Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Riba u škartocu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Špageti na kineski način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina s mascarponeom
Dječje lazanje
Lazanje u tavi
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u pivu
Gulaš od oslića i povrća
Bruskete s povrćem
Srneći file na salatu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lignje na šumskom rižotu
Piletina sa šafranom
Rižoto s tri vrste gljiva
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina u aromatičnom omotaču
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kroketi od piletine
Sočna pureća rolada
Grill vratina u sendviču
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bouillabaisse
Mini lazanje
Ramsteak u seksi umaku
Pohani zamotuljci
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Obojeni hamburger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rebarca s grilla
Piletina s kozjim sirom
Svinjski gulaš
Rižoto s dagnjama
Kaštelanski makaruni
Mini shepherd's pie
Goveđa rebarca sa zeljem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina na padelu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Meksička party salata
BBQ cheeseburger
Ljetni lungić
Ramstek s povrćem
Riblji ražnjići
Skandinavske rolice s cimetom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti mediteraneo
Svinjski file s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Pogača sa sardinom
Svinjski file s grila
Roštilj s umakom Romesco
Velika Britanija - Pastirska pita
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rebarca s graškom
Ljetni ražnjići
Teriyaki piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brudet
Odresci s umakom od kupina
Bakalar s krumpirom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brownie s kajenskim paprom
Proljetna janjetina
Teleći savici u umaku od grejpa
Tuna burger
Pizza sirni jastučići
Fish&Chips u tortilji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Cous-cous s povrćem
Brusketa s avokadom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kuglice od riže i svježeg sira
Sočni pureći ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Finska - Juha s lososom
Kunić na bijelo
Hrskavi trokuti
Pureća rolada s mlincima
Odresci u umaku s češnjakom
Popečci od cvjetače
Janjetina s medom od kadulje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Salata s mljevenim mesom
Bugarska pita od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Energetske kuglice s kurkumom
Pohani tofu s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina Kiev
Hrskavo pečeno pile
Male teleće pitice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Dip od južnog voća
Bruskete od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zlatna piletina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Manastirski đuveč
Hrskava pileća krilca
Pašticada voli penne a ti mene
Mirisna pureća rolada
Slatka patka
Pileći gulaš
Marinirane srdele
Teleći odresci u umaku od višanja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Šampinjoni u palačinki
Punjena teleća prsa
Rezanci s krušnim mrvicama
Lignji po gosposki
Blagdanska rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke