Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pašticada voli penne a ti mene
Bugarska pita od krumpira
Teleći odresci u umaku od višanja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Proljetna janjetina
BBQ cheeseburger
Piletina s mascarponeom
Srneći file na salatu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci s umakom od kupina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Dječje lazanje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pohani zamotuljci
Finska - Juha s lososom
Lignje na šumskom rižotu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočna pureća rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramsteak u seksi umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rebarca s graškom
Slatka patka
Fish&Chips u tortilji
Orada s krumpirom i mladim lukom
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina u aromatičnom omotaču
Tjestenina fuži s tartufima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Blagdanska rolada
Riblji ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Tuna burger
Brusketa s avokadom
Piletina Kiev
Kruh od cvjetače s kurkumom
Grill vratina u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ljetni ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Manastirski đuveč
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rebarca s grilla
Lungić s toplom salatom od šparoga
Janjetina s medom od kadulje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Skandinavske rolice s cimetom
Meksička party salata
Kuglice od riže i svježeg sira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mladi krumpir s ajvarom
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočni pureći ražnjići
Kunić na bijelo
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Punjena teleća prsa
Goveđa rebarca sa zeljem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Obojeni hamburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s kozjim sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Rižoto s dagnjama
Hrskavi trokuti
Ramstek s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Mesne okruglice na ražnjiću
Bruskete s povrćem
Marinirane srdele
Svinjski gulaš
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Hrskavo pečeno pile
Pizza sirni jastučići
Brownie s kajenskim paprom
Riba u škartocu
Gulaš od oslića i povrća
Lazanje u tavi
Bouillabaisse
Cous-cous s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Šampinjoni u palačinki
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski file s grila
Pohani tofu s povrćem
Piletina sa šafranom
Pileći gulaš
Salata s mljevenim mesom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Popečci od cvjetače
Rižoto s tri vrste gljiva
Mirisna pureća rolada
Zlatna piletina
Janjetina na padelu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti mediteraneo
Bakalar s krumpirom
Male teleće pitice
Kroketi od piletine
Bruskete od cvjetače
Pureća rolada s mlincima
Pogača sa sardinom
Mini shepherd's pie
Dip od južnog voća
Špageti na kineski način
Lignji po gosposki
Ljetni lungić
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kaštelanski makaruni
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brudet
Hrskava pileća krilca
Velika Britanija - Pastirska pita
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teriyaki piletina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski file s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Mini lazanje
Piletina u pivu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke