Meni Search

Superwoman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Piletina Kiev
Piletina s kozjim sirom
Brudet
Bruskete s povrćem
Teriyaki piletina
Lazanje u tavi
Ramsteak u seksi umaku
Odresci s umakom od kupina
Kroketi od piletine
Riblji ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Roštilj s umakom Romesco
Kolinjsko zelje s frišketinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rižoto s dagnjama
Hrskavo pečeno pile
Lignje na šumskom rižotu
Punjena teleća prsa
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brancinovo oko
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bugarska pita od krumpira
Zlatna piletina
Sočni pureći ražnjići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Janjetina na padelu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Blagdanska rolada
Ljetni ražnjići
Pileća prsa punjena čvarcima
Brusketa s avokadom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Gulaš od oslića i povrća
Salata s mljevenim mesom
Špageti mediteraneo
Dječje lazanje
Hrskavi trokuti
Svinjski file s grila
Rezanci s krušnim mrvicama
Manastirski đuveč
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Dip od južnog voća
Brownie s kajenskim paprom
Piletina u aromatičnom omotaču
Finska - Juha s lososom
Mesne okruglice na ražnjiću
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kaštelanski makaruni
Kunić na bijelo
Male teleće pitice
Mini shepherd's pie
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani tofu s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Srneći file na salatu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Meksička party salata
Jabučni krumpirići s cimetom
Cous-cous s povrćem
Bakalar s krumpirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s mascarponeom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s grilla
Teleći odresci u umaku od višanja
Tuna burger
Hrskava pileća krilca
Mini lazanje
Marinirane srdele
Piletina sa šafranom
Rebarca s graškom
Pohani zamotuljci
Mirisna pureća rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina s medom od kadulje
Riba u škartocu
Bouillabaisse
Rižoto s tri vrste gljiva
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramstek s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Špageti na kineski način
Kuglice od riže i svježeg sira
Rižini ravioli s mozzarellom
Proljetna janjetina
Pureća rolada s mlincima
Svinjski gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Šampinjoni u palačinki
Sočna pureća rolada
Slatka patka
Popečci od cvjetače
Grill vratina u sendviču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mladi krumpir s ajvarom
Obojeni hamburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pogača sa sardinom
Svinjski file s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ cheeseburger
Goveđa rebarca sa zeljem
Tjestenina fuži s tartufima
Lignji po gosposki
Ljetni lungić
Pašticada voli penne a ti mene
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pizza sirni jastučići
Piletina u pivu
Pileći gulaš
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Energetske kuglice s kurkumom
Bruskete od cvjetače
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke