Meni Search

Superwoman

Brudet

Odresci nadjeveni sirom i orasima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina s kozjim sirom
Piletina sa šafranom
Riblji ražnjići
Brownie s kajenskim paprom
Kunić na bijelo
Rižoto s tri vrste gljiva
Blagdanska rolada
Pašticada voli penne a ti mene
Špageti mediteraneo
Špageti na kineski način
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ cheeseburger
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s povrćem
Bruskete s povrćem
Piletina Kiev
Pogača sa sardinom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini shepherd's pie
Piletina s mascarponeom
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina na padelu
Obojeni hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u pivu
Pohani zamotuljci
Rižoto s dagnjama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tuna burger
Kolinjsko zelje s frišketinom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Svinjski gulaš
Male teleće pitice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Velika Britanija - Pastirska pita
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mladi krumpir s ajvarom
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignje na šumskom rižotu
Ljetni lungić
Roštilj s umakom Romesco
Jabučni krumpirići s cimetom
Finska - Juha s lososom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kroketi od piletine
Pohani tofu s povrćem
Rebarca s grilla
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Goveđa rebarca sa zeljem
Mini lazanje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bruskete od cvjetače
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Energetske kuglice s kurkumom
Salata s mljevenim mesom
Kaštelanski makaruni
Pileći gulaš
Teriyaki piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Cous-cous s povrćem
Riba u škartocu
Meksička party salata
Ramsteak u seksi umaku
Punjena teleća prsa
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice na ražnjiću
Manastirski đuveč
Ljetni ražnjići
Grill vratina u sendviču
Pureća rolada s mlincima
Mirisna pureća rolada
Bugarska pita od krumpira
Lazanje u tavi
Srneći file na salatu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Fish&Chips u tortilji
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Marinirane srdele
Dječje lazanje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileći bataci s umakom od luka
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci s umakom od kupina
Hrskavo pečeno pile
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rebarca s graškom
Lignji po gosposki
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočna pureća rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Dip od južnog voća
Kuglice od riže i svježeg sira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Šampinjoni u palačinki
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Skandinavske rolice s cimetom
Gulaš od oslića i povrća
Slatka patka
Janjetina s medom od kadulje
Brancinovo oko
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Proljetna janjetina
Bakalar s krumpirom
Svinjski file s grila
Bouillabaisse
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći odresci u umaku od višanja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Hrskava pileća krilca
Ramstek s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Brusketa s avokadom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Zlatna piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza sirni jastučići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke