Meni Search

Ful nabrijan

Grill povrće na salatu

Kroketi od piletine
Grdobina u pikantnoj šalši
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Delikatesna junetina na češki
Grdobina s povrćem
Manastirski đuveč
Grickalica slanutak iz pećnice
Miješani grill
Mini lazanje
Bugarska pita od krumpira
Riba u bijelom umaku
Salata s mora
Okruglice u umaku od rajčice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Irska janjetina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
Ražnjići od lososa
Blagdanska rolada
Vege odresci s marinadom
Rajčica s kukuruzom
Grill vratina u sendviču
Aromatizirani kruh
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Mesne okruglice
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kobasica u pivu i pecivu
Meso s repom
Mesne okruglice na ražnjiću
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dagnje na buzaru
Marinirana piletina s roštilja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fileti lososa u finom umaku
Vratina sa sezonskim povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Proljetno meso i povrće iz woka
Urbana pola
Lungić u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Fini gulaš od gljiva
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Lagana sarma
Piletina sa šafranom
Fina pikantna piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Povrtni ražnjići
Uzbudljivi kolač od blitve
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sendvič s avokadom
Voćna juha od višanja
Piletina laganini
Meksička party salata
Pašticada s njokima
Pizza sirni jastučići
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Kuhano meso s umakom od hrena
Zlatna piletina
Jabučni krumpirići s cimetom
Umak od limete (Molho de limao)
Proljetna janjetina
Tjestenina fuži s tartufima
Brusketa s avokadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Belgija - Salade Liégeoise
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Prežgana juha
Krem juha od tikvica
Janjetina s medom od kadulje
Hrskavi trokuti
Lignje s povrćem i smokvama
Janjetina na padelu
Čarobna ljetna piletina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Nadjeveni kaneloni u umaku
Račići na posteljici od povrća
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pizza s tunom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Povrtni lonac
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Salata od liganja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjevene lignje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Roštilj s umakom Romesco
Piletina Kiev
Mediteranski špageti
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grill pirjana piletina s roštilja
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rolice od blitve
Kaštelanski makaruni
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lignje na šumskom rižotu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pirjani kunić
Šampinjoni u palačinki
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brancinovo oko
Lungić s povrćem
Mirisna pečenka
Mediteranski kruščić s lovorom
Teleći odresci u umaku od višanja
Sočni pureći ražnjići
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ljetni ražnjići
Pečena piletina s limunom
Sočna pureća rolada
Kunić na bijelo
Rezanci s krušnim mrvicama
Zabavni kineski ravioli
Popečci od tikvica
Sočna rebarca
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Savršeno pečeno povrće razveselit će ljubitelje vegetarijanske kuhinje, au z ajvar iz Podravke bit će to nezaboravan užitak jela pečenog na otvorenom.

Sastojci

150 g mladog luka
400 g tikvica
400 g patlidžana
200 g crvene paprike
200 g žute paprike
250 g sira skuta (ili ricotta)
150 g Zelenih maslina punjenih pastom od paprike Podravka
4 češnja češnjaka
1 vezica grubo nasjeckanog peršina
50 ml maslinovog ulja
100 g Ajvara ljutog Podravka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta Twist za salatu
ulje za premazivanje roštilja

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Paprike očistite i narežite na veće komade, tikvicama i patlidžanima odrežite krajeve, pa ih po dužini narežite na ploške debljine oko 1 cm. Mladi luk samo dobro očistite, operite i posušite.
  • 2 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom namašćenom roštilju ili grill tavi do lijepe zlatne boje.
  • 3 Povrće izvadite sa strane, pustite da se kratko ohladi, pa ga narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem.
  • 4 Dodajte mu ocijeđene masline, sitnije natrganu skutu, protisnuti češnjak, sadržaj vrećice Vegeta twist za salatu i prelijte maslinovim uljem. Dobro izmiješajte i pustite da odstoji par minuta.
  • 5 Dodajte ajvar, dobro izmiješajte i pospite nasjeckanim peršinom. Odmah poslužite.

Savjet

Salatu možete kombinirati i sa svježom rikolom i tanko narezanim svježim rotkvicama.

Posluživanje

Po potrebi posolite i popaprite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke