Meni Search

Ful nabrijana

BBQ svinjska rebarca u foliji

Pizza sirni jastučići
Odresci u umaku s češnjakom
Račići na posteljici od povrća
Mesne okruglice
Mediteranski kruščić s lovorom
Miješani grill
Hrskavi trokuti
Teleći odresci u umaku od višanja
Umak od limete (Molho de limao)
Lignje s manistrom u škartocu
Meksička party salata
Špageti s ribom
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Irska janjetina
Turske pizze
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Odresci od morskog psa
Sendvič s avokadom
Marinirana piletina s roštilja
Sočni pureći ražnjići
Rolice od blitve
Povrtni lonac
Grdobina u pikantnoj šalši
Grill vratina u sendviču
Roštilj s umakom Romesco
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fish&Chips u tortilji
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći savici u umaku od grejpa
Rezanci s krušnim mrvicama
Povrtni ražnjići
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Martinjska guska s hajdinom kašom
Vege odresci s marinadom
Lungić u sendviču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ljetni ražnjići
Viška pogača
Grill povrće na salatu
Ražnjići od lososa
Piletina sa šafranom
Kaštelanski makaruni
Mini shepherd's pie
Belgija - Salade Liégeoise
Grickalica slanutak iz pećnice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lignje s povrćem i smokvama
Delikatesna junetina na češki
Piletina Kiev
Tjestenina fuži s tartufima
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Janjetina s medom od kadulje
Lazanje s lignjama
Meso s repom
Okruglice u umaku od rajčice
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Janjetina na padelu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Prežgana juha
Hlebinska i pretepena juha
Kroketi od piletine
Piletina na kijevski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Salata s mora
Uzbudljivi kolač od blitve
Nadjevene lignje
Grill pirjana piletina s roštilja
Mini lazanje
Popečci od tikvica
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brancinovo oko
Jabučni krumpirići s cimetom
Kobasica u pivu i pecivu
Svinjski file s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mirisna pečenka
Fileti lososa u finom umaku
Grill oslić u aromatičnoj korici
Lignje na šumskom rižotu
Šampinjoni u palačinki
Ramsteak u seksi umaku
Bugarska pita od krumpira
Proljetno meso i povrće iz woka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lagana sarma
Hrskava pileća krilca
Grdobina s povrćem
Lungić s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Manastirski đuveč
Fina pikantna piletina
Zlatna piletina
Pohani tofu s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Krem juha od tikvica
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kuhano meso s umakom od hrena
Mediteranski špageti
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pogača sa sardinom
Pirjani kunić
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Salata od liganja
Sočna pureća rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Proljetna janjetina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pečena piletina s limunom
Sočna rebarca
Zabavni kineski ravioli
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Riba u bijelom umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Blagdanska rolada
Aromatizirani kruh
Čarobna ljetna piletina
Voćna juha od višanja
Ossobuco
Urbana pola
Fini gulaš od gljiva
Pileći bataci s umakom od luka
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kunić na bijelo
Brusketa s avokadom
Rajčica s kukuruzom
Pizza s tunom
Piletina laganini
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke