Meni Search

Ful nabrijan

Brancinovo oko

Sočna rebarca
Kunić na bijelo
Miješani grill
Meso s repom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Čarobna ljetna piletina
Nadjevene lignje
Piletina Kiev
Vratina sa sezonskim povrćem
Mini lazanje
Sočna pureća rolada
Blagdanska rolada
Pašticada s njokima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Proljetno meso i povrće iz woka
Meksička party salata
Kobasica u pivu i pecivu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grickalica slanutak iz pećnice
Fini gulaš od gljiva
Rolice od blitve
Salata od liganja
Teleći odresci u umaku od višanja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brusketa s avokadom
Lignje s povrćem i smokvama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramsteak u seksi umaku
Mediteranski špageti
Mesne okruglice na ražnjiću
Proljetna janjetina
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pirjani kunić
Povrtni lonac
Pečena piletina s limunom
Bugarska pita od krumpira
Mediteranski kruščić s lovorom
Povrtni ražnjići
Grill povrće na salatu
Svinjski file s povrćem
Pizza s tunom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Jabučni krumpirići s cimetom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Zanimljiva salata s kikirikijem
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći savici u umaku od grejpa
Kaštelanski makaruni
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill pirjana piletina s roštilja
Mirisna pečenka
Umak od limete (Molho de limao)
Marinirana piletina s roštilja
Grdobina u pikantnoj šalši
Lungić s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Voćna juha od višanja
Tjestenina fuži s tartufima
Delikatesna junetina na češki
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fish&Chips u tortilji
Zabavni kineski ravioli
Fileti lososa u finom umaku
Vege odresci s marinadom
Irska janjetina
Uzbudljivi kolač od blitve
Dagnje na buzaru
Lungić u sendviču
Rajčica s kukuruzom
Urbana pola
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od tikvica
Šampinjoni u palačinki
Roštilj s umakom Romesco
Riba u bijelom umaku
Fina pikantna piletina
Piletina sa šafranom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Krem juha od tikvica
Račići na posteljici od povrća
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Salata s mora
Janjetina na padelu
Okruglice u umaku od rajčice
Manastirski đuveč
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuhano meso s umakom od hrena
Aromatizirani kruh
Lagana sarma
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ljetni ražnjići
Belgija - Salade Liégeoise
Piletina laganini
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mesne okruglice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sendvič s avokadom
Prežgana juha
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani tofu s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ražnjići od lososa
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kroketi od piletine
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Grill vratina u sendviču
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočni pureći ražnjići
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Pizza sirni jastučići
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Grdobina s povrćem
Zlatna piletina
Janjetina s medom od kadulje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Hrskavi trokuti
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke