Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Piletina Kiev
Špageti mediteraneo
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Dječje lazanje
Pohani tofu s povrćem
Janjetina na padelu
Kuglice od riže i svježeg sira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina s medom od kadulje
Jabučni krumpirići s cimetom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice na ražnjiću
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskava pileća krilca
Lignji po gosposki
Proljetna janjetina
Pašticada voli penne a ti mene
Kaštelanski makaruni
Ramsteak u seksi umaku
Roštilj s umakom Romesco
Goveđa rebarca sa zeljem
Tuna burger
Pileći gulaš
Salata s mljevenim mesom
Rebarca s grilla
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini shepherd's pie
Lignje na šumskom rižotu
Grill vratina u sendviču
Pohani zamotuljci
Svinjski file s grila
Bruskete s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Finska - Juha s lososom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teriyaki piletina
Bakalar s krumpirom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Riba u škartocu
Popečci od cvjetače
Blagdanska rolada
Lazanje u tavi
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina sa šafranom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramstek s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s kozjim sirom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski file s povrćem
Cous-cous s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Rižini ravioli s mozzarellom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočna pureća rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Kunić na bijelo
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći savici u umaku od grejpa
Dip od južnog voća
Bugarska pita od krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci s umakom od kupina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ljetni lungić
Slatka patka
Mladi krumpir s ajvarom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Šampinjoni u palačinki
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Obojeni hamburger
Svinjski gulaš
Špageti na kineski način
Kroketi od piletine
Zlatna piletina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina u pivu
Meksička party salata
Pogača sa sardinom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Gulaš od oslića i povrća
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ljetni ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Pizza sirni jastučići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Male teleće pitice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ cheeseburger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini lazanje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Hrskavi trokuti
Pileća prsa punjena čvarcima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Riblji ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Bouillabaisse
Brudet
Rebarca s graškom
Manastirski đuveč
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Marinirane srdele
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina s mascarponeom
Brusketa s avokadom
Pureća rolada s mlincima
Srneći file na salatu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brownie s kajenskim paprom
Hrskavo pečeno pile
Sočni pureći ražnjići
Bruskete od cvjetače
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Energetske kuglice s kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižoto s dagnjama
Punjena teleća prsa
Pileći bataci s umakom od luka
Mirisna pureća rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke