Meni Search

Macho

Brancinovo oko

Svinjski file s povrćem
Kotlet s varivom od leće
Nadjevene lignje
Kobasica u pivu i pecivu
Proljetna janjetina
Kroketi od piletine
Tjestenina fuži s tartufima
Biftek rolice
Pileći štapići u ketchupu
Lungić u sendviču
Slasni BBQ burgeri
Zabavni kineski ravioli
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Kotlovina
Palačinke s nadjevom od riže
Medeni teleći kotleti
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pohani zamotuljci
Pileća krilca s roštilja
Macho hamburger
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Govedina s lukom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileća prsa iz pećnice
Grill vratina u sendviču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pureća rolada s mlincima
Pileća krilca s Coca-Colom
Irska janjetina
Delikatesna junetina na češki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Roštilj s umakom Romesco
Obojeni hamburger
Mirisna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Punjene tikve
Pizza s tunom
Piletina s nadjevom od ajvara
BBQ svinjska rebarca u foliji
Juha od gljiva
Pohani tofu s povrćem
Hrenovke u panceti
Pirjani kunić
Velika Britanija - Pastirska pita
Mladi krumpir s ajvarom
Sočna pureća rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Kotleti u pivskom umaku
Janjetina na padelu
Teriyaki piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti s acetom balsamicom
Marinirano svinjsko pečenje
Mini lazanje
Ramsteak u seksi umaku
Sočni pureći ražnjići
Blagdanska rolada
Piletina sa šafranom
Šampinjoni u palačinki
Pileća prsa punjena čvarcima
Pašticada
Zlatna piletina
Čarobna ljetna piletina
Piletina u pivu
Odresci u umaku s češnjakom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Orada s krumpirom i mladim lukom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
File steak na povrću
Pita s crnim pivom
Marinirana piletina s roštilja
Piletina s mascarponeom
Lungić s povrćem
Slatki lungić
Rebarca s grilla
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rezanci s krušnim mrvicama
Umak od limete (Molho de limao)
Ribarska popara
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Špageti na kineski način
Salata od tune i povrća
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teletina s pirjanim povrćem
Kuhana govedina s umakom od hrena
Bakalar s krumpirom
Hrskavi trokuti
Ramstek s povrćem
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Odrezak s umakom chimichurri
Dip od južnog voća
Dagnje na buzaru
Ljetni ražnjići
Meksička party salata
Mesne okruglice na ražnjiću
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke