Meni Search

Gladan kao vuk

Fino začinjena piletina

Špageti s tikvicama
Glazirana patka s umakom od jabuka
Puretina s jabukom iz pećnice
Janjetina na padelu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Obojeni hamburger
Hrenovke u panceti
Quiche od bundeve, sira i luka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sarma sa suhim mesom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Polpete od oslića
Pureća rolada s mlincima
Slatko twist pile
Svinjski medaljoni s kestenima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Mladi krumpir s ajvarom
Slatki lungić
Krumpiri u kaputiću od pancete
Vratina s roštilja
Lazanje u tavi
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Medeni teleći kotleti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pureći hamburger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća krilca s roštilja
Fish&Chips u tortilji
Piletina u pivu
Kotlovina
Janjetina s bižima
Macho hamburger
Svinjski gulaš
Janjetina s medom od kadulje
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Umak od limete (Molho de limao)
Odresci u paketiću
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci s umakom od kupina
Pašticada s njokima
Tuna burger
Govedina s lukom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Biftek rolice
Velika Britanija - Pastirska pita
Španjolski migas s bundevom
Pileća prsa s crnim tartufom
Odresci u umaku s češnjakom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Gorički povrtni lonac
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Miješani grill
Skandinavske rolice s cimetom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Kuhano meso s umakom od hrena
Patka s mlincima
Slasni BBQ burgeri
Pileća prsa iz pećnice
Varivo od kelja i teletine
Vegetarijanski čips
Piletina u egzotičnom umaku
Pizza sirni jastučići
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Fino varivo v loncu
Meso u woku na indonezijski način
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramstek s povrćem
Sočna Wellington pečenka
Slasni burger sa slaninom i sirom
Mesna rolada u tijestu
Neobične punjene paprike
Mediteranski kruščić s lovorom
Tortilje pikant
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Rebarca s grilla
Mesne okruglice u umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Harrisa janjetina s limunom
Ciganski odrezak
Ramsteak u seksi umaku
Punjeni kelj s plodovima mora
Punjena pečenka u vinu
Povrtni lonac
Pikantni gulaš
Sočna rebarca
Svinjski kotleti s povrćem
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kombinacijom začina pečenu piletinu poslužite  u nekoliko zanimljivih varijanti i uživajte u okusima za cijeli tjedan.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
sol
Vegeta Maestro šareni papar
prstohvat Vegeta Maestro ružmarina
½ žličice Vegeta Maestro kurkume
3 žlice maslinova ulja
1 žlica limunova soka (ili 3 žlice bijelog vina)
Preljev 1:
60 ml maslinova ulja
3 žlice limunova soka
sol
Vegeta Maestro crni papar
malo Vegeta Maestro bosiljka
Preljev 2:
100 ml kiselog vrhnja
100 ml jogurta
prstohvat Vegeta Maestro vlasca 
Ponedjeljak + preljev 1:
100 g feta sira
3 lista zelene salate
200 g cherry rajčica
60 g Zelenih otkoštenih maslina Podravka
Utorak + preljev 2:
100 g Riže 3 žita Zlato polje
1/2 crvene paprike
1/2 krastavca
2 mlada luka
Srijeda + preljev 1:
2 lista zelene salate
1/2 zelene paprike
200 g cherry rajčica
3 mlada luka (40 g)
100 g Kukuruza šećerca Podravka
Četvrtak + preljev 2:
60 g Tjestenine Fusilli Zlato polje
1/2 zelene paprike
150 g cherry rajčica
100 g Kukuruza šećerca Podravka
Petak 5 + preljev 1:
1/2 krastavca
1 zelena paprika
3 mlada luka (40 g)
100 g cherry rajčica
100 g Slanutka iz limenke Podravka

Koristili smo

Kurkuma

Kurkuma

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe

  • 1 Pileći file prerežite da dobijete tanje odreske, pa ih operite i posušite. Lagano ih potom posolite, popaprite, pospite ružmarinom, kurkumom i prelijte uljem te limunovim sokom. Ostavite da se mariniraju 15 minuta.
  • 2 Marinirane pileće odreske ispecite u namašćenoj tavi ili grill tavi. Pecite na jačoj vatri da budu brzo gotovi, a da ostanu sočni.
  • 3 Pečene odreske narežite na ploške ili kocke.

Preljev 1:

  • 1 U zdjelicu stavite sve sastojke i pomiješajte.

Preljev 2:

  • 1 U zdjelicu stavite sve sastojke i pomiješajte.

Ponedjeljak + preljev 1:

  • 1 Feta sir narežite na kockice, zelenu salatu na trakice, a cherry rajčice prepolovite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Utorak + preljev 2:

  • 1 Rižu skuhajte, papriku i krastavac narežite na kockice, a mladi luk na kolutiće. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Srijeda + preljev 1:

  • 1 Zelenu salatu narežite na trakice, papriku na kockice, cherry rajčice prepolovite, a mladi luk narežite na kolutiće. Kukuruz ocijedite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Četvrtak + preljev 2:

  • 1 Tjesteninu skuhajte, papriku narežite na kockice, a cherry rajčice prepolovite. Kukuruz ocijedite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Petak 5 + preljev 1:

  • 1 Krastavac i papriku narežite na kockice, mladi luk na kolutiće, a cherry rajčice prepolovite. Slanutak ocijedite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke