Meni Search

Ful nabrijan

Grill oslić u aromatičnoj korici

Kuhano meso s umakom od hrena
Okruglice u umaku od rajčice
Janjetina na padelu
Grill povrće na salatu
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Delikatesna junetina na češki
Uzbudljivi kolač od blitve
Kroketi od piletine
Ražnjići od lososa
Irska janjetina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći savici u umaku od grejpa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina laganini
Mirisna pečenka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pašticada s njokima
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Brusketa s avokadom
Fina pikantna piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kobasica u pivu i pecivu
Meksička party salata
Grdobina u pikantnoj šalši
Hrskavi trokuti
Pizza sirni jastučići
Grdobina s povrćem
Sendvič s avokadom
Račići na posteljici od povrća
Vege odresci s marinadom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Marinirana piletina s roštilja
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski file s povrćem
Kaštelanski makaruni
Janjetina s medom od kadulje
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zlatna piletina
Rajčica s kukuruzom
Fini gulaš od gljiva
Sočni pureći ražnjići
Zanimljiva salata s kikirikijem
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramsteak u seksi umaku
Pohani tofu s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lungić u sendviču
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Vratina sa sezonskim povrćem
Prežgana juha
Aromatizirani kruh
Grickalica slanutak iz pećnice
Blagdanska rolada
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Povrtni ražnjići
Mediteranski špageti
Čarobna ljetna piletina
Kunić na bijelo
Voćna juha od višanja
Grill vratina u sendviču
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Belgija - Salade Liégeoise
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Šampinjoni u palačinki
Pirjani kunić
Fileti lososa u finom umaku
Meso s repom
Lagana sarma
Rolice od blitve
Nadjevene lignje
Proljetno meso i povrće iz woka
Fish&Chips u tortilji
Jabučni krumpirići s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lungić s povrćem
Manastirski đuveč
Bugarska pita od krumpira
Lignje s povrćem i smokvama
Grill pirjana piletina s roštilja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Povrtni lonac
Krem juha od tikvica
Teleći odresci u umaku od višanja
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini lazanje
Umak od limete (Molho de limao)
Lignje na šumskom rižotu
Sočna pureća rolada
Riba u bijelom umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Sočna rebarca
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Proljetna janjetina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pečena piletina s limunom
Brancinovo oko
Piletina sa šafranom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Roštilj s umakom Romesco
Zabavni kineski ravioli
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pizza s tunom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mesne okruglice na ražnjiću
Salata s mora
Ljetni ražnjići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mesne okruglice
Urbana pola
Miješani grill
Salata od liganja
Dagnje na buzaru
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Popečci od tikvica
Piletina Kiev
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Oslić pečen u panko mrvicama, naribanom siru i  listićima bosiljka i peršina biti će savršenog okusa, a kapi limuna učinit će ovo jednostavno jelo još ukusnijim.

Sastojci

800 g fileta oslića
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
125 g panko mrvica
3 žlice naribanog sira grana padano
50 ml maslinovog ulja
1 žličica Vegeta Maestro češnjak granula
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica nasjeckanog bosiljka
1 limun

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Filete oslića prelijte Vegeta marinadom i pustite da odstoje 30-ak minuta.
  • 2 Panko mrvicama dodajte naribani sir, nasjeckani peršin i bosiljak, češnjak granule i dobro izmiješajte. Prelijte ih maslinovim uljem i ponovno dobro izmiješajte.
  • 3 U pripremljenu mješavinu stavite marinirani oslić i dobro ga obložite mrvicama.
  • 4 Tako pripremljene filete pecite u dobro zagrijanoj grill tavi s obje strane do lijepe zlatne boje.

Savjet

Na ovaj način možete pripremiti i cijelu ribu, ne samo filete. Ako upotrebljavate cijelu ribu dobro ju je na 2-3 mjesta, ovisno o veličini ribe, lagano dijagonalno zarezati da marinada bolje prodre u ribu i da joj potpuniji okus.

Posluživanje

Poslužite uz kriške limuna i prilog po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke