Meni Search

Superwoman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Svinjski gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski file s grila
Hrskavo pečeno pile
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brusketa s avokadom
Ljetni ražnjići
Riblji ražnjići
Meksička party salata
Hrskava pileća krilca
Brudet
Salata s mljevenim mesom
Rižoto s dagnjama
Zlatna piletina
Ljetni lungić
Odresci u umaku s češnjakom
Pureća rolada s mlincima
Janjetina s medom od kadulje
Mirisna pureća rolada
Pita s muškatnom bundevom i makom
Proljetna janjetina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bakalar s krumpirom
BBQ cheeseburger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kaštelanski makaruni
Brownie s kajenskim paprom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tuna burger
Obojeni hamburger
Roštilj s umakom Romesco
Lignji po gosposki
Pileći gulaš
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rebarca s graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski file s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Grill vratina u sendviču
Šampinjoni u palačinki
Piletina s kozjim sirom
Punjena teleća prsa
Dječje lazanje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna pureća rolada
Bruskete s povrćem
Pohani zamotuljci
Ramstek s povrćem
Popečci od cvjetače
Mini shepherd's pie
Finska - Juha s lososom
Lignje na šumskom rižotu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pašticada voli penne a ti mene
Hrskavi trokuti
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Skandinavske rolice s cimetom
Blagdanska rolada
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bouillabaisse
Kroketi od piletine
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci s umakom od kupina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramsteak u seksi umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Marinirane srdele
Piletina sa šafranom
Rižoto s tri vrste gljiva
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bugarska pita od krumpira
Rižini ravioli s mozzarellom
Srneći file na salatu
Teleći odresci u umaku od višanja
Slatka patka
Velika Britanija - Pastirska pita
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s mascarponeom
Rebarca s grilla
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Manastirski đuveč
Rezanci s krušnim mrvicama
Fish&Chips u tortilji
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Cous-cous s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina u pivu
Mini lazanje
Mesne okruglice na ražnjiću
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti mediteraneo
Goveđa rebarca sa zeljem
Pohani tofu s povrćem
Riba u škartocu
Janjetina na padelu
Piletina Kiev
Mladi krumpir s ajvarom
Male teleće pitice
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bruskete od cvjetače
Energetske kuglice s kurkumom
Brancinovo oko
Kunić na bijelo
Pogača sa sardinom
Pileći bataci s umakom od luka
Gulaš od oslića i povrća
Dip od južnog voća
Sočni pureći ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti na kineski način
Lazanje u tavi
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teriyaki piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina u aromatičnom omotaču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke