Meni Search

Ful nabrijan

BBQ rebarca sa zapečenim grahom

Hrskavi trokuti
Pileći bataci s umakom od luka
Umak od limete (Molho de limao)
Meksička party salata
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Piletina laganini
Nadjeveni kaneloni u umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Uzbudljivi kolač od blitve
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Povrtni lonac
Urbana pola
Meso s repom
Mirisna pečenka
Bugarska pita od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fileti lososa u finom umaku
Popečci od tikvica
Piletina sa šafranom
Sočna rebarca
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Nadjevene lignje
Janjetina s medom od kadulje
Rezanci s krušnim mrvicama
Lignje na šumskom rižotu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Grickalica slanutak iz pećnice
Fina pikantna piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zlatna piletina
Rolice od blitve
Ljetni ražnjići
Piletina Kiev
Riba u bijelom umaku
Lungić s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grdobina u pikantnoj šalši
Salata s mora
Čarobna ljetna piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Grdobina s povrćem
Sočna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Voćna juha od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill oslić u aromatičnoj korici
Sendvič s avokadom
Fini gulaš od gljiva
Kobasica u pivu i pecivu
Povrtni ražnjići
Dagnje na buzaru
Pizza s tunom
Mediteranski špageti
Kroketi od piletine
Aromatizirani kruh
Ražnjići od lososa
Teleći odresci u umaku od višanja
Kunić na bijelo
Grill pirjana piletina s roštilja
Mini lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
Zabavni kineski ravioli
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Okruglice u umaku od rajčice
Prežgana juha
Salata od liganja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Belgija - Salade Liégeoise
Sočni pureći ražnjići
Miješani grill
Proljetno meso i povrće iz woka
Pašticada s njokima
Irska janjetina
Svinjski file s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grill vratina u sendviču
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Vege odresci s marinadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Delikatesna junetina na češki
Kuhano meso s umakom od hrena
Lagana sarma
Proljetna janjetina
Marinirana piletina s roštilja
Brusketa s avokadom
Račići na posteljici od povrća
Kaštelanski makaruni
Vratina sa sezonskim povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Fish&Chips u tortilji
Pirjani kunić
Lignje s povrćem i smokvama
Pečena piletina s limunom
Mediteranski kruščić s lovorom
Ramsteak u seksi umaku
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lungić u sendviču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Janjetina na padelu
Grill povrće na salatu
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani tofu s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Pizza sirni jastučići
Manastirski đuveč
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Krem juha od tikvica
Blagdanska rolada
Brancinovo oko
Tjestenina fuži s tartufima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Šampinjoni u palačinki
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mesne okruglice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Hrskava rebarca prelivena Vegeta marinadom servirajte uz popečeni grah i u uživajte u jednostavnosti ukusnog jela.

Sastojci

1 kg svinjskih rebarca
400 g smeđeg graha Podravka
1 Vegeta marinada univerzalna
slatka paprika Podravka
50 g pancete
glavica luka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Rebarca prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta da se mariniraju. Zatim na uljem premazanom roštilju pecite rebarca 15-20 minuta, dok ne dobijete hrskavu tamnosmeđu koricu.
  • 2 Smeđi grah ocijedite. Na tavici prvo popržite pancetu i luk, dodajte grah, začinite slatkom paprikom, paprom i solju te kratko propirjajte.
  • 3 U tavicu ulijte 2 dl vode, promiješajte pa sav sadržaj prelijte u posudu za pečenje. Pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 190 °C.

Savjet

Rebarca razrežite već prilikom mariniranja kako biste ih brže mogli obraditi na roštilju, a prilikom pečenja možete ih premazati pivom kako bi meso bilo još sočnije i ukusnije.

Za još bolji okus rebarca možete marinirati i preko noći.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke