Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Srneći file na salatu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileći bataci s umakom od luka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s grilla
Brusketa s avokadom
Piletina Kiev
Odresci s umakom od kupina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskavo pečeno pile
Sočni pureći ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
Odresci u umaku s češnjakom
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski file s grila
Gulaš od oslića i povrća
Manastirski đuveč
Mini lazanje
Špageti na kineski način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bruskete od cvjetače
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski file s povrćem
Hrskavi trokuti
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Marinirane srdele
Pohani tofu s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Pureća rolada s mlincima
Obojeni hamburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mladi krumpir s ajvarom
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramstek s povrćem
Slatka patka
Svinjski gulaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Bouillabaisse
Bakalar s krumpirom
Riba u škartocu
Ramsteak u seksi umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u aromatičnom omotaču
Dječje lazanje
Mirisna pureća rolada
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
Rižoto s dagnjama
Energetske kuglice s kurkumom
Kaštelanski makaruni
Riblji ražnjići
Roštilj s umakom Romesco
BBQ cheeseburger
Mesne okruglice na ražnjiću
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileći gulaš
Tuna burger
Ljetni ražnjići
Proljetna janjetina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Zlatna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mini shepherd's pie
Rebarca s graškom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Špageti mediteraneo
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Salata s mljevenim mesom
Meksička party salata
Kroketi od piletine
Rezanci s krušnim mrvicama
Brudet
Piletina u pivu
Pileća prsa punjena čvarcima
Pašticada voli penne a ti mene
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci u umaku od višanja
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bruskete s povrćem
Teriyaki piletina
Rižoto s tri vrste gljiva
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Finska - Juha s lososom
Male teleće pitice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ljetni lungić
Piletina s mascarponeom
Punjena teleća prsa
Lazanje u tavi
Lignji po gosposki
Pizza sirni jastučići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina sa šafranom
Jabučni krumpirići s cimetom
Janjetina na padelu
Tjestenina fuži s tartufima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Cous-cous s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kunić na bijelo
Pohani zamotuljci
Sočna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Skandinavske rolice s cimetom
Janjetina s medom od kadulje
Pogača sa sardinom
Piletina s kozjim sirom
Dip od južnog voća
Brownie s kajenskim paprom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižini ravioli s mozzarellom
Grill vratina u sendviču
Blagdanska rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke