Meni Search

Superwoman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Pizza sirni jastučići
Mirisna pureća rolada
Bakalar s krumpirom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći bataci s umakom od luka
Teriyaki piletina
Skandinavske rolice s cimetom
Pohani zamotuljci
Proljetna janjetina
BBQ cheeseburger
Brancinovo oko
Pašticada voli penne a ti mene
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bugarska pita od krumpira
Odresci s umakom od kupina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s grila
Špageti na kineski način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brownie s kajenskim paprom
Piletina Kiev
Pogača sa sardinom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci u umaku od višanja
Rižoto s tri vrste gljiva
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina sa šafranom
Salata s mljevenim mesom
Rebarca s graškom
Lignje na šumskom rižotu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bruskete s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek s povrćem
Mini shepherd's pie
Piletina s mascarponeom
Lignji po gosposki
Ljetni lungić
Sočna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižoto s dagnjama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Goveđa rebarca sa zeljem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill vratina u sendviču
Kunić na bijelo
Sočni pureći ražnjići
Brusketa s avokadom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Male teleće pitice
Mesne okruglice na ražnjiću
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Hrskavi trokuti
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Srneći file na salatu
Mini lazanje
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća prsa punjena čvarcima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Cous-cous s povrćem
Rebarca s grilla
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina u pivu
Bruskete od cvjetače
Finska - Juha s lososom
Fish&Chips u tortilji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Energetske kuglice s kurkumom
Pohani tofu s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Gulaš od oslića i povrća
Svinjski gulaš
Odresci u umaku s češnjakom
Pileći gulaš
Meksička party salata
Piletina s kozjim sirom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Janjetina na padelu
Blagdanska rolada
Manastirski đuveč
Brudet
Lazanje u tavi
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zlatna piletina
Mladi krumpir s ajvarom
Hrskavo pečeno pile
Popečci od cvjetače
Svinjski file s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskava pileća krilca
Riblji ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Marinirane srdele
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti mediteraneo
Pureća rolada s mlincima
Slatka patka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Dip od južnog voća
Obojeni hamburger
Kuglice od riže i svježeg sira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teleći savici u umaku od grejpa
Rižini ravioli s mozzarellom
Ramsteak u seksi umaku
Kroketi od piletine
Punjena teleća prsa
Riba u škartocu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bouillabaisse
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Velika Britanija - Pastirska pita
Ljetni ražnjići
Tuna burger
Šampinjoni u palačinki
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Dječje lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke