Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Ljetni lungić
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata s mljevenim mesom
Obojeni hamburger
Riba u škartocu
Ramstek s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Sočni pureći ražnjići
Lazanje u tavi
Piletina Kiev
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Popečci od cvjetače
Špageti na kineski način
Rižoto s tri vrste gljiva
Skandinavske rolice s cimetom
Srneći file na salatu
Mladi krumpir s ajvarom
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s kozjim sirom
Svinjski gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u umaku s češnjakom
Cous-cous s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Meksička party salata
Janjetina na padelu
Rižoto s dagnjama
Bruskete s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bouillabaisse
Šampinjoni u palačinki
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lignji po gosposki
Punjena teleća prsa
Pureća rolada s mlincima
Kroketi od piletine
Brudet
Marinirane srdele
Piletina u aromatičnom omotaču
Slatka patka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teriyaki piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileći gulaš
Roštilj s umakom Romesco
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teleći odresci u umaku od višanja
Blagdanska rolada
Kunić na bijelo
Piletina sa šafranom
Pohani zamotuljci
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bruskete od cvjetače
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Riblji ražnjići
Piletina u pivu
Ljetni ražnjići
Mini lazanje
Rižini ravioli s mozzarellom
Rebarca s graškom
Dječje lazanje
Zlatna piletina
Svinjski file s grila
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rezanci s krušnim mrvicama
Fish&Chips u tortilji
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mini shepherd's pie
Bakalar s krumpirom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pašticada voli penne a ti mene
Gulaš od oslića i povrća
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hrskava pileća krilca
Orada s krumpirom i mladim lukom
BBQ cheeseburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Manastirski đuveč
Male teleće pitice
Kaštelanski makaruni
Svinjski file s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskavi trokuti
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s grilla
Brownie s kajenskim paprom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Finska - Juha s lososom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Tjestenina fuži s tartufima
Pogača sa sardinom
Mesne okruglice na ražnjiću
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bugarska pita od krumpira
Brusketa s avokadom
Pizza sirni jastučići
Grill vratina u sendviču
Mirisna pureća rolada
Špageti mediteraneo
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani tofu s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Tuna burger
Goveđa rebarca sa zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Kuglice od riže i svježeg sira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Hrskavo pečeno pile
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci s umakom od kupina
Piletina s mascarponeom
Dip od južnog voća
Proljetna janjetina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke