Meni Search

Superwoman

Grill vratina u sendviču

Hrskava pileća krilca
Manastirski đuveč
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci s umakom od kupina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meksička party salata
Hrskavo pečeno pile
Riba u škartocu
Pileći gulaš
Pogača sa sardinom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Goveđa rebarca sa zeljem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pašticada voli penne a ti mene
Ramsteak u seksi umaku
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina s medom od kadulje
Piletina s mascarponeom
Mirisna pureća rolada
Slatka patka
Marinirane srdele
Gulaš od oslića i povrća
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Hrskavi trokuti
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kunić na bijelo
Male teleće pitice
Svinjski file s povrćem
Proljetna janjetina
Rezanci s krušnim mrvicama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Dip od južnog voća
Velika Britanija - Pastirska pita
Bugarska pita od krumpira
Kuglice od riže i svježeg sira
Jabučni krumpirići s cimetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Fish&Chips u tortilji
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileća prsa punjena čvarcima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina Kiev
Piletina s kozjim sirom
Brudet
Energetske kuglice s kurkumom
Pizza sirni jastučići
Piletina sa šafranom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bruskete od cvjetače
Teriyaki piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Špageti mediteraneo
Bruskete s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureća rolada s mlincima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kaštelanski makaruni
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Blagdanska rolada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljetni lungić
Teleći odresci u umaku od višanja
Rebarca s graškom
Skandinavske rolice s cimetom
Obojeni hamburger
Salata s mljevenim mesom
Brancinovo oko
Bouillabaisse
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina na padelu
Zlatna piletina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brusketa s avokadom
Pohani tofu s povrćem
Ljetni ražnjići
Brownie s kajenskim paprom
Pohani zamotuljci
Sočna pureća rolada
Finska - Juha s lososom
Dječje lazanje
Riblji ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ svinjska rebarca u foliji
Srneći file na salatu
Mini shepherd's pie
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci u umaku s češnjakom
Rižoto s dagnjama
Mini lazanje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignji po gosposki
Lignje na šumskom rižotu
Rižini ravioli s mozzarellom
Tuna burger
Lazanje u tavi
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rebarca s grilla
Svinjski gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočni pureći ražnjići
Bakalar s krumpirom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Punjena teleća prsa
Špageti na kineski način
Ramstek s povrćem
Kroketi od piletine
Mladi krumpir s ajvarom
Cous-cous s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
BBQ cheeseburger
Popečci od cvjetače
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina u pivu
Mesne okruglice na ražnjiću
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski file s grila
Šampinjoni u palačinki
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Bez vratine nema dobrog roštilja, a pripremimo li ga u obliku sendviča, dobivamo vrhunski serviranu namirnicu praktično oblikovanu za jednostavno konzumiranje.

Sastojci

1 kg svinjske vratine
30 g Vegeta Grill za vratinu
80 g ukiseljenih lučica
200 g kiselog vrhnja
60 g Ajvara Podravka
peršin
60 g Kiselih krastavaca Podravka
1 vezica mladog luka
5 peciva ciabatta
Paprika filet Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe45 min

  • 1 Svinjsku vratinu (bez kosti) pospite Vegetom Grill za vratinu. Po želji meso nauljite i ostavite marinirati 30 minuta.
  • 2 Nakon mariniranja na zagrijanom roštilju pecite vratinu s obje strane 4- 5 minuta da dobije finu pečenu boju, a da ostane sočna i ružičaste boje u sredini.
  • 3 Za vrijeme pečenja pripremite umak od kiselog vrhnja, ajvara i peršina. Pomiješajte sve sastojke i ohladite u hladnjaku. Razrežite ciabatta pecivo po dužini, otvorite ga i tostirajte s unutarnje strane kratko na roštilju, dovoljno dugo da dobije blage konture od pečenja.
  • 4 Pečenu vratinu poslužite u pecivu tako da ga izrežete na trakice i uz umak od kiselog vrhnja i ajvara složite uz ukiseljene lučice, sitno narezani mladi luk i ukiseljenu papriku narezanu na trakice ili odvojeno.

Posluživanje

Uz svinjsku vratinu poslužite osvježavajući umak od kiselog vrhnja i ajvara.

Male tajne

Umak možete pripremiti i s narezanim ukiseljenim lučicama, bez ajvara.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke