Meni Search

Superwoman

Hrskava pileća krilca

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brusketa s avokadom
Janjetina na padelu
Piletina u aromatičnom omotaču
Brudet
Pohani zamotuljci
Ramstek s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Goveđa rebarca sa zeljem
Mladi krumpir s ajvarom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bruskete od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Slatka patka
Svinjski file s grila
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina sa šafranom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Janjetina s medom od kadulje
Teleći savici u umaku od grejpa
Rebarca s grilla
Fish&Chips u tortilji
Bakalar s krumpirom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Odresci u umaku s češnjakom
Šampinjoni u palačinki
Bouillabaisse
Pizza sirni jastučići
Piletina s kozjim sirom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rezanci s krušnim mrvicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina fuži s tartufima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Obojeni hamburger
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljetni lungić
Kunić na bijelo
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bugarska pita od krumpira
Rebarca s graškom
Pureća rolada s mlincima
Skandinavske rolice s cimetom
Srneći file na salatu
Svinjski gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kroketi od piletine
Lungić s toplom salatom od šparoga
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete s povrćem
Teriyaki piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mirisna pureća rolada
Meksička party salata
Pileća prsa punjena čvarcima
Dječje lazanje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cous-cous s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Špageti mediteraneo
Salata s mljevenim mesom
Riblji ražnjići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Energetske kuglice s kurkumom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Gulaš od oslića i povrća
Hrskavo pečeno pile
Finska - Juha s lososom
Popečci od cvjetače
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignji po gosposki
Manastirski đuveč
Svinjski file s povrćem
Špageti na kineski način
Kaštelanski makaruni
Roštilj s umakom Romesco
Brancinovo oko
Punjena teleća prsa
Dip od južnog voća
Piletina Kiev
Mini lazanje
Male teleće pitice
Teleći odresci u umaku od višanja
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci s umakom od kupina
Ramsteak u seksi umaku
Zlatna piletina
Piletina s mascarponeom
Pileći gulaš
Pogača sa sardinom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ljetni ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Tuna burger
Piletina u pivu
Marinirane srdele
Proljetna janjetina
Riba u škartocu
BBQ cheeseburger
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini shepherd's pie
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Hrskavi trokuti
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lazanje u tavi
Rižoto s dagnjama
Sočna pureća rolada
Grill vratina u sendviču
Rižoto s tri vrste gljiva
Sočni pureći ražnjići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Blagdanska rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pašticada voli penne a ti mene
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ukoliko je piletina zbog svoje hrskavosti i nenadomjestiva okusa redovito na jelovniku vašeg obroka u omiljenom kineskom restoranu, možda je vrijeme da se okušate u njezinoj pripremi i u vlastitom domu.

Sastojci

800 g pilećih krilaca bez vrškova
100 g Gussnela Dolcela
200 ml ulja
Za marinadu:
100 ml sojina umaka
50 ml konjaka
2 žlice Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe35 min

  • 1 Pomiješajte sve sastojke za marinadu i njome prelijte pileća krilca. Ostavite da se mariniraju najmanje 2 sata.
  • 2 Krilca izvadite iz marinade, uvaljajte u Gussnel i pržite u dubokom ulju.

Savjet

Kako biste uživali u hrskavosti ovako pripremljene piletine, poslužite je odmah.

Posluživanje

Pržena pileća krilca poslužite uz kuhanu rižu i zelenu salatu, a po želji ukrasite peršinom.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 79 26 20
Fosfor mg 418 52 52
Kalij mg 532 14 14
Niacin mg 26 186 130
Vitamin E mg 18 82 82
Vitamin D μg 24 12 12
Vitamin A μg 118 3 2
Sol g 13.38 1 1
Bjelančevine g 48 - -
Vlakna g 2 - -
Ugljikohidrati g 20 - -
Masti g 31 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke