Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Odresci nadjeveni sirom i orasima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Salata s mljevenim mesom
Pileći bataci s umakom od luka
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u aromatičnom omotaču
Blagdanska rolada
Pohani tofu s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Svinjski gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pizza sirni jastučići
Rebarca s grilla
Lignje na šumskom rižotu
Rebarca s graškom
Brudet
Pureća rolada s mlincima
Kaštelanski makaruni
Male teleće pitice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci u umaku od višanja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Popečci od cvjetače
Ramsteak u seksi umaku
Meksička party salata
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Špageti mediteraneo
Rezanci s krušnim mrvicama
Šampinjoni u palačinki
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bakalar s krumpirom
Sočni pureći ražnjići
Srneći file na salatu
Mesne okruglice na ražnjiću
Hrskava pileća krilca
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina sa šafranom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci u umaku s češnjakom
Tuna burger
Manastirski đuveč
Ljetni lungić
Janjetina s medom od kadulje
Zlatna piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Riblji ražnjići
Rižoto s dagnjama
Mini lazanje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Goveđa rebarca sa zeljem
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti na kineski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pohani zamotuljci
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kroketi od piletine
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u pivu
Finska - Juha s lososom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ljetni ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci s umakom od kupina
Bruskete s povrćem
Sočna pureća rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Hrskavi trokuti
Cous-cous s povrćem
Teriyaki piletina
Bouillabaisse
Energetske kuglice s kurkumom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći gulaš
Riba u škartocu
Slatka patka
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s grila
Lignji po gosposki
Bugarska pita od krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill vratina u sendviču
Piletina Kiev
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pašticada voli penne a ti mene
Jabučni krumpirići s cimetom
Lazanje u tavi
Tjestenina fuži s tartufima
Bruskete od cvjetače
Pogača sa sardinom
Mirisna pureća rolada
Punjena teleća prsa
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Marinirane srdele
Ramstek s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Hrskavo pečeno pile
BBQ cheeseburger
Gulaš od oslića i povrća
Svinjski file s povrćem
Janjetina na padelu
Kunić na bijelo
Rižoto s tri vrste gljiva
Dip od južnog voća
Kuglice od riže i svježeg sira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Dječje lazanje
Mini shepherd's pie
Pileća prsa punjena čvarcima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke