Meni Search

Superwoman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brancinovo oko
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Riblji ražnjići
Sočni pureći ražnjići
Lignji po gosposki
Mini lazanje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Male teleće pitice
Salata s mljevenim mesom
Špageti na kineski način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tuna burger
Brudet
Ramsteak u seksi umaku
Mirisna pureća rolada
Janjetina na padelu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lazanje u tavi
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bruskete s povrćem
Pogača sa sardinom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kaštelanski makaruni
Ljetni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina sa šafranom
Hrskavi trokuti
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskavo pečeno pile
Rebarca s graškom
Roštilj s umakom Romesco
Brusketa s avokadom
Slatka patka
Dip od južnog voća
BBQ cheeseburger
Pohani zamotuljci
Bruskete od cvjetače
Pašticada voli penne a ti mene
Bugarska pita od krumpira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Cous-cous s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teriyaki piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Jabučni krumpirići s cimetom
Popečci od cvjetače
Odresci s umakom od kupina
Velika Britanija - Pastirska pita
Orada s krumpirom i mladim lukom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski file s grila
Piletina u pivu
Mladi krumpir s ajvarom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci u umaku s češnjakom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fish&Chips u tortilji
Skandinavske rolice s cimetom
Obojeni hamburger
Rebarca s grilla
Pileća prsa punjena čvarcima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Finska - Juha s lososom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Riba u škartocu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Šampinjoni u palačinki
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini shepherd's pie
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto s tri vrste gljiva
Ljetni lungić
Kroketi od piletine
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski gulaš
Meksička party salata
Blagdanska rolada
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina Kiev
Piletina s kozjim sirom
Srneći file na salatu
Mesne okruglice na ražnjiću
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Punjena teleća prsa
Pizza sirni jastučići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rižini ravioli s mozzarellom
Dječje lazanje
Ramstek s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rezanci s krušnim mrvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pohani tofu s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Gulaš od oslića i povrća
Piletina u aromatičnom omotaču
Manastirski đuveč
Kunić na bijelo
Piletina s mascarponeom
Zlatna piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Pureća rolada s mlincima
Pileći gulaš
Janjetina s medom od kadulje
Bakalar s krumpirom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rižoto s dagnjama
Lignje na šumskom rižotu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Špageti mediteraneo
Bouillabaisse
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Proljetna janjetina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočna pureća rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brownie s kajenskim paprom
Marinirane srdele
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrskava pileća krilca
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke