Meni Search

Superwoman

Brudet

Meksička party salata
Mesne okruglice na ražnjiću
Brusketa s avokadom
Odresci s umakom od kupina
Dip od južnog voća
Mini lazanje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rižoto s dagnjama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Finska - Juha s lososom
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s mascarponeom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Riba u škartocu
Punjena teleća prsa
Hrskavi trokuti
Svinjski gulaš
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete od cvjetače
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje na šumskom rižotu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bakalar s krumpirom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavo pečeno pile
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teleći savici u umaku od grejpa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Gulaš od oslića i povrća
Janjetina s medom od kadulje
Piletina Kiev
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s graškom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Cous-cous s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s kozjim sirom
Šampinjoni u palačinki
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Grill vratina u sendviču
Lazanje u tavi
Mini shepherd's pie
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Energetske kuglice s kurkumom
Lignji po gosposki
Tuna burger
Mirisna pureća rolada
Kunić na bijelo
Pileći gulaš
Janjetina na padelu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zlatna piletina
Marinirane srdele
Brancinovo oko
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pašticada voli penne a ti mene
Proljetna janjetina
Sočna pureća rolada
Hrskava pileća krilca
Dječje lazanje
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski file s grila
Piletina sa šafranom
Pureća rolada s mlincima
Brownie s kajenskim paprom
BBQ cheeseburger
Goveđa rebarca sa zeljem
Srneći file na salatu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileći bataci s umakom od luka
Bugarska pita od krumpira
Pogača sa sardinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni lungić
Pileća prsa punjena čvarcima
Velika Britanija - Pastirska pita
Rezanci s krušnim mrvicama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Špageti na kineski način
Fish&Chips u tortilji
Popečci od cvjetače
Rebarca s grilla
Pizza sirni jastučići
Ljetni ražnjići
Teleći odresci u umaku od višanja
Bouillabaisse
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kuglice od riže i svježeg sira
Pohani tofu s povrćem
Svinjski file s povrćem
Manastirski đuveč
Sočni pureći ražnjići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižini ravioli s mozzarellom
Obojeni hamburger
Pohani zamotuljci
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete s povrćem
Piletina u pivu
Male teleće pitice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Blagdanska rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Slatka patka
Kroketi od piletine
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kaštelanski makaruni
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teriyaki piletina
Riblji ražnjići
Salata s mljevenim mesom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Špageti mediteraneo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke