Meni Search

Ful nabrijan

BBQ rebarca sa zapečenim grahom

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mediteranski kruščić s lovorom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Irska janjetina
Piletina laganini
Krem juha od tikvica
Piletina Kiev
Kunić na bijelo
Salata s mora
Pašticada s njokima
Meso s repom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Fina pikantna piletina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Jabučni krumpirići s cimetom
Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
Hrskavi trokuti
Pileći bataci s umakom od luka
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pizza sirni jastučići
Mini lazanje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Račići na posteljici od povrća
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Miješani grill
Brancinovo oko
Vege odresci s marinadom
Pirjani kunić
Proljetno meso i povrće iz woka
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočni pureći ražnjići
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pečena piletina s limunom
Mirisna pečenka
Lagana sarma
Delikatesna junetina na češki
Grill pirjana piletina s roštilja
Fileti lososa u finom umaku
Dagnje na buzaru
Kolinjsko zelje s frišketinom
Urbana pola
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lignje na šumskom rižotu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Blagdanska rolada
Grill vratina u sendviču
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lungić s povrćem
Lignje s povrćem i smokvama
Kroketi od piletine
Belgija - Salade Liégeoise
Manastirski đuveč
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Povrtni lonac
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći savici u umaku od grejpa
Brusketa s avokadom
Grdobina u pikantnoj šalši
Roštilj s umakom Romesco
Fini gulaš od gljiva
Ramsteak u seksi umaku
Prežgana juha
Fish&Chips u tortilji
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Marinirana piletina s roštilja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Aromatizirani kruh
Grdobina s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Uzbudljivi kolač od blitve
Čarobna ljetna piletina
Grickalica slanutak iz pećnice
Grill oslić u aromatičnoj korici
Okruglice u umaku od rajčice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Lungić u sendviču
Grill povrće na salatu
Sendvič s avokadom
Popečci od tikvica
Ljetni ražnjići
Voćna juha od višanja
Proljetna janjetina
Zlatna piletina
Nadjevene lignje
Janjetina s medom od kadulje
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Salata od liganja
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zanimljiva salata s kikirikijem
Tjestenina fuži s tartufima
Vratina sa sezonskim povrćem
Meksička party salata
Rolice od blitve
Riba u bijelom umaku
Sočna rebarca
Kuhano meso s umakom od hrena
Umak od limete (Molho de limao)
Sočna pureća rolada
Ražnjići od lososa
Pohani tofu s povrćem
Pizza s tunom
Zabavni kineski ravioli
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice
Bugarska pita od krumpira
Kobasica u pivu i pecivu
Mediteranski špageti
Kaštelanski makaruni
Povrtni ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rezanci s krušnim mrvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Hrskava rebarca prelivena Vegeta marinadom servirajte uz popečeni grah i u uživajte u jednostavnosti ukusnog jela.

Sastojci

1 kg svinjskih rebarca
400 g smeđeg graha Podravka
1 Vegeta marinada univerzalna
slatka paprika Podravka
50 g pancete
glavica luka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Rebarca prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta da se mariniraju. Zatim na uljem premazanom roštilju pecite rebarca 15-20 minuta, dok ne dobijete hrskavu tamnosmeđu koricu.
  • 2 Smeđi grah ocijedite. Na tavici prvo popržite pancetu i luk, dodajte grah, začinite slatkom paprikom, paprom i solju te kratko propirjajte.
  • 3 U tavicu ulijte 2 dl vode, promiješajte pa sav sadržaj prelijte u posudu za pečenje. Pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 190 °C.

Savjet

Rebarca razrežite već prilikom mariniranja kako biste ih brže mogli obraditi na roštilju, a prilikom pečenja možete ih premazati pivom kako bi meso bilo još sočnije i ukusnije.

Za još bolji okus rebarca možete marinirati i preko noći.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke