Meni Search

Gladan kao vuk

Fino začinjena piletina

Špageti s tikvicama
Piletina u pivu
Piletina u egzotičnom umaku
Macho hamburger
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Tortilje pikant
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Velika Britanija - Pastirska pita
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vegetarijanski čips
Teletina s pirjanim povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Varivo od kelja i teletine
Slatki lungić
Odresci s umakom od kupina
Tuna burger
Punjena pečenka u vinu
Obojeni hamburger
Sočna Wellington pečenka
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ramstek s povrćem
Slatko twist pile
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci u umaku s češnjakom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Janjetina s medom od kadulje
Govedina s lukom
Pileća krilca s roštilja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina s bižima
Slasni BBQ burgeri
Svinjski kotleti s povrćem
Svinjski medaljoni s kestenima
Biftek rolice
Umak od limete (Molho de limao)
Mesna rolada u tijestu
Ramsteak u seksi umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Miješani grill
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Punjeni kelj s plodovima mora
Vratina s roštilja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pikantni gulaš
Pileća prsa s crnim tartufom
Lazanje u tavi
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Sočna rebarca
Pureća rolada s mlincima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Gorički povrtni lonac
Povrtni lonac
Ciganski odrezak
Patka s mlincima
Quiche od bundeve, sira i luka
Glazirana patka s umakom od jabuka
Meso u woku na indonezijski način
Pašticada s njokima
Fino varivo v loncu
Mesne okruglice u umaku
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Puretina s jabukom iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Medeni teleći kotleti
Harrisa janjetina s limunom
Krumpiri u kaputiću od pancete
Neobične punjene paprike
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina u aromatičnom omotaču
Polpete od oslića
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Piletina s nadjevom od ajvara
Skandinavske rolice s cimetom
Pileća prsa punjena čvarcima
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u paketiću
Kuhana govedina s umakom od hrena
Janjetina na padelu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrenovke u panceti
Svinjski gulaš
Sarma sa suhim mesom
Pileća prsa iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s grilla
Pureći hamburger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pizza sirni jastučići
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Španjolski migas s bundevom
Kotlovina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kombinacijom začina pečenu piletinu poslužite  u nekoliko zanimljivih varijanti i uživajte u okusima za cijeli tjedan.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
sol
Vegeta Maestro šareni papar
prstohvat Vegeta Maestro ružmarina
½ žličice Vegeta Maestro kurkume
3 žlice maslinova ulja
1 žlica limunova soka (ili 3 žlice bijelog vina)
Preljev 1:
60 ml maslinova ulja
3 žlice limunova soka
sol
Vegeta Maestro crni papar
malo Vegeta Maestro bosiljka
Preljev 2:
100 ml kiselog vrhnja
100 ml jogurta
prstohvat Vegeta Maestro vlasca 
Ponedjeljak + preljev 1:
100 g feta sira
3 lista zelene salate
200 g cherry rajčica
60 g Zelenih otkoštenih maslina Podravka
Utorak + preljev 2:
100 g Riže 3 žita Zlato polje
1/2 crvene paprike
1/2 krastavca
2 mlada luka
Srijeda + preljev 1:
2 lista zelene salate
1/2 zelene paprike
200 g cherry rajčica
3 mlada luka (40 g)
100 g Kukuruza šećerca Podravka
Četvrtak + preljev 2:
60 g Tjestenine Fusilli Zlato polje
1/2 zelene paprike
150 g cherry rajčica
100 g Kukuruza šećerca Podravka
Petak 5 + preljev 1:
1/2 krastavca
1 zelena paprika
3 mlada luka (40 g)
100 g cherry rajčica
100 g Slanutka iz limenke Podravka

Koristili smo

Kurkuma

Kurkuma

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe

  • 1 Pileći file prerežite da dobijete tanje odreske, pa ih operite i posušite. Lagano ih potom posolite, popaprite, pospite ružmarinom, kurkumom i prelijte uljem te limunovim sokom. Ostavite da se mariniraju 15 minuta.
  • 2 Marinirane pileće odreske ispecite u namašćenoj tavi ili grill tavi. Pecite na jačoj vatri da budu brzo gotovi, a da ostanu sočni.
  • 3 Pečene odreske narežite na ploške ili kocke.

Preljev 1:

  • 1 U zdjelicu stavite sve sastojke i pomiješajte.

Preljev 2:

  • 1 U zdjelicu stavite sve sastojke i pomiješajte.

Ponedjeljak + preljev 1:

  • 1 Feta sir narežite na kockice, zelenu salatu na trakice, a cherry rajčice prepolovite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Utorak + preljev 2:

  • 1 Rižu skuhajte, papriku i krastavac narežite na kockice, a mladi luk na kolutiće. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Srijeda + preljev 1:

  • 1 Zelenu salatu narežite na trakice, papriku na kockice, cherry rajčice prepolovite, a mladi luk narežite na kolutiće. Kukuruz ocijedite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Četvrtak + preljev 2:

  • 1 Tjesteninu skuhajte, papriku narežite na kockice, a cherry rajčice prepolovite. Kukuruz ocijedite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Petak 5 + preljev 1:

  • 1 Krastavac i papriku narežite na kockice, mladi luk na kolutiće, a cherry rajčice prepolovite. Slanutak ocijedite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke