Meni Search

Ful nabrijana

BBQ svinjska rebarca u foliji

Govedina s pireom i umakom od rajčice
Odresci od morskog psa
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Popečci od tikvica
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci u umaku s češnjakom
Grdobina s povrćem
Piletina na kijevski način
Belgija - Salade Liégeoise
Meso s repom
Pirjani kunić
Aromatizirani kruh
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sendvič s avokadom
Fina pikantna piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani tofu s povrćem
Piletina sa šafranom
Grickalica slanutak iz pećnice
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Voćna juha od višanja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Tjestenina fuži s tartufima
Fileti lososa u finom umaku
Roštilj s umakom Romesco
Lignje na šumskom rižotu
Pizza s tunom
Kobasica u pivu i pecivu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Martinjska guska s hajdinom kašom
Ljetni ražnjići
Brancinovo oko
Okruglice u umaku od rajčice
Ramsteak u seksi umaku
Meksička party salata
Lazanje s lignjama
Mediteranski kruščić s lovorom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grdobina u pikantnoj šalši
Brusketa s avokadom
Pileći bataci s umakom od luka
Janjetina na padelu
Proljetna janjetina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vege odresci s marinadom
Čarobna ljetna piletina
Urbana pola
Fish&Chips u tortilji
Hlebinska i pretepena juha
Manastirski đuveč
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Viška pogača
Prežgana juha
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski file s povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Mini shepherd's pie
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina Kiev
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Irska janjetina
Povrtni lonac
Proljetno meso i povrće iz woka
Salata s mora
Kuhano meso s umakom od hrena
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ražnjići od lososa
Povrtni ražnjići
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Umak od limete (Molho de limao)
Lagana sarma
Mirisna pečenka
Rajčica s kukuruzom
Rolice od blitve
Blagdanska rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kunić na bijelo
Sočna pureća rolada
Šampinjoni u palačinki
Hrskavi trokuti
Grill oslić u aromatičnoj korici
Sočna rebarca
Ossobuco
Fini gulaš od gljiva
Špageti s ribom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Lignje s manistrom u škartocu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pečena piletina s limunom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći savici u umaku od grejpa
Račići na posteljici od povrća
Pizza sirni jastučići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riba u bijelom umaku
Sočni pureći ražnjići
Mini lazanje
Kaštelanski makaruni
Zlatna piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje s povrćem i smokvama
Grill pirjana piletina s roštilja
Miješani grill
Janjetina s medom od kadulje
Mediteranski špageti
Krem juha od tikvica
Delikatesna junetina na češki
Rezanci s krušnim mrvicama
Bugarska pita od krumpira
Grill povrće na salatu
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Turske pizze
Salata od liganja
Pogača sa sardinom
Grill vratina u sendviču
Marinirana piletina s roštilja
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Hrskava pileća krilca
Zabavni kineski ravioli
Lungić s povrćem
Lungić u sendviču
Piletina laganini
Nadjevene lignje
Jabučni krumpirići s cimetom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kroketi od piletine
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke