Meni Search

Gladna kao vuk

Hrenovke u panceti

Mladi krumpir s ajvarom
Povrtni lonac
Odresci u umaku s češnjakom
Neobične punjene paprike
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Juha od gljiva
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tuna burger
Janjetina na padelu
Rebarca s grilla
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slatko twist pile
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramsteak u seksi umaku
Puretina s jabukom iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Ribarska popara
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna rebarca
Svinjski gulaš
Kuhano meso s umakom od hrena
Skandinavske rolice s cimetom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pureći hamburger
Pileća krilca s roštilja
Pileća prsa iz pećnice
Lazanje u tavi
Pašticada s njokima
Kotlovina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pikantni gulaš
Odresci u paketiću
Fino varivo v loncu
Varivo od kelja i teletine
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mesne okruglice u umaku
Slatki lungić
Pureća rolada s mlincima
Pizza sirni jastučići
Fino začinjena piletina
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Vratina s roštilja
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Macho hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek s povrćem
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Sarma sa suhim mesom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Harrisa janjetina s limunom
Sočna Wellington pečenka
Piletina u pivu
Meso u woku na indonezijski način
Govedina s lukom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Piletina s nadjevom od ajvara
Teletina s pirjanim povrćem
Ciganski odrezak
Piletina u egzotičnom umaku
Medeni teleći kotleti
Patka s mlincima
Tortilje pikant
Velika Britanija - Pastirska pita
Mediteranski kruščić s lovorom
Vegetarijanski čips
Špageti s tikvicama
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Quiche od bundeve, sira i luka
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Umak od limete (Molho de limao)
Obojeni hamburger
Punjena pečenka u vinu
Biftek rolice
Fish&Chips u tortilji
Mesna rolada u tijestu
Slasni BBQ burgeri
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Umotane hrenovke ispecite na nov način i uživajte u finim zalogajima kombiniranim s ajvarom.

Sastojci

8 većih hrenovki
16 tanko narezanih ploški Pancete Podravka
2 žlice javorovog sirupa
1 žličica Vegete pikant
8 ploški cheddar sira
Za posluživanje:
Ajvar blagi od pečenih paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Javorov sirup pomiješajte s Vegetom pikant.
  • 2 Hrenovke prerežite na pola i premažite pripremljenim sirupom. Ploške cheddara prerežite na pola, pa sa svakim komadom omotajte po jednu polovicu hrenovke.
  • 3 Zatim svaku polovicu omotajte s po jednom ploškom pancete i na svakom kraju učvrstite čačkalicom.
  • 4 Pecite ih u namašćenoj grill tavi ili na roštilju dok panceta ne postane hrskava.

Savjet

Ovako zamotane hrenovke možete dodatno omotati  tanko razvaljanim lisnatim tijestom i ispeći u pećnici.

Posluživanje

Poslužite toplo uz ajvar i popečeni kruh.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke