Meni Search

Ful nabrijan

Grill oslić u aromatičnoj korici

Miješani grill
Dagnje na buzaru
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Rajčica s kukuruzom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Fileti lososa u finom umaku
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pašticada s njokima
Kroketi od piletine
Meksička party salata
Zlatna piletina
Sočna rebarca
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Povrtni lonac
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zabavni kineski ravioli
Grill vratina u sendviču
Mini lazanje
Delikatesna junetina na češki
Mirisna pečenka
Irska janjetina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pirjani kunić
Teleći odresci u umaku od višanja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Čarobna ljetna piletina
Mediteranski špageti
Marinirana piletina s roštilja
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Rolice od blitve
Grdobina u pikantnoj šalši
Grill povrće na salatu
Roštilj s umakom Romesco
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pizza sirni jastučići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna pureća rolada
Prežgana juha
Tjestenina fuži s tartufima
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Manastirski đuveč
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskavi trokuti
Ramsteak u seksi umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina laganini
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kunić na bijelo
Sendvič s avokadom
Teleći savici u umaku od grejpa
Umak od limete (Molho de limao)
Mesne okruglice
Riba u bijelom umaku
Lagana sarma
Vege odresci s marinadom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pečena piletina s limunom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Blagdanska rolada
Salata od liganja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ražnjići od lososa
Janjetina na padelu
Povrtni ražnjići
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mesne okruglice na ražnjiću
Proljetna janjetina
Kobasica u pivu i pecivu
Lignje s povrćem i smokvama
Grickalica slanutak iz pećnice
Lignje na šumskom rižotu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill pirjana piletina s roštilja
Šampinjoni u palačinki
Voćna juha od višanja
Fina pikantna piletina
Krem juha od tikvica
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fini gulaš od gljiva
Meso s repom
Mediteranski kruščić s lovorom
Proljetno meso i povrće iz woka
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Belgija - Salade Liégeoise
Bugarska pita od krumpira
Kuhano meso s umakom od hrena
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kaštelanski makaruni
Svinjski file s povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brusketa s avokadom
Piletina sa šafranom
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić s povrćem
Aromatizirani kruh
Popečci od tikvica
Rezanci s krušnim mrvicama
Brancinovo oko
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Urbana pola
Zanimljiva salata s kikirikijem
Lungić u sendviču
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Grdobina s povrćem
Pizza s tunom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina s medom od kadulje
Fish&Chips u tortilji
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Račići na posteljici od povrća
Piletina Kiev
Salata s mora
Kolinjsko zelje s frišketinom
Okruglice u umaku od rajčice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sočni pureći ražnjići
Nadjevene lignje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Oslić pečen u panko mrvicama, naribanom siru i  listićima bosiljka i peršina biti će savršenog okusa, a kapi limuna učinit će ovo jednostavno jelo još ukusnijim.

Sastojci

800 g fileta oslića
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
125 g panko mrvica
3 žlice naribanog sira grana padano
50 ml maslinovog ulja
1 žličica Vegeta Maestro češnjak granula
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica nasjeckanog bosiljka
1 limun

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Filete oslića prelijte Vegeta marinadom i pustite da odstoje 30-ak minuta.
  • 2 Panko mrvicama dodajte naribani sir, nasjeckani peršin i bosiljak, češnjak granule i dobro izmiješajte. Prelijte ih maslinovim uljem i ponovno dobro izmiješajte.
  • 3 U pripremljenu mješavinu stavite marinirani oslić i dobro ga obložite mrvicama.
  • 4 Tako pripremljene filete pecite u dobro zagrijanoj grill tavi s obje strane do lijepe zlatne boje.

Savjet

Na ovaj način možete pripremiti i cijelu ribu, ne samo filete. Ako upotrebljavate cijelu ribu dobro ju je na 2-3 mjesta, ovisno o veličini ribe, lagano dijagonalno zarezati da marinada bolje prodre u ribu i da joj potpuniji okus.

Posluživanje

Poslužite uz kriške limuna i prilog po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke