Meni Search

Ful nabrijana

Fina pikantna piletina

Sočna rebarca
Lignje na šumskom rižotu
Brancinovo oko
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sendvič s avokadom
Lignje s manistrom u škartocu
Svinjski file s povrćem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Čarobna ljetna piletina
Mini shepherd's pie
Pogača sa sardinom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grill oslić u aromatičnoj korici
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kaštelanski makaruni
Martinjska guska s hajdinom kašom
Popečci od tikvica
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Okruglice u umaku od rajčice
Odresci u umaku s češnjakom
Pizza s tunom
Račići na posteljici od povrća
Ossobuco
Janjetina s medom od kadulje
Povrtni lonac
Marinirana piletina s roštilja
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Kuhano meso s umakom od hrena
Špageti s ribom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Fish&Chips u tortilji
Pohani tofu s povrćem
Odresci od morskog psa
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mediteranski špageti
Piletina na kijevski način
Aromatizirani kruh
Lagana sarma
Teleći odresci u umaku od višanja
Grdobina u pikantnoj šalši
Lazanje s lignjama
Manastirski đuveč
Ljetni ražnjići
Povrtni ražnjići
Pirjani kunić
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Meksička party salata
Belgija - Salade Liégeoise
Lungić u sendviču
Krem juha od tikvica
Uzbudljivi kolač od blitve
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina Kiev
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Prežgana juha
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kobasica u pivu i pecivu
Proljetna janjetina
Viška pogača
Fini gulaš od gljiva
Rolice od blitve
Sočni pureći ražnjići
Nadjevene lignje
Urbana pola
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grdobina s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bugarska pita od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Tjestenina fuži s tartufima
Lignje s povrćem i smokvama
Grill vratina u sendviču
Grill pirjana piletina s roštilja
Pečena piletina s limunom
Piletina sa šafranom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Miješani grill
Hrskava pileća krilca
Mirisna pečenka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći savici u umaku od grejpa
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice
Kroketi od piletine
Salata s mora
Zabavni kineski ravioli
Kunić na bijelo
Grickalica slanutak iz pećnice
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Salata od liganja
Irska janjetina
Janjetina na padelu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fileti lososa u finom umaku
Sočna pureća rolada
Mini lazanje
Blagdanska rolada
Brusketa s avokadom
Hrskavi trokuti
Mediteranski kruščić s lovorom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Meso s repom
Piletina laganini
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Proljetno meso i povrće iz woka
Zlatna piletina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Rajčica s kukuruzom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ražnjići od lososa
Umak od limete (Molho de limao)
Delikatesna junetina na češki
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Hlebinska i pretepena juha
Mesne okruglice na ražnjiću
Šampinjoni u palačinki
Ramsteak u seksi umaku
Riba u bijelom umaku
Voćna juha od višanja
Vege odresci s marinadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Turske pizze
Lungić s povrćem
Pizza sirni jastučići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grill povrće na salatu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Predlažemo piletinu na malo drugačiji način - piletinu s Vegeta pikantnom marinadom za još više okusa.

Sastojci

4 pileća filea (600 g)
1 Vegeta pikantne marinade (90 ml)
3 žlice ulja
200 ml Passate Podravka
300 ml vode

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Pileći file operite, posušite, prelijte marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta.
  • 2 Piletinu izvadite iz marinade, stavite u tavu na dobro zagrijano ulje i pecite na laganoj vatri dok ne dobije lijepu boju.
  • 3 Zalijte preostalom marinadom, pasiranom rajčicom i vodom, pa pirjajte 10 minuta. Po potrebi umak razrijedite s količinom vode po želji.

Savjet

Ako ne želite tekući umak, već malo kompaktniji, pasiranu rajčicu zamijenite sjeckanom rajčicom.

Posluživanje

Poslužite toplo uz pirjanu rižu i popečene gljive.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 282.14 35 35
Kalcij mg 26.99 3 3
Kalij mg 555.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.44 21 21
Niacin mg 21.85 156 109
Vitamin D μg 18 9 9
Vitamin A μg 798.15 20 16
Sol g 0.77 0 0
Bjelančevine g 32.67 - -
Vlakna g 1.06 - -
Ugljikohidrati g 7.1 - -
Masti g 27.75 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke