Meni Search

Ful nabrijan

BBQ rebarca sa zapečenim grahom

Povrtni ražnjići
Sočni pureći ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Miješani grill
Zabavni kineski ravioli
Okruglice u umaku od rajčice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Sočna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Uzbudljivi kolač od blitve
Nadjevene lignje
Čarobna ljetna piletina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kroketi od piletine
Fini gulaš od gljiva
Grill povrće na salatu
Delikatesna junetina na češki
Grill oslić u aromatičnoj korici
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pašticada s njokima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočna rebarca
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pizza sirni jastučići
Ramsteak u seksi umaku
Lignje na šumskom rižotu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pizza s tunom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Aromatizirani kruh
Blagdanska rolada
Mini lazanje
Lungić u sendviču
Mirisna pečenka
Popečci od tikvica
Vratina sa sezonskim povrćem
Rajčica s kukuruzom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mesne okruglice
Kaštelanski makaruni
Rolice od blitve
Teleći savici u umaku od grejpa
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Bugarska pita od krumpira
Kunić na bijelo
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Meso s repom
Grill pirjana piletina s roštilja
Vege odresci s marinadom
Jabučni krumpirići s cimetom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Povrtni lonac
Dagnje na buzaru
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Sendvič s avokadom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci u umaku od višanja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Prežgana juha
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje s povrćem i smokvama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rezanci s krušnim mrvicama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Meksička party salata
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Marinirana piletina s roštilja
Brusketa s avokadom
Grickalica slanutak iz pećnice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Voćna juha od višanja
Hrskavi trokuti
Irska janjetina
Pirjani kunić
Zlatna piletina
Grdobina s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mediteranski špageti
Pečena piletina s limunom
Račići na posteljici od povrća
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Brancinovo oko
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina sa šafranom
Ražnjići od lososa
Fish&Chips u tortilji
Kuhano meso s umakom od hrena
Riba u bijelom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Pileći bataci s umakom od luka
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pohani tofu s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina laganini
Salata od liganja
Grdobina u pikantnoj šalši
Manastirski đuveč
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ljetni ražnjići
Roštilj s umakom Romesco
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lagana sarma
Proljetno meso i povrće iz woka
Salata s mora
Urbana pola
Janjetina na padelu
Zanimljiva salata s kikirikijem
Fileti lososa u finom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Krem juha od tikvica
Janjetina s medom od kadulje
Lungić s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Fina pikantna piletina
Piletina Kiev
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Proljetna janjetina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Hrskava rebarca prelivena Vegeta marinadom servirajte uz popečeni grah i u uživajte u jednostavnosti ukusnog jela.

Sastojci

1 kg svinjskih rebarca
400 g smeđeg graha Podravka
1 Vegeta marinada univerzalna
slatka paprika Podravka
50 g pancete
glavica luka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Rebarca prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta da se mariniraju. Zatim na uljem premazanom roštilju pecite rebarca 15-20 minuta, dok ne dobijete hrskavu tamnosmeđu koricu.
  • 2 Smeđi grah ocijedite. Na tavici prvo popržite pancetu i luk, dodajte grah, začinite slatkom paprikom, paprom i solju te kratko propirjajte.
  • 3 U tavicu ulijte 2 dl vode, promiješajte pa sav sadržaj prelijte u posudu za pečenje. Pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 190 °C.

Savjet

Rebarca razrežite već prilikom mariniranja kako biste ih brže mogli obraditi na roštilju, a prilikom pečenja možete ih premazati pivom kako bi meso bilo još sočnije i ukusnije.

Za još bolji okus rebarca možete marinirati i preko noći.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke