Meni Search

Superwoman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Zlatna piletina
Pileći gulaš
Sočna pureća rolada
Tuna burger
Riblji ražnjići
Pogača sa sardinom
Dječje lazanje
Teleći savici u umaku od grejpa
Proljetna janjetina
Mini lazanje
Hrskavo pečeno pile
Pašticada voli penne a ti mene
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Obojeni hamburger
Bruskete s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Fish&Chips u tortilji
Kunić na bijelo
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rižoto s tri vrste gljiva
Skandinavske rolice s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Bruskete od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s graškom
Hrskavi trokuti
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti na kineski način
Brusketa s avokadom
Piletina s kozjim sirom
Teleći odresci u umaku od višanja
Rebarca s grilla
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Špageti mediteraneo
Lignji po gosposki
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižoto s dagnjama
Janjetina na padelu
Velika Britanija - Pastirska pita
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani zamotuljci
Popečci od cvjetače
Ramstek s povrćem
Blagdanska rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Meksička party salata
Kaštelanski makaruni
Dip od južnog voća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata s mljevenim mesom
Bakalar s krumpirom
Manastirski đuveč
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file s grila
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljetni ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Odresci s umakom od kupina
Svinjski file s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brownie s kajenskim paprom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina s mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Mini shepherd's pie
Janjetina s medom od kadulje
Marinirane srdele
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Srneći file na salatu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pileća prsa punjena čvarcima
Lazanje u tavi
Roštilj s umakom Romesco
Rezanci s krušnim mrvicama
Mirisna pureća rolada
Finska - Juha s lososom
Pizza sirni jastučići
Hrskava pileća krilca
Orada s krumpirom i mladim lukom
Šampinjoni u palačinki
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Male teleće pitice
Kuglice od riže i svježeg sira
Bouillabaisse
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci u umaku s češnjakom
Pileći bataci s umakom od luka
Sočni pureći ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Brancinovo oko
Goveđa rebarca sa zeljem
Teriyaki piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina u pivu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brudet
Piletina sa šafranom
Ljetni lungić
Slatka patka
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kroketi od piletine
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Cous-cous s povrćem
BBQ cheeseburger
Riba u škartocu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Punjena teleća prsa
Ramsteak u seksi umaku
Energetske kuglice s kurkumom
Svinjski gulaš
Piletina Kiev
Piletina u aromatičnom omotaču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke