Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Odresci s umakom od kupina
Skandinavske rolice s cimetom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Pogača sa sardinom
Bruskete s povrćem
Obojeni hamburger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Punjena teleća prsa
Lazanje u tavi
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Roštilj s umakom Romesco
Proljetna janjetina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mini shepherd's pie
Manastirski đuveč
Salata s mljevenim mesom
Pašticada voli penne a ti mene
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bugarska pita od krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rebarca s grilla
Svinjski file s grila
Piletina Kiev
Grill vratina u sendviču
Orada s krumpirom i mladim lukom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bruskete od cvjetače
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina na padelu
Rezanci s krušnim mrvicama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kuglice od riže i svježeg sira
Goveđa rebarca sa zeljem
Kroketi od piletine
Lignji po gosposki
Šampinjoni u palačinki
Kunić na bijelo
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Finska - Juha s lososom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ljetni ražnjići
Pizza sirni jastučići
Bouillabaisse
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina u aromatičnom omotaču
Ljetni lungić
Bakalar s krumpirom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tuna burger
Hrskavi trokuti
Riblji ražnjići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Blagdanska rolada
Mirisna pureća rolada
BBQ cheeseburger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskava pileća krilca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brusketa s avokadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Zlatna piletina
Marinirane srdele
Rižoto s tri vrste gljiva
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s mascarponeom
Mini lazanje
Sočni pureći ražnjići
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teriyaki piletina
Pureća rolada s mlincima
Piletina s kozjim sirom
Cous-cous s povrćem
Špageti na kineski način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Špageti mediteraneo
Piletina sa šafranom
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski gulaš
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižini ravioli s mozzarellom
Janjetina s medom od kadulje
Pita s muškatnom bundevom i makom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s povrćem
Sočna pureća rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina u pivu
Rebarca s graškom
Kaštelanski makaruni
Mladi krumpir s ajvarom
Dip od južnog voća
Srneći file na salatu
Pohani zamotuljci
Jabučni krumpirići s cimetom
Dječje lazanje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s dagnjama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramstek s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Male teleće pitice
Pileći gulaš
Meksička party salata
Riba u škartocu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileći bataci s umakom od luka
Slatka patka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Hrskavo pečeno pile
Ramsteak u seksi umaku
Brudet
Pileća prsa punjena čvarcima
Energetske kuglice s kurkumom
Pohani tofu s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke