Meni Search

Superwoman

Brudet

Mini lazanje
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pohani tofu s povrćem
Dječje lazanje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kaštelanski makaruni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kunić na bijelo
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Gulaš od oslića i povrća
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lignje na šumskom rižotu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pogača sa sardinom
Ramstek s povrćem
Slatka patka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Goveđa rebarca sa zeljem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Dip od južnog voća
Bugarska pita od krumpira
Bruskete s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Tjestenina fuži s tartufima
Skandinavske rolice s cimetom
Pileća prsa punjena čvarcima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Riba u škartocu
Brancinovo oko
Nadjeveni kaneloni u umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rižoto s dagnjama
Bouillabaisse
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rižini ravioli s mozzarellom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s grila
Velika Britanija - Pastirska pita
Blagdanska rolada
Pureća rolada s mlincima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Meksička party salata
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileći bataci s umakom od luka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljetni lungić
Rezanci s krušnim mrvicama
Mirisna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riblji ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
BBQ cheeseburger
Svinjski file s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Grill vratina u sendviču
Pašticada voli penne a ti mene
Rebarca s grilla
Mini shepherd's pie
Ljetni ražnjići
Janjetina na padelu
Obojeni hamburger
Finska - Juha s lososom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski gulaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Šampinjoni u palačinki
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zlatna piletina
Punjena teleća prsa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bakalar s krumpirom
Lignji po gosposki
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brusketa s avokadom
Odresci s umakom od kupina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mladi krumpir s ajvarom
Hrskavi trokuti
Srneći file na salatu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Marinirane srdele
Piletina s mascarponeom
Salata s mljevenim mesom
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskavo pečeno pile
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kroketi od piletine
Teriyaki piletina
Špageti mediteraneo
Hrskava pileća krilca
Piletina sa šafranom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Cous-cous s povrćem
Lazanje u tavi
Roštilj s umakom Romesco
Piletina u pivu
Rižoto s tri vrste gljiva
Proljetna janjetina
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina Kiev
Tuna burger
Odresci u umaku s češnjakom
Pohani zamotuljci
Fish&Chips u tortilji
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sočna pureća rolada
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Špageti na kineski način
Janjetina s medom od kadulje
Pileći gulaš
Piletina s kozjim sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza sirni jastučići
Bruskete od cvjetače
Brownie s kajenskim paprom
Popečci od cvjetače
Manastirski đuveč
Rebarca s graškom
Male teleće pitice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke