Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Brudet
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teriyaki piletina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Slatka patka
Pileća prsa punjena čvarcima
Pureća rolada s mlincima
Pizza sirni jastučići
Rižoto s dagnjama
Špageti mediteraneo
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Cous-cous s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Gulaš od oslića i povrća
Bruskete od cvjetače
Blagdanska rolada
Riblji ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Dječje lazanje
Kuglice od riže i svježeg sira
Ljetni ražnjići
Svinjski gulaš
Mirisna pureća rolada
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Riba u škartocu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dip od južnog voća
BBQ cheeseburger
Meksička party salata
Energetske kuglice s kurkumom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Popečci od cvjetače
Kroketi od piletine
Šampinjoni u palačinki
Male teleće pitice
Mini lazanje
Bakalar s krumpirom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Tjestenina fuži s tartufima
Lazanje u tavi
Svinjski file s grila
Odresci s umakom od kupina
Marinirane srdele
Kunić na bijelo
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskava pileća krilca
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Zlatna piletina
Piletina Kiev
Špageti na kineski način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Velika Britanija - Pastirska pita
Roštilj s umakom Romesco
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Svinjski file s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina s kozjim sirom
Manastirski đuveč
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Obojeni hamburger
Fish&Chips u tortilji
Lignji po gosposki
Hrskavo pečeno pile
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina sa šafranom
Sočni pureći ražnjići
Finska - Juha s lososom
Salata s mljevenim mesom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lignje na šumskom rižotu
Rebarca s graškom
Pogača sa sardinom
Srneći file na salatu
Piletina s mascarponeom
Brownie s kajenskim paprom
Punjena teleća prsa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pohani zamotuljci
Piletina u pivu
Pileći gulaš
Bugarska pita od krumpira
Tuna burger
Teleći savici u umaku od grejpa
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižoto s tri vrste gljiva
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina na padelu
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočna pureća rolada
Ljetni lungić
Rebarca s grilla
Bruskete s povrćem
Hrskavi trokuti
Piletina u aromatičnom omotaču
Orada s krumpirom i mladim lukom
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kaštelanski makaruni
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pašticada voli penne a ti mene
Bouillabaisse
Jabučni krumpirići s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramstek s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Pohani tofu s povrćem
Mini shepherd's pie
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke