Meni Search

Superwoman

Brudet

Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rebarca s graškom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Špageti mediteraneo
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pogača sa sardinom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brancinovo oko
Kunić na bijelo
Mirisna pureća rolada
Špageti na kineski način
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pileći bataci s umakom od luka
Dječje lazanje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Teriyaki piletina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ljetni lungić
Piletina s mascarponeom
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskavo pečeno pile
Pureća rolada s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Pizza sirni jastučići
Cous-cous s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file s grila
Zlatna piletina
Sočna pureća rolada
Lazanje u tavi
Pileći gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Male teleće pitice
Pileća prsa punjena čvarcima
Kaštelanski makaruni
Riba u škartocu
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Jabučni krumpirići s cimetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Dip od južnog voća
Rižini ravioli s mozzarellom
Janjetina na padelu
Kroketi od piletine
Lignji po gosposki
Mini shepherd's pie
Manastirski đuveč
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pašticada voli penne a ti mene
Proljetna janjetina
Meksička party salata
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brusketa s avokadom
Finska - Juha s lososom
Grill vratina u sendviču
Ramsteak u seksi umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s grilla
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski gulaš
Pohani tofu s povrćem
Ljetni ražnjići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bruskete s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Punjena teleća prsa
Blagdanska rolada
Slatka patka
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina Kiev
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
BBQ cheeseburger
Hrskava pileća krilca
Bruskete od cvjetače
Piletina s kozjim sirom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kuglice od riže i svježeg sira
Mesne okruglice na ražnjiću
Hrskavi trokuti
Bakalar s krumpirom
Pohani zamotuljci
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rižoto s dagnjama
Mini lazanje
Piletina sa šafranom
Odresci u umaku s češnjakom
Bouillabaisse
Gulaš od oslića i povrća
Roštilj s umakom Romesco
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tuna burger
Srneći file na salatu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Marinirane srdele
Rižoto s tri vrste gljiva
Goveđa rebarca sa zeljem
Popečci od cvjetače
Brownie s kajenskim paprom
Šampinjoni u palačinki
Teleći savici u umaku od grejpa
Riblji ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u aromatičnom omotaču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina u pivu
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski file s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Velika Britanija - Pastirska pita
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočni pureći ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke