Meni Search

Ful nabrijan

BBQ rebarca sa zapečenim grahom

Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mini lazanje
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Kroketi od piletine
Miješani grill
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Šampinjoni u palačinki
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Zabavni kineski ravioli
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ljetni ražnjići
Povrtni lonac
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mediteranski kruščić s lovorom
Fina pikantna piletina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Grill vratina u sendviču
Pileći bataci s umakom od luka
Grickalica slanutak iz pećnice
Fileti lososa u finom umaku
Piletina Kiev
Salata s mora
Belgija - Salade Liégeoise
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Fini gulaš od gljiva
Vratina sa sezonskim povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teleći savici u umaku od grejpa
Bugarska pita od krumpira
Kunić na bijelo
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brusketa s avokadom
Pečena piletina s limunom
Popečci od tikvica
Kolinjsko zelje s frišketinom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ražnjići od lososa
Aromatizirani kruh
Pohani tofu s povrćem
Prežgana juha
Meso s repom
Svinjski file s povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Grdobina u pikantnoj šalši
Grill oslić u aromatičnoj korici
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Irska janjetina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zanimljiva salata s kikirikijem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočna rebarca
Manastirski đuveč
Nadjevene lignje
Lignje na šumskom rižotu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Delikatesna junetina na češki
Kuhano meso s umakom od hrena
Fish&Chips u tortilji
Grdobina s povrćem
Grill povrće na salatu
Piletina laganini
Mirisna pečenka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Lignje s povrćem i smokvama
Krem juha od tikvica
Sočni pureći ražnjići
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Grill pirjana piletina s roštilja
Rolice od blitve
Ramsteak u seksi umaku
Lungić s povrćem
Sočna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Umak od limete (Molho de limao)
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Povrtni ražnjići
Rajčica s kukuruzom
Meksička party salata
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina sa šafranom
Pizza s tunom
Riba u bijelom umaku
Janjetina s medom od kadulje
Vege odresci s marinadom
Mesne okruglice na ražnjiću
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Račići na posteljici od povrća
Marinirana piletina s roštilja
Kaštelanski makaruni
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Salata od liganja
Dagnje na buzaru
Pirjani kunić
Kobasica u pivu i pecivu
Lungić u sendviču
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Sendvič s avokadom
Mediteranski špageti
Uzbudljivi kolač od blitve
Okruglice u umaku od rajčice
Čarobna ljetna piletina
Proljetna janjetina
Janjetina na padelu
Teleći odresci u umaku od višanja
Pizza sirni jastučići
Lagana sarma
Blagdanska rolada
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Zlatna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Urbana pola
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Roštilj s umakom Romesco
Brancinovo oko
Pašticada s njokima
Voćna juha od višanja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Hrskava rebarca prelivena Vegeta marinadom servirajte uz popečeni grah i u uživajte u jednostavnosti ukusnog jela.

Sastojci

1 kg svinjskih rebarca
400 g smeđeg graha Podravka
1 Vegeta marinada univerzalna
slatka paprika Podravka
50 g pancete
glavica luka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Rebarca prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta da se mariniraju. Zatim na uljem premazanom roštilju pecite rebarca 15-20 minuta, dok ne dobijete hrskavu tamnosmeđu koricu.
  • 2 Smeđi grah ocijedite. Na tavici prvo popržite pancetu i luk, dodajte grah, začinite slatkom paprikom, paprom i solju te kratko propirjajte.
  • 3 U tavicu ulijte 2 dl vode, promiješajte pa sav sadržaj prelijte u posudu za pečenje. Pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 190 °C.

Savjet

Rebarca razrežite već prilikom mariniranja kako biste ih brže mogli obraditi na roštilju, a prilikom pečenja možete ih premazati pivom kako bi meso bilo još sočnije i ukusnije.

Za još bolji okus rebarca možete marinirati i preko noći.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke