Meni Search

Superwoman

Brancinovo oko

Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina u aromatičnom omotaču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ cheeseburger
Teriyaki piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tuna burger
Manastirski đuveč
Mini lazanje
Svinjski file s povrćem
Srneći file na salatu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohani zamotuljci
Brownie s kajenskim paprom
Lignji po gosposki
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižini ravioli s mozzarellom
Kroketi od piletine
Lungić s toplom salatom od šparoga
Marinirane srdele
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Punjena teleća prsa
Meksička party salata
Bouillabaisse
Bakalar s krumpirom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Hrskavi trokuti
Dječje lazanje
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočna pureća rolada
Kunić na bijelo
Pileća prsa punjena čvarcima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lignje na šumskom rižotu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina u pivu
Blagdanska rolada
Popečci od cvjetače
Piletina sa šafranom
Energetske kuglice s kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file s grila
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brusketa s avokadom
Pohani tofu s povrćem
Grill vratina u sendviču
Goveđa rebarca sa zeljem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fish&Chips u tortilji
Špageti mediteraneo
Piletina Kiev
Rižoto s dagnjama
Rižoto s tri vrste gljiva
Cous-cous s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Svinjski gulaš
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Finska - Juha s lososom
Salata s mljevenim mesom
Skandinavske rolice s cimetom
Bruskete od cvjetače
Slatka patka
Lazanje u tavi
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina na padelu
Ljetni lungić
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti na kineski način
Piletina s kozjim sirom
Rebarca s graškom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći bataci s umakom od luka
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riba u škartocu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci s umakom od kupina
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočni pureći ražnjići
Mirisna pureća rolada
Pogača sa sardinom
Mini shepherd's pie
Hrskava pileća krilca
Bruskete s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Riblji ražnjići
Ljetni ražnjići
Piletina s mascarponeom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Gulaš od oslića i povrća
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pizza sirni jastučići
Pašticada voli penne a ti mene
Pileći gulaš
Mesne okruglice na ražnjiću
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s grilla
Teleći odresci u umaku od višanja
Brudet
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Dip od južnog voća
Obojeni hamburger
Šampinjoni u palačinki
Kuglice od riže i svježeg sira
Proljetna janjetina
Kaštelanski makaruni
Mladi krumpir s ajvarom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bugarska pita od krumpira
Zlatna piletina
Male teleće pitice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Modelirajte svitke od filea ribe, popunite ih rezancima od povrća i pripremite ovo divno jelo kojem će kapi limuna i pire od komorača dati svježinu, a umak s vinom i maslinovim uljem zaokružiti će okuse Mediterana.

Sastojci

4 brancina od 250 do 300 g (može i filete)
1 žlica Vegete Mediteran
sok od jednog limuna
100 g mrkve
100 g tikvica
2 češnja češnjaka
1 Temeljac za riblja jela Podravka
200 g komorača
300 g krumpira
60 g blitve
Za umak:
100 ml vrhnja za kuhanje
2 češnja češnjaka
50 ml maslinovog ulja
1 žlica Gussnela Dolcela
100 ml vina
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Ribu filetirajte, pospite Vegetom Mediteran, nakapajte polovicom limunova soka i stavite marinirati. Mrkvu i tikvicu narežite na rezance.
  • 2 Iz filea napravite svitak u kojega ste stavili na rezance narezanu mrkvu i tikvice, pričvrstite štapićem za ražnjić.
  • 3 U kipuću vodu stavite ostatak narezanog povrća, krišku limuna, češnjak i temeljac za riblja jela.
  • 4 Kad zakuha, dodajte svitke od brancina i kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Za umak:

  • 1 U zagrijanu tavu stavite vrhnje za kuhanje, podlijte s malo temeljca u kojoj se kuha riba i naribajte češnjak. Prokuhajte, dodajte Gussnel razmućen u malo vode, vino i Vegetu Mediteran, još kratko prokuhajte.
  • 2 Za pire, u posoljenoj vodi skuhajte komorač i krumpir, ocijedite vodu i pripremite pire.

Savjet

Umjesto brancina možete koristiti filete neke druge bijele ribe.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje stavite malo umaka, pire od komorača i krumpira, list kuhane blitve, svitak od brancina i poslužite

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke