Meni Search

Superwoman

Brudet

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Cous-cous s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pizza sirni jastučići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bakalar s krumpirom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s mascarponeom
Brusketa s avokadom
Srneći file na salatu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Grill vratina u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mini lazanje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Marinirane srdele
Sočni pureći ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskavo pečeno pile
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kaštelanski makaruni
Rižoto s tri vrste gljiva
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pogača sa sardinom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Riba u škartocu
Mini shepherd's pie
Dječje lazanje
Rezanci s krušnim mrvicama
Bruskete s povrćem
Rižoto s dagnjama
Kunić na bijelo
Rebarca s graškom
Odresci s umakom od kupina
Gulaš od oslića i povrća
Rebarca s grilla
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski gulaš
BBQ cheeseburger
Tuna burger
Hrskavi trokuti
Sočna pureća rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brancinovo oko
Lignji po gosposki
Lignje na šumskom rižotu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s kozjim sirom
Proljetna janjetina
Hrskava pileća krilca
Piletina sa šafranom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani zamotuljci
Riblji ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Špageti mediteraneo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bruskete od cvjetače
Piletina u pivu
Ramsteak u seksi umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Salata s mljevenim mesom
Piletina Kiev
Meksička party salata
Fish&Chips u tortilji
Lazanje u tavi
Teleći odresci u umaku od višanja
Rižini ravioli s mozzarellom
Bouillabaisse
Zlatna piletina
Manastirski đuveč
Piletina u aromatičnom omotaču
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina na padelu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pašticada voli penne a ti mene
Svinjski file s grila
Kroketi od piletine
Punjena teleća prsa
Pileći gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileći bataci s umakom od luka
Blagdanska rolada
Obojeni hamburger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bugarska pita od krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Popečci od cvjetače
Finska - Juha s lososom
Tjestenina fuži s tartufima
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ljetni lungić
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pureća rolada s mlincima
Kuglice od riže i svježeg sira
Pohani tofu s povrćem
Mirisna pureća rolada
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Šampinjoni u palačinki
Energetske kuglice s kurkumom
Špageti na kineski način
Goveđa rebarca sa zeljem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Male teleće pitice
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Teriyaki piletina
Slatka patka
Ljetni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Dip od južnog voća
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke