Meni Search

Superwoman

Brudet

Bouillabaisse
Pohani zamotuljci
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Blagdanska rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Fish&Chips u tortilji
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski gulaš
Rebarca s graškom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slatka patka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dječje lazanje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Popečci od cvjetače
Pašticada voli penne a ti mene
Lazanje u tavi
Šampinjoni u palačinki
Teriyaki piletina
Pureća rolada s mlincima
Piletina s mascarponeom
Manastirski đuveč
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lignji po gosposki
Hrskavo pečeno pile
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kuglice od riže i svježeg sira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Zlatna piletina
Kunić na bijelo
Marinirane srdele
Srneći file na salatu
Dip od južnog voća
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni lungić
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ramsteak u seksi umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bruskete od cvjetače
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bakalar s krumpirom
Svinjski file s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bugarska pita od krumpira
Riblji ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
Piletina u aromatičnom omotaču
Špageti na kineski način
Proljetna janjetina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rebarca s grilla
Kroketi od piletine
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Meksička party salata
Tuna burger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pogača sa sardinom
Kaštelanski makaruni
Rižini ravioli s mozzarellom
Roštilj s umakom Romesco
Hrskavi trokuti
Gulaš od oslića i povrća
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileći bataci s umakom od luka
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s kozjim sirom
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižoto s tri vrste gljiva
Ljetni ražnjići
Piletina u pivu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Grill vratina u sendviču
Punjena teleća prsa
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina na padelu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Male teleće pitice
Mini lazanje
Ramstek s povrćem
Cous-cous s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mini shepherd's pie
Mesne okruglice na ražnjiću
Energetske kuglice s kurkumom
Salata s mljevenim mesom
Finska - Juha s lososom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mirisna pureća rolada
Obojeni hamburger
Sočna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina Kiev
Riba u škartocu
BBQ cheeseburger
Brownie s kajenskim paprom
Brancinovo oko
Pileći gulaš
Špageti mediteraneo
Pizza sirni jastučići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskava pileća krilca
Odresci s umakom od kupina
Mladi krumpir s ajvarom
Brusketa s avokadom
Svinjski file s grila
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina sa šafranom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileća prsa punjena čvarcima
Rižoto s dagnjama
Teleći odresci u umaku od višanja
Norveška krem juha od ribe i kozica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke