Meni Search

Superwoman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Bugarska pita od krumpira
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Odresci u umaku s češnjakom
Meksička party salata
Piletina u pivu
Slatka patka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Marinirane srdele
Ljetni lungić
Mini shepherd's pie
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski gulaš
Piletina s mascarponeom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lignje na šumskom rižotu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini lazanje
Svinjski file s povrćem
Dječje lazanje
Kuglice od riže i svježeg sira
Hrskava pileća krilca
Finska - Juha s lososom
Cous-cous s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Hrskavi trokuti
Brownie s kajenskim paprom
Rebarca s graškom
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina Kiev
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ramstek s povrćem
Bakalar s krumpirom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižoto s tri vrste gljiva
Lungić s toplom salatom od šparoga
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zlatna piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Riba u škartocu
Rižoto s dagnjama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pita s muškatnom bundevom i makom
Punjena teleća prsa
Pileća prsa punjena čvarcima
Teriyaki piletina
Pohani tofu s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći odresci u umaku od višanja
Pureća rolada s mlincima
Mirisna pureća rolada
Salata s mljevenim mesom
Sočna pureća rolada
Piletina s kozjim sirom
Bouillabaisse
Pogača sa sardinom
Grill vratina u sendviču
Pašticada voli penne a ti mene
Rezanci s krušnim mrvicama
Riblji ražnjići
Svinjski file s grila
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrskavo pečeno pile
Goveđa rebarca sa zeljem
Tjestenina fuži s tartufima
Manastirski đuveč
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramsteak u seksi umaku
Špageti mediteraneo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignji po gosposki
Popečci od cvjetače
Bruskete s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Tuna burger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina sa šafranom
Šampinjoni u palačinki
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Roštilj s umakom Romesco
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Špageti na kineski način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Janjetina s medom od kadulje
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Blagdanska rolada
Skandinavske rolice s cimetom
Pohani zamotuljci
Pizza sirni jastučići
Kaštelanski makaruni
Janjetina na padelu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bruskete od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Gulaš od oslića i povrća
Sočni pureći ražnjići
Srneći file na salatu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dip od južnog voća
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Velika Britanija - Pastirska pita
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kunić na bijelo
Fish&Chips u tortilji
Male teleće pitice
Jabučni krumpirići s cimetom
Brudet
Kroketi od piletine
Rižini ravioli s mozzarellom
BBQ cheeseburger
Pileći gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ljetni ražnjići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileći bataci s umakom od luka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brancinovo oko
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Obojeni hamburger
Lazanje u tavi
Rebarca s grilla
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke