Meni Search

Superman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Rezanci s krušnim mrvicama
Kunić na bijelo
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina u pivu
Pohani tofu s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Proljetna janjetina
Pileći gulaš
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pizza sirni jastučići
Ramsteak u seksi umaku
Roštilj s umakom Romesco
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramstek s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice na ražnjiću
Skandinavske rolice s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Srneći file na salatu
Sočni pureći ražnjići
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramstek i salata s roštilja
Janjetina na padelu
Rebarca s graškom
Dip od južnog voća
Piletina Kiev
Hrskava pileća krilca
Popečci od cvjetače
Teleći savici u umaku od grejpa
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Lazanje u tavi
Rižoto s dagnjama
Tjestenina u finom umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Blagdanska rolada
Mladi krumpir s ajvarom
Zlatna piletina
Brownie s kajenskim paprom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Špageti na kineski način
Dječje lazanje
Brancinovo oko
Orada s krumpirom i mladim lukom
BBQ cheeseburger
Meksička party salata
Piletina s kozjim sirom
Svinjski file s povrćem
Obojeni hamburger
Koprivnički odojak
Tjestenina fuži s tartufima
Pašticada s njokima
Janjetina s medom od kadulje
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grill vratina u sendviču
Riba u škartocu
Macho hamburger
Pileća prsa iz pećnice
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Tuna burger
Vratina sa sezonskim povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lignje na šumskom rižotu
Kaštelanski makaruni
Bruskete s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Slatka patka
Teriyaki piletina
Mirisna pureća rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bugarska pita od krumpira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina sa šafranom
Kokošja juha s požirakima
Piletina s mascarponeom
Salata s mljevenim mesom
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto s tri vrste gljiva
Kuglice od riže i svježeg sira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s grila
Sočna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Fish&Chips u tortilji
Nadjevene lignje
Rebarca s grilla
Bruskete od cvjetače
Pohani zamotuljci
Špageti mediteraneo
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina u aromatičnom omotaču
Manastirski đuveč
Ljetni ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Kroketi od piletine
Teleći odresci u umaku od višanja
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni lungić
Brusketa s avokadom
Svinjski gulaš
Odresci s umakom od kupina
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskavi trokuti
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mini lazanje
Finska - Juha s lososom
Pureća rolada s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke