Meni Search

Superman

BBQ rebarca sa zapečenim grahom

Teleći odresci u umaku od višanja
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani tofu s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
Tuna burger
Rižoto s dagnjama
Kuglice od riže i svježeg sira
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Manastirski đuveč
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brusketa s avokadom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ljetni lungić
Kroketi od piletine
BBQ cheeseburger
Rebarca s graškom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Svinjski gulaš
Zlatna piletina
Špageti mediteraneo
Grill vratina u sendviču
Meksička party salata
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Goveđa rebarca sa zeljem
Mesne okruglice na ražnjiću
Nadjevene lignje
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci s umakom od kupina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rebarca s grilla
Koprivnički odojak
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pašticada s njokima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ramstek i salata s roštilja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Blagdanska rolada
Finska - Juha s lososom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kokošja juha s požirakima
Piletina Kiev
Tjestenina fuži s tartufima
Pileći gulaš
Lungić s toplom salatom od šparoga
Lignje na šumskom rižotu
Pileći bataci s umakom od luka
Dip od južnog voća
Lazanje u tavi
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file s povrćem
Svinjski file s grila
Piletina u pivu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani zamotuljci
Hrskava pileća krilca
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileća prsa iz pećnice
Sočni pureći ražnjići
Proljetna janjetina
Bruskete s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Salata s mljevenim mesom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Hrskavi trokuti
Ljetni ražnjići
Dječje lazanje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Velika Britanija - Pastirska pita
Mladi krumpir s ajvarom
Obojeni hamburger
Popečci od cvjetače
Tjestenina u finom umaku
Bugarska pita od krumpira
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Srneći file na salatu
Jabučni krumpirići s cimetom
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskavo pečeno pile
Špageti na kineski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s kozjim sirom
Slatka patka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pizza sirni jastučići
Bruskete od cvjetače
Sočna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Skandinavske rolice s cimetom
Brancinovo oko
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kaštelanski makaruni
Riba u škartocu
Piletina s mascarponeom
Kunić na bijelo
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pita s muškatnom bundevom i makom
Macho hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Brownie s kajenskim paprom
Mirisna pureća rolada
Fish&Chips u tortilji
Mini lazanje
Teriyaki piletina
Vratina sa sezonskim povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramstek s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Hrskava rebarca prelivena Vegeta marinadom servirajte uz popečeni grah i u uživajte u jednostavnosti ukusnog jela.

Sastojci

1 kg svinjskih rebarca
400 g smeđeg graha Podravka
1 Vegeta marinada univerzalna
slatka paprika Podravka
50 g pancete
glavica luka
sol
papar

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Rebarca prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta da se mariniraju. Zatim na uljem premazanom roštilju pecite rebarca 15-20 minuta, dok ne dobijete hrskavu tamnosmeđu koricu.
  • 2 Smeđi grah ocijedite. Na tavici prvo popržite pancetu i luk, dodajte grah, začinite slatkom paprikom, paprom i solju te kratko propirjajte.
  • 3 U tavicu ulijte 2 dl vode, promiješajte pa sav sadržaj prelijte u posudu za pečenje. Pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 190 °C.

Savjet

Rebarca razrežite već prilikom mariniranja kako biste ih brže mogli obraditi na roštilju, a prilikom pečenja možete ih premazati pivom kako bi meso bilo još sočnije i ukusnije.

Za još bolji okus rebarca možete marinirati i preko noći.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke