Meni Search

Superwoman

Brudet

Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina u pivu
Ljetni lungić
Rebarca s graškom
Hrskava pileća krilca
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Lignji po gosposki
Mini lazanje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočna pureća rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rižoto s tri vrste gljiva
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dječje lazanje
Janjetina na padelu
Pašticada voli penne a ti mene
Grill vratina u sendviču
Špageti mediteraneo
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file s povrćem
Meksička party salata
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Cous-cous s povrćem
Rižoto s dagnjama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fish&Chips u tortilji
Brownie s kajenskim paprom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bruskete od cvjetače
Lazanje u tavi
Slatka patka
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavi trokuti
Manastirski đuveč
Piletina sa šafranom
Riblji ražnjići
Gulaš od oslića i povrća
Janjetina s medom od kadulje
Riba u škartocu
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći savici u umaku od grejpa
Rižini ravioli s mozzarellom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kaštelanski makaruni
Roštilj s umakom Romesco
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Punjena teleća prsa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Salata s mljevenim mesom
Mirisna pureća rolada
Bugarska pita od krumpira
Finska - Juha s lososom
Rezanci s krušnim mrvicama
Male teleće pitice
Pileća prsa punjena čvarcima
Dip od južnog voća
Pohani zamotuljci
Pogača sa sardinom
Lignje na šumskom rižotu
Popečci od cvjetače
Bakalar s krumpirom
Marinirane srdele
Kuglice od riže i svježeg sira
Rebarca s grilla
Svinjski file s grila
Pureća rolada s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s mascarponeom
Pileći gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brancinovo oko
Tjestenina fuži s tartufima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s kozjim sirom
Bouillabaisse
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Obojeni hamburger
Šampinjoni u palačinki
Pizza sirni jastučići
Goveđa rebarca sa zeljem
Blagdanska rolada
Zlatna piletina
Sočni pureći ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teriyaki piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Tuna burger
Svinjski gulaš
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Skandinavske rolice s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brusketa s avokadom
BBQ cheeseburger
Ramsteak u seksi umaku
Kunić na bijelo
Odresci u umaku s češnjakom
Špageti na kineski način
Bruskete s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Proljetna janjetina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini shepherd's pie
Piletina Kiev
Kroketi od piletine
Pohani tofu s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Srneći file na salatu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke