Meni Search

Ful nabrijan

Grill povrće na salatu

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bugarska pita od krumpira
Vege odresci s marinadom
Teleći savici u umaku od grejpa
Povrtni lonac
Pileći bataci s umakom od luka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Blagdanska rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fina pikantna piletina
Pašticada s njokima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sendvič s avokadom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Manastirski đuveč
Prežgana juha
Irska janjetina
Brusketa s avokadom
Aromatizirani kruh
Delikatesna junetina na češki
Zlatna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lungić s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rolice od blitve
Marinirana piletina s roštilja
Pohani tofu s povrćem
Sočna rebarca
Teleći odresci u umaku od višanja
Umak od limete (Molho de limao)
Proljetno meso i povrće iz woka
Sočni pureći ražnjići
Mini lazanje
Urbana pola
Jabučni krumpirići s cimetom
Lungić u sendviču
Pizza s tunom
Krem juha od tikvica
Piletina sa šafranom
Riba u bijelom umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zanimljiva salata s kikirikijem
Nadjevene lignje
Okruglice u umaku od rajčice
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Meso s repom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Salata s mora
Kobasica u pivu i pecivu
Mediteranski kruščić s lovorom
Ljetni ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Proljetna janjetina
Piletina laganini
Pirjani kunić
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Mediteranski špageti
Povrtni ražnjići
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Tjestenina fuži s tartufima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Belgija - Salade Liégeoise
Rajčica s kukuruzom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Popečci od tikvica
Šampinjoni u palačinki
Zabavni kineski ravioli
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fish&Chips u tortilji
Meksička party salata
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill pirjana piletina s roštilja
Pizza sirni jastučići
Uzbudljivi kolač od blitve
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grdobina u pikantnoj šalši
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Roštilj s umakom Romesco
Kaštelanski makaruni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramsteak u seksi umaku
Mirisna pečenka
Janjetina na padelu
Sočna pureća rolada
Račići na posteljici od povrća
Kroketi od piletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lagana sarma
Čarobna ljetna piletina
Salata od liganja
Lignje s povrćem i smokvama
Dagnje na buzaru
Kunić na bijelo
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lignje na šumskom rižotu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grill vratina u sendviču
Kuhano meso s umakom od hrena
Mesne okruglice na ražnjiću
Brancinovo oko
Piletina Kiev
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grdobina s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fileti lososa u finom umaku
Miješani grill
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Grickalica slanutak iz pećnice
Hrskavi trokuti
Pečena piletina s limunom
Mesne okruglice
Voćna juha od višanja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ražnjići od lososa
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Fini gulaš od gljiva
Svinjski file s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Savršeno pečeno povrće razveselit će ljubitelje vegetarijanske kuhinje, au z ajvar iz Podravke bit će to nezaboravan užitak jela pečenog na otvorenom.

Sastojci

150 g mladog luka
400 g tikvica
400 g patlidžana
200 g crvene paprike
200 g žute paprike
250 g sira skuta (ili ricotta)
150 g Zelenih maslina punjenih pastom od paprike Podravka
4 češnja češnjaka
1 vezica grubo nasjeckanog peršina
50 ml maslinovog ulja
100 g Ajvara ljutog Podravka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta Twist za salatu
ulje za premazivanje roštilja

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Paprike očistite i narežite na veće komade, tikvicama i patlidžanima odrežite krajeve, pa ih po dužini narežite na ploške debljine oko 1 cm. Mladi luk samo dobro očistite, operite i posušite.
  • 2 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom namašćenom roštilju ili grill tavi do lijepe zlatne boje.
  • 3 Povrće izvadite sa strane, pustite da se kratko ohladi, pa ga narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem.
  • 4 Dodajte mu ocijeđene masline, sitnije natrganu skutu, protisnuti češnjak, sadržaj vrećice Vegeta twist za salatu i prelijte maslinovim uljem. Dobro izmiješajte i pustite da odstoji par minuta.
  • 5 Dodajte ajvar, dobro izmiješajte i pospite nasjeckanim peršinom. Odmah poslužite.

Savjet

Salatu možete kombinirati i sa svježom rikolom i tanko narezanim svježim rotkvicama.

Posluživanje

Po potrebi posolite i popaprite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke