Meni Search

Superwoman

Brudet

Brancinovo oko
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ljetni ražnjići
Male teleće pitice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Janjetina s medom od kadulje
Popečci od cvjetače
Bugarska pita od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Riblji ražnjići
Hrskava pileća krilca
Obojeni hamburger
Rižoto s dagnjama
Sočna pureća rolada
Finska - Juha s lososom
Svinjski file s povrćem
Rebarca s graškom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kunić na bijelo
Šampinjoni u palačinki
Dip od južnog voća
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Bouillabaisse
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani zamotuljci
Grill vratina u sendviču
Goveđa rebarca sa zeljem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zlatna piletina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ljetni lungić
Ramsteak u seksi umaku
Lazanje u tavi
Gulaš od oslića i povrća
Brusketa s avokadom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pizza sirni jastučići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Lignji po gosposki
Mini lazanje
Dječje lazanje
Rižoto s tri vrste gljiva
Svinjski gulaš
Bruskete od cvjetače
Pogača sa sardinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Meksička party salata
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Marinirane srdele
Slatka patka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetna janjetina
Salata s mljevenim mesom
Bakalar s krumpirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina na padelu
BBQ cheeseburger
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kroketi od piletine
Cous-cous s povrćem
Svinjski file s grila
Hrskavo pečeno pile
Kuglice od riže i svježeg sira
Orada s krumpirom i mladim lukom
Špageti mediteraneo
Brownie s kajenskim paprom
Tuna burger
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s kozjim sirom
Energetske kuglice s kurkumom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Srneći file na salatu
Lignje na šumskom rižotu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bruskete s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina sa šafranom
Odresci u umaku s češnjakom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Manastirski đuveč
Blagdanska rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Riba u škartocu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavi trokuti
Odresci s umakom od kupina
Sočni pureći ražnjići
Roštilj s umakom Romesco
Rižini ravioli s mozzarellom
Pileći gulaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina Kiev
Mladi krumpir s ajvarom
Rezanci s krušnim mrvicama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kaštelanski makaruni
Pohani tofu s povrćem
Mini shepherd's pie
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pureća rolada s mlincima
Piletina s mascarponeom
Ramstek s povrćem
Rebarca s grilla
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mirisna pureća rolada
Pileći bataci s umakom od luka
Tjestenina fuži s tartufima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Špageti na kineski način
Piletina u pivu
Punjena teleća prsa
Pašticada voli penne a ti mene
Jabučni krumpirići s cimetom
Teriyaki piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Servirajte vrući brudet i prepustite se ukusnim žlicama brudeta pripremljenog s omiljenom ribom.

Sastojci

1,5 kg miješane ribe (ugor, škarpina, grdobina, lubin, škampi)
100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 luka (220 g)
4 češnja češnjaka
2 grančice celera
1/3 vezice peršina
400 ml Passate Podravka
80-100 ml vinskog octa
200 – 250 ml prošeka
sol
1 žličica Vegete mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe75 min

  • 1 Luk narežite na deblje ploške i popecite na zagrijanom maslinovom ulju. Kada luk uvene dodajte na ploške narezan češnjak, narezane listove celera i peršina, Passatu te Vegetu mediteran i sol.
  • 2 Kada umak prokuha, posložite ribu narezanu na veće komade, podlijte prošekom, a zatim dodajte vinski ocat kako se riba tijekom kuhanja ne bi raspala. Kuhajte otklopljeno na laganoj vatri 45-60 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke