Meni Search

Luda k'o šiba

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Marinirana pileća krilca s povrćem
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Mini shepherd's pie
Zapečena ricotta
Nadjevene lignje
Marokanska salata s cous-cousom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zabavni kineski ravioli
Marinirano svinjsko pečenje
Brownie s kajenskim paprom
Pašticada s njokima
Grill vratina u sendviču
Kineska juha s račićima i gljivama
Medeni teleći kotleti
Orada s krumpirom i mladim lukom
Palačinke s nadjevom od riže
Piletina s mascarponeom
Jakobove kapice s umakom
Sendvič s avokadom
Pirjani kunić
Pašticada
Kotlovina
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Pikantne mazalice
Mesne okruglice na ražnjiću
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Patka s mlincima
Rezanci s krušnim mrvicama
Dječje lazanje
Polupunjene paprike
Blagdanska rolada
Piletina Kiev
Srneći file na salatu
Sočni pureći ražnjići
Male teleće pitice
Teriyaki piletina
Aromatizirani kruh
Bugarska pita od krumpira
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Brancinovo oko
Pohani tofu s povrćem
Palamida s čilijem i mangom
Roštilj s umakom Romesco
Velika Britanija - Pastirska pita
Riblja juha s Malte
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Lignje s povrćem i smokvama
Šampinjoni u palačinki
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill povrće na salatu
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Krem juha sa sjemenkama
Špageti s pistacijama
Jabučni krumpirići s cimetom
Tuna burger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Hrskave tortice od krumpira
Meksička party salata
Pohani zamotuljci
Piletina sa šafranom
Pileći gulaš
Pečena piletina s limunom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Piletina u pivu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Teletina s cous-cousom iz pećnice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vratina s roštilja
Fiš paprikaš
Norveška krem juha od ribe i kozica
Juha od bundeve s jabukom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sunčani užitak mediterana
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Cipar - Lungić na ciparski
Teletina s pirjanim povrćem
Pizza s tunom
Kotleti u pivskom umaku
Prežgana juha
Hrskavo pečeno pile
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Cous-cous s povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Špageti na kineski način
Svinjski file s povrćem
Mirisna pureća rolada
Lungić u sendviču
Tjestenina fuži s tartufima
Irska janjetina
Slasni BBQ burgeri
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohana skuta
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke