Meni Search

Superwoman

Brudet

Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kunić na bijelo
Pizza sirni jastučići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna pureća rolada
Bruskete od cvjetače
Brownie s kajenskim paprom
Piletina u aromatičnom omotaču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski gulaš
Pureća rolada s mlincima
Mladi krumpir s ajvarom
Male teleće pitice
Riba u škartocu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Sočni pureći ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramstek s povrćem
Dječje lazanje
Lazanje u tavi
Rižini ravioli s mozzarellom
Rebarca s graškom
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina na padelu
Hrskava pileća krilca
Energetske kuglice s kurkumom
Pohani tofu s povrćem
Mini shepherd's pie
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Norveška krem juha od ribe i kozica
Meksička party salata
Goveđa rebarca sa zeljem
Velika Britanija - Pastirska pita
Salata s mljevenim mesom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zlatna piletina
Roštilj s umakom Romesco
Manastirski đuveč
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina Kiev
Marinirane srdele
Dip od južnog voća
Pašticada voli penne a ti mene
Brusketa s avokadom
Hrskavi trokuti
Teriyaki piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći savici u umaku od grejpa
Bruskete s povrćem
Kroketi od piletine
Blagdanska rolada
Fish&Chips u tortilji
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Tjestenina fuži s tartufima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ramsteak u seksi umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Brancinovo oko
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bakalar s krumpirom
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni lungić
Špageti mediteraneo
Slatka patka
Pogača sa sardinom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Obojeni hamburger
Piletina s kozjim sirom
Mirisna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Punjena teleća prsa
Lignji po gosposki
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina u pivu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Srneći file na salatu
Šampinjoni u palačinki
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći gulaš
Lignje na šumskom rižotu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bouillabaisse
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina sa šafranom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskavo pečeno pile
Proljetna janjetina
Bugarska pita od krumpira
Finska - Juha s lososom
Odresci s umakom od kupina
Pileća prsa punjena čvarcima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tuna burger
Svinjski file s grila
Ljetni ražnjići
Rižoto s dagnjama
Teleći odresci u umaku od višanja
Špageti na kineski način
Mini lazanje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Jabučni krumpirići s cimetom
Riblji ražnjići
Kaštelanski makaruni
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s povrćem
Rebarca s grilla
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani zamotuljci
Grill vratina u sendviču
Skandinavske rolice s cimetom
Popečci od cvjetače
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
BBQ cheeseburger
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Cous-cous s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke