Meni Search

Superwoman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Ramstek s povrćem
Hrskava pileća krilca
Brudet
Janjetina na padelu
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pogača sa sardinom
Lignje na šumskom rižotu
Brownie s kajenskim paprom
Riblji ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Meksička party salata
Finska - Juha s lososom
Svinjski file s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Mesne okruglice na ražnjiću
Kruh od cvjetače s kurkumom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti mediteraneo
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Goveđa rebarca sa zeljem
Zlatna piletina
Pureća rolada s mlincima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileća prsa punjena čvarcima
Proljetna janjetina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Kaštelanski makaruni
Energetske kuglice s kurkumom
Mirisna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slatka patka
Bugarska pita od krumpira
Rižini ravioli s mozzarellom
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina Kiev
Roštilj s umakom Romesco
Sočna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Blagdanska rolada
Manastirski đuveč
Rebarca s graškom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete s povrćem
Lignji po gosposki
Cous-cous s povrćem
Brancinovo oko
Obojeni hamburger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti na kineski način
Šampinjoni u palačinki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brusketa s avokadom
Velika Britanija - Pastirska pita
Tuna burger
Janjetina s medom od kadulje
Fish&Chips u tortilji
Ljetni lungić
Svinjski gulaš
Rižoto s dagnjama
Riba u škartocu
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rižoto s tri vrste gljiva
Lungić s toplom salatom od šparoga
Salata s mljevenim mesom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani zamotuljci
Kunić na bijelo
Pileći gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pizza sirni jastučići
Popečci od cvjetače
Ljetni ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Srneći file na salatu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci s umakom od kupina
Lazanje u tavi
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Dip od južnog voća
Mladi krumpir s ajvarom
Marinirane srdele
Dječje lazanje
Punjena teleća prsa
Teriyaki piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski file s grila
Mini lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina u pivu
Ramsteak u seksi umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s mascarponeom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rebarca s grilla
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrskavi trokuti
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mini shepherd's pie
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ cheeseburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Bakalar s krumpirom
Sočni pureći ražnjići
Bruskete od cvjetače
Piletina u aromatičnom omotaču
Male teleće pitice
Grill vratina u sendviču
Pašticada voli penne a ti mene
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kroketi od piletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bouillabaisse
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s kozjim sirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke