Meni Search

Ful nabrijana

Fina pikantna piletina

Salata s mora
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Salata od liganja
Ossobuco
Piletina laganini
Sočna rebarca
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočni pureći ražnjići
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Aromatizirani kruh
Mini lazanje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hlebinska i pretepena juha
Belgija - Salade Liégeoise
Ramsteak u seksi umaku
Krem juha od tikvica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grdobina u pikantnoj šalši
Lungić u sendviču
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Proljetna janjetina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mirisna pečenka
Zlatna piletina
Delikatesna junetina na češki
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pizza sirni jastučići
Uzbudljivi kolač od blitve
Pohani tofu s povrćem
Sendvič s avokadom
Janjetina s medom od kadulje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kobasica u pivu i pecivu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lazanje s lignjama
Lignje na šumskom rižotu
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći savici u umaku od grejpa
Proljetno meso i povrće iz woka
Odresci u umaku s češnjakom
Kaštelanski makaruni
Umak od limete (Molho de limao)
Mini shepherd's pie
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Meso s repom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pirjani kunić
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mediteranski kruščić s lovorom
Popečci od tikvica
Pečena piletina s limunom
Voćna juha od višanja
Roštilj s umakom Romesco
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Jabučni krumpirići s cimetom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Fini gulaš od gljiva
Fileti lososa u finom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pogača sa sardinom
Urbana pola
Vege odresci s marinadom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Šampinjoni u palačinki
Meksička party salata
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rajčica s kukuruzom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Fish&Chips u tortilji
Riba u bijelom umaku
Viška pogača
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ljetni ražnjići
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Sočna pureća rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Lungić s povrćem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina na kijevski način
Lignje s manistrom u škartocu
Piletina Kiev
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje s povrćem i smokvama
Rezanci s krušnim mrvicama
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file s povrćem
Nadjevene lignje
Turske pizze
Kuhano meso s umakom od hrena
Irska janjetina
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Špageti s ribom
Ražnjići od lososa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rolice od blitve
Brancinovo oko
Grill vratina u sendviču
Janjetina na padelu
Kroketi od piletine
Povrtni lonac
Grill pirjana piletina s roštilja
Povrtni ražnjići
Čarobna ljetna piletina
Martinjska guska s hajdinom kašom
Teleći odresci u umaku od višanja
Mediteranski špageti
Prežgana juha
Grill povrće na salatu
Mesne okruglice na ražnjiću
Pizza s tunom
Brusketa s avokadom
Zabavni kineski ravioli
Pileći bataci s umakom od luka
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina sa šafranom
Miješani grill
Mesne okruglice
Marinirana piletina s roštilja
Manastirski đuveč
Lagana sarma
Odresci od morskog psa
Bugarska pita od krumpira
Grdobina s povrćem
Račići na posteljici od povrća
Hrskava pileća krilca
Grickalica slanutak iz pećnice
Okruglice u umaku od rajčice
Hrskavi trokuti
Blagdanska rolada
Kunić na bijelo
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Predlažemo piletinu na malo drugačiji način - piletinu s Vegeta pikantnom marinadom za još više okusa.

Sastojci

4 pileća filea (600 g)
1 Vegeta pikantne marinade (90 ml)
3 žlice ulja
200 ml Passate Podravka
300 ml vode

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Pileći file operite, posušite, prelijte marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta.
  • 2 Piletinu izvadite iz marinade, stavite u tavu na dobro zagrijano ulje i pecite na laganoj vatri dok ne dobije lijepu boju.
  • 3 Zalijte preostalom marinadom, pasiranom rajčicom i vodom, pa pirjajte 10 minuta. Po potrebi umak razrijedite s količinom vode po želji.

Savjet

Ako ne želite tekući umak, već malo kompaktniji, pasiranu rajčicu zamijenite sjeckanom rajčicom.

Posluživanje

Poslužite toplo uz pirjanu rižu i popečene gljive.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 282.14 35 35
Kalcij mg 26.99 3 3
Kalij mg 555.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.44 21 21
Niacin mg 21.85 156 109
Vitamin D μg 18 9 9
Vitamin A μg 798.15 20 16
Sol g 0.77 0 0
Bjelančevine g 32.67 - -
Vlakna g 1.06 - -
Ugljikohidrati g 7.1 - -
Masti g 27.75 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke