Meni Search

Gladna kao vuk

Fino začinjena piletina

Mladi krumpir s ajvarom
Biftek rolice
Meso u woku na indonezijski način
Mesna rolada u tijestu
Hrenovke u panceti
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lazanje u tavi
Špageti s tikvicama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Glazirana patka s umakom od jabuka
Quiche od bundeve, sira i luka
Povrtni lonac
Pašticada s njokima
Puretina s jabukom iz pećnice
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Macho hamburger
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slatko twist pile
Piletina s nadjevom od ajvara
Rebarca s grilla
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pileća prsa iz pećnice
Velika Britanija - Pastirska pita
Vegetarijanski čips
Ciganski odrezak
Pureća rolada s mlincima
Pileća krilca s roštilja
Medeni teleći kotleti
Sočna Wellington pečenka
Janjetina s medom od kadulje
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Janjetina na padelu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pureći hamburger
Slatki lungić
Sočna rebarca
Sarma sa suhim mesom
Piletina u egzotičnom umaku
Ramstek s povrćem
Tortilje pikant
Fino varivo v loncu
Pikantni gulaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Juha od gljiva
Varivo od kelja i teletine
Fish&Chips u tortilji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pizza sirni jastučići
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Vratina s roštilja
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci s umakom od kupina
Mesne okruglice u umaku
Patka s mlincima
Piletina u aromatičnom omotaču
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Odresci u umaku s češnjakom
Kotlovina
Odresci u paketiću
Slasni burger sa slaninom i sirom
Skandinavske rolice s cimetom
Umak od limete (Molho de limao)
Ribarska popara
Slasni BBQ burgeri
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u pivu
Teleći savici u umaku od grejpa
Kuhano meso s umakom od hrena
Punjena pečenka u vinu
Teletina s pirjanim povrćem
Svinjski gulaš
Govedina s lukom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Obojeni hamburger
Harrisa janjetina s limunom
Mediteranski kruščić s lovorom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Tuna burger
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ramsteak u seksi umaku
Neobične punjene paprike
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kombinacijom začina pečenu piletinu poslužite  u nekoliko zanimljivih varijanti i uživajte u okusima za cijeli tjedan.

Sastojci

4 pileća filea (oko 600 g)
sol
Vegeta Maestro šareni papar
prstohvat Vegeta Maestro ružmarina
½ žličice Vegeta Maestro kurkume
3 žlice maslinova ulja
1 žlica limunova soka (ili 3 žlice bijelog vina)
Preljev 1:
60 ml maslinova ulja
3 žlice limunova soka
sol
Vegeta Maestro crni papar
malo Vegeta Maestro bosiljka
Preljev 2:
100 ml kiselog vrhnja
100 ml jogurta
prstohvat Vegeta Maestro vlasca 
Ponedjeljak + preljev 1:
100 g feta sira
3 lista zelene salate
200 g cherry rajčica
60 g Zelenih otkoštenih maslina Podravka
Utorak + preljev 2:
100 g Riže 3 žita Zlato polje
1/2 crvene paprike
1/2 krastavca
2 mlada luka
Srijeda + preljev 1:
2 lista zelene salate
1/2 zelene paprike
200 g cherry rajčica
3 mlada luka (40 g)
100 g Kukuruza šećerca Podravka
Četvrtak + preljev 2:
60 g Tjestenine Fusilli Zlato polje
1/2 zelene paprike
150 g cherry rajčica
100 g Kukuruza šećerca Podravka
Petak 5 + preljev 1:
1/2 krastavca
1 zelena paprika
3 mlada luka (40 g)
100 g cherry rajčica
100 g Slanutka iz limenke Podravka

Koristili smo

Kurkuma

Kurkuma

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe

  • 1 Pileći file prerežite da dobijete tanje odreske, pa ih operite i posušite. Lagano ih potom posolite, popaprite, pospite ružmarinom, kurkumom i prelijte uljem te limunovim sokom. Ostavite da se mariniraju 15 minuta.
  • 2 Marinirane pileće odreske ispecite u namašćenoj tavi ili grill tavi. Pecite na jačoj vatri da budu brzo gotovi, a da ostanu sočni.
  • 3 Pečene odreske narežite na ploške ili kocke.

Preljev 1:

  • 1 U zdjelicu stavite sve sastojke i pomiješajte.

Preljev 2:

  • 1 U zdjelicu stavite sve sastojke i pomiješajte.

Ponedjeljak + preljev 1:

  • 1 Feta sir narežite na kockice, zelenu salatu na trakice, a cherry rajčice prepolovite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Utorak + preljev 2:

  • 1 Rižu skuhajte, papriku i krastavac narežite na kockice, a mladi luk na kolutiće. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Srijeda + preljev 1:

  • 1 Zelenu salatu narežite na trakice, papriku na kockice, cherry rajčice prepolovite, a mladi luk narežite na kolutiće. Kukuruz ocijedite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Četvrtak + preljev 2:

  • 1 Tjesteninu skuhajte, papriku narežite na kockice, a cherry rajčice prepolovite. Kukuruz ocijedite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Petak 5 + preljev 1:

  • 1 Krastavac i papriku narežite na kockice, mladi luk na kolutiće, a cherry rajčice prepolovite. Slanutak ocijedite. Na dno posude stavite preljev, a zatim dodajte piletinu i sve ostale sastojke redom. Poklopite posudu. Prije upotrebe protresite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke