Meni Search

Ful nabrijana

Hrskava pileća krilca

Fini gulaš od gljiva
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina Kiev
Kuhano meso s umakom od hrena
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rajčica s kukuruzom
Riba u bijelom umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Ramsteak u seksi umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Pirjani kunić
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Proljetna janjetina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Špageti s ribom
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina na kijevski način
Mini lazanje
Vege odresci s marinadom
Meksička party salata
Marinirana piletina s roštilja
Odresci od morskog psa
Roštilj s umakom Romesco
Meso s repom
Janjetina na padelu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill povrće na salatu
Lungić s povrćem
Manastirski đuveč
Proljetno meso i povrće iz woka
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina sa šafranom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pizza s tunom
Delikatesna junetina na češki
Pogača sa sardinom
Kaštelanski makaruni
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Grill pirjana piletina s roštilja
Sendvič s avokadom
Salata s mora
Ljetni ražnjići
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Voćna juha od višanja
Grill vratina u sendviču
Brancinovo oko
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Povrtni lonac
Mirisna pečenka
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Grdobina s povrćem
Pizza sirni jastučići
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lungić u sendviču
Martinjska guska s hajdinom kašom
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći odresci u umaku od višanja
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Miješani grill
Hlebinska i pretepena juha
Urbana pola
Sočni pureći ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Ražnjići od lososa
Kobasica u pivu i pecivu
Bugarska pita od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Viška pogača
Svinjski file s povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Janjetina s medom od kadulje
Pohani tofu s povrćem
Grickalica slanutak iz pećnice
Sočna rebarca
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći bataci s umakom od luka
Lignje na šumskom rižotu
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Prežgana juha
Blagdanska rolada
Mediteranski špageti
Piletina laganini
Lignje s manistrom u škartocu
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Okruglice u umaku od rajčice
Pečena piletina s limunom
Turske pizze
Brusketa s avokadom
Fileti lososa u finom umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Krem juha od tikvica
Popečci od tikvica
Grill oslić u aromatičnoj korici
Šampinjoni u palačinki
Irska janjetina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lagana sarma
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočna pureća rolada
Fish&Chips u tortilji
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Lazanje s lignjama
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Nadjevene lignje
Kroketi od piletine
Tjestenina fuži s tartufima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Rolice od blitve
Kunić na bijelo
Zlatna piletina
Fina pikantna piletina
Lignje s povrćem i smokvama
Aromatizirani kruh
BBQ svinjska rebarca u foliji
Račići na posteljici od povrća
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Povrtni ražnjići
Ossobuco
Čarobna ljetna piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Mini shepherd's pie
Zabavni kineski ravioli
Salata od liganja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ukoliko je piletina zbog svoje hrskavosti i nenadomjestiva okusa redovito na jelovniku vašeg obroka u omiljenom kineskom restoranu, možda je vrijeme da se okušate u njezinoj pripremi i u vlastitom domu.

Sastojci

800 g pilećih krilaca bez vrškova
100 g Gussnela Dolcela
200 ml ulja
Za marinadu:
100 ml sojina umaka
50 ml konjaka
2 žlice Vegete

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe35 min

  • 1 Pomiješajte sve sastojke za marinadu i njome prelijte pileća krilca. Ostavite da se mariniraju najmanje 2 sata.
  • 2 Krilca izvadite iz marinade, uvaljajte u Gussnel i pržite u dubokom ulju.

Savjet

Kako biste uživali u hrskavosti ovako pripremljene piletine, poslužite je odmah.

Posluživanje

Pržena pileća krilca poslužite uz kuhanu rižu i zelenu salatu, a po želji ukrasite peršinom.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 79 26 20
Fosfor mg 418 52 52
Kalij mg 532 14 14
Niacin mg 26 186 130
Vitamin E mg 18 82 82
Vitamin D μg 24 12 12
Vitamin A μg 118 3 2
Sol g 13.38 1 1
Bjelančevine g 48 - -
Vlakna g 2 - -
Ugljikohidrati g 20 - -
Masti g 31 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke