Meni Search

Superwoman

Brudet

Bakalar s krumpirom
Špageti mediteraneo
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s grilla
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rižoto s dagnjama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Srneći file na salatu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Dip od južnog voća
Brownie s kajenskim paprom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskavo pečeno pile
Pogača sa sardinom
Tjestenina fuži s tartufima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Roštilj s umakom Romesco
Rezanci s krušnim mrvicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Riblji ražnjići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sočni pureći ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Salata s mljevenim mesom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Odresci s umakom od kupina
Piletina s kozjim sirom
Pašticada voli penne a ti mene
Pileći bataci s umakom od luka
Jabučni krumpirići s cimetom
Riba u škartocu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Dječje lazanje
Pizza sirni jastučići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileća prsa punjena čvarcima
Kroketi od piletine
Mini shepherd's pie
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski file s grila
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci u umaku od višanja
Rižini ravioli s mozzarellom
Pureća rolada s mlincima
Kuglice od riže i svježeg sira
Punjena teleća prsa
Zlatna piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Špageti na kineski način
Obojeni hamburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice na ražnjiću
Brancinovo oko
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s mascarponeom
Marinirane srdele
Svinjski file s povrćem
Lignji po gosposki
Orada s krumpirom i mladim lukom
Finska - Juha s lososom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Bruskete od cvjetače
BBQ cheeseburger
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina u aromatičnom omotaču
Blagdanska rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Rebarca s graškom
Šampinjoni u palačinki
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramsteak u seksi umaku
Mini lazanje
Slatka patka
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lazanje u tavi
Sočna pureća rolada
Pohani tofu s povrćem
Teriyaki piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek s povrćem
Ljetni lungić
Janjetina na padelu
Odresci u umaku s češnjakom
Pohani zamotuljci
Tuna burger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrskava pileća krilca
Gulaš od oslića i povrća
Bouillabaisse
Bruskete s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Brusketa s avokadom
Grill vratina u sendviču
Cous-cous s povrćem
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Skandinavske rolice s cimetom
Kunić na bijelo
Velika Britanija - Pastirska pita
Manastirski đuveč
Meksička party salata
Popečci od cvjetače
Svinjski gulaš
Norveška krem juha od ribe i kozica
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Proljetna janjetina
Male teleće pitice
Piletina u pivu
Mirisna pureća rolada
Piletina Kiev
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Fish&Chips u tortilji
Hrskavi trokuti
Piletina sa šafranom
Bugarska pita od krumpira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke