Meni Search

Okrećem novi list

Čudotvorni čaj za detoks

Salata od pečene rotkvice sa medom
Čarobni štapići
Ljubavne šurlice
Marokanska salata s cous-cousom
Pohana skuta
Grčka seljačka salata
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Zapečena ricotta
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Velika Britanija - Pastirska pita
Prilog od prokulica
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Govedina s lukom
Savici sa špinatom i satricom od sira
Roštilj s umakom Romesco
Mediteranski špageti
Belgija - Salade Liégeoise
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohane paprike
Mesne okruglice
Uskršnja šunka na zabavan način
Žuti medaljoni
Palačinke s nadjevom od riže
Pohani tofu s povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Salata od tune i povrća
Mirisni prilog iz pećnice
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Mesne okruglice u umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Salata u košaricama od parmezana
Njemačka - Jetrica s jabukama
Polpete od slanutka s kurkumom
Raskošna ljetna tava
Piletina s mascarponeom
Popečci od bulgura s umakom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Vegetina enchilada
Sočna rebarca
Juha od bundeve s jabukom
Rižoto na španjolski način
Salata s mora
Crveno ljetno varivo
Rižoto tortice
Zanimljiva salata s kikirikijem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Voćna juha od višanja
Pita s muškatnom bundevom i makom
Uzbudljivi kolač od blitve
Oslić s maslinama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Salata s neobičnim preljevom
Špageti na kineski način
Rižini ravioli s mozzarellom
Male teleće pitice
Popečci od cvjetače
Rosti
Zabavni kineski ravioli
Sočna aromatična torta
Caponata alla Podravka
Brusketa s avokadom
Povrtni ražnjići
Španjolski migas s bundevom
Cous-cous s povrćem
Kaštelanski makaruni
Kozice s rižom
Pileći bataci s umakom od luka
Proljetno meso i povrće iz woka
Janjetina na padelu
Lignje punjene crvenim radićem
Empanade s pestom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Krumpir u košuljici
Fina pikantna piletina
Zimski punč
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pečena piletina s limunom
Vege odresci s marinadom
Piletina s pistacijama
Ražnjići od lososa
Tjestenina fuži s tartufima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Salata od quinoe i povrća
Prežgana juha
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižoto s tunom
Grill povrće na salatu
Zlatna piletina
Papreni tart s marelicama
Lignje na šumskom rižotu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Bugarska pita od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Pirjani kunić
Juha od rikule i račića
Senf s paprikama
Rolice od soma
Polupunjene paprike
Sočna pureća rolada
Lignje i tikvice na štapiću
Kineska juha s račićima i gljivama
Rolice od blitve
Sočna Wellington pečenka
Juha od cvjetače i camemberta
Kuglice od riže i svježeg sira
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mini lazanje
Pileći gulaš
Bruskete od cvjetače
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Da čudotvorni napitak postoji možda ste još u djetinjstvu prestali vjerovati no ukoliko pripremite fini čaj od najboljeg spoja sastojaka kao što su đumbir, kurkuma, cimet, meda i limun učinit će čudo nakon blagdanskog jelovnika.

Sastojci

500 ml vode
1 komad svježeg đumbira (4 cm)
2 štapića Vegeta Maestro cimeta u kori
1 žličica Vegeta Maestro kurkume
Ocijeđeni sok 2 limuna
1-2 žličice meda od bagrema

Koristili smo

Kurkuma

Kurkuma

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe15 min

  • 1 Đumbir ogulite, narežite na ploške i prelijte vodom. Zakuhajte, smanjite plamen i kuhajte nekoliko minuta. Dodajte štapić cimeta i kurkumu pa nastavite kuhati još 10 minuta.
  • 2 Procijedite, malo ohladite (60 °C), dodajte med, promiješajte da se med otopi.

Savjet

Med i limun dodajte u topli ali ne vrući čaj da se ne unište vrijedni sastojci.

Posluživanje

U mlaki napitak dodajte ocijeđeni limun i poslužite ukrašeno ploškama limuna.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke