Meni Search

Ful nabrijan

Grill oslić u aromatičnoj korici

Kroketi od piletine
Fileti lososa u finom umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fina pikantna piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pizza s tunom
Hrskavi trokuti
Kunić na bijelo
Pileći bataci s umakom od luka
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Ljetni ražnjići
Sočni pureći ražnjići
Pečena piletina s limunom
Meso s repom
Meksička party salata
Miješani grill
Prežgana juha
Rezanci s krušnim mrvicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Krem juha od tikvica
Jabučni krumpirići s cimetom
Povrtni ražnjići
Piletina laganini
Urbana pola
Popečci od tikvica
Okruglice u umaku od rajčice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mini lazanje
Lagana sarma
Uzbudljivi kolač od blitve
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice
Janjetina na padelu
Piletina Kiev
Aromatizirani kruh
Vratina sa sezonskim povrćem
Grill vratina u sendviču
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pašticada s njokima
Dagnje na buzaru
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Mesne okruglice na ražnjiću
Rajčica s kukuruzom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bugarska pita od krumpira
Račići na posteljici od povrća
Mirisna pečenka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grdobina s povrćem
Manastirski đuveč
Ražnjići od lososa
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mediteranski špageti
Sočna rebarca
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Marinirana piletina s roštilja
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Svinjski file s povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lignje s povrćem i smokvama
Grill pirjana piletina s roštilja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lungić u sendviču
Proljetna janjetina
Teleći savici u umaku od grejpa
Povrtni lonac
BBQ svinjska rebarca u foliji
Irska janjetina
Salata od liganja
Brusketa s avokadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pirjani kunić
Lignje na šumskom rižotu
Nadjevene lignje
Sendvič s avokadom
Rolice od blitve
Zabavni kineski ravioli
Zanimljiva salata s kikirikijem
Voćna juha od višanja
Vege odresci s marinadom
Belgija - Salade Liégeoise
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grickalica slanutak iz pećnice
Ramsteak u seksi umaku
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Blagdanska rolada
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Riba u bijelom umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Grdobina u pikantnoj šalši
Umak od limete (Molho de limao)
Pohani tofu s povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Piletina sa šafranom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Delikatesna junetina na češki
Čarobna ljetna piletina
Šampinjoni u palačinki
Salata s mora
Pizza sirni jastučići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brancinovo oko
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina s medom od kadulje
Sočna pureća rolada
Fini gulaš od gljiva
Roštilj s umakom Romesco
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Zlatna piletina
Kaštelanski makaruni
Fish&Chips u tortilji
Tjestenina fuži s tartufima
Grill povrće na salatu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Kobasica u pivu i pecivu
Lungić s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Oslić pečen u panko mrvicama, naribanom siru i  listićima bosiljka i peršina biti će savršenog okusa, a kapi limuna učinit će ovo jednostavno jelo još ukusnijim.

Sastojci

800 g fileta oslića
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
125 g panko mrvica
3 žlice naribanog sira grana padano
50 ml maslinovog ulja
1 žličica Vegeta Maestro češnjak granula
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica nasjeckanog bosiljka
1 limun

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Filete oslića prelijte Vegeta marinadom i pustite da odstoje 30-ak minuta.
  • 2 Panko mrvicama dodajte naribani sir, nasjeckani peršin i bosiljak, češnjak granule i dobro izmiješajte. Prelijte ih maslinovim uljem i ponovno dobro izmiješajte.
  • 3 U pripremljenu mješavinu stavite marinirani oslić i dobro ga obložite mrvicama.
  • 4 Tako pripremljene filete pecite u dobro zagrijanoj grill tavi s obje strane do lijepe zlatne boje.

Savjet

Na ovaj način možete pripremiti i cijelu ribu, ne samo filete. Ako upotrebljavate cijelu ribu dobro ju je na 2-3 mjesta, ovisno o veličini ribe, lagano dijagonalno zarezati da marinada bolje prodre u ribu i da joj potpuniji okus.

Posluživanje

Poslužite uz kriške limuna i prilog po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke