Meni Search

Ful nabrijan

Grill povrće na salatu

Proljetno meso i povrće iz woka
Kuhano meso s umakom od hrena
Kunić na bijelo
Lungić u sendviču
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Grill pirjana piletina s roštilja
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Okruglice u umaku od rajčice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bugarska pita od krumpira
Riba u bijelom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Prežgana juha
Povrtni ražnjići
Popečci od tikvica
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Povrtni lonac
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Roštilj s umakom Romesco
Rolice od blitve
Manastirski đuveč
Sočna rebarca
Teleći savici u umaku od grejpa
Marinirana piletina s roštilja
Rajčica s kukuruzom
Lungić s povrćem
Pečena piletina s limunom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Blagdanska rolada
Ramsteak u seksi umaku
Kobasica u pivu i pecivu
Proljetna janjetina
Pirjani kunić
Vratina sa sezonskim povrćem
Sočni pureći ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Šampinjoni u palačinki
Brusketa s avokadom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Fini gulaš od gljiva
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Urbana pola
Delikatesna junetina na češki
Mesne okruglice
Pizza s tunom
Mesne okruglice na ražnjiću
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Irska janjetina
Meksička party salata
Mediteranski kruščić s lovorom
Pizza sirni jastučići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Umak od limete (Molho de limao)
Dagnje na buzaru
Lignje s povrćem i smokvama
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Miješani grill
Grill oslić u aromatičnoj korici
Vege odresci s marinadom
Fina pikantna piletina
Janjetina na padelu
Grill vratina u sendviču
Pašticada s njokima
Mirisna pečenka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Jabučni krumpirići s cimetom
Belgija - Salade Liégeoise
Grdobina u pikantnoj šalši
Zlatna piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Račići na posteljici od povrća
Aromatizirani kruh
Pileći bataci s umakom od luka
Lagana sarma
Ljetni ražnjići
Fileti lososa u finom umaku
Salata s mora
Krem juha od tikvica
Mediteranski špageti
Fish&Chips u tortilji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Salata od liganja
Sočna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Lignje na šumskom rižotu
Zabavni kineski ravioli
Pohani tofu s povrćem
Čarobna ljetna piletina
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina laganini
Kroketi od piletine
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Voćna juha od višanja
Meso s repom
Hrskavi trokuti
Brancinovo oko
Ražnjići od lososa
Sendvič s avokadom
Zanimljiva salata s kikirikijem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grdobina s povrćem
Svinjski file s povrćem
Mini lazanje
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Nadjevene lignje
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grickalica slanutak iz pećnice
Piletina Kiev
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Uzbudljivi kolač od blitve
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina s medom od kadulje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Savršeno pečeno povrće razveselit će ljubitelje vegetarijanske kuhinje, au z ajvar iz Podravke bit će to nezaboravan užitak jela pečenog na otvorenom.

Sastojci

150 g mladog luka
400 g tikvica
400 g patlidžana
200 g crvene paprike
200 g žute paprike
250 g sira skuta (ili ricotta)
150 g Zelenih maslina punjenih pastom od paprike Podravka
4 češnja češnjaka
1 vezica grubo nasjeckanog peršina
50 ml maslinovog ulja
100 g Ajvara ljutog Podravka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta Twist za salatu
ulje za premazivanje roštilja

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Paprike očistite i narežite na veće komade, tikvicama i patlidžanima odrežite krajeve, pa ih po dužini narežite na ploške debljine oko 1 cm. Mladi luk samo dobro očistite, operite i posušite.
  • 2 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom namašćenom roštilju ili grill tavi do lijepe zlatne boje.
  • 3 Povrće izvadite sa strane, pustite da se kratko ohladi, pa ga narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem.
  • 4 Dodajte mu ocijeđene masline, sitnije natrganu skutu, protisnuti češnjak, sadržaj vrećice Vegeta twist za salatu i prelijte maslinovim uljem. Dobro izmiješajte i pustite da odstoji par minuta.
  • 5 Dodajte ajvar, dobro izmiješajte i pospite nasjeckanim peršinom. Odmah poslužite.

Savjet

Salatu možete kombinirati i sa svježom rikolom i tanko narezanim svježim rotkvicama.

Posluživanje

Po potrebi posolite i popaprite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke