Meni Search

Superwoman

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljetni ražnjići
Mini lazanje
Cous-cous s povrćem
Bouillabaisse
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Jabučni krumpirići s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kunić na bijelo
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Dip od južnog voća
Rižoto s tri vrste gljiva
Srneći file na salatu
Janjetina s medom od kadulje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižini ravioli s mozzarellom
Pohani tofu s povrćem
Janjetina na padelu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Riblji ražnjići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mirisna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bruskete od cvjetače
Fish&Chips u tortilji
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brancinovo oko
Pileći bataci s umakom od luka
Zlatna piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kroketi od piletine
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ramsteak u seksi umaku
Roštilj s umakom Romesco
Bruskete s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ cheeseburger
Pureća rolada s mlincima
Piletina s kozjim sirom
Goveđa rebarca sa zeljem
Obojeni hamburger
Brudet
Grill vratina u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u pivu
Lignje na šumskom rižotu
Špageti mediteraneo
Rezanci s krušnim mrvicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileći gulaš
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Finska - Juha s lososom
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski file s povrćem
Riba u škartocu
Meksička party salata
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci u umaku s češnjakom
Pogača sa sardinom
Brownie s kajenskim paprom
Skandinavske rolice s cimetom
Male teleće pitice
Teriyaki piletina
Svinjski gulaš
Popečci od cvjetače
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mladi krumpir s ajvarom
Sočna pureća rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Rebarca s grilla
Teleći savici u umaku od grejpa
Šampinjoni u palačinki
Bugarska pita od krumpira
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s graškom
Hrskavi trokuti
Piletina sa šafranom
Lignji po gosposki
Energetske kuglice s kurkumom
Svinjski file s grila
Blagdanska rolada
Punjena teleća prsa
Hrskavo pečeno pile
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini shepherd's pie
Tuna burger
Rižoto s dagnjama
Pizza sirni jastučići
Pohani zamotuljci
Slatka patka
Bakalar s krumpirom
Brusketa s avokadom
Gulaš od oslića i povrća
Lazanje u tavi
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Marinirane srdele
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina Kiev
Lungić s toplom salatom od šparoga
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskava pileća krilca
Sočni pureći ražnjići
Kaštelanski makaruni
Ramstek s povrćem
Dječje lazanje
Piletina s mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci s umakom od kupina
Manastirski đuveč
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Salata s mljevenim mesom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ljetni lungić
Špageti na kineski način
Tjestenina fuži s tartufima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke