Meni Search

Macho

BBQ svinjska rebarca u foliji

Govedina s lukom
Šampinjoni u palačinki
Janjetina s medom od kadulje
Obojeni hamburger
Zlatna piletina
Pohani tofu s povrćem
Irska janjetina
Sočni pureći ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Medeni teleći kotleti
Odresci u umaku s češnjakom
Velika Britanija - Pastirska pita
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ribarska popara
Svinjski file s povrćem
Pileći štapići u ketchupu
Teleći odresci u umaku od višanja
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileća krilca s Coca-Colom
Grill vratina u sendviču
Piletina u pivu
Mini lazanje
Marinirano svinjsko pečenje
Biftek rolice
Pohani zamotuljci
Lungić s povrćem
Delikatesna junetina na češki
Janjetina na padelu
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Juha od gljiva
Salata od tune i povrća
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mesne okruglice na ražnjiću
Hrskavi trokuti
Umak od limete (Molho de limao)
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Hrenovke u panceti
Dagnje na buzaru
Kotlovina
Marinirana piletina s roštilja
Pileća prsa punjena čvarcima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kroketi od piletine
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ramsteak u seksi umaku
Slatki lungić
Nadjevene lignje
Zabavni kineski ravioli
Odresci s umakom od kupina
Odrezak s umakom chimichurri
Macho hamburger
Kuhana govedina s umakom od hrena
Kotlet s varivom od leće
Palačinke s nadjevom od riže
Bakalar s krumpirom
Pizza s tunom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina sa šafranom
Punjene tikve
Pileća krilca s roštilja
Piletina s mascarponeom
Pašticada
Mirisna pureća rolada
Ljetni ražnjići
Pureća rolada s mlincima
File steak na povrću
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Špageti s acetom balsamicom
Lungić u sendviču
Slasni BBQ burgeri
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pita s crnim pivom
Sočna pureća rolada
Špageti na kineski način
Meksička party salata
Dip od južnog voća
Brancinovo oko
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća prsa iz pećnice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Čarobna ljetna piletina
Teriyaki piletina
Proljetna janjetina
Blagdanska rolada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Tjestenina fuži s tartufima
Kobasica u pivu i pecivu
Rebarca s grilla
Pirjani kunić
Teleći savici u umaku od grejpa
Kotleti u pivskom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke