni lungić
Rižoto s dagnjama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavi trokuti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Srneći file na salatu
Odresci u umaku s češnjakom
Roštilj s umakom Romesco
Sočna pureća rolada
Riblji ražnjići
Meksička party salata
Rižini ravioli s mozzarellom
Dip od južnog voća
Piletina Kiev
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina sa šafranom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lignji po gosposki
Grill vratina u sendviču
Tjestenina fuži s tartufima
Pileći bataci s umakom od luka
Bruskete od cvjetače
Kunić na bijelo
Bruskete s povrćem
Kaštelanski makaruni
Piletina s kozjim sirom
Špageti na kineski način
BBQ cheeseburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s mascarponeom
Piletina u aromatičnom omotaču
Manastirski đuveč
Blagdanska rolada
Kroketi od piletine
Bugarska pita od krumpira
Skandinavske rolice s cimetom
Pogača sa sardinom
Kuglice od riže i svježeg sira
Rebarca s grilla
Špageti mediteraneo
Brancinovo oko
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Sočni pureći ražnjići
Riba u škartocu
Obojeni hamburger
Marinirane srdele
Ramsteak u seksi umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Piletina u pivu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Jabučni krumpirići s cimetom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mini shepherd's pie
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tuna burger
Janjetina na padelu
Svinjski gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pizza sirni jastučići
Mini lazanje
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke