Meni Search

Superwoman

Grill vratina u sendviču

Pohani tofu s povrćem
Brusketa s avokadom
Odresci u umaku s češnjakom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pašticada voli penne a ti mene
Mladi krumpir s ajvarom
Finska - Juha s lososom
Fish&Chips u tortilji
Rižoto s dagnjama
Svinjski file s povrćem
Rebarca s grilla
Pileća prsa punjena čvarcima
BBQ cheeseburger
Cous-cous s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s kozjim sirom
Špageti na kineski način
Male teleće pitice
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci s umakom od kupina
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s mascarponeom
Rebarca s graškom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskava pileća krilca
Piletina u pivu
Pileći bataci s umakom od luka
Tuna burger
Lignje na šumskom rižotu
Rižini ravioli s mozzarellom
Mini shepherd's pie
Gulaš od oslića i povrća
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mesne okruglice na ražnjiću
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Sočni pureći ražnjići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bugarska pita od krumpira
Salata s mljevenim mesom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pogača sa sardinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Blagdanska rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočna pureća rolada
Šampinjoni u palačinki
Goveđa rebarca sa zeljem
Obojeni hamburger
Velika Britanija - Pastirska pita
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lazanje u tavi
Brudet
Mirisna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Svinjski file s grila
Svinjski gulaš
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pizza sirni jastučići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Meksička party salata
Kunić na bijelo
Bruskete s povrćem
Bakalar s krumpirom
Pureća rolada s mlincima
Teriyaki piletina
Energetske kuglice s kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina sa šafranom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignji po gosposki
Špageti mediteraneo
Ramsteak u seksi umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Roštilj s umakom Romesco
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Dip od južnog voća
Kuglice od riže i svježeg sira
Riba u škartocu
Srneći file na salatu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ljetni ražnjići
Piletina Kiev
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bouillabaisse
Popečci od cvjetače
Punjena teleća prsa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pohani zamotuljci
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pileći gulaš
Hrskavi trokuti
Janjetina s medom od kadulje
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Marinirane srdele
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u aromatičnom omotaču
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižoto s tri vrste gljiva
Manastirski đuveč
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ljetni lungić
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kroketi od piletine
Zlatna piletina
Janjetina na padelu
Mini lazanje
Slatka patka
Dječje lazanje
Riblji ražnjići
Ramstek s povrćem
Bruskete od cvjetače
Kaštelanski makaruni
Orada s krumpirom i mladim lukom
Skandinavske rolice s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Bez vratine nema dobrog roštilja, a pripremimo li ga u obliku sendviča, dobivamo vrhunski serviranu namirnicu praktično oblikovanu za jednostavno konzumiranje.

Sastojci

1 kg svinjske vratine
30 g Vegeta Grill za vratinu
80 g ukiseljenih lučica
200 g kiselog vrhnja
60 g Ajvara Podravka
peršin
60 g Kiselih krastavaca Podravka
1 vezica mladog luka
5 peciva ciabatta
Paprika filet Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe45 min

  • 1 Svinjsku vratinu (bez kosti) pospite Vegetom Grill za vratinu. Po želji meso nauljite i ostavite marinirati 30 minuta.
  • 2 Nakon mariniranja na zagrijanom roštilju pecite vratinu s obje strane 4- 5 minuta da dobije finu pečenu boju, a da ostane sočna i ružičaste boje u sredini.
  • 3 Za vrijeme pečenja pripremite umak od kiselog vrhnja, ajvara i peršina. Pomiješajte sve sastojke i ohladite u hladnjaku. Razrežite ciabatta pecivo po dužini, otvorite ga i tostirajte s unutarnje strane kratko na roštilju, dovoljno dugo da dobije blage konture od pečenja.
  • 4 Pečenu vratinu poslužite u pecivu tako da ga izrežete na trakice i uz umak od kiselog vrhnja i ajvara složite uz ukiseljene lučice, sitno narezani mladi luk i ukiseljenu papriku narezanu na trakice ili odvojeno.

Posluživanje

Uz svinjsku vratinu poslužite osvježavajući umak od kiselog vrhnja i ajvara.

Male tajne

Umak možete pripremiti i s narezanim ukiseljenim lučicama, bez ajvara.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke