Meni Search

Ful nabrijan

Grill oslić u aromatičnoj korici

Mini lazanje
Dagnje na buzaru
Salata s mora
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Fina pikantna piletina
Sočna rebarca
Kobasica u pivu i pecivu
Svinjski file s povrćem
Popečci od tikvica
Pašticada s njokima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grdobina u pikantnoj šalši
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Okruglice u umaku od rajčice
Jabučni krumpirići s cimetom
Aromatizirani kruh
Grdobina s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Zanimljiva salata s kikirikijem
Grill pirjana piletina s roštilja
Meksička party salata
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kuhano meso s umakom od hrena
Sendvič s avokadom
Tjestenina fuži s tartufima
Nadjevene lignje
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pirjani kunić
Lagana sarma
Grickalica slanutak iz pećnice
Proljetna janjetina
Delikatesna junetina na češki
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Prežgana juha
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mediteranski kruščić s lovorom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lungić u sendviču
Piletina Kiev
Grill povrće na salatu
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lignje na šumskom rižotu
Sočni pureći ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Mediteranski špageti
Grill vratina u sendviču
Kroketi od piletine
Sočna pureća rolada
Rajčica s kukuruzom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ražnjići od lososa
Uzbudljivi kolač od blitve
Manastirski đuveč
Fini gulaš od gljiva
Fish&Chips u tortilji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vratina sa sezonskim povrćem
Urbana pola
Pileći bataci s umakom od luka
Kaštelanski makaruni
Salata od liganja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ljetni ražnjići
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Blagdanska rolada
Kunić na bijelo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Čarobna ljetna piletina
Hrskavi trokuti
Riba u bijelom umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Piletina laganini
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pizza s tunom
Pečena piletina s limunom
Marinirana piletina s roštilja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Belgija - Salade Liégeoise
Vege odresci s marinadom
Bugarska pita od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Šampinjoni u palačinki
Proljetno meso i povrće iz woka
Meso s repom
Pohani tofu s povrćem
Rolice od blitve
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina sa šafranom
Teleći odresci u umaku od višanja
Brusketa s avokadom
Voćna juha od višanja
Miješani grill
Pizza sirni jastučići
Janjetina s medom od kadulje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Račići na posteljici od povrća
Zabavni kineski ravioli
Povrtni lonac
Lungić s povrćem
Zlatna piletina
Mesne okruglice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brancinovo oko
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lignje s povrćem i smokvama
Ramsteak u seksi umaku
Povrtni ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina na padelu
Fileti lososa u finom umaku
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Irska janjetina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mirisna pečenka
Krem juha od tikvica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Oslić pečen u panko mrvicama, naribanom siru i  listićima bosiljka i peršina biti će savršenog okusa, a kapi limuna učinit će ovo jednostavno jelo još ukusnijim.

Sastojci

800 g fileta oslića
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
125 g panko mrvica
3 žlice naribanog sira grana padano
50 ml maslinovog ulja
1 žličica Vegeta Maestro češnjak granula
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica nasjeckanog bosiljka
1 limun

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Filete oslića prelijte Vegeta marinadom i pustite da odstoje 30-ak minuta.
  • 2 Panko mrvicama dodajte naribani sir, nasjeckani peršin i bosiljak, češnjak granule i dobro izmiješajte. Prelijte ih maslinovim uljem i ponovno dobro izmiješajte.
  • 3 U pripremljenu mješavinu stavite marinirani oslić i dobro ga obložite mrvicama.
  • 4 Tako pripremljene filete pecite u dobro zagrijanoj grill tavi s obje strane do lijepe zlatne boje.

Savjet

Na ovaj način možete pripremiti i cijelu ribu, ne samo filete. Ako upotrebljavate cijelu ribu dobro ju je na 2-3 mjesta, ovisno o veličini ribe, lagano dijagonalno zarezati da marinada bolje prodre u ribu i da joj potpuniji okus.

Posluživanje

Poslužite uz kriške limuna i prilog po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke