Meni Search

Ful nabrijan

BBQ rebarca sa zapečenim grahom

Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina s medom od kadulje
Brancinovo oko
Vratina sa sezonskim povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Teleći savici u umaku od grejpa
Kaštelanski makaruni
Lungić u sendviču
Sočni pureći ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Prežgana juha
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pileći bataci s umakom od luka
Lagana sarma
Pašticada s njokima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pizza s tunom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rolice od blitve
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rajčica s kukuruzom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mediteranski špageti
Fileti lososa u finom umaku
Nadjevene lignje
Bugarska pita od krumpira
Fini gulaš od gljiva
Kuhano meso s umakom od hrena
Ražnjići od lososa
Fina pikantna piletina
Grickalica slanutak iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Povrtni lonac
Kunić na bijelo
Čarobna ljetna piletina
Svinjski file s povrćem
Mirisna pečenka
Piletina sa šafranom
Mini lazanje
Proljetna janjetina
Uzbudljivi kolač od blitve
Ljetni ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Voćna juha od višanja
Sočna pureća rolada
Salata od liganja
Piletina laganini
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kolinjsko zelje s frišketinom
Aromatizirani kruh
Proljetno meso i povrće iz woka
Ramsteak u seksi umaku
Manastirski đuveč
Piletina Kiev
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill pirjana piletina s roštilja
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grill povrće na salatu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Pirjani kunić
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pizza sirni jastučići
Delikatesna junetina na češki
Meksička party salata
Roštilj s umakom Romesco
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kobasica u pivu i pecivu
Urbana pola
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočna rebarca
Okruglice u umaku od rajčice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Miješani grill
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lungić s povrćem
Irska janjetina
Kroketi od piletine
Nadjeveni kaneloni u umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dagnje na buzaru
Pečena piletina s limunom
Janjetina na padelu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Grdobina s povrćem
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice
Jabučni krumpirići s cimetom
Brusketa s avokadom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Povrtni ražnjići
Teleći odresci u umaku od višanja
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lignje s povrćem i smokvama
Zabavni kineski ravioli
Pohani tofu s povrćem
Popečci od tikvica
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Sendvič s avokadom
Račići na posteljici od povrća
Rezanci s krušnim mrvicama
Meso s repom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Zlatna piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mediteranski kruščić s lovorom
Fish&Chips u tortilji
Krem juha od tikvica
Hrskavi trokuti
Zanimljiva salata s kikirikijem
Blagdanska rolada
Marinirana piletina s roštilja
Grdobina u pikantnoj šalši
Riba u bijelom umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Salata s mora
Vege odresci s marinadom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Hrskava rebarca prelivena Vegeta marinadom servirajte uz popečeni grah i u uživajte u jednostavnosti ukusnog jela.

Sastojci

1 kg svinjskih rebarca
400 g smeđeg graha Podravka
1 Vegeta marinada univerzalna
slatka paprika Podravka
50 g pancete
glavica luka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Rebarca prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta da se mariniraju. Zatim na uljem premazanom roštilju pecite rebarca 15-20 minuta, dok ne dobijete hrskavu tamnosmeđu koricu.
  • 2 Smeđi grah ocijedite. Na tavici prvo popržite pancetu i luk, dodajte grah, začinite slatkom paprikom, paprom i solju te kratko propirjajte.
  • 3 U tavicu ulijte 2 dl vode, promiješajte pa sav sadržaj prelijte u posudu za pečenje. Pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 190 °C.

Savjet

Rebarca razrežite već prilikom mariniranja kako biste ih brže mogli obraditi na roštilju, a prilikom pečenja možete ih premazati pivom kako bi meso bilo još sočnije i ukusnije.

Za još bolji okus rebarca možete marinirati i preko noći.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke