Meni Search

Macho

Brancinovo oko

Ribarska popara
Pašticada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Špageti s acetom balsamicom
Marinirana piletina s roštilja
Velika Britanija - Pastirska pita
Meksička party salata
Nadjevene lignje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dip od južnog voća
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni ražnjići
Marinirano svinjsko pečenje
Ramsteak u seksi umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Pita s crnim pivom
Proljetna janjetina
Govedina s lukom
Piletina sa šafranom
Kotlet s varivom od leće
Lungić u sendviču
Teriyaki piletina
Piletina s nadjevom od ajvara
Delikatesna junetina na češki
Pureća rolada s mlincima
Blagdanska rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini lazanje
File steak na povrću
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileći štapići u ketchupu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Hrskavi trokuti
Salata od tune i povrća
Svinjski file s povrćem
Bakalar s krumpirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Zlatna piletina
Mirisna pureća rolada
Zabavni kineski ravioli
Slasni BBQ burgeri
Kotleti u pivskom umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti na kineski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Čarobna ljetna piletina
Odrezak s umakom chimichurri
Odresci u umaku s češnjakom
Pirjani kunić
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Biftek rolice
Dagnje na buzaru
Grill vratina u sendviču
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pohani tofu s povrćem
Kroketi od piletine
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočni pureći ražnjići
Janjetina na padelu
Pizza s tunom
Rezanci s krušnim mrvicama
Slatki lungić
Punjene tikve
Palačinke s nadjevom od riže
Odresci s umakom od kupina
Pohani zamotuljci
Pileća krilca s Coca-Colom
Hrenovke u panceti
Obojeni hamburger
Piletina u pivu
Kotlovina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileća prsa iz pećnice
Medeni teleći kotleti
Sočna pureća rolada
Irska janjetina
Ramstek s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Kobasica u pivu i pecivu
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Teletina s pirjanim povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Macho hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s mascarponeom
Lungić s povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Juha od gljiva
Pileća krilca s roštilja
Šampinjoni u palačinki
Rebarca s grilla
Janjetina s medom od kadulje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke