Meni Search

Superwoman

Brudet

Manastirski đuveč
Tuna burger
Kunić na bijelo
Pohani zamotuljci
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Cous-cous s povrćem
Svinjski file s grila
Ljetni lungić
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Gulaš od oslića i povrća
Brownie s kajenskim paprom
Rezanci s krušnim mrvicama
Kaštelanski makaruni
Rebarca s graškom
Lignje na šumskom rižotu
Pileći gulaš
Bruskete od cvjetače
Roštilj s umakom Romesco
Pizza sirni jastučići
Sočni pureći ražnjići
Hrskava pileća krilca
Špageti mediteraneo
Ljetni ražnjići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Riblji ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Slatka patka
Bruskete s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pogača sa sardinom
Lazanje u tavi
Energetske kuglice s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileći bataci s umakom od luka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Srneći file na salatu
Meksička party salata
Pohani tofu s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Kuglice od riže i svježeg sira
Janjetina na padelu
Odresci u umaku s češnjakom
Pureća rolada s mlincima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileća prsa punjena čvarcima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brusketa s avokadom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskavi trokuti
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina sa šafranom
Bakalar s krumpirom
Salata s mljevenim mesom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mini shepherd's pie
Teleći savici u umaku od grejpa
Dječje lazanje
Punjena teleća prsa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kroketi od piletine
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file s povrćem
Piletina u pivu
Riba u škartocu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina s mascarponeom
Špageti na kineski način
Rižoto s tri vrste gljiva
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Obojeni hamburger
Brancinovo oko
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lignji po gosposki
Šampinjoni u palačinki
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s kozjim sirom
Bouillabaisse
Jabučni krumpirići s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Marinirane srdele
Dip od južnog voća
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ cheeseburger
Proljetna janjetina
Teriyaki piletina
Fish&Chips u tortilji
Blagdanska rolada
Mini lazanje
Grill vratina u sendviču
Ramstek s povrćem
Rebarca s grilla
Rižoto s dagnjama
Odresci s umakom od kupina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski gulaš
Mirisna pureća rolada
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Male teleće pitice
Pašticada voli penne a ti mene
Popečci od cvjetače
Sočna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Hrskavo pečeno pile
Piletina Kiev
Finska - Juha s lososom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mesne okruglice na ražnjiću
Zlatna piletina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Lungić s toplom salatom od šparoga
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke