Meni Search

Superwoman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Slatka patka
Špageti mediteraneo
Mini shepherd's pie
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina s kozjim sirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Roštilj s umakom Romesco
Riblji ražnjići
Obojeni hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bouillabaisse
Špageti na kineski način
Janjetina na padelu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Srneći file na salatu
Rižoto s dagnjama
Popečci od cvjetače
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Male teleće pitice
Bruskete od cvjetače
Manastirski đuveč
Svinjski gulaš
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina sa šafranom
Energetske kuglice s kurkumom
Brownie s kajenskim paprom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Sočni pureći ražnjići
Punjena teleća prsa
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata s mljevenim mesom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brudet
Kunić na bijelo
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pohani zamotuljci
Sočna pureća rolada
Pašticada voli penne a ti mene
Kroketi od piletine
Hrskavi trokuti
Cous-cous s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kaštelanski makaruni
Blagdanska rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina Kiev
Proljetna janjetina
Svinjski file s grila
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Jabučni krumpirići s cimetom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mini lazanje
Finska - Juha s lososom
Meksička party salata
Mirisna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Goveđa rebarca sa zeljem
Bakalar s krumpirom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rižini ravioli s mozzarellom
Pileći bataci s umakom od luka
Šampinjoni u palačinki
Brusketa s avokadom
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje na šumskom rižotu
Odresci s umakom od kupina
Hrskava pileća krilca
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Grill vratina u sendviču
Pileći gulaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani tofu s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Lignji po gosposki
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski file s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ljetni ražnjići
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tuna burger
Velika Britanija - Pastirska pita
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u pivu
Rezanci s krušnim mrvicama
Zlatna piletina
Fish&Chips u tortilji
Dječje lazanje
Teriyaki piletina
Ramsteak u seksi umaku
Rebarca s grilla
Kuglice od riže i svježeg sira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u umaku s češnjakom
Hrskavo pečeno pile
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pogača sa sardinom
Pureća rolada s mlincima
BBQ cheeseburger
Marinirane srdele
Ramstek s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Lazanje u tavi
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Riba u škartocu
Rebarca s graškom
Piletina s mascarponeom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brancinovo oko
Dip od južnog voća
Bruskete s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Ljetni lungić
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke