Meni Search

Luda k'o šiba

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta

Mesne okruglice na ražnjiću
Marokanska salata s cous-cousom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Špageti na kineski način
Pašticada
Pohana skuta
Bugarska pita od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Cous-cous s povrćem
Špageti s pistacijama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Janjetina na padelu
Prežgana juha
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pikantne mazalice
Pašticada s njokima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pileći gulaš
Slasni BBQ burgeri
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s nadjevom od ajvara
Zapečena ricotta
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Zabavni kineski ravioli
Mini shepherd's pie
Kotlovina
Lignje s povrćem i smokvama
Cipar - Lungić na ciparski
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina u pivu
Juha od bundeve s jabukom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Sendvič s avokadom
Palamida s čilijem i mangom
Marinirana pileća krilca s povrćem
Meksička party salata
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teletina s pirjanim povrćem
Pirjani kunić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teriyaki piletina
Aromatizirani kruh
Roštilj s umakom Romesco
Medeni teleći kotleti
Hrskavo pečeno pile
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kotleti u pivskom umaku
Grill vratina u sendviču
Nadjevene lignje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Šampinjoni u palačinki
Pohani tofu s povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Kineska juha s račićima i gljivama
Mirisna pureća rolada
Polupunjene paprike
Piletina s mascarponeom
Brownie s kajenskim paprom
Grill povrće na salatu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina Kiev
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Pečena piletina s limunom
Patka s mlincima
Riblja juha s Malte
Velika Britanija - Pastirska pita
Jakobove kapice s umakom
Pohani zamotuljci
Sočni pureći ražnjići
Blagdanska rolada
Srneći file na salatu
Hrskave tortice od krumpira
Dječje lazanje
Piletina sa šafranom
Irska janjetina
Palačinke s nadjevom od riže
Tjestenina fuži s tartufima
Sunčani užitak mediterana
Brancinovo oko
Tuna burger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fiš paprikaš
Vratina s roštilja
Marinirano svinjsko pečenje
Pizza s tunom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Lungić u sendviču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Male teleće pitice
Krem juha sa sjemenkama
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletinu prekrivenu šarmantnim sezamom s čili papričicom u podlozi savršeno će upotpuniti umak Worcester i malo senfa.

Sastojci

800 g pilećih krilca
30 g sjemenki sezama
1 Vegeta marinada s češnjakom
1 tekući jogurt
1 žlica Senfa Podravka
1 žličica Worcester umaka
1 čili papričica

Koristili smo

Vegeta marinada s češnjakom

Vegeta marinada s češnjakom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Pileća krilca prelijte Vegeta marinadom i ostavite pola sata u hladnjaku da se meso marinira (ili preko noći, za još bolji okus).
  • 2 Pecite na vrućem roštilju dok ne dobijete lijepu hrskavu koricu. Kad su krilca gotova, posipajte ih sjemenkama sezama.
  • 3 Za umak u tekući jogurt dodajte žlicu senfa, žličicu Worcester umaka i sitno nasjeckanu čili papričicu te sve promiješajte.

Savjet

Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke