Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rebarca s grilla
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani zamotuljci
Bugarska pita od krumpira
Marinirane srdele
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti na kineski način
Pileći bataci s umakom od luka
Roštilj s umakom Romesco
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramsteak u seksi umaku
Lazanje u tavi
Gulaš od oslića i povrća
Ljetni lungić
Pohani tofu s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina sa šafranom
Pileća prsa punjena čvarcima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pureća rolada s mlincima
Hrskavi trokuti
Slatka patka
BBQ cheeseburger
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bruskete od cvjetače
Hrskavo pečeno pile
Punjena teleća prsa
Bouillabaisse
Ramstek s povrćem
Ljetni ražnjići
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brownie s kajenskim paprom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Goveđa rebarca sa zeljem
Svinjski file s grila
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lignje na šumskom rižotu
Tjestenina fuži s tartufima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti mediteraneo
Bakalar s krumpirom
Teriyaki piletina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Meksička party salata
Manastirski đuveč
Odresci u umaku s češnjakom
Finska - Juha s lososom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u pivu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mirisna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Jabučni krumpirići s cimetom
Mini lazanje
Proljetna janjetina
Rebarca s graškom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Skandinavske rolice s cimetom
Male teleće pitice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Sočna pureća rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskava pileća krilca
Fish&Chips u tortilji
Mini shepherd's pie
Kaštelanski makaruni
Velika Britanija - Pastirska pita
Obojeni hamburger
Janjetina na padelu
Sočni pureći ražnjići
Dječje lazanje
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski gulaš
Piletina s mascarponeom
Odresci s umakom od kupina
Kroketi od piletine
Dip od južnog voća
Rižoto s dagnjama
Kuglice od riže i svježeg sira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Riblji ražnjići
Pašticada voli penne a ti mene
Grill vratina u sendviču
Popečci od cvjetače
Brudet
Piletina u aromatičnom omotaču
Šampinjoni u palačinki
Piletina Kiev
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Salata s mljevenim mesom
Zlatna piletina
Svinjski file s povrćem
Pizza sirni jastučići
Cous-cous s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Tuna burger
Blagdanska rolada
Piletina s kozjim sirom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kunić na bijelo
Bruskete s povrćem
Brusketa s avokadom
Srneći file na salatu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileći gulaš
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pogača sa sardinom
Riba u škartocu
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižoto s tri vrste gljiva
Lignji po gosposki
Kruh od cvjetače s kurkumom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke