Meni Search

Ful nabrijan

Grill povrće na salatu

Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grill vratina u sendviču
Salata od liganja
Brusketa s avokadom
Mini lazanje
Marinirana piletina s roštilja
Aromatizirani kruh
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mesne okruglice
Piletina Kiev
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kaštelanski makaruni
Krem juha od tikvica
Pileći bataci s umakom od luka
Ljetni ražnjići
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Manastirski đuveč
Mediteranski kruščić s lovorom
Fileti lososa u finom umaku
Popečci od tikvica
Kolinjsko zelje s frišketinom
Povrtni lonac
Mirisna pečenka
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Meso s repom
Janjetina s medom od kadulje
Kuhano meso s umakom od hrena
Grdobina s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s povrćem
Fina pikantna piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramsteak u seksi umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brancinovo oko
Sočna rebarca
Mediteranski špageti
Kunić na bijelo
Vege odresci s marinadom
Hrskavi trokuti
Račići na posteljici od povrća
Sendvič s avokadom
Čarobna ljetna piletina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lagana sarma
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina laganini
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Sočna pureća rolada
Pizza s tunom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Proljetno meso i povrće iz woka
Meksička party salata
Prežgana juha
Ražnjići od lososa
Kroketi od piletine
Lungić s povrćem
Pirjani kunić
Zlatna piletina
Janjetina na padelu
Umak od limete (Molho de limao)
Grdobina u pikantnoj šalši
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zanimljiva salata s kikirikijem
Rajčica s kukuruzom
Uzbudljivi kolač od blitve
Zabavni kineski ravioli
Lungić u sendviču
Lignje na šumskom rižotu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Grill pirjana piletina s roštilja
Fini gulaš od gljiva
Vratina sa sezonskim povrćem
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pizza sirni jastučići
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Blagdanska rolada
Roštilj s umakom Romesco
Sočni pureći ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjevene lignje
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pečena piletina s limunom
Jabučni krumpirići s cimetom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Salata s mora
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Povrtni ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Proljetna janjetina
Voćna juha od višanja
Tjestenina fuži s tartufima
Bugarska pita od krumpira
Piletina sa šafranom
Belgija - Salade Liégeoise
Delikatesna junetina na češki
Rolice od blitve
Riba u bijelom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grickalica slanutak iz pećnice
Pašticada s njokima
Irska janjetina
Dagnje na buzaru
Miješani grill
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Teleći savici u umaku od grejpa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lignje s povrćem i smokvama
Fish&Chips u tortilji
Rezanci s krušnim mrvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Urbana pola
BBQ svinjska rebarca u foliji
Šampinjoni u palačinki
Mesne okruglice na ražnjiću
Okruglice u umaku od rajčice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Savršeno pečeno povrće razveselit će ljubitelje vegetarijanske kuhinje, au z ajvar iz Podravke bit će to nezaboravan užitak jela pečenog na otvorenom.

Sastojci

150 g mladog luka
400 g tikvica
400 g patlidžana
200 g crvene paprike
200 g žute paprike
250 g sira skuta (ili ricotta)
150 g Zelenih maslina punjenih pastom od paprike Podravka
4 češnja češnjaka
1 vezica grubo nasjeckanog peršina
50 ml maslinovog ulja
100 g Ajvara ljutog Podravka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta Twist za salatu
ulje za premazivanje roštilja

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Paprike očistite i narežite na veće komade, tikvicama i patlidžanima odrežite krajeve, pa ih po dužini narežite na ploške debljine oko 1 cm. Mladi luk samo dobro očistite, operite i posušite.
  • 2 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom namašćenom roštilju ili grill tavi do lijepe zlatne boje.
  • 3 Povrće izvadite sa strane, pustite da se kratko ohladi, pa ga narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem.
  • 4 Dodajte mu ocijeđene masline, sitnije natrganu skutu, protisnuti češnjak, sadržaj vrećice Vegeta twist za salatu i prelijte maslinovim uljem. Dobro izmiješajte i pustite da odstoji par minuta.
  • 5 Dodajte ajvar, dobro izmiješajte i pospite nasjeckanim peršinom. Odmah poslužite.

Savjet

Salatu možete kombinirati i sa svježom rikolom i tanko narezanim svježim rotkvicama.

Posluživanje

Po potrebi posolite i popaprite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke