Meni Search

Ful nabrijan

Grill oslić u aromatičnoj korici

Urbana pola
Marinirana piletina s roštilja
Sendvič s avokadom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Sočna pureća rolada
Nadjevene lignje
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Račići na posteljici od povrća
Salata s mora
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Fileti lososa u finom umaku
Pizza sirni jastučići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini lazanje
Pašticada s njokima
Pečena piletina s limunom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Mediteranski špageti
Brusketa s avokadom
Riba u bijelom umaku
Kunić na bijelo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći savici u umaku od grejpa
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bugarska pita od krumpira
Rolice od blitve
Popečci od tikvica
Sočna rebarca
Blagdanska rolada
Irska janjetina
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Grill vratina u sendviču
Vratina sa sezonskim povrćem
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kobasica u pivu i pecivu
Meso s repom
Povrtni lonac
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Umak od limete (Molho de limao)
Janjetina s medom od kadulje
Rajčica s kukuruzom
Lungić s povrćem
Piletina laganini
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pohani tofu s povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Lignje s povrćem i smokvama
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Roštilj s umakom Romesco
Ražnjići od lososa
Meksička party salata
Delikatesna junetina na češki
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Lignje na šumskom rižotu
Mirisna pečenka
Proljetno meso i povrće iz woka
Vege odresci s marinadom
Pileći bataci s umakom od luka
Belgija - Salade Liégeoise
Zlatna piletina
Čarobna ljetna piletina
Kaštelanski makaruni
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Prežgana juha
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskavi trokuti
Tjestenina fuži s tartufima
Uzbudljivi kolač od blitve
Proljetna janjetina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grickalica slanutak iz pećnice
Krem juha od tikvica
Svinjski file s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina na padelu
Grill pirjana piletina s roštilja
Mediteranski kruščić s lovorom
Brancinovo oko
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Voćna juha od višanja
Salata od liganja
Mesne okruglice na ražnjiću
Pizza s tunom
Pirjani kunić
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fini gulaš od gljiva
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dagnje na buzaru
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grdobina u pikantnoj šalši
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina Kiev
Zabavni kineski ravioli
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Povrtni ražnjići
Aromatizirani kruh
Sočni pureći ražnjići
Lungić u sendviču
Lagana sarma
Šampinjoni u palačinki
Ljetni ražnjići
Grill povrće na salatu
Fina pikantna piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kroketi od piletine
Manastirski đuveč
Mesne okruglice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grdobina s povrćem
Piletina sa šafranom
Okruglice u umaku od rajčice
Miješani grill
Fish&Chips u tortilji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Oslić pečen u panko mrvicama, naribanom siru i  listićima bosiljka i peršina biti će savršenog okusa, a kapi limuna učinit će ovo jednostavno jelo još ukusnijim.

Sastojci

800 g fileta oslića
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
125 g panko mrvica
3 žlice naribanog sira grana padano
50 ml maslinovog ulja
1 žličica Vegeta Maestro češnjak granula
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica nasjeckanog bosiljka
1 limun

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Filete oslića prelijte Vegeta marinadom i pustite da odstoje 30-ak minuta.
  • 2 Panko mrvicama dodajte naribani sir, nasjeckani peršin i bosiljak, češnjak granule i dobro izmiješajte. Prelijte ih maslinovim uljem i ponovno dobro izmiješajte.
  • 3 U pripremljenu mješavinu stavite marinirani oslić i dobro ga obložite mrvicama.
  • 4 Tako pripremljene filete pecite u dobro zagrijanoj grill tavi s obje strane do lijepe zlatne boje.

Savjet

Na ovaj način možete pripremiti i cijelu ribu, ne samo filete. Ako upotrebljavate cijelu ribu dobro ju je na 2-3 mjesta, ovisno o veličini ribe, lagano dijagonalno zarezati da marinada bolje prodre u ribu i da joj potpuniji okus.

Posluživanje

Poslužite uz kriške limuna i prilog po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke