Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rebarca s grilla
Pašticada voli penne a ti mene
Dip od južnog voća
Mirisna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bouillabaisse
Lungić s toplom salatom od šparoga
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mesne okruglice na ražnjiću
Šampinjoni u palačinki
Lignje na šumskom rižotu
Kaštelanski makaruni
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Goveđa rebarca sa zeljem
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski file s povrćem
Srneći file na salatu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci u umaku s češnjakom
Lignji po gosposki
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brusketa s avokadom
Sočni pureći ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižini ravioli s mozzarellom
Pileći bataci s umakom od luka
Pileći gulaš
Piletina sa šafranom
Bakalar s krumpirom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ljetni lungić
Odresci s umakom od kupina
Grill vratina u sendviču
Brudet
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ cheeseburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rižoto s dagnjama
Slatka patka
Pogača sa sardinom
Mini shepherd's pie
Gulaš od oslića i povrća
Tjestenina fuži s tartufima
Meksička party salata
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pizza sirni jastučići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Popečci od cvjetače
Salata s mljevenim mesom
Cous-cous s povrćem
Špageti mediteraneo
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrskavi trokuti
Kroketi od piletine
Jabučni krumpirići s cimetom
Marinirane srdele
Teriyaki piletina
Finska - Juha s lososom
Špageti na kineski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileća prsa punjena čvarcima
Obojeni hamburger
Pureća rolada s mlincima
Lazanje u tavi
Energetske kuglice s kurkumom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s kozjim sirom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kunić na bijelo
Bruskete od cvjetače
Rebarca s graškom
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci u umaku od višanja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tuna burger
Dječje lazanje
Piletina u pivu
Riba u škartocu
Mini lazanje
Sočna pureća rolada
Ramsteak u seksi umaku
Kuglice od riže i svježeg sira
Blagdanska rolada
Svinjski file s grila
Pohani tofu s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Riblji ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Male teleće pitice
Proljetna janjetina
Ljetni ražnjići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina Kiev
Manastirski đuveč
Hrskavo pečeno pile
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Fish&Chips u tortilji
Skandinavske rolice s cimetom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s mascarponeom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bugarska pita od krumpira
Pohani zamotuljci
Zlatna piletina
Janjetina na padelu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bruskete s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Punjena teleća prsa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke