Meni Search

Superwoman

Brudet

Špageti mediteraneo
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Hrskava pileća krilca
Brancinovo oko
Manastirski đuveč
Ramstek s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ cheeseburger
Energetske kuglice s kurkumom
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice na ražnjiću
Slatka patka
Blagdanska rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file s grila
Brownie s kajenskim paprom
Riblji ražnjići
Obojeni hamburger
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskavo pečeno pile
Ljetni lungić
Sočna pureća rolada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mini shepherd's pie
Skandinavske rolice s cimetom
Rižini ravioli s mozzarellom
Pohani zamotuljci
Pohani tofu s povrćem
Grill vratina u sendviču
Hrskavi trokuti
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci s umakom od kupina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Dječje lazanje
Pureća rolada s mlincima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Sočni pureći ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileća prsa punjena čvarcima
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski gulaš
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zlatna piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižoto s tri vrste gljiva
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kroketi od piletine
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Finska - Juha s lososom
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini lazanje
Piletina u aromatičnom omotaču
Dip od južnog voća
Bouillabaisse
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Orada s krumpirom i mladim lukom
Male teleće pitice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brusketa s avokadom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pašticada voli penne a ti mene
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u pivu
Bruskete s povrćem
Piletina sa šafranom
Pizza sirni jastučići
Pileći gulaš
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Tuna burger
Pogača sa sardinom
Lignje na šumskom rižotu
Cous-cous s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Špageti na kineski način
Riba u škartocu
Srneći file na salatu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Odresci u umaku s češnjakom
Punjena teleća prsa
Meksička party salata
Kaštelanski makaruni
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mirisna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Piletina s mascarponeom
Piletina Kiev
Teriyaki piletina
Popečci od cvjetače
Marinirane srdele
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina na padelu
Šampinjoni u palačinki
Kunić na bijelo
Rebarca s graškom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lazanje u tavi
Rižoto s dagnjama
Rebarca s grilla
Lignji po gosposki
Salata s mljevenim mesom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Goveđa rebarca sa zeljem
Bruskete od cvjetače
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pileći bataci s umakom od luka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Gulaš od oslića i povrća
Bugarska pita od krumpira
Bakalar s krumpirom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Svinjski file s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke