Meni Search

Macho

Brancinovo oko

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pohani zamotuljci
Rebarca s grilla
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrskavi trokuti
Ribarska popara
Marinirana piletina s roštilja
Odrezak s umakom chimichurri
Roštilj s umakom Romesco
Marinirano svinjsko pečenje
Špageti na kineski način
Kotlet s varivom od leće
Pita s crnim pivom
Meksička party salata
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kotlovina
Mini lazanje
Grill vratina u sendviču
Čarobna ljetna piletina
Pureća rolada s mlincima
Janjetina na padelu
Delikatesna junetina na češki
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramsteak u seksi umaku
Kroketi od piletine
Ljetni ražnjići
Pileća krilca s Coca-Colom
Palačinke s nadjevom od riže
Slasni BBQ burgeri
Pileća prsa punjena čvarcima
Dagnje na buzaru
Odresci u umaku s češnjakom
Pirjani kunić
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Svinjski file s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bakalar s krumpirom
Tjestenina fuži s tartufima
Biftek rolice
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Teletina s pirjanim povrćem
Šampinjoni u palačinki
Punjene tikve
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u pivu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zabavni kineski ravioli
Ramstek s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Govedina s lukom
Slatki lungić
Mesne okruglice na ražnjiću
Pašticada
Piletina s mascarponeom
Irska janjetina
Umak od limete (Molho de limao)
Pohani tofu s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrenovke u panceti
File steak na povrću
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjevene lignje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lungić s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Rezanci s krušnim mrvicama
Dip od južnog voća
Medeni teleći kotleti
Piletina sa šafranom
Mladi krumpir s ajvarom
Pileća prsa iz pećnice
Pileći štapići u ketchupu
Janjetina s medom od kadulje
Pizza s tunom
Sočna pureća rolada
Kuhana govedina s umakom od hrena
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Odresci s umakom od kupina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Sočni pureći ražnjići
Salata od tune i povrća
Obojeni hamburger
Mirisna pureća rolada
Špageti s acetom balsamicom
Kobasica u pivu i pecivu
Teriyaki piletina
Kotleti u pivskom umaku
Zlatna piletina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Blagdanska rolada
Macho hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Lungić u sendviču
Juha od gljiva
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke