Meni Search

Superwoman

Hrskava pileća krilca

Finska - Juha s lososom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tuna burger
Dip od južnog voća
Pileća prsa punjena čvarcima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bruskete s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kuglice od riže i svježeg sira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kunić na bijelo
Brudet
Punjena teleća prsa
Pureća rolada s mlincima
Mini shepherd's pie
Hrskavi trokuti
Sočni pureći ražnjići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tjestenina fuži s tartufima
Šampinjoni u palačinki
Meksička party salata
Skandinavske rolice s cimetom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rebarca s grilla
Pogača sa sardinom
Janjetina s medom od kadulje
Rižoto s tri vrste gljiva
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bruskete od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočna pureća rolada
Hrskavo pečeno pile
Svinjski file s povrćem
Grill vratina u sendviču
Goveđa rebarca sa zeljem
Male teleće pitice
Fish&Chips u tortilji
Dječje lazanje
Rebarca s graškom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Obojeni hamburger
Salata s mljevenim mesom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brancinovo oko
Mirisna pureća rolada
Riba u škartocu
Lignji po gosposki
Proljetna janjetina
Pileći gulaš
Ramstek s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s kozjim sirom
Piletina Kiev
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ljetni lungić
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižoto s dagnjama
Ramsteak u seksi umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti na kineski način
Srneći file na salatu
Pohani tofu s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Velika Britanija - Pastirska pita
Cous-cous s povrćem
Riblji ražnjići
Ljetni ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski gulaš
Odresci s umakom od kupina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kroketi od piletine
Rezanci s krušnim mrvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teriyaki piletina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bouillabaisse
BBQ cheeseburger
Marinirane srdele
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Manastirski đuveč
Blagdanska rolada
Piletina sa šafranom
Gulaš od oslića i povrća
Roštilj s umakom Romesco
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bakalar s krumpirom
Lignje na šumskom rižotu
Brusketa s avokadom
Pohani zamotuljci
Bugarska pita od krumpira
Brownie s kajenskim paprom
Pašticada voli penne a ti mene
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lazanje u tavi
Piletina s mascarponeom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mini lazanje
Rižini ravioli s mozzarellom
Kaštelanski makaruni
Pileći bataci s umakom od luka
Popečci od cvjetače
Špageti mediteraneo
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski file s grila
Energetske kuglice s kurkumom
Zlatna piletina
Pizza sirni jastučići
Janjetina na padelu
Piletina u pivu
Piletina u aromatičnom omotaču
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slatka patka
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ukoliko je piletina zbog svoje hrskavosti i nenadomjestiva okusa redovito na jelovniku vašeg obroka u omiljenom kineskom restoranu, možda je vrijeme da se okušate u njezinoj pripremi i u vlastitom domu.

Sastojci

800 g pilećih krilaca bez vrškova
100 g Gussnela Dolcela
200 ml ulja
Za marinadu:
100 ml sojina umaka
50 ml konjaka
2 žlice Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe35 min

  • 1 Pomiješajte sve sastojke za marinadu i njome prelijte pileća krilca. Ostavite da se mariniraju najmanje 2 sata.
  • 2 Krilca izvadite iz marinade, uvaljajte u Gussnel i pržite u dubokom ulju.

Savjet

Kako biste uživali u hrskavosti ovako pripremljene piletine, poslužite je odmah.

Posluživanje

Pržena pileća krilca poslužite uz kuhanu rižu i zelenu salatu, a po želji ukrasite peršinom.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 79 26 20
Fosfor mg 418 52 52
Kalij mg 532 14 14
Niacin mg 26 186 130
Vitamin E mg 18 82 82
Vitamin D μg 24 12 12
Vitamin A μg 118 3 2
Sol g 13.38 1 1
Bjelančevine g 48 - -
Vlakna g 2 - -
Ugljikohidrati g 20 - -
Masti g 31 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke