Meni Search

Gladna kao vuk

Hrenovke u panceti

Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mesna rolada u tijestu
Patka s mlincima
Mesne okruglice u umaku
Sočna Wellington pečenka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina u pivu
Govedina s lukom
Piletina u aromatičnom omotaču
Pureći hamburger
Janjetina na padelu
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lazanje u tavi
Macho hamburger
Sočna rebarca
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Meso u woku na indonezijski način
Rebarca s grilla
Kotlovina
Janjetina s medom od kadulje
Odresci s umakom od kupina
Piletina s nadjevom od ajvara
Slatki lungić
Slatko twist pile
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u umaku s češnjakom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pureća rolada s mlincima
Kuhana govedina s umakom od hrena
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Obojeni hamburger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pikantni gulaš
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Quiche od bundeve, sira i luka
Harrisa janjetina s limunom
Kuhano meso s umakom od hrena
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vratina s roštilja
Odresci u paketiću
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Punjena pečenka u vinu
Medeni teleći kotleti
Ribarska popara
Pizza sirni jastučići
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Fino začinjena piletina
Varivo od kelja i teletine
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pileća krilca s roštilja
Sarma sa suhim mesom
Slasni BBQ burgeri
Ramsteak u seksi umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Vegetarijanski čips
Povrtni lonac
Svinjski gulaš
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Biftek rolice
Ramstek s povrćem
Špageti s tikvicama
Skandinavske rolice s cimetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa iz pećnice
Fino varivo v loncu
Umak od limete (Molho de limao)
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Fish&Chips u tortilji
Pašticada s njokima
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Juha od gljiva
Puretina s jabukom iz pećnice
Piletina u egzotičnom umaku
Ciganski odrezak
Teletina s pirjanim povrćem
Tortilje pikant
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tuna burger
Neobične punjene paprike
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Umotane hrenovke ispecite na nov način i uživajte u finim zalogajima kombiniranim s ajvarom.

Sastojci

8 većih hrenovki
16 tanko narezanih ploški Pancete Podravka
2 žlice javorovog sirupa
1 žličica Vegete pikant
8 ploški cheddar sira
Za posluživanje:
Ajvar blagi od pečenih paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Javorov sirup pomiješajte s Vegetom pikant.
  • 2 Hrenovke prerežite na pola i premažite pripremljenim sirupom. Ploške cheddara prerežite na pola, pa sa svakim komadom omotajte po jednu polovicu hrenovke.
  • 3 Zatim svaku polovicu omotajte s po jednom ploškom pancete i na svakom kraju učvrstite čačkalicom.
  • 4 Pecite ih u namašćenoj grill tavi ili na roštilju dok panceta ne postane hrskava.

Savjet

Ovako zamotane hrenovke možete dodatno omotati  tanko razvaljanim lisnatim tijestom i ispeći u pećnici.

Posluživanje

Poslužite toplo uz ajvar i popečeni kruh.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke