Meni Search

Superwoman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Rižoto s tri vrste gljiva
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lazanje u tavi
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mirisna pureća rolada
Svinjski gulaš
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kaštelanski makaruni
Kruh od cvjetače s kurkumom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Velika Britanija - Pastirska pita
Dip od južnog voća
Bouillabaisse
Bugarska pita od krumpira
Pohani zamotuljci
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grill vratina u sendviču
Špageti mediteraneo
Pureća rolada s mlincima
Hrskava pileća krilca
Srneći file na salatu
Fish&Chips u tortilji
Brudet
Punjena teleća prsa
Janjetina s medom od kadulje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci u umaku s češnjakom
Tjestenina fuži s tartufima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Riba u škartocu
Šampinjoni u palačinki
Teriyaki piletina
Roštilj s umakom Romesco
Riblji ražnjići
Janjetina na padelu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Proljetna janjetina
Cous-cous s povrćem
BBQ cheeseburger
Pohani tofu s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Ljetni lungić
Manastirski đuveč
Hrskavi trokuti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Jabučni krumpirići s cimetom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kunić na bijelo
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rižini ravioli s mozzarellom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s kozjim sirom
Brancinovo oko
Slatka patka
Popečci od cvjetače
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći gulaš
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Skandinavske rolice s cimetom
Bruskete s povrćem
Dječje lazanje
Bakalar s krumpirom
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Salata s mljevenim mesom
Ramsteak u seksi umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina s mascarponeom
Obojeni hamburger
Mini shepherd's pie
Odresci s umakom od kupina
Finska - Juha s lososom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kroketi od piletine
Brusketa s avokadom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramstek s povrćem
Mini lazanje
Mladi krumpir s ajvarom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina u pivu
Svinjski file s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s grilla
Pizza sirni jastučići
Pileći bataci s umakom od luka
Brownie s kajenskim paprom
Tuna burger
Male teleće pitice
Rižoto s dagnjama
Rebarca s graškom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Goveđa rebarca sa zeljem
Energetske kuglice s kurkumom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pogača sa sardinom
Svinjski file s grila
Kuglice od riže i svježeg sira
Hrskavo pečeno pile
Sočna pureća rolada
Zlatna piletina
Meksička party salata
Lignji po gosposki
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina Kiev
Piletina sa šafranom
Ljetni ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete od cvjetače
Pileća prsa punjena čvarcima
Marinirane srdele
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Špageti na kineski način
Blagdanska rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke