Meni Search

Okrećem novi list

Grill povrće na salatu

Mirisni prilog iz pećnice
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Lignje na šumskom rižotu
Brusketa s avokadom
Kaštelanski makaruni
Salata od pečene rotkvice sa medom
Piletina s mascarponeom
Čarobni štapići
Pohani tofu s povrćem
Piletina s pistacijama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Senf s paprikama
Polupunjene paprike
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lignje punjene crvenim radićem
Savici sa špinatom i satricom od sira
Mesne okruglice u umaku
Zimski punč
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Crveno ljetno varivo
Juha od cvjetače i camemberta
Salata u košaricama od parmezana
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Rezanci s krušnim mrvicama
Krumpir u košuljici
Povrtni ražnjići
Ražnjići od lososa
Rižini ravioli s mozzarellom
Kuglice od riže i svježeg sira
Sočna pureća rolada
Prežgana juha
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Grčka seljačka salata
Polpete od slanutka s kurkumom
Mesne okruglice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Marokanska salata s cous-cousom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Cous-cous s povrćem
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Bruskete od cvjetače
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Juha od rikule i račića
Sočna Wellington pečenka
Pileći gulaš
Proljetno meso i povrće iz woka
Pirjani kunić
Španjolski migas s bundevom
Rižoto tortice
Zapečena ricotta
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata s neobičnim preljevom
Tjestenina fuži s tartufima
Velika Britanija - Pastirska pita
Pečena piletina s limunom
Oslić s maslinama
Voćna juha od višanja
Uskršnja šunka na zabavan način
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rolice od blitve
Palačinke s nadjevom od riže
Papreni tart s marelicama
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kineska juha s račićima i gljivama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramsteak u seksi umaku
Ljubavne šurlice
Mini lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Zlatna piletina
Sočna rebarca
Raskošna ljetna tava
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Pohana skuta
Zabavni kineski ravioli
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rosti
Empanade s pestom
Salata od tune i povrća
Rižoto s tunom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Popečci od cvjetače
Rižoto na španjolski način
Kruh od cvjetače s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Rolice od soma
Fina pikantna piletina
Njemačka - Jetrica s jabukama
Popečci od bulgura s umakom
Janjetina na padelu
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Prilog od prokulica
Lignje i tikvice na štapiću
Vegetina enchilada
Caponata alla Podravka
Žuti medaljoni
Sočna aromatična torta
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bugarska pita od krumpira
Salata s mora
Govedina s lukom
Kozice s rižom
Juha od bundeve s jabukom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Male teleće pitice
Vege odresci s marinadom
Salata od quinoe i povrća
Špageti na kineski način
Pileća prsa iz pećnice
Uzbudljivi kolač od blitve
Pohane paprike
Čudotvorni čaj za detoks
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Belgija - Salade Liégeoise
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mediteranski špageti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Savršeno pečeno povrće razveselit će ljubitelje vegetarijanske kuhinje, au z ajvar iz Podravke bit će to nezaboravan užitak jela pečenog na otvorenom.

Sastojci

150 g mladog luka
400 g tikvica
400 g patlidžana
200 g crvene paprike
200 g žute paprike
250 g sira skuta (ili ricotta)
150 g Zelenih maslina punjenih pastom od paprike Podravka
4 češnja češnjaka
1 vezica grubo nasjeckanog peršina
50 ml maslinovog ulja
100 g Ajvara ljutog Podravka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta Twist za salatu
ulje za premazivanje roštilja

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Paprike očistite i narežite na veće komade, tikvicama i patlidžanima odrežite krajeve, pa ih po dužini narežite na ploške debljine oko 1 cm. Mladi luk samo dobro očistite, operite i posušite.
  • 2 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom namašćenom roštilju ili grill tavi do lijepe zlatne boje.
  • 3 Povrće izvadite sa strane, pustite da se kratko ohladi, pa ga narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem.
  • 4 Dodajte mu ocijeđene masline, sitnije natrganu skutu, protisnuti češnjak, sadržaj vrećice Vegeta twist za salatu i prelijte maslinovim uljem. Dobro izmiješajte i pustite da odstoji par minuta.
  • 5 Dodajte ajvar, dobro izmiješajte i pospite nasjeckanim peršinom. Odmah poslužite.

Savjet

Salatu možete kombinirati i sa svježom rikolom i tanko narezanim svježim rotkvicama.

Posluživanje

Po potrebi posolite i popaprite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke