Meni Search

Okrećem novi list

Čudotvorni čaj za detoks

Rolice od blitve
Empanade s pestom
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s mascarponeom
Piletina s pistacijama
Savici sa špinatom i satricom od sira
Pirjani kunić
Voćna juha od višanja
Govedina s lukom
Male teleće pitice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pečena piletina s limunom
Ražnjići od lososa
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Polpete od slanutka s kurkumom
Rolice od soma
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pileća prsa iz pećnice
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Bugarska pita od krumpira
Velika Britanija - Pastirska pita
Zimski punč
Sočna pureća rolada
Polupunjene paprike
Tagliatelle s pečenim povrćem
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Crveno ljetno varivo
Sočna Wellington pečenka
Lignje punjene crvenim radićem
Mesne okruglice
Oslić s maslinama
Salata od tune i povrća
Ljubavne šurlice
Čarobni štapići
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Zlatna piletina
Povrtni ražnjići
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Uzbudljivi kolač od blitve
Pileći gulaš
Rižoto s tunom
Pohane paprike
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Papreni tart s marelicama
Popečci od cvjetače
Mediteranski špageti
Grčka seljačka salata
Janjetina na padelu
Španjolski migas s bundevom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bruskete od cvjetače
Kineska juha s račićima i gljivama
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Pileći bataci s umakom od luka
Zapečena ricotta
Rezanci s krušnim mrvicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Palačinke s nadjevom od riže
Mesne okruglice u umaku
Rižoto tortice
Rižini ravioli s mozzarellom
Žuti medaljoni
Rosti
Caponata alla Podravka
Rižoto na španjolski način
Fina pikantna piletina
Prežgana juha
Lignje i tikvice na štapiću
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Salata od pečene rotkvice sa medom
Salata s mora
Grill povrće na salatu
Prilog od prokulica
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Ramsteak u seksi umaku
Salata s neobičnim preljevom
Cous-cous s povrćem
Sočna rebarca
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Salata od quinoe i povrća
Proljetno meso i povrće iz woka
Krumpir u košuljici
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohana skuta
Salata u košaricama od parmezana
Goveđa rebarca sa zeljem
Belgija - Salade Liégeoise
Njemačka - Jetrica s jabukama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Vege odresci s marinadom
Kaštelanski makaruni
Senf s paprikama
Mini lazanje
Juha od cvjetače i camemberta
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Brusketa s avokadom
Raskošna ljetna tava
Vegetina enchilada
Popečci od bulgura s umakom
Roštilj s umakom Romesco
Zabavni kineski ravioli
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Mirisni prilog iz pećnice
Kozice s rižom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Sočna aromatična torta
Kruh od cvjetače s kurkumom
Špageti na kineski način
Juha od rikule i račića
Pohani tofu s povrćem
Uskršnja šunka na zabavan način
Juha od bundeve s jabukom
Marokanska salata s cous-cousom
Kuglice od riže i svježeg sira
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Da čudotvorni napitak postoji možda ste još u djetinjstvu prestali vjerovati no ukoliko pripremite fini čaj od najboljeg spoja sastojaka kao što su đumbir, kurkuma, cimet, meda i limun učinit će čudo nakon blagdanskog jelovnika.

Sastojci

500 ml vode
1 komad svježeg đumbira (4 cm)
2 štapića Vegeta Maestro cimeta u kori
1 žličica Vegeta Maestro kurkume
Ocijeđeni sok 2 limuna
1-2 žličice meda od bagrema

Koristili smo

Kurkuma

Kurkuma

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe15 min

  • 1 Đumbir ogulite, narežite na ploške i prelijte vodom. Zakuhajte, smanjite plamen i kuhajte nekoliko minuta. Dodajte štapić cimeta i kurkumu pa nastavite kuhati još 10 minuta.
  • 2 Procijedite, malo ohladite (60 °C), dodajte med, promiješajte da se med otopi.

Savjet

Med i limun dodajte u topli ali ne vrući čaj da se ne unište vrijedni sastojci.

Posluživanje

U mlaki napitak dodajte ocijeđeni limun i poslužite ukrašeno ploškama limuna.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke