Meni Search

Ful nabrijan

Brancinovo oko

Mediteranski kruščić s lovorom
Belgija - Salade Liégeoise
Aromatizirani kruh
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna rebarca
Zabavni kineski ravioli
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Meso s repom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Miješani grill
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Čarobna ljetna piletina
Račići na posteljici od povrća
Rolice od blitve
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kaštelanski makaruni
Povrtni ražnjići
Grill vratina u sendviču
Voćna juha od višanja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Marinirana piletina s roštilja
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći savici u umaku od grejpa
Proljetna janjetina
Salata s mora
Grill povrće na salatu
Kunić na bijelo
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice
Riba u bijelom umaku
Sočni pureći ražnjići
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Blagdanska rolada
Lungić u sendviču
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani tofu s povrćem
Lignje s povrćem i smokvama
Manastirski đuveč
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna pureća rolada
Povrtni lonac
Prežgana juha
Lungić s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje na šumskom rižotu
Kuhano meso s umakom od hrena
Vege odresci s marinadom
Popečci od tikvica
Umak od limete (Molho de limao)
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mirisna pečenka
Pašticada s njokima
Fini gulaš od gljiva
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Janjetina na padelu
Delikatesna junetina na češki
Mini lazanje
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski file s povrćem
Fileti lososa u finom umaku
Zanimljiva salata s kikirikijem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sendvič s avokadom
Pečena piletina s limunom
Pizza sirni jastučići
Grickalica slanutak iz pećnice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fish&Chips u tortilji
Irska janjetina
Fina pikantna piletina
Salata od liganja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Dagnje na buzaru
Piletina Kiev
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Teleći odresci u umaku od višanja
Meksička party salata
Mediteranski špageti
Jabučni krumpirići s cimetom
Rezanci s krušnim mrvicama
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Piletina laganini
Grdobina s povrćem
Urbana pola
Pirjani kunić
Krem juha od tikvica
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Okruglice u umaku od rajčice
Uzbudljivi kolač od blitve
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rajčica s kukuruzom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ražnjići od lososa
Ljetni ražnjići
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Proljetno meso i povrće iz woka
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pileći bataci s umakom od luka
Grill pirjana piletina s roštilja
Bugarska pita od krumpira
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina s medom od kadulje
Vratina sa sezonskim povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Pizza s tunom
Lagana sarma
Hrskavi trokuti
Brusketa s avokadom
Šampinjoni u palačinki
Kroketi od piletine
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina sa šafranom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Grdobina u pikantnoj šalši
Roštilj s umakom Romesco
Zlatna piletina
Grill oslić u aromatičnoj korici
Nadjevene lignje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke