Meni Search

Superman

BBQ rebarca sa zapečenim grahom

Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatka patka
Ljetni lungić
Kunić na bijelo
Skandinavske rolice s cimetom
Lazanje u tavi
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Srneći file na salatu
Bruskete od cvjetače
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pureća rolada s mlincima
Brancinovo oko
Janjetina s medom od kadulje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s graškom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tjestenina fuži s tartufima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Sočni pureći ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Finska - Juha s lososom
Manastirski đuveč
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Vratina sa sezonskim povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek i salata s roštilja
Meksička party salata
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski gulaš
Bruskete s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tuna burger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski file s grila
Teriyaki piletina
Rižoto s dagnjama
Kaštelanski makaruni
Koprivnički odojak
Svinjski file s povrćem
Špageti na kineski način
Bugarska pita od krumpira
Velika Britanija - Pastirska pita
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Nadjevene lignje
Kokošja juha s požirakima
Ramstek s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Obojeni hamburger
Macho hamburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mini lazanje
Hrskavi trokuti
Grill vratina u sendviču
Rižoto s tri vrste gljiva
Ramsteak u seksi umaku
Pileći gulaš
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina u pivu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ljetni ražnjići
Piletina sa šafranom
Pohani tofu s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Blagdanska rolada
Brusketa s avokadom
Pašticada s njokima
Kuglice od riže i svježeg sira
Špageti mediteraneo
Roštilj s umakom Romesco
Dječje lazanje
Mirisna pureća rolada
Kruh od cvjetače s kurkumom
Odresci s umakom od kupina
Proljetna janjetina
Riba u škartocu
Pizza sirni jastučići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kroketi od piletine
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina s kozjim sirom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina Kiev
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ cheeseburger
Rebarca s grilla
Rezanci s krušnim mrvicama
Popečci od cvjetače
Piletina u aromatičnom omotaču
Salata s mljevenim mesom
Mesne okruglice na ražnjiću
Tjestenina u finom umaku
Hrskava pileća krilca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci u umaku od višanja
Sočna pureća rolada
Pohani zamotuljci
Piletina s mascarponeom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Janjetina na padelu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Dip od južnog voća
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s nadjevom od ajvara
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fish&Chips u tortilji
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileća prsa iz pećnice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zlatna piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mladi krumpir s ajvarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Hrskava rebarca prelivena Vegeta marinadom servirajte uz popečeni grah i u uživajte u jednostavnosti ukusnog jela.

Sastojci

1 kg svinjskih rebarca
400 g smeđeg graha Podravka
1 Vegeta marinada univerzalna
slatka paprika Podravka
50 g pancete
glavica luka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Rebarca prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta da se mariniraju. Zatim na uljem premazanom roštilju pecite rebarca 15-20 minuta, dok ne dobijete hrskavu tamnosmeđu koricu.
  • 2 Smeđi grah ocijedite. Na tavici prvo popržite pancetu i luk, dodajte grah, začinite slatkom paprikom, paprom i solju te kratko propirjajte.
  • 3 U tavicu ulijte 2 dl vode, promiješajte pa sav sadržaj prelijte u posudu za pečenje. Pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 190 °C.

Savjet

Rebarca razrežite već prilikom mariniranja kako biste ih brže mogli obraditi na roštilju, a prilikom pečenja možete ih premazati pivom kako bi meso bilo još sočnije i ukusnije.

Za još bolji okus rebarca možete marinirati i preko noći.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke