Meni Search

Ful nabrijana

Grill povrće na salatu

Ražnjići od svinjetine s koprivom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pizza sirni jastučići
Proljetna janjetina
Rajčica s kukuruzom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Kaštelanski makaruni
Grdobina u pikantnoj šalši
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Šampinjoni u palačinki
Popečci od tikvica
Pirjani kunić
Hrskavi trokuti
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fina pikantna piletina
Kobasica u pivu i pecivu
Rolice od blitve
Mini shepherd's pie
Zlatna piletina
Martinjska guska s hajdinom kašom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjevene lignje
Tjestenina fuži s tartufima
Salata s mora
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill vratina u sendviču
Sočna rebarca
Ossobuco
Čarobna ljetna piletina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Kroketi od piletine
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Bugarska pita od krumpira
Aromatizirani kruh
Krem juha od tikvica
Piletina sa šafranom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskava pileća krilca
Urbana pola
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina na kijevski način
Teleći odresci u umaku od višanja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lazanje s lignjama
Lagana sarma
Povrtni ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Povrtni lonac
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grickalica slanutak iz pećnice
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Mirisna pečenka
Lungić s povrćem
Vege odresci s marinadom
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Ljetni ražnjići
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Belgija - Salade Liégeoise
Lignje s manistrom u škartocu
Pohani tofu s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Uzbudljivi kolač od blitve
Blagdanska rolada
Umak od limete (Molho de limao)
Lignje s povrćem i smokvama
Ražnjići od lososa
Svinjski file s povrćem
Delikatesna junetina na češki
Mesne okruglice
Janjetina s medom od kadulje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Roštilj s umakom Romesco
Manastirski đuveč
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci u umaku s češnjakom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Irska janjetina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Teleći savici u umaku od grejpa
Brancinovo oko
Grdobina s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hlebinska i pretepena juha
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Sočni pureći ražnjići
Špageti s ribom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Jabučni krumpirići s cimetom
Lungić u sendviču
Mesne okruglice na ražnjiću
Mediteranski špageti
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci od morskog psa
Ramsteak u seksi umaku
Grill oslić u aromatičnoj korici
Okruglice u umaku od rajčice
Zabavni kineski ravioli
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Fileti lososa u finom umaku
Brusketa s avokadom
Sendvič s avokadom
Marinirana piletina s roštilja
Prežgana juha
Pizza s tunom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lignje na šumskom rižotu
Grill pirjana piletina s roštilja
Riba u bijelom umaku
Meksička party salata
Janjetina na padelu
Fini gulaš od gljiva
Piletina laganini
Pogača sa sardinom
Kunić na bijelo
Salata od liganja
Proljetno meso i povrće iz woka
Pečena piletina s limunom
Turske pizze
Račići na posteljici od povrća
Viška pogača
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Meso s repom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Voćna juha od višanja
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Miješani grill
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rezanci s krušnim mrvicama
Mini lazanje
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina Kiev
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Savršeno pečeno povrće razveselit će ljubitelje vegetarijanske kuhinje, au z ajvar iz Podravke bit će to nezaboravan užitak jela pečenog na otvorenom.

Sastojci

150 g mladog luka
400 g tikvica
400 g patlidžana
200 g crvene paprike
200 g žute paprike
250 g sira skuta (ili ricotta)
150 g Zelenih maslina punjenih pastom od paprike Podravka
4 češnja češnjaka
1 vezica grubo nasjeckanog peršina
50 ml maslinovog ulja
100 g Ajvara ljutog Podravka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta Twist za salatu
ulje za premazivanje roštilja

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Paprike očistite i narežite na veće komade, tikvicama i patlidžanima odrežite krajeve, pa ih po dužini narežite na ploške debljine oko 1 cm. Mladi luk samo dobro očistite, operite i posušite.
  • 2 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom namašćenom roštilju ili grill tavi do lijepe zlatne boje.
  • 3 Povrće izvadite sa strane, pustite da se kratko ohladi, pa ga narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem.
  • 4 Dodajte mu ocijeđene masline, sitnije natrganu skutu, protisnuti češnjak, sadržaj vrećice Vegeta twist za salatu i prelijte maslinovim uljem. Dobro izmiješajte i pustite da odstoji par minuta.
  • 5 Dodajte ajvar, dobro izmiješajte i pospite nasjeckanim peršinom. Odmah poslužite.

Savjet

Salatu možete kombinirati i sa svježom rikolom i tanko narezanim svježim rotkvicama.

Posluživanje

Po potrebi posolite i popaprite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke