Meni Search

Superwoman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Hrskava pileća krilca
Proljetna janjetina
Lignji po gosposki
BBQ cheeseburger
Ljetni ražnjići
Špageti na kineski način
Mladi krumpir s ajvarom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pileći gulaš
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fish&Chips u tortilji
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Rižoto s tri vrste gljiva
Svinjski file s povrćem
Hrskavi trokuti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Srneći file na salatu
Rebarca s grilla
Piletina u pivu
Pohani tofu s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Marinirane srdele
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Dječje lazanje
Janjetina na padelu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Brusketa s avokadom
Pizza sirni jastučići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bugarska pita od krumpira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mirisna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Skandinavske rolice s cimetom
Riba u škartocu
Jabučni krumpirići s cimetom
Brudet
Odresci u umaku s češnjakom
Dip od južnog voća
Svinjski file s grila
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mini lazanje
Pogača sa sardinom
Špageti mediteraneo
Sočna pureća rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brancinovo oko
Mesne okruglice na ražnjiću
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina Kiev
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brownie s kajenskim paprom
Tuna burger
Kroketi od piletine
Odresci s umakom od kupina
Grill vratina u sendviču
Goveđa rebarca sa zeljem
Riblji ražnjići
Teriyaki piletina
Ljetni lungić
Piletina s kozjim sirom
Hrskavo pečeno pile
Piletina sa šafranom
Salata s mljevenim mesom
Bruskete od cvjetače
Gulaš od oslića i povrća
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Male teleće pitice
Sočni pureći ražnjići
Manastirski đuveč
Lazanje u tavi
Blagdanska rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Energetske kuglice s kurkumom
Mini shepherd's pie
Lignje na šumskom rižotu
Popečci od cvjetače
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bouillabaisse
Ramsteak u seksi umaku
Meksička party salata
Bakalar s krumpirom
Rižini ravioli s mozzarellom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Obojeni hamburger
Pureća rolada s mlincima
Pileća prsa punjena čvarcima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani zamotuljci
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski gulaš
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Janjetina s medom od kadulje
Cous-cous s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Punjena teleća prsa
Piletina u aromatičnom omotaču
Kunić na bijelo
Slatka patka
Finska - Juha s lososom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći savici u umaku od grejpa
Šampinjoni u palačinki
Rezanci s krušnim mrvicama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek s povrćem
Rižoto s dagnjama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bruskete s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Zlatna piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Kaštelanski makaruni
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rebarca s graškom
Roštilj s umakom Romesco
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke