Meni Search

Superwoman

Jabučni krumpirići s cimetom

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski file s povrćem
Proljetna janjetina
Velika Britanija - Pastirska pita
Kruh od cvjetače s kurkumom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pileća prsa punjena čvarcima
Teriyaki piletina
Meksička party salata
Šampinjoni u palačinki
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata s mljevenim mesom
Mini shepherd's pie
Riba u škartocu
Pohani zamotuljci
Pita s muškatnom bundevom i makom
Punjena teleća prsa
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brudet
Piletina u aromatičnom omotaču
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Goveđa rebarca sa zeljem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s mascarponeom
Cous-cous s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Lazanje u tavi
Bruskete od cvjetače
Piletina s kozjim sirom
Mladi krumpir s ajvarom
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kunić na bijelo
Janjetina na padelu
Lignje na šumskom rižotu
Blagdanska rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rižoto s dagnjama
Finska - Juha s lososom
Bugarska pita od krumpira
Rebarca s grilla
Kaštelanski makaruni
Srneći file na salatu
Rižoto s tri vrste gljiva
Pogača sa sardinom
Brancinovo oko
Piletina sa šafranom
Tjestenina fuži s tartufima
Bouillabaisse
Hrskavo pečeno pile
Rižini ravioli s mozzarellom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramstek s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pileći gulaš
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brownie s kajenskim paprom
Slatka patka
Popečci od cvjetače
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brusketa s avokadom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Sočna pureća rolada
Mirisna pureća rolada
Dječje lazanje
Piletina Kiev
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ cheeseburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Marinirane srdele
Lignji po gosposki
Male teleće pitice
Pizza sirni jastučići
Riblji ražnjići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ljetni lungić
Manastirski đuveč
Kuglice od riže i svježeg sira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dip od južnog voća
Piletina u pivu
Tuna burger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Obojeni hamburger
Svinjski file s grila
Gulaš od oslića i povrća
Špageti na kineski način
Zlatna piletina
Ramsteak u seksi umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pureća rolada s mlincima
Fish&Chips u tortilji
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci s umakom od kupina
Energetske kuglice s kurkumom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileći bataci s umakom od luka
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kroketi od piletine
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lungić s toplom salatom od šparoga
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Špageti mediteraneo
Roštilj s umakom Romesco
Grill vratina u sendviču
Hrskavi trokuti
Hrskava pileća krilca
Pašticada voli penne a ti mene
Odresci u umaku s češnjakom
Mini lazanje
Ljetni ražnjići
Bruskete s povrćem
Svinjski gulaš
Rebarca s graškom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bakalar s krumpirom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočni pureći ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tople jabuke s umakom od vanilije poslužite nakon boravka na snježnom prekrivaču kako bi se ugrijali i nagradili zbog samo vama znanog razloga.

Sastojci

2 ‒ 3 veće jabuke granny Smith
40 g Gussnela Dolcela
ulje za prženje
Za posipanje:
1 žlica Vegeta Maestro mljevenog cimeta
50 g šećera
Za umak:
1 Puding vanilija Dolcela
80 g šećera
600 ml mlijeka
200 ml kokosova mlijeka

Koristili smo

Cimet mljeveni

Cimet mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno

  • 1 U posudi pomiješajte cimet i šećer. Uljem prekrijte dno posude i zagrijte na visoku temperaturu.
  • 2 Jabuke ogulite i narežite na kriške. Uvaljajte ih u škrobno brašno i po nekoliko stavite u ulje.
  • 3 Pržite sa svake strane tri minute, do zlatnosmeđe boje. Izvadite ih na upijajući papir, a zatim uvaljajte u smjesu od cimeta i šećera.
  • 4 Za umak pomiješajte prašak za puding sa šećerom i malo mlijeka. Preostalo mlijeko i kokosovo mlijeko zagrijte. Kad zakipi, maknite s vatre i umiješajte pripremljenu smjesu.
  • 5 Vratite na vatru i miješajući kuhajte dvije minute.

Posluživanje

Poslužite tople jabuke s umakom od vanilije.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 60.83 8 8
Kalij mg 138.1 4 4
Pantotenska kiselina mg 0.18 3 3
Niacin mg 0.56 4 3
Sol g 0.01 0 0
Vlakna g 1.3 - -
Ugljikohidrati g 18.93 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 1.73 - -
Masti g 6.71 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke