Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Pureća rolada s mlincima
Kunić na bijelo
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mini lazanje
Bruskete s povrćem
Srneći file na salatu
Zlatna piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Male teleće pitice
Pileća prsa punjena čvarcima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lazanje u tavi
Piletina Kiev
Svinjski file s grila
Pileći gulaš
Norveška krem juha od ribe i kozica
Finska - Juha s lososom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Dip od južnog voća
Mladi krumpir s ajvarom
Teleći odresci u umaku od višanja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Riba u škartocu
Hrskavi trokuti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Meksička party salata
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Velika Britanija - Pastirska pita
Tuna burger
Teriyaki piletina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Sočni pureći ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Proljetna janjetina
Rebarca s graškom
Skandinavske rolice s cimetom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Janjetina na padelu
Pohani zamotuljci
Šampinjoni u palačinki
Cous-cous s povrćem
Hrskava pileća krilca
Piletina s mascarponeom
Kaštelanski makaruni
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ cheeseburger
Salata s mljevenim mesom
Grill vratina u sendviču
Kuglice od riže i svježeg sira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odresci s umakom od kupina
Pileći bataci s umakom od luka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tjestenina fuži s tartufima
Blagdanska rolada
Pizza sirni jastučići
Bugarska pita od krumpira
Brudet
Rižini ravioli s mozzarellom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rebarca s grilla
Piletina u pivu
Ramstek s povrćem
Svinjski file s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Goveđa rebarca sa zeljem
Pašticada voli penne a ti mene
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bruskete od cvjetače
Energetske kuglice s kurkumom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina sa šafranom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignji po gosposki
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižoto s tri vrste gljiva
Slatka patka
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mirisna pureća rolada
Manastirski đuveč
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Punjena teleća prsa
Rezanci s krušnim mrvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Obojeni hamburger
Hrskavo pečeno pile
Teleći savici u umaku od grejpa
Mini shepherd's pie
Dječje lazanje
Ljetni lungić
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fish&Chips u tortilji
Pogača sa sardinom
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti mediteraneo
Pohani tofu s povrćem
Kroketi od piletine
Gulaš od oslića i povrća
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Brusketa s avokadom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bouillabaisse
Špageti na kineski način
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižoto s dagnjama
Janjetina s medom od kadulje
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s kozjim sirom
Riblji ražnjići
Ljetni ražnjići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski gulaš
Sočna pureća rolada
Popečci od cvjetače
Bakalar s krumpirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Marinirane srdele
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke