Meni Search

Okrećem novi list

Čudotvorni čaj za detoks

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Prilog od prokulica
Pohani tofu s povrćem
Piletina s pistacijama
Salata u košaricama od parmezana
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kozice s rižom
Savici sa špinatom i satricom od sira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Grčka seljačka salata
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa iz pećnice
Lignje punjene crvenim radićem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Vege odresci s marinadom
Rolice od blitve
Polupunjene paprike
Kineska juha s račićima i gljivama
Bugarska pita od krumpira
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Rižoto tortice
Mini lazanje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočna pureća rolada
Zabavni kineski ravioli
Rižini ravioli s mozzarellom
Janjetina na padelu
Male teleće pitice
Popečci od bulgura s umakom
Govedina s lukom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Pohana skuta
Ramsteak u seksi umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kuglice od riže i svježeg sira
Kaštelanski makaruni
Voćna juha od višanja
Popečci od cvjetače
Španjolski migas s bundevom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Empanade s pestom
Pirjani kunić
Juha od bundeve s jabukom
Povrtni ražnjići
Tagliatelle s pečenim povrćem
Lignje i tikvice na štapiću
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Rezanci s krušnim mrvicama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Palačinke s nadjevom od riže
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Salata od quinoe i povrća
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Juha od rikule i račića
Roštilj s umakom Romesco
Pečena piletina s limunom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna rebarca
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Njemačka - Jetrica s jabukama
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pileći gulaš
Senf s paprikama
Polpete od slanutka s kurkumom
Uskršnja šunka na zabavan način
Grill povrće na salatu
Zimski punč
Lignje na šumskom rižotu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Oslić s maslinama
Cous-cous s povrćem
Rižoto s tunom
Špageti na kineski način
Belgija - Salade Liégeoise
Salata s mora
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Mirisni prilog iz pećnice
Rižoto na španjolski način
Brusketa s avokadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Marokanska salata s cous-cousom
Ražnjići od lososa
Bruskete od cvjetače
Piletina s mascarponeom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Prežgana juha
Čarobni štapići
Zapečena ricotta
Ljubavne šurlice
Mesne okruglice u umaku
Papreni tart s marelicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohane paprike
Rolice od soma
Sočna aromatična torta
Goveđa rebarca sa zeljem
Vegetina enchilada
Žuti medaljoni
Fina pikantna piletina
Mediteranski špageti
Juha od cvjetače i camemberta
Caponata alla Podravka
Sočna Wellington pečenka
Salata od tune i povrća
Uzbudljivi kolač od blitve
Salata s neobičnim preljevom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Krumpir u košuljici
Rosti
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Zlatna piletina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mesne okruglice
Proljetno meso i povrće iz woka
Crveno ljetno varivo
Raskošna ljetna tava
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Da čudotvorni napitak postoji možda ste još u djetinjstvu prestali vjerovati no ukoliko pripremite fini čaj od najboljeg spoja sastojaka kao što su đumbir, kurkuma, cimet, meda i limun učinit će čudo nakon blagdanskog jelovnika.

Sastojci

500 ml vode
1 komad svježeg đumbira (4 cm)
2 štapića Vegeta Maestro cimeta u kori
1 žličica Vegeta Maestro kurkume
Ocijeđeni sok 2 limuna
1-2 žličice meda od bagrema

Koristili smo

Kurkuma

Kurkuma

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe15 min

  • 1 Đumbir ogulite, narežite na ploške i prelijte vodom. Zakuhajte, smanjite plamen i kuhajte nekoliko minuta. Dodajte štapić cimeta i kurkumu pa nastavite kuhati još 10 minuta.
  • 2 Procijedite, malo ohladite (60 °C), dodajte med, promiješajte da se med otopi.

Savjet

Med i limun dodajte u topli ali ne vrući čaj da se ne unište vrijedni sastojci.

Posluživanje

U mlaki napitak dodajte ocijeđeni limun i poslužite ukrašeno ploškama limuna.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke