Meni Search

Superwoman

BBQ svinjska rebarca u foliji

Piletina Kiev
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grill vratina u sendviču
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kuglice od riže i svježeg sira
Rebarca s graškom
Marinirane srdele
Mladi krumpir s ajvarom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rižoto s dagnjama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Obojeni hamburger
Pogača sa sardinom
Male teleće pitice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ljetni lungić
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina sa šafranom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Manastirski đuveč
Rebarca s grilla
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Energetske kuglice s kurkumom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Skandinavske rolice s cimetom
Špageti na kineski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljetni ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Bugarska pita od krumpira
Svinjski gulaš
Teriyaki piletina
Riba u škartocu
Odresci u umaku s češnjakom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Salata s mljevenim mesom
Slatka patka
Punjena teleća prsa
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ cheeseburger
Pizza sirni jastučići
Piletina s mascarponeom
Lignji po gosposki
Finska - Juha s lososom
Piletina u pivu
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižoto s tri vrste gljiva
Kaštelanski makaruni
Bouillabaisse
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Meksička party salata
Brusketa s avokadom
Dip od južnog voća
Brudet
Pašticada voli penne a ti mene
Velika Britanija - Pastirska pita
Tuna burger
Dječje lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Srneći file na salatu
Hrskavo pečeno pile
Teleći odresci u umaku od višanja
Zlatna piletina
Sočni pureći ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rezanci s krušnim mrvicama
Lignje na šumskom rižotu
Mini lazanje
Špageti mediteraneo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Odresci s umakom od kupina
Pureća rolada s mlincima
Ramstek s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Blagdanska rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s grila
Svinjski file s povrćem
Bakalar s krumpirom
Popečci od cvjetače
Goveđa rebarca sa zeljem
Pohani tofu s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kunić na bijelo
Piletina s kozjim sirom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tjestenina fuži s tartufima
Pileća prsa punjena čvarcima
Brancinovo oko
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lazanje u tavi
Hrskava pileća krilca
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina na padelu
Pileći bataci s umakom od luka
Pileći gulaš
Fish&Chips u tortilji
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramsteak u seksi umaku
Bruskete s povrćem
Bruskete od cvjetače
Rižini ravioli s mozzarellom
Sočna pureća rolada
Riblji ražnjići
Cous-cous s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Kroketi od piletine
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mirisna pureća rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Gulaš od oslića i povrća
Mini shepherd's pie
Pohani zamotuljci
Mesne okruglice na ražnjiću
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska BBQ rebarca poznata su širom svijeta, a s obzirom na korištenje gotove marinade, nije potrebno gubiti vrijeme na njezinu pripremu.

Sastojci

1 paket Vegeta grill BBQ tekuće marinade
600 g neotkoštenih svinjskih rebaraca
1 vezica mladog luka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada BBQ

Vegeta Grill marinada BBQ

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe60 min

  • 1 Neotkoštena svinjska rebarca u komadu prelijte sadržajem iz pakiranja Vegeta grill BBQ marinade i umasirajte u meso. Tako marinirana rebarca stavite u hladnjak na 30 minuta ili duže.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pričekajte da se temperira na sobnu temperaturu. Zagrijte roštilj i stavite peći rebarca u komadu na rebrasti dio roštilja. Nakon što su rebarca polupečena s jedne strane, okrenite ih na drugu stranu.
  • 3 Polupečena rebarca odložite na pripremljenu aluminijsku foliju u koju ćete ih umotati na način da ostavite malo mjesta tako da meso prodiše i dovrši se u vlastitom umaku od marinade. Umak će se stvoriti kondenzacijom pare iz mesa.
  • 4 Tako umotana rebarca vratite na roštilj i pecite ih 10 minuta na laganoj vatri s obje strane. Pečena svinjska rebarca nakon pečenja maknite s roštilja i pustite da se odmore tako zamotana 10 minuta. Otvorite aluminijsku foliju, odložite svinjska rebarca na dasku za rezanje i narežite ih na komade.

Savjet

Uz pečena svinjska rebarca možete napraviti lagani umak od čvrstog jogurta i na sitno narezanog mladog luka.

Posluživanje

Uz pečena svinjska rebarca s grila poslužite mladi luk i pržene  krumpiriće.

Male tajne

U trenutku umatanja u aluminijsku foliju možete ostaviti višak mjesta i dodati rebarcima povrće ( mladi luk, paprika, luk na kolutiće).

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke