Meni Search

Superwoman

Brudet

Orada s krumpirom i mladim lukom
Ljetni lungić
Brancinovo oko
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lazanje u tavi
Lignje na šumskom rižotu
Lignji po gosposki
Sočna pureća rolada
Kroketi od piletine
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski gulaš
Bruskete s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Manastirski đuveč
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Riba u škartocu
Rezanci s krušnim mrvicama
Brusketa s avokadom
Svinjski file s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Piletina sa šafranom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
Meksička party salata
Hrskava pileća krilca
Hrskavi trokuti
Pohani tofu s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Goveđa rebarca sa zeljem
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Špageti na kineski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dječje lazanje
Pohani zamotuljci
Janjetina na padelu
Pogača sa sardinom
Srneći file na salatu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Špageti mediteraneo
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kuglice od riže i svježeg sira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Finska - Juha s lososom
Mirisna pureća rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kunić na bijelo
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s grila
Mladi krumpir s ajvarom
Fish&Chips u tortilji
Salata s mljevenim mesom
Teriyaki piletina
Blagdanska rolada
Male teleće pitice
Piletina s kozjim sirom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Zlatna piletina
Energetske kuglice s kurkumom
Rižoto s tri vrste gljiva
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kaštelanski makaruni
Ramstek s povrćem
Ljetni ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižini ravioli s mozzarellom
Pileći gulaš
Riblji ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Mini lazanje
Pizza sirni jastučići
Grill vratina u sendviču
Proljetna janjetina
Brownie s kajenskim paprom
Pileći bataci s umakom od luka
Punjena teleća prsa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ cheeseburger
Mesne okruglice na ražnjiću
Popečci od cvjetače
Slatka patka
Roštilj s umakom Romesco
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cous-cous s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tjestenina fuži s tartufima
Bouillabaisse
Bugarska pita od krumpira
Mini shepherd's pie
Marinirane srdele
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina u aromatičnom omotaču
Velika Britanija - Pastirska pita
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pašticada voli penne a ti mene
Pileća prsa punjena čvarcima
Dip od južnog voća
Piletina u pivu
Bruskete od cvjetače
Rižoto s dagnjama
Pureća rolada s mlincima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bakalar s krumpirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rebarca s graškom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s mascarponeom
Hrskavo pečeno pile
Ramsteak u seksi umaku
Piletina Kiev
Tuna burger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Obojeni hamburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci u umaku s češnjakom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke