Meni Search

Ful nabrijan

BBQ rebarca sa zapečenim grahom

Zlatna piletina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Vratina sa sezonskim povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Račići na posteljici od povrća
Jabučni krumpirići s cimetom
Prežgana juha
Lignje s povrćem i smokvama
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Grill pirjana piletina s roštilja
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Blagdanska rolada
Grdobina s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Miješani grill
Salata od liganja
Riba u bijelom umaku
Fina pikantna piletina
Pašticada s njokima
Šampinjoni u palačinki
Janjetina na padelu
Fini gulaš od gljiva
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Rolice od blitve
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mini lazanje
Piletina sa šafranom
Zabavni kineski ravioli
Kunić na bijelo
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kuhano meso s umakom od hrena
Mirisna pečenka
Okruglice u umaku od rajčice
Vege odresci s marinadom
Lignje na šumskom rižotu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Dagnje na buzaru
Popečci od tikvica
Delikatesna junetina na češki
Grdobina u pikantnoj šalši
Čarobna ljetna piletina
Bugarska pita od krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Lungić u sendviču
Pizza sirni jastučići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grickalica slanutak iz pećnice
Lungić s povrćem
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Salata s mora
Povrtni lonac
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Sočna rebarca
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pizza s tunom
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina Kiev
Fish&Chips u tortilji
Marinirana piletina s roštilja
Mesne okruglice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brancinovo oko
Piletina laganini
Pohani tofu s povrćem
Manastirski đuveč
Umak od limete (Molho de limao)
Pečena piletina s limunom
Urbana pola
Mediteranski kruščić s lovorom
Fileti lososa u finom umaku
Proljetna janjetina
Belgija - Salade Liégeoise
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Roštilj s umakom Romesco
Norveška krem juha od ribe i kozica
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tjestenina fuži s tartufima
Brusketa s avokadom
Sočna pureća rolada
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teleći odresci u umaku od višanja
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Krem juha od tikvica
Voćna juha od višanja
Nadjevene lignje
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grill povrće na salatu
Povrtni ražnjići
Kaštelanski makaruni
Meso s repom
Ražnjići od lososa
Irska janjetina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Sendvič s avokadom
Meksička party salata
Mediteranski špageti
Aromatizirani kruh
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pileći bataci s umakom od luka
Kobasica u pivu i pecivu
Hrskavi trokuti
Ljetni ražnjići
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kroketi od piletine
Svinjski file s povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Pirjani kunić
Ramsteak u seksi umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočni pureći ražnjići
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Zanimljiva salata s kikirikijem
Rajčica s kukuruzom
Lagana sarma
Grill vratina u sendviču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Hrskava rebarca prelivena Vegeta marinadom servirajte uz popečeni grah i u uživajte u jednostavnosti ukusnog jela.

Sastojci

1 kg svinjskih rebarca
400 g smeđeg graha Podravka
1 Vegeta marinada univerzalna
slatka paprika Podravka
50 g pancete
glavica luka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Rebarca prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta da se mariniraju. Zatim na uljem premazanom roštilju pecite rebarca 15-20 minuta, dok ne dobijete hrskavu tamnosmeđu koricu.
  • 2 Smeđi grah ocijedite. Na tavici prvo popržite pancetu i luk, dodajte grah, začinite slatkom paprikom, paprom i solju te kratko propirjajte.
  • 3 U tavicu ulijte 2 dl vode, promiješajte pa sav sadržaj prelijte u posudu za pečenje. Pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 190 °C.

Savjet

Rebarca razrežite već prilikom mariniranja kako biste ih brže mogli obraditi na roštilju, a prilikom pečenja možete ih premazati pivom kako bi meso bilo još sočnije i ukusnije.

Za još bolji okus rebarca možete marinirati i preko noći.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke