Meni Search

Superwoman

Brudet

Svinjski file s povrćem
Rebarca s graškom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pogača sa sardinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s mascarponeom
Teleći odresci u umaku od višanja
Dječje lazanje
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brownie s kajenskim paprom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Skandinavske rolice s cimetom
Odresci s umakom od kupina
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća prsa punjena čvarcima
Teriyaki piletina
Piletina sa šafranom
Marinirane srdele
Hrskava pileća krilca
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kaštelanski makaruni
Lignje na šumskom rižotu
Meksička party salata
Roštilj s umakom Romesco
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina Kiev
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Salata s mljevenim mesom
Pureća rolada s mlincima
Riblji ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Sočna pureća rolada
Svinjski file s grila
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Finska - Juha s lososom
Hrskavo pečeno pile
Srneći file na salatu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Fish&Chips u tortilji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kroketi od piletine
Špageti mediteraneo
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Goveđa rebarca sa zeljem
Zlatna piletina
Mini lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
Ramstek s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Lazanje u tavi
Dip od južnog voća
Lignji po gosposki
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rezanci s krušnim mrvicama
Ljetni ražnjići
Bouillabaisse
Brusketa s avokadom
Cous-cous s povrćem
Špageti na kineski način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Proljetna janjetina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani tofu s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni lungić
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Male teleće pitice
Tuna burger
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileći gulaš
Blagdanska rolada
BBQ cheeseburger
Pohani zamotuljci
Svinjski gulaš
Pašticada voli penne a ti mene
Velika Britanija - Pastirska pita
Manastirski đuveč
Slatka patka
Mini shepherd's pie
Kunić na bijelo
Energetske kuglice s kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Punjena teleća prsa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pizza sirni jastučići
Teleći savici u umaku od grejpa
Mirisna pureća rolada
Obojeni hamburger
Kuglice od riže i svježeg sira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grill vratina u sendviču
Riba u škartocu
Bruskete od cvjetače
Bugarska pita od krumpira
Rebarca s grilla
Rižoto s dagnjama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Brancinovo oko
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Popečci od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice na ražnjiću
Jabučni krumpirići s cimetom
Šampinjoni u palačinki
Janjetina na padelu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mladi krumpir s ajvarom
Rižini ravioli s mozzarellom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci u umaku s češnjakom
Bruskete s povrćem
Piletina u pivu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Bakalar s krumpirom
Hrskavi trokuti
Piletina s kozjim sirom
Sočni pureći ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Gulaš od oslića i povrća
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke