Meni Search

Superman

BBQ rebarca sa zapečenim grahom

Orada s krumpirom i mladim lukom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kokošja juha s požirakima
Slatka patka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vratina sa sezonskim povrćem
Rižoto s dagnjama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brownie s kajenskim paprom
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Nadjevene lignje
Pohani tofu s povrćem
Koprivnički odojak
Manastirski đuveč
Dip od južnog voća
Špageti na kineski način
Piletina s nadjevom od ajvara
Tuna burger
Pileća prsa iz pećnice
Velika Britanija - Pastirska pita
Lungić s toplom salatom od šparoga
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kaštelanski makaruni
Janjetina na padelu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Fish&Chips u tortilji
Piletina u aromatičnom omotaču
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski file s grila
Finska - Juha s lososom
Piletina Kiev
Grill vratina u sendviču
Rižoto s tri vrste gljiva
Mirisna pureća rolada
Riba u škartocu
Brusketa s avokadom
Kroketi od piletine
Ramstek i salata s roštilja
Kruh od cvjetače s kurkumom
Odresci s umakom od kupina
Piletina s kozjim sirom
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileći gulaš
Popečci od cvjetače
Rebarca s graškom
Sočni pureći ražnjići
Špageti mediteraneo
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s mascarponeom
Ramsteak u seksi umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s grilla
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina sa šafranom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pureća rolada s mlincima
Sočna pureća rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Salata s mljevenim mesom
Teriyaki piletina
Pašticada s njokima
Bruskete s povrćem
Svinjski gulaš
Hrskavi trokuti
Brancinovo oko
Dječje lazanje
Skandinavske rolice s cimetom
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni lungić
Bruskete od cvjetače
Piletina u pivu
Ljetni ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Mini lazanje
Pileća prsa punjena čvarcima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pileći bataci s umakom od luka
Lignje na šumskom rižotu
Srneći file na salatu
Pohani zamotuljci
Lazanje u tavi
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Obojeni hamburger
Tjestenina u finom umaku
Meksička party salata
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pita s muškatnom bundevom i makom
Macho hamburger
Kuglice od riže i svježeg sira
Kunić na bijelo
Bugarska pita od krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
BBQ cheeseburger
Goveđa rebarca sa zeljem
Hrskavo pečeno pile
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Pizza sirni jastučići
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Zlatna piletina
Ramstek s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Hrskava rebarca prelivena Vegeta marinadom servirajte uz popečeni grah i u uživajte u jednostavnosti ukusnog jela.

Sastojci

1 kg svinjskih rebarca
400 g smeđeg graha Podravka
1 Vegeta marinada univerzalna
slatka paprika Podravka
50 g pancete
glavica luka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Rebarca prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta da se mariniraju. Zatim na uljem premazanom roštilju pecite rebarca 15-20 minuta, dok ne dobijete hrskavu tamnosmeđu koricu.
  • 2 Smeđi grah ocijedite. Na tavici prvo popržite pancetu i luk, dodajte grah, začinite slatkom paprikom, paprom i solju te kratko propirjajte.
  • 3 U tavicu ulijte 2 dl vode, promiješajte pa sav sadržaj prelijte u posudu za pečenje. Pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 190 °C.

Savjet

Rebarca razrežite već prilikom mariniranja kako biste ih brže mogli obraditi na roštilju, a prilikom pečenja možete ih premazati pivom kako bi meso bilo još sočnije i ukusnije.

Za još bolji okus rebarca možete marinirati i preko noći.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke