Meni Search

Ful nabrijana

Grill oslić u aromatičnoj korici

Mesne okruglice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Manastirski đuveč
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zabavni kineski ravioli
Riba u bijelom umaku
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice na ražnjiću
Grill vratina u sendviču
Proljetno meso i povrće iz woka
Viška pogača
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Uzbudljivi kolač od blitve
Ramsteak u seksi umaku
Pizza s tunom
Grill povrće na salatu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kobasica u pivu i pecivu
Povrtni lonac
Pileći bataci s umakom od luka
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Belgija - Salade Liégeoise
Ossobuco
Sendvič s avokadom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Fileti lososa u finom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Irska janjetina
Piletina sa šafranom
Ražnjići od lososa
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Rezanci s krušnim mrvicama
Proljetna janjetina
Jabučni krumpirići s cimetom
Rajčica s kukuruzom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci u umaku s češnjakom
Sočni pureći ražnjići
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lagana sarma
Lignje s manistrom u škartocu
Povrtni ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna rebarca
Pečena piletina s limunom
Mini lazanje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kaštelanski makaruni
Umak od limete (Molho de limao)
Mediteranski špageti
Šampinjoni u palačinki
Sočna pureća rolada
Kuhano meso s umakom od hrena
Špageti s ribom
Urbana pola
Lignje na šumskom rižotu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Prežgana juha
Pizza sirni jastučići
Mirisna pečenka
Bugarska pita od krumpira
Salata s mora
Brusketa s avokadom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mediteranski kruščić s lovorom
Pogača sa sardinom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Blagdanska rolada
Rolice od blitve
Turske pizze
Grill pirjana piletina s roštilja
Okruglice u umaku od rajčice
Delikatesna junetina na češki
Tjestenina fuži s tartufima
Grdobina u pikantnoj šalši
Zlatna piletina
Hlebinska i pretepena juha
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Piletina Kiev
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Grdobina s povrćem
Čarobna ljetna piletina
Janjetina s medom od kadulje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lungić u sendviču
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Nadjevene lignje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Marinirana piletina s roštilja
Kunić na bijelo
Janjetina na padelu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Martinjska guska s hajdinom kašom
Meksička party salata
Lungić s povrćem
Fini gulaš od gljiva
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Fina pikantna piletina
Hrskava pileća krilca
Aromatizirani kruh
Meso s repom
Račići na posteljici od povrća
Mini shepherd's pie
Popečci od tikvica
Lazanje s lignjama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Lignje s povrćem i smokvama
Voćna juha od višanja
Pohani tofu s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Salata od liganja
Piletina na kijevski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brancinovo oko
Grickalica slanutak iz pećnice
Krem juha od tikvica
Teleći savici u umaku od grejpa
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kroketi od piletine
Hrskavi trokuti
Odresci od morskog psa
Ljetni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pirjani kunić
Piletina laganini
Vege odresci s marinadom
Miješani grill
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Oslić pečen u panko mrvicama, naribanom siru i  listićima bosiljka i peršina biti će savršenog okusa, a kapi limuna učinit će ovo jednostavno jelo još ukusnijim.

Sastojci

800 g fileta oslića
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
125 g panko mrvica
3 žlice naribanog sira grana padano
50 ml maslinovog ulja
1 žličica Vegeta Maestro češnjak granula
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica nasjeckanog bosiljka
1 limun

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Filete oslića prelijte Vegeta marinadom i pustite da odstoje 30-ak minuta.
  • 2 Panko mrvicama dodajte naribani sir, nasjeckani peršin i bosiljak, češnjak granule i dobro izmiješajte. Prelijte ih maslinovim uljem i ponovno dobro izmiješajte.
  • 3 U pripremljenu mješavinu stavite marinirani oslić i dobro ga obložite mrvicama.
  • 4 Tako pripremljene filete pecite u dobro zagrijanoj grill tavi s obje strane do lijepe zlatne boje.

Savjet

Na ovaj način možete pripremiti i cijelu ribu, ne samo filete. Ako upotrebljavate cijelu ribu dobro ju je na 2-3 mjesta, ovisno o veličini ribe, lagano dijagonalno zarezati da marinada bolje prodre u ribu i da joj potpuniji okus.

Posluživanje

Poslužite uz kriške limuna i prilog po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke