Meni Search

Ful nabrijan

BBQ svinjska rebarca u foliji

Zlatna piletina
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Hrskavi trokuti
Tjestenina fuži s tartufima
Kuhano meso s umakom od hrena
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Meksička party salata
Mediteranski kruščić s lovorom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Brancinovo oko
Pohani tofu s povrćem
Mini lazanje
Sočna pureća rolada
Piletina laganini
Bugarska pita od krumpira
Pileći bataci s umakom od luka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Popečci od tikvica
Rolice od blitve
Rezanci s krušnim mrvicama
Mediteranski špageti
Kunić na bijelo
Piletina Kiev
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Račići na posteljici od povrća
Prežgana juha
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Dagnje na buzaru
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zabavni kineski ravioli
Sendvič s avokadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Proljetno meso i povrće iz woka
Čarobna ljetna piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kaštelanski makaruni
Aromatizirani kruh
Marinirana piletina s roštilja
Mesne okruglice na ražnjiću
Irska janjetina
Grill pirjana piletina s roštilja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Povrtni ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina na padelu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Umak od limete (Molho de limao)
Rajčica s kukuruzom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Salata od liganja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočni pureći ražnjići
Uzbudljivi kolač od blitve
Urbana pola
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Šampinjoni u palačinki
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ljetni ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kroketi od piletine
Janjetina s medom od kadulje
Pašticada s njokima
Lignje na šumskom rižotu
Grill povrće na salatu
Okruglice u umaku od rajčice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Krem juha od tikvica
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Jabučni krumpirići s cimetom
Riba u bijelom umaku
Piletina sa šafranom
Manastirski đuveč
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Vege odresci s marinadom
Svinjski file s povrćem
Fina pikantna piletina
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Zanimljiva salata s kikirikijem
Mesne okruglice
Lungić u sendviču
Grill vratina u sendviču
Pizza s tunom
Proljetna janjetina
Mirisna pečenka
Povrtni lonac
Pizza sirni jastučići
Pirjani kunić
Lungić s povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Grdobina u pikantnoj šalši
Ražnjići od lososa
Kobasica u pivu i pecivu
Grdobina s povrćem
Meso s repom
Fini gulaš od gljiva
Grickalica slanutak iz pećnice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Roštilj s umakom Romesco
Salata s mora
Voćna juha od višanja
Delikatesna junetina na češki
Pečena piletina s limunom
Fish&Chips u tortilji
Fileti lososa u finom umaku
Brusketa s avokadom
Lagana sarma
Belgija - Salade Liégeoise
Ramsteak u seksi umaku
Miješani grill
Blagdanska rolada
Nadjevene lignje
Lignje s povrćem i smokvama
Sočna rebarca
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Vratina sa sezonskim povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke