Meni Search

Superwoman

Jabučni krumpirići s cimetom

Janjetina s medom od kadulje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brancinovo oko
Brownie s kajenskim paprom
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižini ravioli s mozzarellom
Bouillabaisse
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pohani zamotuljci
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočni pureći ražnjići
Mirisna pureća rolada
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Marinirane srdele
BBQ cheeseburger
Rebarca s graškom
Pogača sa sardinom
Pizza sirni jastučići
Punjena teleća prsa
Bruskete od cvjetače
Kuglice od riže i svježeg sira
Dip od južnog voća
Brusketa s avokadom
Odresci s umakom od kupina
Janjetina na padelu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ljetni lungić
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Pita s muškatnom bundevom i makom
Riblji ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s grilla
Lignje na šumskom rižotu
Teriyaki piletina
Blagdanska rolada
Popečci od cvjetače
Svinjski file s grila
Zlatna piletina
Pohani tofu s povrćem
Cous-cous s povrćem
Slatka patka
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina sa šafranom
Hrskavi trokuti
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grill vratina u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Manastirski đuveč
Pureća rolada s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Lungić s toplom salatom od šparoga
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Obojeni hamburger
Svinjski gulaš
Piletina s mascarponeom
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci u umaku s češnjakom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti mediteraneo
Svinjski file s povrćem
Lazanje u tavi
Skandinavske rolice s cimetom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pašticada voli penne a ti mene
Ramstek s povrćem
Srneći file na salatu
Piletina u pivu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fish&Chips u tortilji
Mini lazanje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Finska - Juha s lososom
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s kozjim sirom
Meksička party salata
Špageti na kineski način
Tuna burger
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rižoto s tri vrste gljiva
Kolinjsko zelje s frišketinom
Šampinjoni u palačinki
Mini shepherd's pie
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kunić na bijelo
Bugarska pita od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Salata s mljevenim mesom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Male teleće pitice
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bakalar s krumpirom
Rižoto s dagnjama
Kaštelanski makaruni
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Hrskava pileća krilca
Pileći gulaš
Piletina Kiev
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Riba u škartocu
Proljetna janjetina
Hrskavo pečeno pile
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci u umaku od višanja
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Energetske kuglice s kurkumom
Ljetni ražnjići
Bruskete s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Lignji po gosposki
Dječje lazanje
Kroketi od piletine
Brudet
Mladi krumpir s ajvarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tople jabuke s umakom od vanilije poslužite nakon boravka na snježnom prekrivaču kako bi se ugrijali i nagradili zbog samo vama znanog razloga.

Sastojci

2 ‒ 3 veće jabuke granny Smith
40 g Gussnela Dolcela
ulje za prženje
Za posipanje:
1 žlica Vegeta Maestro mljevenog cimeta
50 g šećera
Za umak:
1 Puding vanilija Dolcela
80 g šećera
600 ml mlijeka
200 ml kokosova mlijeka

Koristili smo

Cimet mljeveni

Cimet mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno

  • 1 U posudi pomiješajte cimet i šećer. Uljem prekrijte dno posude i zagrijte na visoku temperaturu.
  • 2 Jabuke ogulite i narežite na kriške. Uvaljajte ih u škrobno brašno i po nekoliko stavite u ulje.
  • 3 Pržite sa svake strane tri minute, do zlatnosmeđe boje. Izvadite ih na upijajući papir, a zatim uvaljajte u smjesu od cimeta i šećera.
  • 4 Za umak pomiješajte prašak za puding sa šećerom i malo mlijeka. Preostalo mlijeko i kokosovo mlijeko zagrijte. Kad zakipi, maknite s vatre i umiješajte pripremljenu smjesu.
  • 5 Vratite na vatru i miješajući kuhajte dvije minute.

Posluživanje

Poslužite tople jabuke s umakom od vanilije.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 60.83 8 8
Kalij mg 138.1 4 4
Pantotenska kiselina mg 0.18 3 3
Niacin mg 0.56 4 3
Sol g 0.01 0 0
Vlakna g 1.3 - -
Ugljikohidrati g 18.93 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 1.73 - -
Masti g 6.71 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke