Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Odresci u umaku s češnjakom
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti mediteraneo
Srneći file na salatu
Pizza sirni jastučići
Manastirski đuveč
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tjestenina fuži s tartufima
Bakalar s krumpirom
Slatka patka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lazanje u tavi
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Bruskete od cvjetače
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Blagdanska rolada
Riba u škartocu
Teleći savici u umaku od grejpa
Lignje na šumskom rižotu
Odresci s umakom od kupina
Pileća prsa punjena čvarcima
Finska - Juha s lososom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina s mascarponeom
Skandinavske rolice s cimetom
Goveđa rebarca sa zeljem
Riblji ražnjići
Mini lazanje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Punjena teleća prsa
Rižoto s dagnjama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pogača sa sardinom
Pašticada voli penne a ti mene
Grill vratina u sendviču
Svinjski gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Marinirane srdele
Pohani zamotuljci
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kroketi od piletine
Šampinjoni u palačinki
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kunić na bijelo
Male teleće pitice
Brudet
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski file s grila
Sočna pureća rolada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lignji po gosposki
Rižini ravioli s mozzarellom
Dječje lazanje
Ljetni ražnjići
Rižoto s tri vrste gljiva
Meksička party salata
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kaštelanski makaruni
Mini shepherd's pie
Ramstek s povrćem
Rebarca s graškom
Zlatna piletina
Rebarca s grilla
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata s mljevenim mesom
BBQ cheeseburger
Ramsteak u seksi umaku
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Cous-cous s povrćem
Dip od južnog voća
Piletina u pivu
Brusketa s avokadom
Piletina Kiev
Piletina s kozjim sirom
Teleći odresci u umaku od višanja
Bugarska pita od krumpira
Hrskavo pečeno pile
Bruskete s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Gulaš od oslića i povrća
Janjetina s medom od kadulje
Pohani tofu s povrćem
Obojeni hamburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileći gulaš
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina sa šafranom
Tuna burger
Mladi krumpir s ajvarom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ljetni lungić
Svinjski file s povrćem
Popečci od cvjetače
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rezanci s krušnim mrvicama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Bouillabaisse
Piletina u aromatičnom omotaču
Velika Britanija - Pastirska pita
Špageti na kineski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Energetske kuglice s kurkumom
Sočni pureći ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskavi trokuti
Proljetna janjetina
Fish&Chips u tortilji
Kuglice od riže i svježeg sira
Pureća rolada s mlincima
Teriyaki piletina
Janjetina na padelu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mirisna pureća rolada
Hrskava pileća krilca
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke