Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Brownie s kajenskim paprom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pita s muškatnom bundevom i makom
BBQ cheeseburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći odresci u umaku od višanja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slatka patka
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileći gulaš
Brusketa s avokadom
Teleći savici u umaku od grejpa
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bakalar s krumpirom
Ljetni lungić
Pohani tofu s povrćem
Pogača sa sardinom
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s grila
Jabučni krumpirići s cimetom
Mladi krumpir s ajvarom
Punjena teleća prsa
Svinjski gulaš
Rižoto s tri vrste gljiva
Pureća rolada s mlincima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kuglice od riže i svježeg sira
Lignji po gosposki
Roštilj s umakom Romesco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s kozjim sirom
Piletina sa šafranom
Sočni pureći ražnjići
Obojeni hamburger
Rezanci s krušnim mrvicama
Male teleće pitice
Riba u škartocu
Energetske kuglice s kurkumom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Cous-cous s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Blagdanska rolada
Zlatna piletina
Piletina Kiev
Kaštelanski makaruni
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Manastirski đuveč
Hrskavi trokuti
Piletina s mascarponeom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fish&Chips u tortilji
Špageti na kineski način
Proljetna janjetina
Rižoto s dagnjama
Mesne okruglice na ražnjiću
Gulaš od oslića i povrća
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Popečci od cvjetače
Bruskete s povrćem
Janjetina na padelu
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina s medom od kadulje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Velika Britanija - Pastirska pita
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bouillabaisse
Meksička party salata
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskavo pečeno pile
Dip od južnog voća
Pileći bataci s umakom od luka
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pohani zamotuljci
Sočna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brudet
Tuna burger
Šampinjoni u palačinki
Piletina u pivu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teriyaki piletina
Finska - Juha s lososom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Odresci u umaku s češnjakom
Lazanje u tavi
Dječje lazanje
Odresci s umakom od kupina
Skandinavske rolice s cimetom
Mirisna pureća rolada
Kroketi od piletine
Salata s mljevenim mesom
Rebarca s grilla
Riblji ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kunić na bijelo
Ljetni ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Pizza sirni jastučići
Mini shepherd's pie
Piletina u aromatičnom omotaču
Kolinjsko zelje s frišketinom
Marinirane srdele
Grill vratina u sendviču
Svinjski file s povrćem
Ramstek s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mini lazanje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Srneći file na salatu
Tjestenina fuži s tartufima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lignje na šumskom rižotu
Špageti mediteraneo
Rebarca s graškom
Hrskava pileća krilca
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke