Meni Search

Ful nabrijan

Brancinovo oko

Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice na ražnjiću
Tjestenina fuži s tartufima
Grdobina u pikantnoj šalši
Fini gulaš od gljiva
Belgija - Salade Liégeoise
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fish&Chips u tortilji
Grill oslić u aromatičnoj korici
Nadjevene lignje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Proljetno meso i povrće iz woka
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pohani tofu s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zlatna piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lagana sarma
Meso s repom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Uzbudljivi kolač od blitve
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Urbana pola
Meksička party salata
Proljetna janjetina
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina Kiev
Voćna juha od višanja
Janjetina s medom od kadulje
Grickalica slanutak iz pećnice
Rajčica s kukuruzom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Kunić na bijelo
Roštilj s umakom Romesco
Riba u bijelom umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci u umaku od višanja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dagnje na buzaru
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kroketi od piletine
Rezanci s krušnim mrvicama
Šampinjoni u palačinki
Pašticada s njokima
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pečena piletina s limunom
Blagdanska rolada
Zabavni kineski ravioli
Krem juha od tikvica
Vratina sa sezonskim povrćem
Grdobina s povrćem
Okruglice u umaku od rajčice
Miješani grill
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Salata od liganja
Prežgana juha
Sendvič s avokadom
Ljetni ražnjići
Povrtni ražnjići
Vege odresci s marinadom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Grill pirjana piletina s roštilja
Sočna pureća rolada
Hrskavi trokuti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mediteranski špageti
Pileći bataci s umakom od luka
Mirisna pečenka
Umak od limete (Molho de limao)
Rolice od blitve
Račići na posteljici od povrća
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Bugarska pita od krumpira
Mediteranski kruščić s lovorom
Fileti lososa u finom umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Manastirski đuveč
Marinirana piletina s roštilja
Lungić u sendviču
Mini lazanje
Piletina laganini
Pirjani kunić
Brusketa s avokadom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Čarobna ljetna piletina
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Sočna rebarca
Irska janjetina
Pizza s tunom
Aromatizirani kruh
Grill povrće na salatu
Ramsteak u seksi umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lignje s povrćem i smokvama
Popečci od tikvica
Lungić s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Salata s mora
Mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Fina pikantna piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ražnjići od lososa
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina sa šafranom
Pizza sirni jastučići
Kobasica u pivu i pecivu
Jabučni krumpirići s cimetom
Kuhano meso s umakom od hrena
Delikatesna junetina na češki
Povrtni lonac
Kaštelanski makaruni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina na padelu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke