Meni Search

Ful nabrijana

Fina pikantna piletina

Pečena piletina s limunom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lungić s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Martinjska guska s hajdinom kašom
Grickalica slanutak iz pećnice
Aromatizirani kruh
Piletina na kijevski način
Marinirana piletina s roštilja
Mesne okruglice na ražnjiću
Hrskava pileća krilca
Manastirski đuveč
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mirisna pečenka
Povrtni ražnjići
Mini lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
Salata od liganja
Brusketa s avokadom
Prežgana juha
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina laganini
Zabavni kineski ravioli
Rolice od blitve
Janjetina na padelu
Meso s repom
Sendvič s avokadom
Pizza sirni jastučići
Grill vratina u sendviču
Fini gulaš od gljiva
Riba u bijelom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Nadjevene lignje
Belgija - Salade Liégeoise
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fileti lososa u finom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina sa šafranom
Popečci od tikvica
Turske pizze
Zlatna piletina
Brancinovo oko
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskavi trokuti
Kroketi od piletine
Lignje s povrćem i smokvama
Grill povrće na salatu
Hlebinska i pretepena juha
Kobasica u pivu i pecivu
Mediteranski špageti
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina Kiev
Voćna juha od višanja
Umak od limete (Molho de limao)
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočna pureća rolada
Ossobuco
Ljetni ražnjići
Pogača sa sardinom
Bugarska pita od krumpira
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Uzbudljivi kolač od blitve
Roštilj s umakom Romesco
Šampinjoni u palačinki
Miješani grill
Proljetno meso i povrće iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odresci od morskog psa
Fish&Chips u tortilji
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pizza s tunom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grdobina s povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Odresci u umaku s češnjakom
Teleći odresci u umaku od višanja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Proljetna janjetina
Urbana pola
Svinjski file s povrćem
Pirjani kunić
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Sočni pureći ražnjići
Meksička party salata
Teleći savici u umaku od grejpa
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Račići na posteljici od povrća
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lignje na šumskom rižotu
Mesne okruglice
Špageti s ribom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Delikatesna junetina na češki
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grill pirjana piletina s roštilja
Lazanje s lignjama
Grill oslić u aromatičnoj korici
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Salata s mora
Grdobina u pikantnoj šalši
Janjetina s medom od kadulje
Lungić u sendviču
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Irska janjetina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Vege odresci s marinadom
Sočna rebarca
Blagdanska rolada
Čarobna ljetna piletina
Viška pogača
Kunić na bijelo
Lagana sarma
Kaštelanski makaruni
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Krem juha od tikvica
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mediteranski kruščić s lovorom
Pohani tofu s povrćem
Povrtni lonac
Lignje s manistrom u škartocu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ražnjići od lososa
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rajčica s kukuruzom
Mini shepherd's pie
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Predlažemo piletinu na malo drugačiji način - piletinu s Vegeta pikantnom marinadom za još više okusa.

Sastojci

4 pileća filea (600 g)
1 Vegeta pikantne marinade (90 ml)
3 žlice ulja
200 ml Passate Podravka
300 ml vode

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Pileći file operite, posušite, prelijte marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta.
  • 2 Piletinu izvadite iz marinade, stavite u tavu na dobro zagrijano ulje i pecite na laganoj vatri dok ne dobije lijepu boju.
  • 3 Zalijte preostalom marinadom, pasiranom rajčicom i vodom, pa pirjajte 10 minuta. Po potrebi umak razrijedite s količinom vode po želji.

Savjet

Ako ne želite tekući umak, već malo kompaktniji, pasiranu rajčicu zamijenite sjeckanom rajčicom.

Posluživanje

Poslužite toplo uz pirjanu rižu i popečene gljive.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 282.14 35 35
Kalcij mg 26.99 3 3
Kalij mg 555.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.44 21 21
Niacin mg 21.85 156 109
Vitamin D μg 18 9 9
Vitamin A μg 798.15 20 16
Sol g 0.77 0 0
Bjelančevine g 32.67 - -
Vlakna g 1.06 - -
Ugljikohidrati g 7.1 - -
Masti g 27.75 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke