Meni Search

Superwoman

Brudet

Rebarca s graškom
Tjestenina fuži s tartufima
Blagdanska rolada
Šampinjoni u palačinki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bakalar s krumpirom
Janjetina s medom od kadulje
Brusketa s avokadom
Odresci s umakom od kupina
Lignje na šumskom rižotu
Kuglice od riže i svježeg sira
Manastirski đuveč
Piletina u pivu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slatka patka
Mladi krumpir s ajvarom
Ljetni ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Hrskavo pečeno pile
Pogača sa sardinom
Bruskete od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski file s grila
Piletina u aromatičnom omotaču
Lungić s toplom salatom od šparoga
Velika Britanija - Pastirska pita
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rebarca s grilla
Energetske kuglice s kurkumom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Dip od južnog voća
Ramstek s povrćem
Kunić na bijelo
Brownie s kajenskim paprom
Dječje lazanje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teriyaki piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Jabučni krumpirići s cimetom
Goveđa rebarca sa zeljem
Mini lazanje
Teleći odresci u umaku od višanja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskava pileća krilca
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina na padelu
Obojeni hamburger
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pureća rolada s mlincima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Salata s mljevenim mesom
Pileća prsa punjena čvarcima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pohani zamotuljci
BBQ cheeseburger
Bugarska pita od krumpira
Sočna pureća rolada
Skandinavske rolice s cimetom
Punjena teleća prsa
Kroketi od piletine
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rižini ravioli s mozzarellom
Zlatna piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski gulaš
Rižoto s dagnjama
Špageti mediteraneo
Riba u škartocu
Brancinovo oko
Lignji po gosposki
Mini shepherd's pie
Svinjski file s povrćem
Piletina Kiev
Marinirane srdele
Odresci u umaku s češnjakom
Proljetna janjetina
Grill vratina u sendviču
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tuna burger
Sočni pureći ražnjići
Pileći gulaš
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mirisna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fish&Chips u tortilji
Roštilj s umakom Romesco
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramsteak u seksi umaku
Finska - Juha s lososom
Pašticada voli penne a ti mene
Male teleće pitice
Srneći file na salatu
Riblji ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Gulaš od oslića i povrća
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Špageti na kineski način
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ljetni lungić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Cous-cous s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bouillabaisse
Piletina sa šafranom
Popečci od cvjetače
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kaštelanski makaruni
Lazanje u tavi
Pizza sirni jastučići
Meksička party salata
Piletina s mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižoto s tri vrste gljiva
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileći bataci s umakom od luka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke