Meni Search

Superwoman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Kunić na bijelo
Fish&Chips u tortilji
Piletina Kiev
Piletina s kozjim sirom
Tjestenina fuži s tartufima
Brudet
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pohani zamotuljci
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ljetni ražnjići
Teriyaki piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci u umaku s češnjakom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Goveđa rebarca sa zeljem
Bugarska pita od krumpira
Odresci s umakom od kupina
Pašticada voli penne a ti mene
Pileći gulaš
Grill vratina u sendviču
Pureća rolada s mlincima
Mirisna pureća rolada
Brusketa s avokadom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brownie s kajenskim paprom
Roštilj s umakom Romesco
Proljetna janjetina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Meksička party salata
Rezanci s krušnim mrvicama
Lazanje u tavi
Rebarca s grilla
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Blagdanska rolada
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižoto s dagnjama
Šampinjoni u palačinki
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bakalar s krumpirom
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s grila
Sočna pureća rolada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zlatna piletina
Svinjski file s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brancinovo oko
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mladi krumpir s ajvarom
Salata s mljevenim mesom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina u pivu
Riba u škartocu
Pizza sirni jastučići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Punjena teleća prsa
Energetske kuglice s kurkumom
Bruskete s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Piletina sa šafranom
Kroketi od piletine
Teleći savici u umaku od grejpa
Gulaš od oslića i povrća
Rižoto s tri vrste gljiva
Velika Britanija - Pastirska pita
Ljetni lungić
Hrskavi trokuti
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete od cvjetače
Bouillabaisse
Obojeni hamburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Jabučni krumpirići s cimetom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rebarca s graškom
Tuna burger
Špageti na kineski način
Manastirski đuveč
Kuglice od riže i svježeg sira
Male teleće pitice
Pita s muškatnom bundevom i makom
Marinirane srdele
Ramstek s povrćem
Mini lazanje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Srneći file na salatu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskavo pečeno pile
Ramsteak u seksi umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižini ravioli s mozzarellom
Popečci od cvjetače
Mini shepherd's pie
Špageti mediteraneo
Slatka patka
Skandinavske rolice s cimetom
Lignji po gosposki
Hrskava pileća krilca
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći odresci u umaku od višanja
Riblji ražnjići
BBQ cheeseburger
Dječje lazanje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileća prsa punjena čvarcima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kaštelanski makaruni
Sočni pureći ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileći bataci s umakom od luka
Cous-cous s povrćem
Janjetina na padelu
Finska - Juha s lososom
Dip od južnog voća
Pohani tofu s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pogača sa sardinom
Svinjski gulaš
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke