Meni Search

Ful nabrijana

Brancinovo oko

Pogača sa sardinom
Odresci od morskog psa
Delikatesna junetina na češki
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Sočna rebarca
Zabavni kineski ravioli
Ossobuco
Okruglice u umaku od rajčice
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Voćna juha od višanja
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina sa šafranom
Sendvič s avokadom
Rajčica s kukuruzom
Meso s repom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ražnjići od lososa
Kuhano meso s umakom od hrena
Pizza s tunom
Ramsteak u seksi umaku
Kaštelanski makaruni
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Rolice od blitve
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Meksička party salata
Pohani tofu s povrćem
Grill pirjana piletina s roštilja
Krem juha od tikvica
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Proljetna janjetina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lignje s manistrom u škartocu
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileći bataci s umakom od luka
Salata s mora
Lungić u sendviču
Bugarska pita od krumpira
Ljetni ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Grickalica slanutak iz pećnice
Vege odresci s marinadom
Jabučni krumpirići s cimetom
Mini lazanje
Janjetina na padelu
Miješani grill
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kunić na bijelo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetno meso i povrće iz woka
Špageti s ribom
Nadjevene lignje
Šampinjoni u palačinki
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Svinjski file s povrćem
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina Kiev
Povrtni ražnjići
Grill vratina u sendviču
Mediteranski špageti
Irska janjetina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brusketa s avokadom
Fish&Chips u tortilji
Viška pogača
Lagana sarma
Riba u bijelom umaku
Aromatizirani kruh
Marinirana piletina s roštilja
Odresci u umaku s češnjakom
Turske pizze
Umak od limete (Molho de limao)
Urbana pola
Račići na posteljici od povrća
Janjetina s medom od kadulje
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Sočna pureća rolada
Lignje na šumskom rižotu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fileti lososa u finom umaku
Salata od liganja
Mini shepherd's pie
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje s povrćem i smokvama
Prežgana juha
Hrskava pileća krilca
Pečena piletina s limunom
Pirjani kunić
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Lungić s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Uzbudljivi kolač od blitve
Lazanje s lignjama
Manastirski đuveč
Piletina na kijevski način
Kroketi od piletine
Sočni pureći ražnjići
Hlebinska i pretepena juha
Martinjska guska s hajdinom kašom
Fina pikantna piletina
Blagdanska rolada
Kobasica u pivu i pecivu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mediteranski kruščić s lovorom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Popečci od tikvica
Povrtni lonac
Mesne okruglice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Belgija - Salade Liégeoise
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Čarobna ljetna piletina
Piletina laganini
Roštilj s umakom Romesco
Zlatna piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Grdobina s povrćem
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Grdobina u pikantnoj šalši
Mirisna pečenka
Pizza sirni jastučići
Grill povrće na salatu
Fini gulaš od gljiva
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Teleći odresci u umaku od višanja
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke