Meni Search

Ful nabrijana

BBQ svinjska rebarca u foliji

Piletina na kijevski način
Račići na posteljici od povrća
Grickalica slanutak iz pećnice
Brancinovo oko
Ramsteak u seksi umaku
Grill oslić u aromatičnoj korici
Fini gulaš od gljiva
Piletina Kiev
Piletina laganini
Roštilj s umakom Romesco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pizza sirni jastučići
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mediteranski špageti
Krem juha od tikvica
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočna rebarca
Ljetni ražnjići
Riba u bijelom umaku
Kobasica u pivu i pecivu
Mirisna pečenka
Sočna pureća rolada
Irska janjetina
Šampinjoni u palačinki
Salata s mora
Rajčica s kukuruzom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Delikatesna junetina na češki
Čarobna ljetna piletina
Kuhano meso s umakom od hrena
Povrtni lonac
Lagana sarma
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Meksička party salata
Nadjeveni kaneloni u umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice na ražnjiću
Fileti lososa u finom umaku
Janjetina s medom od kadulje
Tjestenina fuži s tartufima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Mesne okruglice
Pečena piletina s limunom
Manastirski đuveč
Belgija - Salade Liégeoise
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Brusketa s avokadom
Umak od limete (Molho de limao)
Mini lazanje
Špageti s ribom
Okruglice u umaku od rajčice
Lungić s povrćem
Salata od liganja
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Pizza s tunom
Svinjski file s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pogača sa sardinom
Zabavni kineski ravioli
Sendvič s avokadom
Fina pikantna piletina
Ražnjići od lososa
Meso s repom
Voćna juha od višanja
Aromatizirani kruh
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lignje na šumskom rižotu
Pirjani kunić
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kroketi od piletine
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Miješani grill
Mini shepherd's pie
Odresci od morskog psa
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Bugarska pita od krumpira
Ossobuco
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hlebinska i pretepena juha
Lignje s povrćem i smokvama
Lazanje s lignjama
Urbana pola
Lungić u sendviču
Fish&Chips u tortilji
Piletina sa šafranom
Blagdanska rolada
Turske pizze
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Nadjevene lignje
Proljetno meso i povrće iz woka
Popečci od tikvica
Uzbudljivi kolač od blitve
Grill pirjana piletina s roštilja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Vege odresci s marinadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kunić na bijelo
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Prežgana juha
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kaštelanski makaruni
Grill vratina u sendviču
Viška pogača
Grdobina u pikantnoj šalši
Hrskava pileća krilca
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci u umaku s češnjakom
Rolice od blitve
Povrtni ražnjići
Marinirana piletina s roštilja
Zlatna piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lignje s manistrom u škartocu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočni pureći ražnjići
Janjetina na padelu
Grdobina s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Martinjska guska s hajdinom kašom
Grill povrće na salatu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke