Meni Search

Superwoman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski gulaš
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Popečci od cvjetače
Rižoto s dagnjama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kaštelanski makaruni
Finska - Juha s lososom
Obojeni hamburger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Šampinjoni u palačinki
Janjetina s medom od kadulje
Male teleće pitice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileća prsa punjena čvarcima
Kuglice od riže i svježeg sira
Hrskavo pečeno pile
Skandinavske rolice s cimetom
Srneći file na salatu
Marinirane srdele
Piletina u aromatičnom omotaču
Lignji po gosposki
BBQ cheeseburger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti mediteraneo
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina Kiev
Pašticada voli penne a ti mene
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Punjena teleća prsa
Brudet
Mesne okruglice na ražnjiću
Zlatna piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brownie s kajenskim paprom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kroketi od piletine
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina s kozjim sirom
Piletina s mascarponeom
Bruskete s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Lignje na šumskom rižotu
Cous-cous s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini lazanje
Teleći odresci u umaku od višanja
Riblji ražnjići
Bakalar s krumpirom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lazanje u tavi
Hrskavi trokuti
Rižini ravioli s mozzarellom
Svinjski file s grila
Fish&Chips u tortilji
Goveđa rebarca sa zeljem
Dječje lazanje
Blagdanska rolada
Odresci s umakom od kupina
Pizza sirni jastučići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Sočni pureći ražnjići
Mini shepherd's pie
Bouillabaisse
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Energetske kuglice s kurkumom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Salata s mljevenim mesom
Bruskete od cvjetače
Slatka patka
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni ražnjići
Gulaš od oslića i povrća
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileći gulaš
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill vratina u sendviču
Špageti na kineski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Proljetna janjetina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pohani zamotuljci
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina sa šafranom
Tuna burger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pogača sa sardinom
Brancinovo oko
Rižoto s tri vrste gljiva
Velika Britanija - Pastirska pita
Dip od južnog voća
Rebarca s grilla
Brusketa s avokadom
Riba u škartocu
Pohani tofu s povrćem
Ljetni lungić
Ramstek s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski file s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u pivu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Meksička party salata
Bugarska pita od krumpira
Teriyaki piletina
Manastirski đuveč
Kunić na bijelo
Mladi krumpir s ajvarom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočna pureća rolada
Hrskava pileća krilca
Roštilj s umakom Romesco
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mirisna pureća rolada
Janjetina na padelu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s graškom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke