Meni Search

Gladan kao vuk

Fino začinjena piletina

Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski gulaš
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Krumpiri u kaputiću od pancete
Mesna rolada u tijestu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Janjetina s medom od kadulje
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mladi krumpir s ajvarom
Obojeni hamburger
Odresci s umakom od kupina
Teletina s pirjanim povrćem
Medeni teleći kotleti
Pileća prsa iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ciganski odrezak
Piletina u egzotičnom umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Svinjski medaljoni s kestenima
Fino varivo v loncu
Povrtni lonac
Pašticada s njokima
Pileća prsa punjena čvarcima
Tuna burger
Vegetarijanski čips
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slatko twist pile
Španjolski migas s bundevom
Miješani grill
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci u umaku s češnjakom
Skandinavske rolice s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
Špageti s tikvicama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Neobične punjene paprike
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pileća prsa s crnim tartufom
Sočna Wellington pečenka
Mediteranski kruščić s lovorom
Rebarca s grilla
Pizza sirni jastučići
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina na padelu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Meso u woku na indonezijski način
Punjena pečenka u vinu
Gorički povrtni lonac
Odresci u paketiću
Slasni burger sa slaninom i sirom
Hrenovke u panceti
Pileća krilca s roštilja
Polpete od oslića
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tortilje pikant
Kuhano meso s umakom od hrena
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Piletina u pivu
Slatki lungić
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Harrisa janjetina s limunom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Janjetina s bižima
Fish&Chips u tortilji
Govedina s lukom
Punjeni kelj s plodovima mora
Svinjski kotleti s povrćem
Sarma sa suhim mesom
Pureća rolada s mlincima
Sočna rebarca
Kotlovina
Ramstek s povrćem
Patka s mlincima
Pureći hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vratina s roštilja
Quiche od bundeve, sira i luka
Biftek rolice
Umak od limete (Molho de limao)
Velika Britanija - Pastirska pita
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Macho hamburger
Varivo od kelja i teletine
Lazanje u tavi
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Puretina s jabukom iz pećnice
Pikantni gulaš
Mesne okruglice u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kombinacijom začina pečenu piletinu poslužite  u nekoliko zanimljivih varijanti i uživajte u okusima za cijeli tjedan.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
sol
Vegeta Maestro šareni papar
prstohvat Vegeta Maestro ružmarina
½ žličice Vegeta Maestro kurkume
3 žlice maslinova ulja
1 žlica limunova soka (ili 3 žlice bijelog vina)
Preljev 1:
60 ml maslinova ulja
3 žlice limunova soka
sol
Vegeta Maestro crni papar
malo Vegeta Maestro bosiljka
Preljev 2:
100 ml kiselog vrhnja
100 ml jogurta
prstohvat Vegeta Maestro vlasca 
Ponedjeljak + preljev 1:
100 g feta sira
3 lista zelene salate
200 g cherry rajčica
60 g Zelenih otkoštenih maslina Podravka
Utorak + preljev 2:
100 g Riže 3 žita Zlato polje
1/2 crvene paprike
1/2 krastavca
2 mlada luka
Srijeda + preljev 1:
2 lista zelene salate
1/2 zelene paprike
200 g cherry rajčica
3 mlada luka (40 g)
100 g Kukuruza šećerca Podravka
Četvrtak + preljev 2:
60 g Tjestenine Fusilli Zlato polje
1/2 zelene paprike
150 g cherry rajčica
100 g Kukuruza šećerca Podravka
Petak 5 + preljev 1:
1/2 krastavca
1 zelena paprika
3 mlada luka (40 g)
100 g cherry rajčica
100 g Slanutka iz limenke Podravka

Koristili smo

Kurkuma

Kurkuma

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe

  • 1 Pileći file prerežite da dobijete tanje odreske, pa ih operite i posušite. Lagano ih potom posolite, popaprite, pospite ružmarinom, kurkumom i prelijte uljem te limunovim sokom. Ostavite da se mariniraju 15 minuta.
  • 2 Marinirane pileće odreske ispecite u namašćenoj tavi ili grill tavi. Pecite na jačoj vatri da budu brzo gotovi, a da ostanu sočni.
  • 3 Pečene odreske narežite na ploške ili kocke.

Preljev 1:

  • 1 U zdjelicu stavite sve sastojke i pomiješajte.

Preljev 2:

  • 1 U zdjelicu stavite sve sastojke i pomiješajte.

Ponedjeljak + preljev 1:

  • 1 Feta sir narežite na kockice, zelenu salatu na trakice, a cherry rajčice prepolovite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Utorak + preljev 2:

  • 1 Rižu skuhajte, papriku i krastavac narežite na kockice, a mladi luk na kolutiće. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Srijeda + preljev 1:

  • 1 Zelenu salatu narežite na trakice, papriku na kockice, cherry rajčice prepolovite, a mladi luk narežite na kolutiće. Kukuruz ocijedite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Četvrtak + preljev 2:

  • 1 Tjesteninu skuhajte, papriku narežite na kockice, a cherry rajčice prepolovite. Kukuruz ocijedite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Petak 5 + preljev 1:

  • 1 Krastavac i papriku narežite na kockice, mladi luk na kolutiće, a cherry rajčice prepolovite. Slanutak ocijedite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke