Meni Search

Superman

Brancinovo oko

Rebarca s graškom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileći gulaš
Tuna burger
Špageti mediteraneo
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramsteak u seksi umaku
Odresci s umakom od kupina
Piletina u aromatičnom omotaču
Macho hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Kroketi od piletine
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Kunić na bijelo
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Koprivnički odojak
Norveška krem juha od ribe i kozica
Srneći file na salatu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slatka patka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Obojeni hamburger
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Špageti na kineski način
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Janjetina na padelu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći savici u umaku od grejpa
Pohani tofu s povrćem
Mirisna pureća rolada
Hrskavo pečeno pile
Manastirski đuveč
Piletina u pivu
Grill vratina u sendviču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rižoto s dagnjama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći bataci s umakom od luka
Brownie s kajenskim paprom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileća prsa iz pećnice
Piletina s mascarponeom
Hrskavi trokuti
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vratina sa sezonskim povrćem
Bugarska pita od krumpira
Dječje lazanje
Janjetina s medom od kadulje
Salata s mljevenim mesom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina sa šafranom
Popečci od cvjetače
Ljetni lungić
Skandinavske rolice s cimetom
Tjestenina fuži s tartufima
Sočni pureći ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s kozjim sirom
Bruskete s povrćem
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mini lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Svinjski file s povrćem
Kaštelanski makaruni
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fish&Chips u tortilji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Velika Britanija - Pastirska pita
Zlatna piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Dip od južnog voća
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lignje na šumskom rižotu
BBQ cheeseburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Riba u škartocu
Pureća rolada s mlincima
Rižoto s tri vrste gljiva
Rebarca s grilla
Tjestenina u finom umaku
Finska - Juha s lososom
Goveđa rebarca sa zeljem
Svinjski gulaš
Pašticada s njokima
Ramstek i salata s roštilja
Bruskete od cvjetače
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina Kiev
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rezanci s krušnim mrvicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Meksička party salata
Svinjski file s grila
Pileća prsa punjena čvarcima
Kokošja juha s požirakima
Lazanje u tavi
Proljetna janjetina
Ljetni ražnjići
Teriyaki piletina
Nadjevene lignje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pohani zamotuljci
Pizza sirni jastučići
Sočna pureća rolada
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brusketa s avokadom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke