Meni Search

Okrećem novi list

Čudotvorni čaj za detoks

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Prežgana juha
Bugarska pita od krumpira
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Rižini ravioli s mozzarellom
Pirjani kunić
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lignje punjene crvenim radićem
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Krumpir u košuljici
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Brusketa s avokadom
Empanade s pestom
Pileća prsa iz pećnice
Zimski punč
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata od pečene rotkvice sa medom
Sočna pureća rolada
Caponata alla Podravka
Mirisni prilog iz pećnice
Vegetina enchilada
Raskošna ljetna tava
Polpete od slanutka s kurkumom
Proljetno meso i povrće iz woka
Čarobni štapići
Salata s neobičnim preljevom
Prilog od prokulica
Piletina s pistacijama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Žuti medaljoni
Kineska juha s račićima i gljivama
Pohana skuta
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuglice od riže i svježeg sira
Rižoto na španjolski način
Mini lazanje
Vege odresci s marinadom
Grill povrće na salatu
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Uskršnja šunka na zabavan način
Salata od quinoe i povrća
Tjestenina fuži s tartufima
Sočna aromatična torta
Kaštelanski makaruni
Sočna rebarca
Mesne okruglice
Salata u košaricama od parmezana
Pohane paprike
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Pohani tofu s povrćem
Crveno ljetno varivo
Rižoto s tunom
Uzbudljivi kolač od blitve
Sočna Wellington pečenka
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Salata s mora
Roštilj s umakom Romesco
Polupunjene paprike
Zabavni kineski ravioli
Juha od bundeve s jabukom
Piletina s mascarponeom
Lignje i tikvice na štapiću
Voćna juha od višanja
Bruskete od cvjetače
Lignje na šumskom rižotu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Popečci od cvjetače
Rižoto tortice
Marokanska salata s cous-cousom
Belgija - Salade Liégeoise
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Tagliatelle s pečenim povrćem
Senf s paprikama
Govedina s lukom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Juha od rikule i račića
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Oslić s maslinama
Rolice od soma
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Njemačka - Jetrica s jabukama
Rolice od blitve
Juha od cvjetače i camemberta
Špageti na kineski način
Cous-cous s povrćem
Papreni tart s marelicama
Savici sa špinatom i satricom od sira
Zlatna piletina
Salata od tune i povrća
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grčka seljačka salata
Pečena piletina s limunom
Kozice s rižom
Španjolski migas s bundevom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pileći gulaš
Pileći bataci s umakom od luka
Povrtni ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Ražnjići od lososa
Male teleće pitice
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Popečci od bulgura s umakom
Goveđa rebarca sa zeljem
Mediteranski špageti
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Mesne okruglice u umaku
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rosti
Ljubavne šurlice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Zapečena ricotta
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Fina pikantna piletina
Palačinke s nadjevom od riže
Pita s muškatnom bundevom i makom
Janjetina na padelu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Da čudotvorni napitak postoji možda ste još u djetinjstvu prestali vjerovati no ukoliko pripremite fini čaj od najboljeg spoja sastojaka kao što su đumbir, kurkuma, cimet, meda i limun učinit će čudo nakon blagdanskog jelovnika.

Sastojci

500 ml vode
1 komad svježeg đumbira (4 cm)
2 štapića Vegeta Maestro cimeta u kori
1 žličica Vegeta Maestro kurkume
Ocijeđeni sok 2 limuna
1-2 žličice meda od bagrema

Koristili smo

Kurkuma

Kurkuma

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe15 min

  • 1 Đumbir ogulite, narežite na ploške i prelijte vodom. Zakuhajte, smanjite plamen i kuhajte nekoliko minuta. Dodajte štapić cimeta i kurkumu pa nastavite kuhati još 10 minuta.
  • 2 Procijedite, malo ohladite (60 °C), dodajte med, promiješajte da se med otopi.

Savjet

Med i limun dodajte u topli ali ne vrući čaj da se ne unište vrijedni sastojci.

Posluživanje

U mlaki napitak dodajte ocijeđeni limun i poslužite ukrašeno ploškama limuna.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke