Meni Search

Ful nabrijan

Grill povrće na salatu

Rolice od blitve
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grdobina s povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Lagana sarma
Lignje na šumskom rižotu
Pizza sirni jastučići
Brusketa s avokadom
Popečci od tikvica
Ljetni ražnjići
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Manastirski đuveč
Urbana pola
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Riba u bijelom umaku
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Piletina sa šafranom
Prežgana juha
Fini gulaš od gljiva
Irska janjetina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Blagdanska rolada
Hrskavi trokuti
Mirisna pečenka
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kroketi od piletine
Sočna rebarca
Salata od liganja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina s medom od kadulje
Vege odresci s marinadom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Belgija - Salade Liégeoise
Pečena piletina s limunom
Fish&Chips u tortilji
Umak od limete (Molho de limao)
Kolinjsko zelje s frišketinom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rezanci s krušnim mrvicama
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Šampinjoni u palačinki
Nadjevene lignje
Zanimljiva salata s kikirikijem
Čarobna ljetna piletina
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Fina pikantna piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tjestenina fuži s tartufima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice
Bugarska pita od krumpira
Grickalica slanutak iz pećnice
Marinirana piletina s roštilja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Roštilj s umakom Romesco
Sočna pureća rolada
Grill pirjana piletina s roštilja
Račići na posteljici od povrća
Dagnje na buzaru
Piletina Kiev
Aromatizirani kruh
Kaštelanski makaruni
Lungić s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Krem juha od tikvica
Povrtni lonac
Voćna juha od višanja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Janjetina na padelu
Kuhano meso s umakom od hrena
Rajčica s kukuruzom
Kunić na bijelo
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ražnjići od lososa
Piletina laganini
Lungić u sendviču
Ramsteak u seksi umaku
Zlatna piletina
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Povrtni ražnjići
Mediteranski špageti
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Vratina sa sezonskim povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Miješani grill
Pašticada s njokima
Uzbudljivi kolač od blitve
Okruglice u umaku od rajčice
Delikatesna junetina na češki
Meso s repom
Grill vratina u sendviču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći bataci s umakom od luka
Mediteranski kruščić s lovorom
Salata s mora
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lignje s povrćem i smokvama
Brancinovo oko
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kobasica u pivu i pecivu
Zabavni kineski ravioli
Mini lazanje
Sendvič s avokadom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pohani tofu s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Proljetna janjetina
Jabučni krumpirići s cimetom
Grdobina u pikantnoj šalši
Svinjski file s povrćem
Meksička party salata
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza s tunom
Fileti lososa u finom umaku
Pirjani kunić
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Savršeno pečeno povrće razveselit će ljubitelje vegetarijanske kuhinje, au z ajvar iz Podravke bit će to nezaboravan užitak jela pečenog na otvorenom.

Sastojci

150 g mladog luka
400 g tikvica
400 g patlidžana
200 g crvene paprike
200 g žute paprike
250 g sira skuta (ili ricotta)
150 g Zelenih maslina punjenih pastom od paprike Podravka
4 češnja češnjaka
1 vezica grubo nasjeckanog peršina
50 ml maslinovog ulja
100 g Ajvara ljutog Podravka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta Twist za salatu
ulje za premazivanje roštilja

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Paprike očistite i narežite na veće komade, tikvicama i patlidžanima odrežite krajeve, pa ih po dužini narežite na ploške debljine oko 1 cm. Mladi luk samo dobro očistite, operite i posušite.
  • 2 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom namašćenom roštilju ili grill tavi do lijepe zlatne boje.
  • 3 Povrće izvadite sa strane, pustite da se kratko ohladi, pa ga narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem.
  • 4 Dodajte mu ocijeđene masline, sitnije natrganu skutu, protisnuti češnjak, sadržaj vrećice Vegeta twist za salatu i prelijte maslinovim uljem. Dobro izmiješajte i pustite da odstoji par minuta.
  • 5 Dodajte ajvar, dobro izmiješajte i pospite nasjeckanim peršinom. Odmah poslužite.

Savjet

Salatu možete kombinirati i sa svježom rikolom i tanko narezanim svježim rotkvicama.

Posluživanje

Po potrebi posolite i popaprite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke