Meni Search

Superwoman

Grill vratina u sendviču

Gulaš od oslića i povrća
Slatka patka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Goveđa rebarca sa zeljem
Pogača sa sardinom
Sočna pureća rolada
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina s mascarponeom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Manastirski đuveč
Velika Britanija - Pastirska pita
Bruskete s povrćem
Svinjski file s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Punjena teleća prsa
Kaštelanski makaruni
Pašticada voli penne a ti mene
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lignji po gosposki
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Proljetna janjetina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bakalar s krumpirom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Energetske kuglice s kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileći bataci s umakom od luka
Roštilj s umakom Romesco
Lazanje u tavi
Male teleće pitice
Sočni pureći ražnjići
Rebarca s graškom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramstek s povrćem
Pohani zamotuljci
Špageti na kineski način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Lignje na šumskom rižotu
Marinirane srdele
Odresci u umaku s češnjakom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramsteak u seksi umaku
Tuna burger
Svinjski file s grila
Kunić na bijelo
Mirisna pureća rolada
Bouillabaisse
Kolinjsko zelje s frišketinom
Dip od južnog voća
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Srneći file na salatu
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Obojeni hamburger
Ljetni ražnjići
Teriyaki piletina
Bruskete od cvjetače
Piletina u aromatičnom omotaču
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Zlatna piletina
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižoto s tri vrste gljiva
Špageti mediteraneo
Rebarca s grilla
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci s umakom od kupina
Finska - Juha s lososom
BBQ cheeseburger
Hrskava pileća krilca
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rižoto s dagnjama
Ljetni lungić
Meksička party salata
Fish&Chips u tortilji
Brudet
Blagdanska rolada
Pileći gulaš
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Janjetina na padelu
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u pivu
Dječje lazanje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Salata s mljevenim mesom
Brusketa s avokadom
Riblji ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brancinovo oko
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pizza sirni jastučići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rezanci s krušnim mrvicama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskavi trokuti
Riba u škartocu
Popečci od cvjetače
BBQ svinjska rebarca u foliji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Cous-cous s povrćem
Svinjski gulaš
Brownie s kajenskim paprom
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina Kiev
Pureća rolada s mlincima
Mini lazanje
Mesne okruglice na ražnjiću
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s kozjim sirom
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini shepherd's pie
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskavo pečeno pile
Piletina sa šafranom
Bugarska pita od krumpira
Kroketi od piletine
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Bez vratine nema dobrog roštilja, a pripremimo li ga u obliku sendviča, dobivamo vrhunski serviranu namirnicu praktično oblikovanu za jednostavno konzumiranje.

Sastojci

1 kg svinjske vratine
30 g Vegeta Grill za vratinu
80 g ukiseljenih lučica
200 g kiselog vrhnja
60 g Ajvara Podravka
peršin
60 g Kiselih krastavaca Podravka
1 vezica mladog luka
5 peciva ciabatta
Paprika filet Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe45 min

  • 1 Svinjsku vratinu (bez kosti) pospite Vegetom Grill za vratinu. Po želji meso nauljite i ostavite marinirati 30 minuta.
  • 2 Nakon mariniranja na zagrijanom roštilju pecite vratinu s obje strane 4- 5 minuta da dobije finu pečenu boju, a da ostane sočna i ružičaste boje u sredini.
  • 3 Za vrijeme pečenja pripremite umak od kiselog vrhnja, ajvara i peršina. Pomiješajte sve sastojke i ohladite u hladnjaku. Razrežite ciabatta pecivo po dužini, otvorite ga i tostirajte s unutarnje strane kratko na roštilju, dovoljno dugo da dobije blage konture od pečenja.
  • 4 Pečenu vratinu poslužite u pecivu tako da ga izrežete na trakice i uz umak od kiselog vrhnja i ajvara složite uz ukiseljene lučice, sitno narezani mladi luk i ukiseljenu papriku narezanu na trakice ili odvojeno.

Posluživanje

Uz svinjsku vratinu poslužite osvježavajući umak od kiselog vrhnja i ajvara.

Male tajne

Umak možete pripremiti i s narezanim ukiseljenim lučicama, bez ajvara.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke