Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riblji ražnjići
Brudet
Piletina sa šafranom
Srneći file na salatu
Kaštelanski makaruni
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Finska - Juha s lososom
Bouillabaisse
Ljetni lungić
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brusketa s avokadom
Kroketi od piletine
Piletina s kozjim sirom
Mladi krumpir s ajvarom
Marinirane srdele
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci u umaku s češnjakom
Brownie s kajenskim paprom
Sočni pureći ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina u pivu
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Grill vratina u sendviču
Piletina Kiev
Pileći gulaš
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Blagdanska rolada
Odresci s umakom od kupina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Riba u škartocu
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Svinjski file s grila
Rebarca s grilla
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Popečci od cvjetače
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Meksička party salata
Jabučni krumpirići s cimetom
Bakalar s krumpirom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rebarca s graškom
Bruskete od cvjetače
Sočna pureća rolada
Špageti na kineski način
Lignji po gosposki
Lignje na šumskom rižotu
Male teleće pitice
Janjetina s medom od kadulje
Hrskavo pečeno pile
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pašticada voli penne a ti mene
Mesne okruglice na ražnjiću
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tuna burger
Slatka patka
Piletina s mascarponeom
Mirisna pureća rolada
Punjena teleća prsa
Rižini ravioli s mozzarellom
Obojeni hamburger
Mini shepherd's pie
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pohani zamotuljci
Proljetna janjetina
Mini lazanje
Skandinavske rolice s cimetom
Bruskete s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći savici u umaku od grejpa
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Manastirski đuveč
Cous-cous s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Roštilj s umakom Romesco
Fish&Chips u tortilji
Pureća rolada s mlincima
Pohani tofu s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileća prsa punjena čvarcima
Zlatna piletina
Ramsteak u seksi umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskava pileća krilca
BBQ cheeseburger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Dip od južnog voća
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ljetni ražnjići
Svinjski gulaš
Tjestenina fuži s tartufima
Lazanje u tavi
Kunić na bijelo
Rižoto s tri vrste gljiva
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramstek s povrćem
Pogača sa sardinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskavi trokuti
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata s mljevenim mesom
Teriyaki piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dječje lazanje
Energetske kuglice s kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pizza sirni jastučići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Gulaš od oslića i povrća
Šampinjoni u palačinki
Goveđa rebarca sa zeljem
Špageti mediteraneo
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina na padelu
Rižoto s dagnjama
Bugarska pita od krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke